canım sen üzme kendini insanlar seni düşünmüyorsa sende onları düşünmeyeceksin ..yazık değil mi oğluşuna onların yüzünden nerdeyse her hafta üzdün çocuğu ..inanki değmez bacım
Çok haklısın canım benim hatam eşime güvenmek oldu bana evlenirken demişti ailemle sorunun olurs bana söyle ben hallederim diye hani söylüyorum söylüyroum yok slaak gibi üç yıldır bekliyorum bariz sorunumuz yok ama işte neyse artık konuyu açmıycam ben söylüycem kaynanam yeter gerçekten yeter hem çocuğuma bişey yapma hem gel torun sev yok öyle, ya eşimin babası oğlum beşiği alalım demiş benimkide baba kayın babamgil alacak adet öyleymiş demiş benim kaynatamda geçen gün babama biz alacakdıkda siz alıyormuşsunuz almadık o yüzden demiş bende sinirle anneme kızdım babam diyemedimi bebeğin eksiği bir beşik giyimmi daha eksiği çok sizde başka eksiğini alırsınız deseymişya dedim napıyım kızım babanı bilmiyormusun demez o dedi bende tabi demez zaten sizde beni yalnz bırakıyorsunuz bunlar beni üzüyor bişey demiyorsunuz korkmayın boşanıp gelip başınıza bela olmam diye hüngür hüngür ağladım anacığımıda üzdüm kızım niye öyle diyorsun diyor ama biliyorum babamın ödü kopar öyle şeylerden((
bebk olunca öyle yapıyo demekki bende hemen gideyimm inşallah benim kociş senin oralarda dolaşıyodur şimdi yarın yada ertesi gün gidelim söyleyeyimde yoksa diğer haftaya kalır
canımm bende çok okudum aslında ama sanırım senin dediğin bakteriyel enfeksiyon varsa bebeğe bulaşıyo ama yinede emin değilim belki mantarda bulaşır aman ALLAH KORUSUN canımm bu ara hikayenin sonu nasıl bebişe bişi olmuşmu iltihabı yutunca
canım sen şimdi bu kadar çok stres yaparsan bak bebeğin doğunca sorun yaşarsın anne karnında bebek stres yaşarsadoğuncada bebkteki o stres devam edermiş çok hıuzursuz olur ağlar sürekli dikkat et boşvermeye çalış geçer bunların hepsi sen nekadar üzülürsen üzül herşey olucana varır bende yazın bu konuda çok stres yaptım ama bak RABBİM herşeyin hayırlısını verdi bizimkiler gelememişti sen kafanı rahat gönlünü temiz tut ALLAH en hayırlısını verir
yaptım canım denedim ama 5 günden fazla içemedim zaten incir sevmem bana çoook aşırı tatlı geldi tadı şimdi alman sitelerinde okududuğum bi bitki karışımı kullanıyorum
hem biliyormusun klomen kullandığım halde hiç kist yok doktor önceki hafta alltan baktı ultrasonda 1tanecik küçük bi kist var oda normal aslında daha fazla kist olur diye tahmin etmiştik
bebk olunca öyle yapıyo demekki bende hemen gideyimm inşallah benim kociş senin oralarda dolaşıyodur şimdi yarın yada ertesi gün gidelim söyleyeyimde yoksa diğer haftaya kalır
canımm bende çok okudum aslında ama sanırım senin dediğin bakteriyel enfeksiyon varsa bebeğe bulaşıyo ama yinede emin değilim belki mantarda bulaşır aman ALLAH KORUSUN canımm bu ara hikayenin sonu nasıl bebişe bişi olmuşmu iltihabı yutunca
canım sen şimdi bu kadar çok stres yaparsan bak bebeğin doğunca sorun yaşarsın anne karnında bebek stres yaşarsadoğuncada bebkteki o stres devam edermiş çok hıuzursuz olur ağlar sürekli dikkat et boşvermeye çalış geçer bunların hepsi sen nekadar üzülürsen üzül herşey olucana varır bende yazın bu konuda çok stres yaptım ama bak RABBİM herşeyin hayırlısını verdi bizimkiler gelememişti sen kafanı rahat gönlünü temiz tut ALLAH en hayırlısını verir
