- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
ayyyy eflalim ya. canim benim takma sunlari dicem ama olayin icinde olunca insan takmadan yapamiyor kendimden biliyorum. bende dün gicik oldum yine ya. hem kendi aileme hem onunkilere. ablam gelmistiya avusturyadan bir aydir burdaydi iste simdi eside geldi. yani baristilar geri gidecekler. benim sali günü misafirim vardi hollandadan. onlar gitti ablamgili aradim enistemle cikin gelin otururuz biraz diye. saat 9mü neydi. tmm falan dedi. sonra aradi iste biz bugün gelmiyelim gec oldu yarin falan gelelim. neyse tmm dedim. ertesi gün aradilar aksam iste yukari kattan amcamgil aramista iste onlar inecekmis ablamgilin yanina bugün gelemeyiz diye haber verdi. iyi tmm dedim yine. persembe günü annemgil aradi yemege gelin diye bize doktordaydik esimle doktordayiz falan filan dedik iste. doktordan ciktik aradik napiyorlar diye. bu kezde iste enistemle babam evde yokmus. esimde dedi ben kadinlarin icinde napayim diye bende iyi gitmiyelim dedim. gitmedik. okadar davet ettim okadar cagirdim. dün ne duyayim. annemgil ablamgil falan cumartesi aksami hepsi benim konusmadigim ablama toplasmislar 12ye kadar falan annemgil durmus. ablamgil kardeslerim falanda sabahin 5ine kadar oturmuslar. yuh dedim ya. ne demek bu ya. sinir oldum dün sabah sabah bunu duyunca. birde isin tuhafi. ben onlara birsey demedim birsey yapmadim. babam bana gelmiyo ama ona gidiyo. gecen geldi annemle ablam falan ama babam gelmedi. öteki kizinde gecelere kadar oturuyo ama. bi sinir oldumki sorma. e bu durumda esim kizinca onlara karsi soguyuncada birsey diyemiyorum. valla hep bana ediyorlar. iki gün sonra birsey olsa onlara birsey yapmak istesem ne hakla yani ne deyip yapayim der tabi onlar sana hamileyken ne yaptki sen onlara normal durumda ne yapican diye. öyle sinir oluyorumki. gecmiste yasadigimiz bütün tartismalar ailem yüzündendi hep hep onlari arka aldigimdandi simdi diyo mesela benim sana ozamanlar dedikleri azmis bile diyo. ben hakliydim ama beni simdi haksiz ettiler. knedi anasida dün telefonda diyoki ben size 100tl göndereyimde cikolata alin bana gelirken diyo. bende gözlerimi cevirdim esimde gördüm. bana diyoki annesigil telefondayken. öyle yapicana yok anne ne gerek var biz aliriz desene diyo. bende dedim dememe ne gerek var zaten götürüyouzya dedim. bana demez mi daha bikere izine geldin daha ne götürdünki diye. öyle diyo anneside sanki yolla desek yollicak. 2kere esim türkiyedeyken yanliz gittigim halde izine doldurdum götürdüm daha gözü doymuyo hele gecen yaz esimle ilk izine gitigimizde kac kilo cikolata aldik valla bilmiyorum bile ama cok asiri coktu ki hatta patladi biride herseyimi mahvolmustu. ac gözlü nolacak.
ay senin ailen bir hoş sen eşine kaçtığın için öyle davranıyolar muhtemelen ama insan kızını el oğluna karşı böyle duruma düşürmemeli ah anne babalarımız ah benimkilerde ağızlarını açıp bişey demezler ne anasıgile ne eşime sinir oluyorumya o yüzden ya onlar karışıyor herşeye sizde deyin yookk boşanırsam başlsrana kalırım neme lazım
günaydınlar kızlar öncelikle herkese heyırlık kandiller diyorum nasılsınız
günaydın canım sanada hayırlı kandiller
hımmm anladım canım walla ne diyim ki bilemedim allah yardımcın olsun
ama bu kadar stres yapma artık ya bebeğine yazık onu düşün biraz
herşey yoluna girer inş.
oyy gözün aydın zeynom tabi ki iyi çıkacaktı bacım
sen içini hep ferah tut tımam mı
ah canım çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin
ebruu kız hasta olacak zamanmıydı bee
ah canım inş. çarçabuk geçer
günaydın sumrucum hayırlı kandiller
sağol canım
seninde canım , çok geçmiş olsun ben geçen hafta hep yattım anca düzelebildim
günaydın seninde
tmm o zaman değiştirmiyim ama doktor muhtemel doğum 3 eylüldü normalde cumartesi günü 13 olucak dedi ikili tarama testi için aslında bu hafta gitmem gerekirken önümüzdeki hafta çağırdı bilmiyorum korkulcak bişy yok dedi zati
Canım az daha bekle bir iki kontrol daha ona göre kesinleşir
gecmis oldun ebrucum ya.
kiz eflal galiba bi erkek doguracak olanlar bizim gibi stresli. bence zeyneple betülünde ogullari olacak. onlarda bizim gibi dertli :)
Heralde canıma slınd akızıolacak ızgın olur erler ama:)))) bizim bebeklerle alakası yok ki onların babaları ve baba tarafıyla:)))))