günaydın hatunlarrr hayırlı kandiller hepinizee
Günaydın canım sanada
herkese hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli bugün çok özel bi gün kızlar SEN OLMASAYDIN DÜNYAYI YARATMAZDIM dedi RABBİMİZ habibine ve bugün ONUN dünyaya teşrif ettiği gün ne mübarek bi gün . hepininzin mevlid kandilini kutluyorum hanımlar inş. bu geceyi hakkyıla idrak edenlerden oluruz rabbim hepimizin gönlündeki hayrılı olanları bu gece hürmetine nasip etsin ve PEYGAMBERMİZE (SAV) layık bi ümmet eylesin
günaydın kızlar hayırlı kandiller nasılsınız?
günaydın hatunlarrr hayırlı kandiller hepinizee
Hepinize hayırlı Kandiller kızlar allahım her duamızı duysun inşallah...herkese hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli bugün çok özel bi gün kızlar SEN OLMASAYDIN DÜNYAYI YARATMAZDIM dedi RABBİMİZ habibine ve bugün ONUN dünyaya teşrif ettiği gün ne mübarek bi gün . hepininzin mevlid kandilini kutluyorum hanımlar inş. bu geceyi hakkyıla idrak edenlerden oluruz rabbim hepimizin gönlündeki hayrılı olanları bu gece hürmetine nasip etsin ve PEYGAMBERMİZE (SAV) layık bi ümmet eylesin
Hepinize hayırlı Kandiller kızlar allahım her duamızı duysun inşallah...
hayırlı sabahlar canım güzel dileklerin için çok saol
allah razı olsun canım
AMİNN
sizdende allah razı olsun canım rabbim bebişlerimizi korusun
Hepinize hayırlı Kandiller kızlar allahım her duamızı duysun inşallah...
naber canım nasılsın
herkese hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli bugün çok özel bi gün kızlar SEN OLMASAYDIN DÜNYAYI YARATMAZDIM dedi RABBİMİZ habibine ve bugün ONUN dünyaya teşrif ettiği gün ne mübarek bi gün . hepininzin mevlid kandilini kutluyorum hanımlar inş. bu geceyi hakkyıla idrak edenlerden oluruz rabbim hepimizin gönlündeki hayrılı olanları bu gece hürmetine nasip etsin ve PEYGAMBERMİZE (SAV) layık bi ümmet eylesin
hepinize hayırlı kandiller kızlar allahım her duamızı duysun inşallah...
sizdende allah razı olsun canım rabbim bebişlerimizi korusun
amin canım bizim istediklerimizi değil rabbimin bizim hakkımızda hayrılı gördüklerini versin ve bzim isteklerimiz eğer şerse rabbim hayra çevirip dileklerimzi versin inş.
kızlr bana şöyle daha güzel cıcılı bıcılı biçizelge yapablirmsizniz
Hamdolsun canım ben yine dertliyim beni boşver sen nasılsın yaptırdın mı şeker yüklemesini yeni dotor buldun mu?[/B]
canım ben çizelgeden anlamıyorum ya
kusura bakma
hayırdır canım ya niye dertlisin
ya üzme artık bu kadar kendini bacım ya
ben iyiyim çok şükür yok canım hala yaptırmadım şeker yükleme
kayınvalidemler kaza yaptı geçen hafta bahsetmiştim
onların telaşından gidemedim dr yeni dr da bulamadım zaten henüz
dur bakalım nolcak böyle
kazadan haberim yoktu canım benm pc bozuktuya geçmiş olsun, iyi bir doktor bulursun inşaallah
Kızlar günaydın Kandiliniz Mubarek, sevgililer gününüz kutlu olsun. Nasılsınız bakem, hafta sonu kuzenimin nişanı vardı bir göbek attım ki sormayın:) dün bütün gün hasta yattım tabi sonrasında:)
Gülden haber olan varmı geçmişe bakmadım, cmt. doktora gidecekti kendi telaşımdan unuttum
Bu arada 2li testimiz süper çıktı:)
Kızlar günaydın Kandiliniz Mubarek, sevgililer gününüz kutlu olsun. Nasılsınız bakem, hafta sonu kuzenimin nişanı vardı bir göbek attım ki sormayın:) dün bütün gün hasta yattım tabi sonrasında:)
Gülden haber olan varmı geçmişe bakmadım, cmt. doktora gidecekti kendi telaşımdan unuttum
Bu arada 2li testimiz süper çıktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?