Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

herkese günaydınnnn
1 haftadır yoktum grip olmuştum o bayağı bir yatırdı beni yattım ilaçlar kontroller c vitamini fln çok süşür şimdi iyiyim siz neler yaptınız var mı bir gelişme ben yokken

bu arada benim çilgeyi değiştirmem lazım kim yardımcı olabilir çünkü sat göre doğru ama doktor kontollerine göre 9 hafta 6 günlük bebeğim benim adet düzensizliğim vardı doktor o yüzdendir dedi

herkesin kandilini ve sevgililer gününü kutlayarak günaydınlar diliyorum...
kıslar ben grip oldum boğazım çok ağrıyo hiç halim yok ..bu ara doğurursam nasıl olcak bilmiyorum
zeynepcim gözün aydın bak temiz çıkmış testlerin ..bi daha olumsuz birşey duymayacağım senden
eflal bacım kaynananın gelmesini neden bu kadar takıyorsun ben anlamadım .bilmediğim şeyler varr galiba

günaydın canım hoşgeldin artık çok göbek atmasan iyi olur 2 li testi erken mi yaptırdın canım anlatrımısın biraz

Yok canım benim çizelgemle gebeliğim orantılı değil:) Şuan 13+0 olduk:) CRLye göre hesaplandı bebişin yaşı doktorum 11+5te istedi 2li testi:) Baş popo mesafesi ölçülüyo birde ense kalınlığı kan testindede 1 hafta boyunca araştırma yapılıyor sonrası temiz çok şükür:)

gözün aydın canım çok sevindim cinsiyeti belli mi 13 haftalık olmuş maş

Kız ne göbek atması delimsin sen dikkat et öyle şeylere aman diyim

Kız bii olmaz sanırım yaaa:) Oynadım falan sonra pişman oldum tabi:)

Geçmiş olsun canım:) Çok şükür :) doktor şu evhamlı annene biraz gösteri yap da rahatlasın kadın dedi:)

gözün aydın canım çok sevindim cinsiyeti belli mi 13 haftalık olmuş maş

Yok haftaya cmt. gel dedi o zmn bkcak sanırım:)

bu arada topicin en minik bebeği benim sanrım

Gülün bebişi var şekerim:) 3 haftalık o daha:)

Günaydın canım geçmiş olsun çizelgeni değişme ilk aylar benimkide bir hafta ilerdeydi hep şimdi tarihinde artık o herkesde oluyor yani sen sata göre yap yine çizelgeni

günaydın geçmiş olsun canım çünkü sevmiyorum bu yeterli sanırım.....çok sebep var sevmemem için ama şimdi yazacak halim yok, üstelik benle konuşmadan kendi kendilerine karar almalarına kızmakta haklıyım burası sadece onlarn oğullarının evi değil benimde evim hem gelicek kendi evinde gibi hareket edicek bende bundan hoşlanmıyorum benim ablamlarla annemler bize geldiğinde memlektten arayıp hoşgeldiniz demişti ne kadar saçmaladığını düşün yani sanki onun evine geldiler hem ben doğudan önce gelin dedim mi onlara sormadan gelicez diyorlar ama yıpratmıycam artık kendimi eşimin ara bulmasınıda beklemiyorum kaynanama kendim diyecem doğudan önce sizin gelemenize gerek yok diye

herkese hayırlı kandiller

Sizinle ayrıntılı bir şekilde değerlerimi paylaşmak istiyorum.
09/02/2010 saat 23,36 da yapılan BHCG testi sonucu: 44,76
11/02/2011 saat 12,48 de yapılan BHCG testi sonucu: 59,40
12/11/2011 saat 13,28 de yapılan BHCG testi sonucu: 83,1

çıkan ilk değerden dolayı doktorum bana şüpheli gebelik olduğunu söyledi. Ancak cumartesi gittiğim doktor baktığı ultrasonda gebelik kesesinin rahimde oluştuğunu söyledi. 4,3 mm boyutunda bir kesem var. Merak ettiğim konu ise en son hastalandığım tarih 8 ocak ona gere 5 haftalık gebe olduğum söyleniyor. Benim adetim düzenli değil. Siz ce nasıl bir yol izlemeliyim. Gebeliğim şüphelim mi.