Çok haklısın canım benim hatam eşime güvenmek oldu bana evlenirken demişti ailemle sorunun olurs bana söyle ben hallederim diye hani söylüyorum söylüyroum yok slaak gibi üç yıldır bekliyorum bariz sorunumuz yok ama işte neyse artık konuyu açmıycam ben söylüycem kaynanam yeter gerçekten yeter hem çocuğuma bişey yapma hem gel torun sev yok öyle, ya eşimin babası oğlum beşiği alalım demiş benimkide baba kayın babamgil alacak adet öyleymiş demiş benim kaynatamda geçen gün babama biz alacakdıkda siz alıyormuşsunuz almadık o yüzden demiş bende sinirle anneme kızdım babam diyemedimi bebeğin eksiği bir beşik giyimmi daha eksiği çok sizde başka eksiğini alırsınız deseymişya dedim napıyım kızım babanı bilmiyormusun demez o dedi bende tabi demez zaten sizde beni yalnz bırakıyorsunuz bunlar beni üzüyor bişey demiyorsunuz korkmayın boşanıp gelip başınıza bela olmam diye hüngür hüngür ağladım anacığımıda üzdüm kızım niye öyle diyorsun diyor ama biliyorum babamın ödü kopar öyle şeylerden((
Efnanim benimde adetim geç olur incir kürü nasıl oluyor bana da söyleyin
çok haklısın canım benim hatam eşime güvenmek oldu bana evlenirken demişti ailemle sorunun olurs bana söyle ben hallederim diye hani söylüyorum söylüyroum yok slaak gibi üç yıldır bekliyorum bariz sorunumuz yok ama işte neyse artık konuyu açmıycam ben söylüycem kaynanam yeter gerçekten yeter hem çocuğuma bişey yapma hem gel torun sev yok öyle, ya eşimin babası oğlum beşiği alalım demiş benimkide baba kayın babamgil alacak adet öyleymiş demiş benim kaynatamda geçen gün babama biz alacakdıkda siz alıyormuşsunuz almadık o yüzden demiş bende sinirle anneme kızdım babam diyemedimi bebeğin eksiği bir beşik giyimmi daha eksiği çok sizde başka eksiğini alırsınız deseymişya dedim napıyım kızım babanı bilmiyormusun demez o dedi bende tabi demez zaten sizde beni yalnz bırakıyorsunuz bunlar beni üzüyor bişey demiyorsunuz korkmayın boşanıp gelip başınıza bela olmam diye hüngür hüngür ağladım anacığımıda üzdüm kızım niye öyle diyorsun diyor ama biliyorum babamın ödü kopar öyle şeylerden((
canım ya senin işinde çok zor ben konuda şanslıyım dilerim seninde sorunların çözülür ama ağlama üzme kendini bebeğini düşün ailenide üzme yazık onlarada akılları sende kalmasın
devriyemi dolaşıyor eşin.geçen hafta apartmanımıza hırsız girmiş söyle eşine hemen yakalasınlarbende korkuyom evde yalnızım geçen 2 tane genç kapşonlu iki kişi geldi ödüm koptu valla
canım kist olmaması güzel ama keşke içebilsen çok faydasını görürürsün
Yok canım bişey olmamış bebeğe,bende biliyorum bebeğimin sürekli ağlayan bir bebek olmasını istemiyorum ama elimde değil yapım böyle çok düşünen çok takan bir insanım şimdi birde hamilelik var eşim benle yarışıyor sanki o hamile doğru düzgün bir kapris bile yapamadım anlamıyor birde dalga geçiyor hamilesinya ondan diye ne diyeyim canım bazen çığlık atmak istiyorum içimden geçen herşeyi hekese haykırayım diyorum işte Allah korkusu var yapamıyorumki içimde kopuyor fırtınalar ben zaten kendimi bu bebeğe layık bile görmüyorum
sakarya mahallesindeysen bakar canımm sen içini rahat tut ama oo yüksek yerler varya hani oray çıkmak çok sorun oluyomuş eşim demişti dur o kapşonlularıda söyleyimde dikkat etsin kapşonlulara
ahh canımm yaaa inşallah geçecek bunlarr biraz katılıyorum bak eşine senin haftanda hemşireler bana sormuştu bu haftalarda stres yaşadınmı diye bende senin haftanda evde kendimi fazlalık görüyodum işe yaramz biriyim eşimin parasını yemekten başka bişi yapmıyorum ona yük oluyorum diyip duruyodum öğretmen olduk okuduk boşa okuduk atanamıtyoruz diye kendimi yiyip duruyodumm sanırım birazda hormonların etkisi var
