eflalcim sürekli derken kaç dakikada bir oluyor kaç dakikada geçiyor bu önemli .bi dakika tut bakalım
Betülcüm ne oldu bilmiyorum ama inşallah kötü birşey yoktur korkma bebeğin seni üzmez
selamm kızlarr nasılsınızz
slm cnm hoşgeldin
sanırım sen evdesin çalışmıyorsun dimi?
slm cnm hoşgeldin.
bende bu ay azcık ümit ettim ama boşa çıktı
sıkma canını hiç bellli olmaz ne zaman gelceği?
ne kadardır deniyorsunuz ki?
slm cnm hoşgeldin
yok canımm evdeyim ben çalışmıyorumm
Ben geldim yine kızlar benimde geri sayım başladı son 6gün ama tabiki yine yok hatta bu ay adet belirtisi bile yok
ebrucum canımm nasılsın düzeldin mi biraz
slm cnm hoşgeldin.
bende bu ay azcık ümit ettim ama boşa çıktı
sıkma canını hiç bellli olmaz ne zaman gelceği?
ne kadardır deniyorsunuz ki?
slm cnm hoşgeldin
bu ay 11 bitiyor canım
Ben geldim yine kızlar benimde geri sayım başladı son 6gün ama tabiki yine yok hatta bu ay adet belirtisi bile yok
kızlarrr kasılma yı banada tarif edin ya ben ağrı olursa kasılmayı hissederiz diye biliyodumm
Esra efnan hoşgeldiniz
kasılmaya netten baktım avuç içimizle karnımıza bastırınca toplanma oluyorsa kasılma varmış benim üç gündür karnım birden tortop olıyor ağrısız oluyor kasılma
kızlarr benim kaşıntım ve akıntım var sanırım enfeksiyon kaptımm doktora gitmem lasım da bunun bebişe zararı olurmu bilen varmı?
Bana daha sıra var galiba burdaki herkes hamile olunca bana en son sıra geliçek gibi geliyor ama öncelikle hayırlısı takmıyorum artık ne olursa olsun
Canım şimdi eşimede yazdım dediğin gibi yapıcam üç gündür stresliyimya belki ondan olmuştur birde bebek yer değiştiriyor heralde diye pek önemsemedim ama şimdi karnım tortop oluyor böyle kasılıp kalıyor ama öyle çok ağrı olmuyor kasılma bu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?