Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bende de acı ve kan çok oluyor ama şimdi jiletle alırsam ucu kaçar bi daha ağdaya dönemem diye zorluyorum kendimi az kaldı son 1 kere daha yapsam yeter

kız ay ne güzel eşin yapabiliyormuuuuuuuuu
ben diyemem hiç utanırım yaww

yok yyaa nerde keşke yapabilse daha hiç yapmadı yapabileceğinide sanmıyorum benimki lafta anlıcann

bende de acı ve kan çok oluyor ama şimdi jiletle alırsam ucu kaçar bi daha ağdaya dönemem diye zorluyorum kendimi az kaldı son 1 kere daha yapsam yeter

maşallah sana evet 1 kere daha yap yeter zaten geldi şimdiye kadar yapmışsın şimdiden sonra bırakma ben hamiş kalınca bıraktımm

ben hala ağda yapıyorum canım..alttan muayenede yapmak lazım tabi

bend eşuanda ağda ya devam ediyorum ilerleyen dönemde kendim yapabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü kuzenimin devamlı gittiği kuaför var artık utan sıkılıla ona giderim ağda çok rahat

cnm valla korkuyorum izmir eşimi bozarmı huzurum kaçarmı falan?
Eşimin ailesi de orda inş huzurumuz kaçmaz ben boluya bayılıyorummmmm

yok canım ya neden bozsun ki öyle düşünme İzmir güzel şehirdir
Bolu yu nerden biliyorsun sen

Neysem kızlar kimse kalmamış en iyisi den de kaçayım size iyi akşamlar kib..

kızlar bana müsade doğurmazsam yarın görüşürüz

neyse kızlarr hoşçakalınnn

Kızlar bende kaçıyorum iyi bakın kendinize

Neysem kızlar kimse kalmamış en iyisi den de kaçayım size iyi akşamlar kib..

hepinize iyi akşamlar ben daha iş yerinde olduğum için halen daha buralardayım kendinize çok iyi bakın içinizi ferah tutun

Betüüüüüüüüüüüüüüüüüüüül nasılsın? Ağrın kanaman bişen varmı?

betülüm kuzum nasılsın canım. çok şükür agrın sızın yoksa bu iyiye işaret olabilir. ya doktorların tek bildigi korkutmak bence. hiç insanın içini rahatlatacak birşey demiyorlar zaten.

ayyy canım ben sancının bu kadar basit bişey olduğunu bilmiodummmm.iiiki ihmal etmemişimmm.1cm ile yırtarız inşşşş.
yatıommm işte annem gelcek heralde yarınnnnnnn.gerekirse 1 hafta daha rapor alırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…