Amin canım üzmek istemem ama gerçekten haklıyım bu konuda arkamda olduklarını göstermiyorlarki benim babamın daha çok hakkı var üstümüzde onun babasından ama onun babası bizim evimize karışma hakkını görüyor
canımm takma kafanı öyle şeylere bebk kısmetiyle gelir kim neyi alırsa alsın kayınvalidenler bilir zaten beşiği annenler alıyosa arabasını erkek tarafı alır tkma kafanı okadar ben de ne beşik aldım ne araba sadce hastane çantası eksiğini giderdim önce büyükler alsın diye bekliyorum bakalım kim ne yapacak hahah kimse bişi almazda bebiş açıkta kalırsa olur mu olur valla amannn olsun sıkmaya değmez ablamın bebişi 4.5 aylık oldu hala beşikte yatmıyomuş bizde koyarız sehpanın üstüne
canımm sanırım incir kürünüeflalim yapmış ben yapmadımm ki
cnm sen konuşmuyormusun kaynatanla falan
sen söyle deki beşiği babamlar alacak ama bi çok eksiği var sizde onları alsanız da rahat edelim falan diye konuşsan eşin olmadan sıkma canını bu kadar.
Benim de eşimin ailesinin 1 lirası bile geçmedi bize babası vefat etti en çok masrafı biz yaprık.annesine para gönderir.bende elimden geldiğince kendi aileme yardımcı oluyorum.o da sesini çıkaramıyo şimdilik öyle idare ediyoruz.benim de herşeyimi annemler yaptı.onlar uzaktalar diye düğüne bile gelecekleri misafirlerin masraflarını kocamdan çıkaracaklardı.millet düğüne hediyeli gider bunlar daha beter bize masraf çıkardılar.bende dedim baban hasta biz düğünü öne alalım.hiç kimse de gelemedi düğünden sonra biz gittik gördük hepsini iyi ki de öyle olmuş kayınpeder vefat etti zaten......
Efnanim ve eflalim anam sözleşerekmi buldunuz bu isimleri?
Incir kürü nü kim nasıl yapmışsa banada söyleyinnnnnn
anam benim derdim çok rahim ağzında yaram var,enfeksiyonum var,kistim var,adetim geç geliyor, of anam offfffff çok dertliyim çok bu kadar sorunda bebiş olurmu ki acep?
sarıbeybi canım eşiniden dolayı hangi şehirdesiniz şimdi yazdım ama görmedin sanırım
cnm biz yeni evlendik. ş.urfadayız 8 aydır evliyiz.bu yıl eşimin şark görevi bitecekti
fakat ben buralı olduğumdan kalmak için ipka verdik.umarım kabul ederrler.
Eşim kütahyalı ama ailesi izmirde oraya gitmek istiyor.
cnm biz yeni evlendik. ş.urfadayız 8 aydır evliyiz.bu yıl eşimin şark görevi bitecekti
fakat ben buralı olduğumdan kalmak için ipka verdik.umarım kabul ederrler.
Eşim kütahyalı ama ailesi izmirde oraya gitmek istiyor.
he işte bizim oralar tamam canım sen söyle bütün kapşonluları yakalasınlar
canım mevzu bebeğin kısmeti değilki herşeyi olur elbette mesele düşünmemeleri ya sinir oluyorum evlenirken bana üç bilezik taktılar tamam evime eşya namına bişey almadılar ben eşyasız evde oturdum kaç ay benim ailem herşeyimi çeyizimi tam verdi babam evime gelince eksik gördüklelreini aldı onun babası yapmadı bişey şimdide çocuğuma aynısını yapıyorlar nasıl takmıyım sevmeye gelince annemden babamdan çok sevmek istiycekler tabi ben sevridirsem deli oluyorum işte banada yavrum kızım derler iş paraya gelince yok tınnnn şimdide bebeğimi dörte gözle bekliyorlar insan torununa bişey almazmı((
Canm telde konuşuyoruzda ne kaynanam ne kaynatam sormuyorki onlar sormadan ben ne diyeyim oğluna diyeceğine adam bana dese bir söylüycem ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?