günaydın mehtapcım hayırlı kandiller sana da
canım peki dr bundan sonra ne yapman gerektiğini söylemedimi
veya herhangi bi ilaç falan ne bilim herhangi bişey yapmadımı
ah be canım hayırlısıyla şu günlerde bi geçseydi
sonunda mükafatını kucağına alasaydın da herşeyi unutsaydın
Kızlar anacımla görüştüm kapatmak zorunda kaldım neyse çıkmam lazım zaten temizlik yapacaktım sular kesilmişya sinir oldum akşamdanda bulaşığım var rezalet ıyyyy bari ev süpüreyim hadi hoşçakalın.
evet canım sayıya kaliteye ve hıza bakıyorlar neyse korkunun ecele faydası yok demişler ben gidip alayım sonucu zaten sonrada kendi doktoruma gitmeliyim bugün adetimin 3. günü 7 gün sonra rahim filmi çekecek ilaç almalıymışım önceden o yüzden eşimden test istedi ikisine bakıp duruma göre iğne tedavisine geçecek
kız ne diyorsun eşim önce ben gidip orda hastanede tuvalette öyle şey yapamam olmaz falan dedi sonra ben hastanaye sordum ev yakınsa evde yapıp hemen getire bilirsiniz dedi onuda nazlandı beyefendi bende şaşırdım allah allah bukadarcıkmı oluyormuş deyince oda dalga geçiyor sabah sabah bu kadar çıkıyor hem zaten bitanecik spermden çocuk oluyor demezmi gülmekten kırıldım vallaha işte erkeklerin kafası bazen bukardar basıyor sanıyorki bir tanecik spermide olsa ben hamile kalırım bilmiyorki ne kadar zor
Slm kızlar ya işlerim çok yogun o yüzden sadece okuyorum benim adetim 10 gün geçtiya ben şimdi doktora gitsem alttan mı muayene eder yada hiç bu durumda olup doktora giden varmı
Slm kızlar ya işlerim çok yogun o yüzden sadece okuyorum benim adetim 10 gün geçtiya ben şimdi doktora gitsem alttan mı muayene eder yada hiç bu durumda olup doktora giden varmı
canim günaydin. Bilmiyorumda alttan eder galiba. Ben hamileyken bile doktor ilk 3 randevuda alttan bakti.
Canım onun için 3 gün cinsel perhiz olması gerekiyo bide azlığı değil önemli olan sayısı ve hızı:)
ay canim öylede yani onlar icinde kolay degil. öyle kendi kendilerine birde ha deyince yani :) kiz kahveden spermler hizlaniyormus galiba. öyle birsey dumustum sanki
sağolun kızlar sonucu aldım şimdi elimde galiba normal herşey anlayabildiğim kadarıyla zaten bundada bi terslik çıksaydı artık iyice delilirdim herhalde
kahveyi hiç duymadım denemek lazım zaten eşim kahve içmeyi sever özellikle türk kahvesi bide keçi boynuzu duydum ama onu eşime veremiyorum çünkü yüksek şekeri var zaten
hım ya ben agdaya gidiyorum ya o yüzden şu anda müasit degilim çok yok ama ben rahat edemem o yüzden agdadan sonra gideyim o zaman ya alttan muayenede acırmı acaba birde netten baktımda rahim filmi isteye bilirmiş o nasıl bişey oluyor
günaydın seninde canım mübarek olsun kutlu olsun
ben idare ederim 1 haftalık istirahat sonrası bugün çalışmak biraz zor oldukça kalabalık kendimi korumaya çalışıyorum bir daha hasta olmamak için
slm kızlar ya işlerim çok yogun o yüzden sadece okuyorum benim adetim 10 gün geçtiya ben şimdi doktora gitsem alttan mı muayene eder yada hiç bu durumda olup doktora giden varmı
ay iyi bari. sevdindim canim. insallah en kisa zamanda tedavine baslayip sende bi cocuk sahibi olursun canim ya. inanki cok dua ediyorum sana.
zaten var ya benim mutfak aynı aktara dönüştü kaç çeşit çay içiyorum şu adetim düzene girsin yumurtlamam olsun diye alman sayfalarında okudum zyklus çayı varmış almanlar onunla düzeltmiş adetlerini benim durumumda olan çok varmış almanyadada hemen gittim o otları buradan aldım karıştırdım yaptım ama tadı bi acı bi iğrenç hemde günde 3 kere içmeliyim
sonra sabah akşam aç karnına böğürtlen kökü kaynattım içiyorum
ayrıca hayıt tohumu
bide şu almanyada bitkisel ilaçlarımda gelince onlarıda alacam inşallah hepsi bir fayda eder ya nelere katlanıyoruz
haftaya rahim filmim var acaba diyorum bide kendim klomen alıp kullansammı bunların yanı sıra bide yoksa zarar etmesin bide
kızlar bugün eşleriniz için özel birşeyler yapmayı planlıyor musunuz?
hım ya ben agdaya gidiyorum ya o yüzden şu anda müasit degilim çok yok ama ben rahat edemem o yüzden agdadan sonra gideyim o zaman ya alttan muayenede acırmı acaba birde netten baktımda rahim filmi isteye bilirmiş o nasıl bişey oluyor
kızlar bugün eşleriniz için özel birşeyler yapmayı planlıyor musunuz?
koru cnm kendini ben ilaç kullandığım halde halen kötüyüm
cnm benimde adetim bir önceki ay çok geçti.fakat dr alttan bakmaz muhtemelen kan alır ve tahlil ister hormon tahlili ya da sadece adet söktürücü verir
bana farlutal verdi 1 hafta kullandım adet oldum tekrar kontrole çağırdı.
Korkma git cnm ihmal etme
canim ben cok istiyorum ama aksama kadar calisicam. aksam birde esimin bel agrisi icin doktora gidecez. eve gelincede yemek bulasik cay derken vaktim kalmiyorki. tek carsiyada gittigim yok. birseyde alamadim yani. ne yapsam bilmyiorum bende. fikri olan var mi ?
yok be kuzum bende yataktan kalkamıyorum gripten ..adamı öpemeyeceğim bile ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?