Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

herkese hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli bugün çok özel bi gün kızlar SEN OLMASAYDIN DÜNYAYI YARATMAZDIM dedi RABBİMİZ habibine ve bugün ONUN dünyaya teşrif ettiği gün ne mübarek bi gün . hepininzin mevlid kandilini kutluyorum hanımlar inş. bu geceyi hakkyıla idrak edenlerden oluruz rabbim hepimizin gönlündeki hayrılı olanları bu gece hürmetine nasip etsin ve PEYGAMBERMİZE (SAV) layık bi ümmet eylesin

hayırlı sabahlar canım güzel dileklerin için çok saol
allah razı olsun canım
AMİNN

günaydın kızlar hayırlı kandiller nasılsınız?

günaydın hatunlarrr hayırlı kandiller hepinizee

Hepinize hayırlı Kandiller kızlar allahım her duamızı duysun inşallah...

naber canım nasılsın

Hamdolsun canım ben yine dertliyim beni boşver sen nasılsın yaptırdın mı şeker yüklemesini yeni dotor buldun mu?

Hayırlı sabahlar amincanım iyi değerlendirmek lazım bugünü

kızlr bana şöyle daha güzel cıcılı bıcılı biçizelge yapablirmsizniz

canım ben çizelgeden anlamıyorum ya
kusura bakma

Hamdolsun canım ben yine dertliyim beni boşver sen nasılsın yaptırdın mı şeker yüklemesini yeni dotor buldun mu?[/B]

hayırdır canım ya niye dertlisin
ya üzme artık bu kadar kendini bacım ya
ben iyiyim çok şükür yok canım hala yaptırmadım şeker yükleme
kayınvalidemler kaza yaptı geçen hafta bahsetmiştim
onların telaşından gidemedim dr yeni dr da bulamadım zaten henüz
dur bakalım nolcak böyle

Kazadan haberim yoktu canım benm pc bozuktuya geçmiş olsun, iyi bir doktor bulursun inşaallah

Canım mevzu bu cumartesi yazmıştım hafta sonumuz zehir oldu eşimle konuşmuyorum hala onunda umrunda değil niye konuşmuyorsun diye sormuyor bile neyse bu mübarek günde Allah'a havale ediyorum onları elbet gözümden dökülen yaşların hesabını verecekler.......

Günaydın kızlar kimse yok ama ben yazıyım dün akşamdan beri çok sinirliyim kaynanamgilde doğumdan önce geliyolarmış hanfendi bana sormadan yapmış planını annemde diyrmuş otobüsle gitme bizle gelirisin diye deli olucam nasıl sinir oldum ya sizin ne işiniz var doğumdan önce kabus gibi dayanamıyorm artık kızlar çok kötüyüm bunlar beni iyice bunalıma sokacak ay hanfendi çok heyecanlıymış uyuyamıyormuş hep dua diyormuş o yüzden mi bir çöp bile almadın çocuğuma öyle üzgünümki hamilliğimi zehir ettiler eşime dedim konuyu kapattı akşam konuşturmadı bende gittim yattım ama hala sinirli ve ağlamaklıyım(((((((( ne yapıcam ben şimdi

Son düzenleme:
Kızlar günaydın Kandiliniz Mubarek, sevgililer gününüz kutlu olsun. Nasılsınız bakem, hafta sonu kuzenimin nişanı vardı bir göbek attım ki sormayın:) dün bütün gün hasta yattım tabi sonrasında:)

Gülden haber olan varmı geçmişe bakmadım, cmt. doktora gidecekti kendi telaşımdan unuttum
Bu arada 2li testimiz süper çıktı:)

günaydın canım hoşgeldin artık çok göbek atmasan iyi olur 2 li testi erken mi yaptırdın canım anlatrımısın biraz

Kız ne göbek atması delimsin sen dikkat et öyle şeylere aman diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…