Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay senin ailen bir hoş sen eşine kaçtığın için öyle davranıyolar muhtemelen ama insan kızını el oğluna karşı böyle duruma düşürmemeli ah anne babalarımız ah benimkilerde ağızlarını açıp bişey demezler ne anasıgile ne eşime sinir oluyorumya o yüzden ya onlar karışıyor herşeye sizde deyin yookk boşanırsam başlsrana kalırım neme lazım((

günaydınlar kızlar öncelikle herkese heyırlık kandiller diyorum nasılsınız

günaydın canım sanada hayırlı kandiller

sağol canım

Canım az daha bekle bir iki kontrol daha ona göre kesinleşir

gecmis oldun ebrucum ya.

kiz eflal galiba bi erkek doguracak olanlar bizim gibi stresli. bence zeyneple betülünde ogullari olacak. onlarda bizim gibi dertli :)

Heralde canıma slınd akızıolacak ızgın olur erler ama:)))) bizim bebeklerle alakası yok ki onların babaları ve baba tarafıyla:)))))

Merak Etme şekerim bebişin boyutu minikse 10 gün daha bekliyolar bide çok hareketliyse benimkinde 2si de vardı zarzor çekildi valla:)

gecmis oldun ebrucum ya.

kiz eflal galiba bi erkek doguracak olanlar bizim gibi stresli. bence zeyneple betülünde ogullari olacak. onlarda bizim gibi dertli :)

Ayyyy dertmi dedin dur anlatayım:) Benimn görümceler sağolsun beni bebek makinesi sanıyorlar bebeği ben doğurcam ama üzerinde hiç bi hakkım olmıycak sanıyolar:) Eltim uyuzu var ya doğuma gelecem diye tutturmuştu eşim başta ne işi var dedi sonra gelcem diyosa ne yapalım dedi YAni eltim ve görümcem doğumda bendeler muhtemelen Eltimin bir kızı var kocamı kıskandığı işçin beni ısırıp canımı acıtıp duruyo dün görümcemle eşim konuşuyolarmış güya eltimin kızı görümceme demişki "hala bana bebek alma amcam gerçek bebek yaptı o benim olacak " eşim diyoki bak şimdiden kıskanıyo bebeği iyi de dedim doğuma eltim gelecem diyo daha doğmadan bebeği kıskanan doğduğunda neler yapar gelmesin valla dedim eşim de bakarız diyo gelde dellenme yaaa

aaa Gül hamilemi bu süper bir haber yaaa

Eveeeeeeeet:) Oley oley oley:) Şimdi konuştum betası yükselmiş. doktor hayırlı olsun demiş:)

anladım canım ama malesef oğlanın evini kendi evleri gibi görüyorlar .bizim orada da bu böyledir.sen çok üzülüyorsun bu yüzden dikkatimi çekti ..Allah yardımcın olsun canım

Canım az daha bekle bir iki kontrol daha ona göre kesinleşir

tmm canım bekleyim bakalım

ay Gül için çok sevindim yaa geç döllenme fşn olmuş senin adetin düzensiz olduğu için dedi doktor bakalım

aman be canim ben biktim o kariya birseyler demeye. getirecegimizi biliyor. bile bile diyo iste uyuz bosa strese sokuyo bizide. yakinda hirsindan cikolata yiye yiye catliycak. valla bak öyle cok götürdükki valla sayisini bilmyiorum artik. cesit cesit birde. erimis hepsi begenmediler eridi diye. bi vardigimizda cikarttik iste bi legene koydular hepsini buzluga koydular tmm birdahada görmedim. peket peket yiyorlardi valla tek kisi bi paket yer mi ben sasirdim valla. kaynim güne iki iki götürüyordu. dedim canim yede karnin falan agrir dedim. yenge bu ne ki zaten tek kisilik diyo. sok oldum valla. yiyorlardi birde diyorlardi ki ay kimseye birsey götüremedik. biri gelince önüne birsey koyamadik falan. cok ac gözlü ya doymuyo anlamiyorumda. inanki buraya geldik geleli iki kurus para vermediler, göndermediler. izinde 1ay orda kaldik, tatile gittik, oda esimin dayisigilde kaldik yani, arabanin sagi solu yapildi. babasi 2 milyar harcamis hepsi icinde ya, yani kendilerine aylik alisveris, tatil, dayisigile alisveris ettiler orda kaliyoruz diye, anasinin sigarasi zaten ayda 200 tl tutuyo. 1000 euro yapar. onuda coktan gönderdik yani gelince. esim ama anlamiyo tutturdu 2000 euro borcumuz var babama diye öyle gidiyo. kendi paramiz yok dün kalkmis diyoki babamada daha hala 500 euro göndercez diyo. su bir ay calistigimi nereye paylastiracagini sasirdi valla. herseye para ayiriyorda cocuga bi ayirmiyoya gicik oluyom. benim aileme gelince canim. ben birseylerini anlatmiyorum ama annemle esim ayni yerde calisiyo öyle görüsünce konusuyorlar. valla benden cok duyuor olan biteni. bende birsey diyemiyorum.

hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum kızlar ..evde yattığı yerde hasta olan nadir bi insanım ben ..bu arada benimde kaynanam doğuma geliyor .son zamanlarda hiçbir şey düşünemiyor insan tek odaklandığınız şey doğum ve bebek oluyor..üzmeyin kendinizi ve bebeğinizi lütfennn

Biz yaptırmıştık şekerim.

bizdende istdi benim doktorum iğneyle tedaviye geçmek için bu sabah eşim evde boşalttı bende hemen götürdüm hastaneye evimizin karşısında hemen ama bana sanki miktarı çok az gibi geldi normalmi bilmiyorum daha önce hiç görmedim bi erkekten ne kadar meni çıktığını tuhafıma gitti

aman canim ya. dikkat et valla. gözün hep o cocukta olsun. valla cocuk aklinyla cocgu Allah korusun boguverir. yani cocuklar yapar öyle seyleri. aman dikkat et valla. bebegini uyut kapiyi kilitle öyle cik. Allah korusun

:) canim her erkekte degisik olurmus. hem galiba miktari degilde spermlerin hizi ve kalitesi önemli. canim benim ya. bebisi icin neler yapiyo. yerim ben seni valla

Herkese mrb
kandilin mübarek olsun kızlar
ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun
varmı bir gelişme
herkes iyimi?

günaydınlar kızlar öncelikle herkese heyırlık kandiller diyorum nasılsınız

günaydın mehtapcım hayırlı kandiller sana da

canım peki dr bundan sonra ne yapman gerektiğini söylemedimi
veya herhangi bi ilaç falan ne bilim herhangi bişey yapmadımı

ah be canım hayırlısıyla şu günlerde bi geçseydi
sonunda mükafatını kucağına alasaydın da herşeyi unutsaydın

:) canim her erkekte degisik olurmus. hem galiba miktari degilde spermlerin hizi ve kalitesi önemli. canim benim ya. bebisi icin neler yapiyo. yerim ben seni valla

evet canım sayıya kaliteye ve hıza bakıyorlar neyse korkunun ecele faydası yok demişler ben gidip alayım sonucu zaten sonrada kendi doktoruma gitmeliyim bugün adetimin 3. günü 7 gün sonra rahim filmi çekecek ilaç almalıymışım önceden o yüzden eşimden test istedi ikisine bakıp duruma göre iğne tedavisine geçecek
kız ne diyorsun eşim önce ben gidip orda hastanede tuvalette öyle şey yapamam olmaz falan dedi sonra ben hastanaye sordum ev yakınsa evde yapıp hemen getire bilirsiniz dedi onuda nazlandı beyefendi bende şaşırdım allah allah bukadarcıkmı oluyormuş deyince oda dalga geçiyor sabah sabah bu kadar çıkıyor hem zaten bitanecik spermden çocuk oluyor demezmi gülmekten kırıldım vallaha işte erkeklerin kafası bazen bukardar basıyor sanıyorki bir tanecik spermide olsa ben hamile kalırım bilmiyorki ne kadar zor

Canım onun için 3 gün cinsel perhiz olması gerekiyo bide azlığı değil önemli olan sayısı ve hızı:)

Kızlar anacımla görüştüm kapatmak zorunda kaldım neyse çıkmam lazım zaten temizlik yapacaktım sular kesilmişya sinir oldum akşamdanda bulaşığım var rezalet ıyyyy bari ev süpüreyim hadi hoşçakalın.

Herkese mrb
kandilin mübarek olsun kızlar
ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun
varmı bir gelişme
herkes iyimi?

günaydın seninde canım mübarek olsun kutlu olsun
ben idare ederim 1 haftalık istirahat sonrası bugün çalışmak biraz zor oldukça kalabalık kendimi korumaya çalışıyorum bir daha hasta olmamak için

canım kendini yorma
canını da sıkma rabbim herşeyi yoluna koyar inş.
Hadi kolay gele sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…