Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

efanan canım merhaba senide uzun zamandır görmüyorum nasılsın nasıl geçiyor hamilelik baya ilerlemiş ya zaman ne çabuk geçiyor kızmı erkekmi canım bebişin

mehtabımmm canımmm çok sevindim seni gördüğüme valla çok şükür ben de bebişte iyiyiz büyüdük bayaa teyzesii oğlumuz olacak AALH IN izniyle canımm sen naptın bu ara enson seninle konuştuğumda kırmızıları bekliyodun bi gelişme var mı inşallah

Canım serteleşme bendede oluyorda bu değişik karnım resmen toplanıyor ilk başta bende bebek kafasını popsunu dayıyor sandım ama dediğim gibi karnım yusvarlak oluyor birden ne bileyim ya anlamadımki ben pek takmak istemiyorum böyle şeyleri ama üç gündürde moralim bozuk stresliyim belkide ondan oluyor yarında olursa giderim hastaneye

Bana daha sıra var galiba burdaki herkes hamile olunca bana en son sıra geliçek gibi geliyor ama öncelikle hayırlısı takmıyorum artık ne olursa olsun

benim sabırlı arkadaşımsın sen inşallah bigün seninde güsel haberlerini alıcazz canımm inanıyorum ben sanırım zaman a ihtiyaç var sadece

canım ben oluyor diye duymuştum ihmal etme sakın

canımm evet en kısa zamada gitmem lasım sanırım benim ki mantar ilaçla geçer dimii inşallah yavruma bişi olmaz

anladım canım üzülme ve asla kötü şeyler geçirme allah büyük dur bakalım.suyu bitme noktasına gelen arkadaşlarım oldu çok şükür risksiz dinlenerek atlatıp bebişlerini kucaklarına aldılar sende asla umutsuzluğa düşme psikoloji çok önemli.
boşver o diyeni sen allah büyük asla inancını kaybetme canım.

canımm bi faklılık hissediyosun anladığım kadarıyla bende henüz yok buara canın neden sıkkın canımm bebişini düşün mutlu ol bebişin için takma kafana sorun ne ise yazık yaa miniciğinde strese giriyodur belki

aynıyım be efnancım sen nasılsın?

bende iyiyim çok şükür canımm sana üzüldüm evde yatarak hasta olan bi sen mi varsın ne sen en iyisi doğurana kadar çalış hatta okuldan git doğuma hasta olma

canım sağol ben bugün adetin 4. günümdeyim ama mecburen ilaç ile söktürdüm ondan önce 70gün önce kendiliğimden olmuştum cuma günü rahim filmi çekineceğim klomen bi işe yaramadığından iğne ile tedavi dedi doktorum tabi eşimede sperm testi yaptırdık dün çok şükür onunki olması gerektiğindende iyi çıktı bi sorun yok tek sorunumuz benim yumurtlamamam işte

seninki yüksek bi ihtimal stresten canım korkma

öylemi diyorsun canım ah bu kocam ah stresten beni öldürecekr ahatlıycak tövbe tövbe adamada sonra hak veriyorum anasına babasına ne desin adamcağız ama düşümüyorum biliyormusun o gün yaklaşınca ben kaynanama diycem anne sizin doumdan önce gelminize gerek yok annem geliyor zaten doğum olunca gelirisiniz diycem madem herkes anlayışsız benim üzülmemi düşünmüyor ben niye düşüneyim, gerekirse annemde doğumda gelir

bu ay 11 bitiyor canım[/QUOTE]

doktora neden gitmiyorsun cnm?
ay benim ilk ayım dı ama yine de üzüldüm.

kızlarr benim kaşıntım ve akıntım var sanırım enfeksiyon kaptımm doktora gitmem lasım da bunun bebişe zararı olurmu bilen varmı?

ah cnmm ya bende de hep var o enfeksiyon. fitil ve krem veriyor doktor.
sanırım kremin zararı olmaz ama yine de dr bilir tabi
ihmal etmeden doktora gitmelisin cnm
bu arada seninde eşim polis sanırım
benimde eşim polis ve tayin olunca memleketimden ailemden ayrılmaktan çok korkuyorum.

:84:

evet canım ödülü hak ediyorum dimi 40 tane öğrencinin içinde hasta olma sen gel evde yatarken ol harikayım dimi?

inşallah gidecem canımm iki gündür rahatsız ediyo benii zaten günümüzde yaklaştı bebişimide özledim hem yaa doktor alttan mı bakacak bunun için

cnm bana hep alttan bakıyor akıntıyı görebilmek için.belki smear testi için akıntı örneği de alır.
ihmal etme cnm gitmelisin

canım şimdi olmaz merak etme ben okumuştum bir doğum hikayesinde kadın önemsememiş bebek doğarken iltihabı yutmuş o yüzden ihmal etme zaten hemen tek kullanımlık fitil veriyorlarmış

