efanan canım merhaba senide uzun zamandır görmüyorum nasılsın nasıl geçiyor hamilelik baya ilerlemiş ya zaman ne çabuk geçiyor kızmı erkekmi canım bebişin
selamm kızlarr nasılsınızz
ebrucum canımm nasılsın düzeldin mi biraz
sağol canımmm yaa bu ifadeyi bende okudum ama bişi anlamamıştım açokçası sanırım kasılmam yok olsa anlardım bide ara ara karnım çok sertleşiyo özellikle alt tarafı ama ben bebek sırtı yada kafası diyorum
Bana daha sıra var galiba burdaki herkes hamile olunca bana en son sıra geliçek gibi geliyor ama öncelikle hayırlısı takmıyorum artık ne olursa olsun
canım ben oluyor diye duymuştum ihmal etme sakın
kızlarr benim kaşıntım ve akıntım var sanırım enfeksiyon kaptımm doktora gitmem lasım da bunun bebişe zararı olurmu bilen varmı?
anladım canım üzülme ve asla kötü şeyler geçirme allah büyük dur bakalım.suyu bitme noktasına gelen arkadaşlarım oldu çok şükür risksiz dinlenerek atlatıp bebişlerini kucaklarına aldılar sende asla umutsuzluğa düşme psikoloji çok önemli.offfffffffffff
bildiğimiz şeyler hep su fazla.28-30 haftalık olsa neyseeee dedi.çok küçükk. Dedi.sancılarıı kasılmalar için önlem aldık dedi.yat dedi.tatmin edici şeyler demedi anii..üzücü şeyler dedi.
aldım raporrr.bilmiom nasıl düzelecekk
Canım serteleşme bendede oluyorda bu değişik karnım resmen toplanıyor ilk başta bende bebek kafasını popsunu dayıyor sandım ama dediğim gibi karnım yusvarlak oluyor birden ne bileyim ya anlamadımki ben pek takmak istemiyorum böyle şeyleri ama üç gündürde moralim bozuk stresliyim belkide ondan oluyor yarında olursa giderim hastaneye
aynıyım be efnancım sen nasılsın?
mehtabımmm canımmm çok sevindim seni gördüğüme valla çok şükür ben de bebişte iyiyiz büyüdük bayaa teyzesii oğlumuz olacak AALH IN izniyle canımm sen naptın bu ara enson seninle konuştuğumda kırmızıları bekliyodun bi gelişme var mı inşallah
seninki yüksek bi ihtimal stresten canım korkma
kızlarr benim kaşıntım ve akıntım var sanırım enfeksiyon kaptımm doktora gitmem lasım da bunun bebişe zararı olurmu bilen varmı?
doktora git canım mutlaka 36 ya kadar fitil rahatlıkla kullanılabiliyor 1 tane bile rahatlatır seni
canımm bi faklılık hissediyosun anladığım kadarıyla bende henüz yok buara canın neden sıkkın canımm bebişini düşün mutlu ol bebişin için takma kafana sorun ne ise yazık yaa miniciğinde strese giriyodur belki
bende iyiyim çok şükür canımm sana üzüldüm evde yatarak hasta olan bi sen mi varsın ne sen en iyisi doğurana kadar çalış hatta okuldan git doğumahasta olma
inşallah gidecem canımm iki gündür rahatsız ediyo benii zaten günümüzde yaklaştı bebişimide özledim hem yaa doktor alttan mı bakacak bunun için
benim sabırlı arkadaşımsın sen inşallah bigün seninde güsel haberlerini alıcazz canımm inanıyorum ben sanırım zaman a ihtiyaç var sadece
canımm evet en kısa zamada gitmem lasım sanırım benim ki mantar ilaçla geçer dimii inşallah yavruma bişi olmaz
canımm bi faklılık hissediyosun anladığım kadarıyla bende henüz yok buara canın neden sıkkın canımm bebişini düşün mutlu ol bebişin için takma kafana sorun ne ise yazık yaa miniciğinde strese giriyodur belki
bende iyiyim çok şükür canımm sana üzüldüm evde yatarak hasta olan bi sen mi varsın ne sen en iyisi doğurana kadar çalış hatta okuldan git doğumahasta olma
canım sağol ben bugün adetin 4. günümdeyim ama mecburen ilaç ile söktürdüm ondan önce 70gün önce kendiliğimden olmuştum cuma günü rahim filmi çekineceğim klomen bi işe yaramadığından iğne ile tedavi dedi doktorum tabi eşimede sperm testi yaptırdık dün çok şükür onunki olması gerektiğindende iyi çıktı bi sorun yok tek sorunumuz benim yumurtlamamam işte
öylemi diyorsun canım ah bu kocam ah stresten beni öldürecekr ahatlıycak tövbe tövbe adamada sonra hak veriyorum anasına babasına ne desin adamcağız ama düşümüyorum biliyormusun o gün yaklaşınca ben kaynanama diycem anne sizin doumdan önce gelminize gerek yok annem geliyor zaten doğum olunca gelirisiniz diycem madem herkes anlayışsız benim üzülmemi düşünmüyor ben niye düşüneyim, gerekirse annemde doğumda gelir
inşallah gidecem canımm iki gündür rahatsız ediyo benii zaten günümüzde yaklaştı bebişimide özledim hem yaa doktor alttan mı bakacak bunun için
canım yumurtlama için incir kürünü yaptın mı ben yapmıştım demiştimya sana kist olmaması için içine havuçda kat sen netten bak iyice
canım sağol ben bugün adetin 4. günümdeyim ama mecburen ilaç ile söktürdüm ondan önce 70gün önce kendiliğimden olmuştum cuma günü rahim filmi çekineceğim klomen bi işe yaramadığından iğne ile tedavi dedi doktorum tabi eşimede sperm testi yaptırdık dün çok şükür onunki olması gerektiğindende iyi çıktı bi sorun yok tek sorunumuz benim yumurtlamamam işte
öylemi diyorsun canım ah bu kocam ah stresten beni öldürecekr ahatlıycak tövbe tövbe adamada sonra hak veriyorum anasına babasına ne desin adamcağız ama düşümüyorum biliyormusun o gün yaklaşınca ben kaynanama diycem anne sizin doumdan önce gelminize gerek yok annem geliyor zaten doğum olunca gelirisiniz diycem madem herkes anlayışsız benim üzülmemi düşünmüyor ben niye düşüneyim, gerekirse annemde doğumda gelir
hiç bilmiyorum canım ya umarım önemli bişey değildir bebişi etkilemez
bu ay 11 bitiyor canım
evet canım ödülü hak ediyorum dimi40 tane öğrencinin içinde hasta olma sen gel evde yatarken ol harikayım dimi?
cnm bana hep alttan bakıyor akıntıyı görebilmek için.belki smear testi için akıntı örneği de alır.
ihmal etme cnm gitmelisin
alttan bakcanı sanmıyorum canım belirtileri anlatınca verir fitili .yani bana öyle yapmıştı
canım şimdi olmaz merak etme ben okumuştum bir doğum hikayesinde kadın önemsememiş bebek doğarken iltihabı yutmuş o yüzden ihmal etme zaten hemen tek kullanımlık fitil veriyorlarmış
Evet canım, stresiz olmam mümkün değil sorun çok hamileliğin başından beri böyleyim kızlar iyi biliyor hep ağlıyorum bıktılar benim derdimden artık:))
canım yumurtlama için incir kürünü yaptın mı ben yapmıştım demiştimya sana kist olmaması için içine havuçda kat sen netten bak iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?