günaydın canım hoşgeldin artık çok göbek atmasan iyi olur2 li testi erken mi yaptırdın canım anlatrımısın biraz
Yok canım benim çizelgemle gebeliğim orantılı değil:) Şuan 13+0 olduk:) CRLye göre hesaplandı bebişin yaşı doktorum 11+5te istedi 2li testi:) Baş popo mesafesi ölçülüyo birde ense kalınlığı kan testindede 1 hafta boyunca araştırma yapılıyor sonrası temiz çok şükür:)
gözün aydın canım çok sevindim cinsiyeti belli mi 13 haftalık olmuş maş
Kız ne göbek atması delimsin sen dikkat et öyle şeylere aman diyim
herkesin kandilini ve sevgililer gününü kutlayarak günaydınlar diliyorum...
kıslar ben grip oldum boğazım çok ağrıyo hiç halim yok ..bu ara doğurursam nasıl olcak bilmiyorum
zeynepcim gözün aydın bak temiz çıkmış testlerin ..bi daha olumsuz birşey duymayacağım senden
eflal bacım kaynananın gelmesini neden bu kadar takıyorsun ben anlamadım .bilmediğim şeyler varr galiba
gözün aydın canım çok sevindim cinsiyeti belli mi 13 haftalık olmuş maş
bu arada topicin en minik bebeği benim sanrım
herkese günaydınnnn
1 haftadır yoktum grip olmuştum o bayağı bir yatırdı beni yattım ilaçlar kontroller c vitamini fln çok süşür şimdi iyiyim siz neler yaptınız var mı bir gelişme ben yokken
bu arada benim çilgeyi değiştirmem lazım kim yardımcı olabilir çünkü sat göre doğru ama doktor kontollerine göre 9 hafta 6 günlük bebeğim benim adet düzensizliğim vardı doktor o yüzdendir dedi
kıslar ben grip oldum boğazım çok ağrıyo hiç halim yok ..bu ara doğurursam nasıl olcak bilmiyorum
zeynepcim gözün aydın bak temiz çıkmış testlerin ..bi daha olumsuz birşey duymayacağım senden
eflal bacım kaynananın gelmesini neden bu kadar takıyorsun ben anlamadım .bilmediğim şeyler varr galiba
günaydin kizlarrrr- hepinizin kandli mübarek olsun. sevgilier gününüzde kutlu olsun.
Canım mevzu bu cumartesi yazmıştım hafta sonumuz zehir oldu eşimle konuşmuyorum hala onunda umrunda değil niye konuşmuyorsun diye sormuyor bile neyse bu mübarek günde Allah'a havale ediyorum onları elbet gözümden dökülen yaşların hesabını verecekler.......
Günaydın kızlar kimse yok ama ben yazıyım dün akşamdan beri çok sinirliyim kaynanamgilde doğumdan önce geliyolarmış hanfendi bana sormadan yapmış planını annemde diyrmuş otobüsle gitme bizle gelirisin diye deli olucam nasıl sinir oldum ya sizin ne işiniz var doğumdan önce kabus gibi dayanamıyorm artık kızlar çok kötüyüm bunlar beni iyice bunalıma sokacak ay hanfendi çok heyecanlıymış uyuyamıyormuş hep dua diyormuş o yüzden mi bir çöp bile almadın çocuğuma öyle üzgünümki hamilliğimi zehir ettiler eşime dedim konuyu kapattı akşam konuşturmadı bende gittim yattım ama hala sinirli ve ağlamaklıyım(((((((( ne yapıcam ben şimdi
Kızlar günaydın Kandiliniz Mubarek, sevgililer gününüz kutlu olsun. Nasılsınız bakem, hafta sonu kuzenimin nişanı vardı bir göbek attım ki sormayın:) dün bütün gün hasta yattım tabi sonrasında:)
Gülden haber olan varmı geçmişe bakmadım, cmt. doktora gidecekti kendi telaşımdan unuttum
Bu arada 2li testimiz süper çıktı:)
herkese günaydınnnn
1 haftadır yoktum grip olmuştum o bayağı bir yatırdı beni yattım ilaçlar kontroller c vitamini fln çok süşür şimdi iyiyim siz neler yaptınız var mı bir gelişme ben yokken
bu arada benim çilgeyi değiştirmem lazım kim yardımcı olabilir çünkü sat göre doğru ama doktor kontollerine göre 9 hafta 6 günlük bebeğim benim adet düzensizliğim vardı doktor o yüzdendir dedi
günaydin kizlarrrr- hepinizin kandli mübarek olsun. sevgilier gününüzde kutlu olsun.
bu arada topicin en minik bebeği benim sanrım
Günaydın canım geçmiş olsun çizelgeni değişme ilk aylar benimkide bir hafta ilerdeydi hep şimdi tarihinde artık o herkesde oluyor yani sen sata göre yap yine çizelgeni
günaydın geçmiş olsun canım çünkü sevmiyorum bu yeterli sanırım.....çok sebep var sevmemem için ama şimdi yazacak halim yok, üstelik benle konuşmadan kendi kendilerine karar almalarına kızmakta haklıyım burası sadece onlarn oğullarının evi değil benimde evim hem gelicek kendi evinde gibi hareket edicek bende bundan hoşlanmıyorum benim ablamlarla annemler bize geldiğinde memlektten arayıp hoşgeldiniz demişti ne kadar saçmaladığını düşün yani sanki onun evine geldiler hem ben doğudan önce gelin dedim mi onlara sormadan gelicez diyorlar ama yıpratmıycam artık kendimi eşimin ara bulmasınıda beklemiyorum kaynanama kendim diyecem doğudan önce sizin gelemenize gerek yok diye
topigin en minik bebisi gül ablaninki o daha yeni ögrendi hamile oldugunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?