Evet canım, stresiz olmam mümkün değil sorun çok hamileliğin başından beri böyleyim kızlar iyi biliyor hep ağlıyorum bıktılar benim derdimden artık:))

canım yumurtlama için incir kürünü yaptın mı ben yapmıştım demiştimya sana kist olmaması için içine havuçda kat sen netten bak iyice

canım sen üzme kendini insanlar seni düşünmüyorsa sende onları düşünmeyeceksin ..yazık değil mi oğluşuna onların yüzünden nerdeyse her hafta üzdün çocuğu ..inanki değmez bacım

inşallah gidecem canımm iki gündür rahatsız ediyo benii zaten günümüzde yaklaştı bebişimide özledim hem yaa doktor alttan mı bakacak bunun için

alttan bakcanı sanmıyorum canım belirtileri anlatınca verir fitili .yani bana öyle yapmıştı

canım yumurtlama için incir kürünü yaptın mı ben yapmıştım demiştimya sana kist olmaması için içine havuçda kat sen netten bak iyice

yaptım canım denedim ama 5 günden fazla içemedim zaten incir sevmem bana çoook aşırı tatlı geldi tadı şimdi alman sitelerinde okududuğum bi bitki karışımı kullanıyorum
hem biliyormusun klomen kullandığım halde hiç kist yok doktor önceki hafta alltan baktı ultrasonda 1tanecik küçük bi kist var oda normal aslında daha fazla kist olur diye tahmin etmiştik

inşallah herşey yoluna girer canımm vardır onunda vakti zamanı RABBİM verecektir inşallah sende yaşıcaksın inşallah benim ev sahibimde bi iğne kullanmaya başladı sababh akşam popodan sanırım omnunda yıumurtlama sorunu var ama onun taşta sınırda senin bildiğim kadarıyla yaşında normal bende hayırlııs demek zaten gerekeni yapıyosun

ayy yaa kıyamma sana valla benimde ençok kafama takılan şey bu olur hep anneemlerle kayınvalidemlerin geliş tarihlerinin çatışması zor bi durum ama bebişin için kafanı rahat tut hayatında bebişten daha önemli şey olmamalı şimdi

hiç bilmiyorum canım ya umarım önemli bişey değildir bebişi etkilemez

içş. canımm

bu ay 11 bitiyor canım

doktora neden gitmiyorsun cnm?
ay benim ilk ayım dı ama yine de üzüldüm.

ah cnmm ya bende de hep var o enfeksiyon. fitil ve krem veriyor doktor.
sanırım kremin zararı olmaz ama yine de dr bilir tabi
ihmal etmeden doktora gitmelisin cnm
bu arada seninde eşim polis sanırım
benimde eşim polis ve tayin olunca memleketimden ailemden ayrılmaktan çok korkuyorum.

:84:[/QUOTE]

canım bebkten önce enfeksiyon için gittim evet alttan bakıyolar ama şimdi bebek olunca yinede alttan mı bakacaklar ya bebişe zararı olursa şimdi siz neredesiniz tayin nezaman çıkacak ben istanbul en az 2 sene daha burdayız canımm benim eşim polis değilken öğretmenlik yyaparkende ankaradaydık ailem kayseride annemlerde 3 yıldır ayrıyım canımm inşallah zor ama alışılıyo zzamanla

evet canım ödülü hak ediyorum dimi 40 tane öğrencinin içinde hasta olma sen gel evde yatarken ol harikayım dimi?

evet valla sana rahatlı yaramadı bariş boş durma evi falan temizle

cnm bana hep alttan bakıyor akıntıyı görebilmek için.belki smear testi için akıntı örneği de alır.
ihmal etme cnm gitmelisin

canımm bebk oluncada mı alttan bakıyo?

alttan bakcanı sanmıyorum canım belirtileri anlatınca verir fitili .yani bana öyle yapmıştı

bebk olunca öyle yapıyo demekki bende hemen gideyimm inşallah benim kociş senin oralarda dolaşıyodur şimdi yarın yada ertesi gün gidelim söyleyeyimde yoksa diğer haftaya kalır

canımm bende çok okudum aslında ama sanırım senin dediğin bakteriyel enfeksiyon varsa bebeğe bulaşıyo ama yinede emin değilim belki mantarda bulaşır aman ALLAH KORUSUN canımm bu ara hikayenin sonu nasıl bebişe bişi olmuşmu iltihabı yutunca

canım sen şimdi bu kadar çok stres yaparsan bak bebeğin doğunca sorun yaşarsın anne karnında bebek stres yaşarsadoğuncada bebkteki o stres devam edermiş çok hıuzursuz olur ağlar sürekli dikkat et boşvermeye çalış geçer bunların hepsi sen nekadar üzülürsen üzül herşey olucana varır bende yazın bu konuda çok stres yaptım ama bak RABBİM herşeyin hayırlısını verdi bizimkiler gelememişti sen kafanı rahat gönlünü temiz tut ALLAH en hayırlısını verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…