Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kızlar size doyum olmazda ezan okundu ben kaçıyım birde çarşıya çıkacakmışız eşim öyle dedi beni sinir etmeye doyamamış birde çarşıda edecek

walla kaçamamda neyse yuvarlana yuvarlana giderim artık

bayaa karmaşık canımm bizim ilk görev yerimiz ist. daha şark duruyo ne zaman nerde yapacaksak ALLAH yardım eder inş.

kız biz kütahyadayız sivaslıyız eşim memur burda benimkide sivasa gitmek istiyor havasını alır ama Yakın şehir olur ama sivas asla

ayyy eşimin memleketindesiniz gariiiiiiii
Anam benimki de tutturmuş yıllardır gurbetteyim artık kardeşlerimle olayım
diye izmirde benim de akrabalar var.bakalım kısmet
gerçi herkes kayınvalide görümceye falan yakın gitme diyolar ama
benimki bide görümcenin üst katına ev yapacakmış

Kızlar yarın ilk doktor muayeneme gidecegim, bi soru sorcam ama utanıyom:26: , siz traş yapıyo musunuz?

ama izmir çok güzeldir ben izmirliyim ailem kuşadasında oturuyor biz ise Bolu da burasıda güzel ama İzmiri tek geçerim diyebilirm sana

bayaa karmaşık canımm bizim ilk görev yerimiz ist. Daha şark duruyo ne zaman nerde yapacaksak allah yardım eder inş.

eşiminde ilk görev yeri ist ordan urfaya geldi beni buldu evlendik.
Sizde şark için urfayı seçebilirsiniz valla komşularım 3-4 kez kalmak için dilekçe vermişler burası rahat yani
hakkınızda hayırlısı eşin hangi birimde ?

Yok canım ne süprizi benbir yıllık nişanlılık üç yıllıkda evlilik ssyarsak dört yıldır gelinleriyim bir kere hediye almadılar desem ne dersin bunlar yüzsüz eşim ilk evlenen oldu adetleri bimiyoruz diye bişey yapmadılar babamlarda zaten istemez bu da ilk torun ay bilmiyorduk diyecekler sendeç ok güvenme hem süpriz farklı bişey ne alınacağını bilmek lazım bebek için ki sizde ona göre alasınız biz annemle koordine hallettik bu işi ben şunu aldım anne sen alma ben şun alamdım sen al diye yani herşeyi biliyorum ha annem ekstra bişey alırsa süpriz yaparsa bilemem.

kızlar yarın ilk doktor muayeneme gidecegim, bi soru sorcam ama utanıyom:26: , siz traş yapıyo musunuz?

evt cnm temiz olsan daha iyi olur tabiki cnm

kızlar size doyum olmazda ezan okundu ben kaçıyım birde çarşıya çıkacakmışız eşim öyle dedi beni sinir etmeye doyamamış birde çarşıda edecek

cnm hadi hoşçakal dikkat et kendine

ama izmir çok güzeldir ben izmirliyim ailem kuşadasında oturuyor biz ise bolu da burasıda güzel ama izmiri tek geçerim diyebilirm sana

cnm valla korkuyorum izmir eşimi bozarmı huzurum kaçarmı falan?
Eşimin ailesi de orda inş huzurumuz kaçmaz ben boluya bayılıyorummmmm

kızlarrrr çok hoş ya valla sohbet etmek sizinle bende çıkıcam ama şimdi ok mi allah aemanet olunn

hoşçakal cnm allaha emanet olun

ben hala ağda yapıyorum canım..alttan muayenede yapmak lazım tabi

kız anacım ben ağda yapıyordum da artık yapamıyorum yapış yapış olunca hem canım sıkılıyor hemde canım acıyor...

önleyici hizmetler canımm senin ki?

trafik te cnm ya

ayıp diyene bak eşine yaptıracakmış abooo ..ayna işe yarıyo valla bende en son doğuma giderken ne yaparım bilmiyom

ben hala ağda yapıyorum canım..alttan muayenede yapmak lazım tabi

yaparlar inşallahh

görüşürüz canım doktora gidince yaz mutlaka

tamam canım yazarım mutlaka sende ii bak kendine fazla dinlenme lütfen sana yaramıyoo

kız ay ne güzel eşin yapabiliyormuuuuuuuuu
ben diyemem hiç utanırım yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…