ayyyy eflalim ya. canim benim takma sunlari dicem ama olayin icinde olunca insan takmadan yapamiyor kendimden biliyorum. bende dün gicik oldum yine ya. hem kendi aileme hem onunkilere. ablam gelmistiya avusturyadan bir aydir burdaydi iste simdi eside geldi. yani baristilar geri gidecekler. benim sali günü misafirim vardi hollandadan. onlar gitti ablamgili aradim enistemle cikin gelin otururuz biraz diye. saat 9mü neydi. tmm falan dedi. sonra aradi iste biz bugün gelmiyelim gec oldu yarin falan gelelim. neyse tmm dedim. ertesi gün aradilar aksam iste yukari kattan amcamgil aramista iste onlar inecekmis ablamgilin yanina bugün gelemeyiz diye haber verdi. iyi tmm dedim yine. persembe günü annemgil aradi yemege gelin diye bize doktordaydik esimle doktordayiz falan filan dedik iste. doktordan ciktik aradik napiyorlar diye. bu kezde iste enistemle babam evde yokmus. esimde dedi ben kadinlarin icinde napayim diye bende iyi gitmiyelim dedim. gitmedik. okadar davet ettim okadar cagirdim. dün ne duyayim. annemgil ablamgil falan cumartesi aksami hepsi benim konusmadigim ablama toplasmislar 12ye kadar falan annemgil durmus. ablamgil kardeslerim falanda sabahin 5ine kadar oturmuslar. yuh dedim ya. ne demek bu ya. sinir oldum dün sabah sabah bunu duyunca. birde isin tuhafi. ben onlara birsey demedim birsey yapmadim. babam bana gelmiyo ama ona gidiyo. gecen geldi annemle ablam falan ama babam gelmedi. öteki kizinde gecelere kadar oturuyo ama. bi sinir oldumki sorma. e bu durumda esim kizinca onlara karsi soguyuncada birsey diyemiyorum. valla hep bana ediyorlar. iki gün sonra birsey olsa onlara birsey yapmak istesem ne hakla yani ne deyip yapayim der tabi onlar sana hamileyken ne yaptki sen onlara normal durumda ne yapican diye. öyle sinir oluyorumki. gecmiste yasadigimiz bütün tartismalar ailem yüzündendi hep hep onlari arka aldigimdandi simdi diyo mesela benim sana ozamanlar dedikleri azmis bile diyo. ben hakliydim ama beni simdi haksiz ettiler. knedi anasida dün telefonda diyoki ben size 100tl göndereyimde cikolata alin bana gelirken diyo. bende gözlerimi cevirdim esimde gördüm. bana diyoki annesigil telefondayken. öyle yapicana yok anne ne gerek var biz aliriz desene diyo. bende dedim dememe ne gerek var zaten götürüyouzya dedim. bana demez mi daha bikere izine geldin daha ne götürdünki diye. öyle diyo anneside sanki yolla desek yollicak. 2kere esim türkiyedeyken yanliz gittigim halde izine doldurdum götürdüm daha gözü doymuyo hele gecen yaz esimle ilk izine gitigimizde kac kilo cikolata aldik valla bilmiyorum bile ama cok asiri coktu ki hatta patladi biride herseyimi mahvolmustu. ac gözlü nolacak.

hımmm anladım canım walla ne diyim ki bilemedim allah yardımcın olsun
ama bu kadar stres yapma artık ya bebeğine yazık onu düşün biraz
herşey yoluna girer inş.

oyy gözün aydın zeynom tabi ki iyi çıkacaktı bacım
sen içini hep ferah tut tımam mı

ah canım çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin

ebruu kız hasta olacak zamanmıydı bee
ah canım inş. çarçabuk geçer

günaydin kizlarrrr- hepinizin kandli mübarek olsun. sevgilier gününüzde kutlu olsun.

günaydın sumrucum hayırlı kandiller

seninde canım , çok geçmiş olsun ben geçen hafta hep yattım anca düzelebildim

günaydin kizlarrrr- hepinizin kandli mübarek olsun. sevgilier gününüzde kutlu olsun.

günaydın seninde

tmm o zaman değiştirmiyim ama doktor muhtemel doğum 3 eylüldü normalde cumartesi günü 13 olucak dedi ikili tarama testi için aslında bu hafta gitmem gerekirken önümüzdeki hafta çağırdı bilmiyorum korkulcak bişy yok dedi zati

gecmis oldun ebrucum ya.

kiz eflal galiba bi erkek doguracak olanlar bizim gibi stresli. bence zeyneple betülünde ogullari olacak. onlarda bizim gibi dertli :)

herkese hayırlı kandiller

Sizinle ayrıntılı bir şekilde değerlerimi paylaşmak istiyorum.
09/02/2010 saat 23,36 da yapılan BHCG testi sonucu: 44,76
11/02/2011 saat 12,48 de yapılan BHCG testi sonucu: 59,40
12/11/2011 saat 13,28 de yapılan BHCG testi sonucu: 83,1

çıkan ilk değerden dolayı doktorum bana şüpheli gebelik olduğunu söyledi. Ancak cumartesi gittiğim doktor baktığı ultrasonda gebelik kesesinin rahimde oluştuğunu söyledi. 4,3 mm boyutunda bir kesem var. Merak ettiğim konu ise en son hastalandığım tarih 8 ocak ona gere 5 haftalık gebe olduğum söyleniyor. Benim adetim düzenli değil. Siz ce nasıl bir yol izlemeliyim. Gebeliğim şüphelim mi.

ah sumrucuğum yazdıklarını okudumda canım benden sana bi tavsiye biliyorsun benimde ailem bana karşı soğuk annem değilde babam ve erkek kardeşim en çokta eşime karşı baya soğuk babam benimde hiç gelmez evime hemde hepimiz altlı üstlü oturuyoruz ama kardeşimle çok ilgilenir herşeyine sahip çıkar benimde zoruma gidiyor insan üzülüyor tabiki ister istemez benim ne eksiğim var benide onlar doğurmadımı diye ama bak sakın ailede olup bitenleri yada ailene bişeye kızınca eşine anlatma belli etme ne olursa olsun bir gün gelir onların yanında yani ailenden taraf olman gerekir bu sefer eşin cephe alır şahsen ben en ufak bi sorunu bile eşime anlatmam sorarsada bilmiyorum bizi ilgilendirmez diyorum en iyisi böyle inan bana sonuçta senin kendi aile huzurun daha önemli başkaları yüzünden bozmaya değmez kaynana gelince yuh diyorum yani 100 liralık çikolatayı ne yapacakmışki şaşırdım dünyayı alırsın o parayla zaten almanyadan türkiyeye gelince insan ister istemez getiriyor bişeler yazık vallaha bence bidaha isterse sende deki tamam ben herzaman getiririm ne demek sende torununa bişeler hazırla falan de bakalım ne diyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…