Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

eflalcim sürekli derken kaç dakikada bir oluyor kaç dakikada geçiyor bu önemli .bi dakika tut bakalım

Canım şimdi eşimede yazdım dediğin gibi yapıcam üç gündür stresliyimya belki ondan olmuştur birde bebek yer değiştiriyor heralde diye pek önemsemedim ama şimdi karnım tortop oluyor böyle kasılıp kalıyor ama öyle çok ağrı olmuyor kasılma bu değil mi?

kızlar annemin doğum günüymüş ayy ne alayım ne yapayım biri yardım etsinnnnn

Betülcüm ne oldu bilmiyorum ama inşallah kötü birşey yoktur korkma bebeğin seni üzmez

slm cnm hoşgeldin.
bende bu ay azcık ümit ettim ama boşa çıktı
sıkma canını hiç bellli olmaz ne zaman gelceği?
ne kadardır deniyorsunuz ki?

selamm kızlarr nasılsınızz

slm cnm hoşgeldin
sanırım sen evdesin çalışmıyorsun dimi?

ay ilk hamile olmakta zor valla neyin ne olduğunu anlamıyoruz bile kasılma oluyosadaanalamıyorum ben ama düzenli olsa sanırım hissederdim

Esra efnan hoşgeldiniz

kasılmaya netten baktım avuç içimizle karnımıza bastırınca toplanma oluyorsa kasılma varmış benim üç gündür karnım birden tortop olıyor ağrısız oluyor kasılma

kızlarr benim kaşıntım ve akıntım var sanırım enfeksiyon kaptımm doktora gitmem lasım da bunun bebişe zararı olurmu bilen varmı?

Bana daha sıra var galiba burdaki herkes hamile olunca bana en son sıra geliçek gibi geliyor ama öncelikle hayırlısı takmıyorum artık ne olursa olsun

kızlarrr kasılma yı banada tarif edin ya ben ağrı olursa kasılmayı hissederiz diye biliyodumm

efanan canım merhaba senide uzun zamandır görmüyorum nasılsın nasıl geçiyor hamilelik baya ilerlemiş ya zaman ne çabuk geçiyor kızmı erkekmi canım bebişin

Esra efnan hoşgeldiniz

kasılmaya netten baktım avuç içimizle karnımıza bastırınca toplanma oluyorsa kasılma varmış benim üç gündür karnım birden tortop olıyor ağrısız oluyor kasılma

sağol canımmm yaa bu ifadeyi bende okudum ama bişi anlamamıştım açokçası sanırım kasılmam yok olsa anlardım bide ara ara karnım çok sertleşiyo özellikle alt tarafı ama ben bebek sırtı yada kafası diyorum

kızlarr benim kaşıntım ve akıntım var sanırım enfeksiyon kaptımm doktora gitmem lasım da bunun bebişe zararı olurmu bilen varmı?

canım ben oluyor diye duymuştum ihmal etme sakın

Bana daha sıra var galiba burdaki herkes hamile olunca bana en son sıra geliçek gibi geliyor ama öncelikle hayırlısı takmıyorum artık ne olursa olsun

kızzzz öyle deme yaaaa bak bence hepinizden en geç ben hamile kalacağım çünkü neredeyse hiç yumurtam yooook oysa sende kocaman kocaman yumurtalar oluşuyor kıskanıyorum vallaha
ya en son durum nedir sende doktorun ne diyor vallaha ben çok şaşırıyorum senin olmamasına yani bi sorun yokken hayret eşine baktırdınızmı siz bi ara planlıyordun

seninki yüksek bi ihtimal stresten canım korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…