anammm ne güzel izmir ve antalya benim yaşamak istediğim yerler .kurtulcam bende buralardan inşallah
hay aklınla bin yaşa derim bak o ara sakın sen kapşonlu giyme olursa kazara senide yakalarlar
canımm ya yapıyolardır sen merak etme söylemiyolardır sürpriz yapacaklardır emin ol bbizimkilerde söylemiyolar açıkçası sürpriz yapacaklar diye umut ediyorum( bide yapmazlarmışş )
artık biz pamuk eller cebe yaparız o zman tabii çok sıkıntı olur bize ama hayırlısı
cnm biz yeni evlendik. ş.urfadayız 8 aydır evliyiz.bu yıl eşimin şark görevi bitecekti
fakat ben buralı olduğumdan kalmak için ipka verdik.umarım kabul ederrler.
Eşim kütahyalı ama ailesi izmirde oraya gitmek istiyor.
istanbuldayım bacım bensen nerdesin ki cnm ya?
Kızlar size doyum olmazda ezan okundu ben kaçıyım birde çarşıya çıkacakmışız eşim öyle dedi beni sinir etmeye doyamamış birde çarşıda edecek
kız biz kütahyadayız sivaslıyız eşim memur burda benimkide sivasa gitmek istiyor havasını alır amaYakın şehir olur ama sivas asla
walla kaçamamda neyse yuvarlana yuvarlana giderim artık
cnm biz yeni evlendik. ş.urfadayız 8 aydır evliyiz.bu yıl eşimin şark görevi bitecekti
fakat ben buralı olduğumdan kalmak için ipka verdik.umarım kabul ederrler.
Eşim kütahyalı ama ailesi izmirde oraya gitmek istiyor.
bayaa karmaşık canımm bizim ilk görev yerimiz ist. Daha şark duruyo ne zaman nerde yapacaksak allah yardım eder inş.
Kızlar yarın ilk doktor muayeneme gidecegim, bi soru sorcam ama utanıyom:26: , siz traş yapıyo musunuz?
eşiminde ilk görev yeri ist ordan urfaya geldi beni buldu evlendik.
Sizde şark için urfayı seçebilirsiniz valla komşularım 3-4 kez kalmak için dilekçe vermişler burası rahat yani
hakkınızda hayırlısı eşin hangi birimde ?
hay aklınla bin yaşa derim bak o ara sakın sen kapşonlu giyme olursa kazara senide yakalarlar
canımm ya yapıyolardır sen merak etme söylemiyolardır sürpriz yapacaklardır emin ol bbizimkilerde söylemiyolar açıkçası sürpriz yapacaklar diye umut ediyorum( bide yapmazlarmışş )
artık biz pamuk eller cebe yaparız o zman tabii çok sıkıntı olur bize ama hayırlısı
kızlarrrr çok hoş ya valla sohbet etmek sizinle bende çıkıcam ama şimdi ok mi ALLAH aemanet olunn
ben hala ağda yapıyorum canım..alttan muayenede yapmak lazım tabi
kızlar yarın ilk doktor muayeneme gidecegim, bi soru sorcam ama utanıyom:26: , siz traş yapıyo musunuz?
kızlar size doyum olmazda ezan okundu ben kaçıyım birde çarşıya çıkacakmışız eşim öyle dedi beni sinir etmeye doyamamış birde çarşıda edecek
ama izmir çok güzeldir ben izmirliyim ailem kuşadasında oturuyor biz ise bolu da burasıda güzel ama izmiri tek geçerim diyebilirm sana
kızlarrrr çok hoş ya valla sohbet etmek sizinle bende çıkıcam ama şimdi ok mi allah aemanet olunn
önleyici hizmetler canımm senin ki?
çok ayıp ama ben hiç göremiyomm yaa onuu aynada işe yaramıyo mecbur jilet ondada kanata kanata çok beceriksizim valla ama son ikisinde mutlaka ağda yaparımm hamişlikten önceki gibi eşime diyorum sen yap diye tek seferde biter merak etme diyoo hep yapıştıracakmış öyle diyoo ayıppsız
Yok canım ne süprizi benbir yıllık nişanlılık üç yıllıkda evlilik ssyarsak dört yıldır gelinleriyim bir kere hediye almadılar desem ne dersin bunlar yüzsüz eşim ilk evlenen oldu adetleri bimiyoruz diye bişey yapmadılar babamlarda zaten istemez bu da ilk torun ay bilmiyorduk diyeceklersendeç ok güvenme hem süpriz farklı bişey ne alınacağını bilmek lazım bebek için ki sizde ona göre alasınız biz annemle koordine hallettik bu işi ben şunu aldım anne sen alma ben şun alamdım sen al diye yani herşeyi biliyorum ha annem ekstra bişey alırsa süpriz yaparsa bilemem.
görüşürüz canım doktora gidince yaz mutlaka
çok ayıp ama ben hiç göremiyomm yaa onuu aynada işe yaramıyo mecbur jilet ondada kanata kanata çok beceriksizim valla ama son ikisinde mutlaka ağda yaparımm hamişlikten önceki gibi eşime diyorum sen yap diye tek seferde biter merak etme diyoo hep yapıştıracakmış öyle diyoo ayıppsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?