Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

amin canım çok sağol

ay canim öylede yani onlar icinde kolay degil. öyle kendi kendilerine birde ha deyince yani :) kiz kahveden spermler hizlaniyormus galiba. öyle birsey dumustum sanki

Son düzenleme:
Slm kızlar ya işlerim çok yogun o yüzden sadece okuyorum benim adetim 10 gün geçtiya ben şimdi doktora gitsem alttan mı muayene eder yada hiç bu durumda olup doktora giden varmı

Slm kızlar ya işlerim çok yogun o yüzden sadece okuyorum benim adetim 10 gün geçtiya ben şimdi doktora gitsem alttan mı muayene eder yada hiç bu durumda olup doktora giden varmı

canim günaydin. bilmiyorumda alttan eder galiba. ben hamileyken bile doktor ilk 3 randevuda alttan bakti.

Son düzenleme:

günaydın canım
walla pek bi bilgim yok ne yapar diye
ama geciktirme hemen git bence

canim günaydin. Bilmiyorumda alttan eder galiba. Ben hamileyken bile doktor ilk 3 randevuda alttan bakti.

hım ya ben agdaya gidiyorum ya o yüzden şu anda müasit degilim çok yok ama ben rahat edemem o yüzden agdadan sonra gideyim o zaman ya alttan muayenede acırmı acaba birde netten baktımda rahim filmi isteye bilirmiş o nasıl bişey oluyor

Canım onun için 3 gün cinsel perhiz olması gerekiyo bide azlığı değil önemli olan sayısı ve hızı:)

ay canim öylede yani onlar icinde kolay degil. öyle kendi kendilerine birde ha deyince yani :) kiz kahveden spermler hizlaniyormus galiba. öyle birsey dumustum sanki

sağolun kızlar sonucu aldım şimdi elimde galiba normal herşey anlayabildiğim kadarıyla zaten bundada bi terslik çıksaydı artık iyice delilirdim herhalde
kahveyi hiç duymadım denemek lazım zaten eşim kahve içmeyi sever özellikle türk kahvesi bide keçi boynuzu duydum ama onu eşime veremiyorum çünkü yüksek şekeri var zaten

ay iyi bari. sevdindim canim. insallah en kisa zamanda tedavine baslayip sende bi cocuk sahibi olursun canim ya. inanki cok dua ediyorum sana.

rahim filmini bilmiyorum canim ama alttan bi aleti (affedersin ama) sokarken fark ediyon birazcik aciyo ama sonra pek fark edilmiyo. ucu doktorun tuttugu yerden biraz daha kalin oldugu icin oda. kasilirsan acir ama.

günaydın seninde canım mübarek olsun kutlu olsun
ben idare ederim 1 haftalık istirahat sonrası bugün çalışmak biraz zor oldukça kalabalık kendimi korumaya çalışıyorum bir daha hasta olmamak için

koru cnm kendini ben ilaç kullandığım halde halen kötüyüm

slm kızlar ya işlerim çok yogun o yüzden sadece okuyorum benim adetim 10 gün geçtiya ben şimdi doktora gitsem alttan mı muayene eder yada hiç bu durumda olup doktora giden varmı

cnm benimde adetim bir önceki ay çok geçti.fakat dr alttan bakmaz muhtemelen kan alır ve tahlil ister hormon tahlili ya da sadece adet söktürücü verir
bana farlutal verdi 1 hafta kullandım adet oldum tekrar kontrole çağırdı.
Korkma git cnm ihmal etme

ay iyi bari. sevdindim canim. insallah en kisa zamanda tedavine baslayip sende bi cocuk sahibi olursun canim ya. inanki cok dua ediyorum sana.

zaten var ya benim mutfak aynı aktara dönüştü kaç çeşit çay içiyorum şu adetim düzene girsin yumurtlamam olsun diye alman sayfalarında okudum zyklus çayı varmış almanlar onunla düzeltmiş adetlerini benim durumumda olan çok varmış almanyadada hemen gittim o otları buradan aldım karıştırdım yaptım ama tadı bi acı bi iğrenç hemde günde 3 kere içmeliyim
sonra sabah akşam aç karnına böğürtlen kökü kaynattım içiyorum
ayrıca hayıt tohumu
bide şu almanyada bitkisel ilaçlarımda gelince onlarıda alacam inşallah hepsi bir fayda eder ya nelere katlanıyoruz
haftaya rahim filmim var acaba diyorum bide kendim klomen alıp kullansammı bunların yanı sıra bide yoksa zarar etmesin bide

canim bitki caylarini icte doktorun demeden ama hic bi ilac alma bence. insallah faydasi olur canim ya.

kızlar bugün eşleriniz için özel birşeyler yapmayı planlıyor musunuz?

canim ben cok istiyorum ama aksama kadar calisicam. aksam birde esimin bel agrisi icin doktora gidecez. eve gelincede yemek bulasik cay derken vaktim kalmiyorki. tek carsiyada gittigim yok. birseyde alamadim yani. ne yapsam bilmyiorum bende. fikri olan var mi ?

evet canım benim ilk 2 muayenem alttandı

filmi bilmiyorum canım ama ben biraz hasasım o yüzden ağrıdı benim ki

kızlar bugün eşleriniz için özel birşeyler yapmayı planlıyor musunuz?

bilmem hiç düşünmedim sende var mı birşeyler

sorma canım ya müşteriler fln da hiç umursamıyo insanın suratına karşı öksürüyo bizim milletimiz böyle

yok be kuzum bende yataktan kalkamıyorum gripten ..adamı öpemeyeceğim bile ..

yok be kuzum bende yataktan kalkamıyorum gripten ..adamı öpemeyeceğim bile ..

uyyy kiyamam sana. bence tam grip gececek sen dogurcan icimde öyle bi his bar. benimde bazen grip olunca adeti gecikirdi. hep diyordum tam iyilescem adet olcam diye hepte öyle oluyordu. ayyy kiz haftaya dogurursun sen. senin kocan icin zaten en büyük hediye o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…