ayıp diyene bak eşine yaptıracakmış abooo ..ayna işe yarıyo valla bende en son doğuma giderken ne yaparım bilmiyom
evt cnm temiz olsan daha iyi olur tabiki cnm
cnm hadi hoşçakal dikkat et kendine
cnm valla korkuyorum izmir eşimi bozarmı huzurum kaçarmı falan?
Eşimin ailesi de orda inş huzurumuz kaçmaz ben boluya bayılıyorummmmm
hoşçakal cnm allaha emanet olun
kız anacım ben ağda yapıyordum da artık yapamıyorum yapış yapış olunca hem canım sıkılıyor hemde canım acıyor...
trafik te cnm ya
kız ay ne güzel eşin yapabiliyormuuuuuuuuu
ben diyemem hiç utanırım yaww
bende de acı ve kan çok oluyor ama şimdi jiletle alırsam ucu kaçar bi daha ağdaya dönemem diye zorluyorum kendimi az kaldı son 1 kere daha yapsam yeter
bende 2 aydır agdaya gidiyorum allahım ne kadar iyi oluyor anlatamam ilk gittigimde utançtan kızardım ama 2. De alıştım kız bile dedi bak hemen alıştın ve 2. De acımadı bile bundan sonra hep agdaya gidecegim tavsiye ederim
ben hala ağda yapıyorum canım..alttan muayenede yapmak lazım tabi
cnm valla korkuyorum izmir eşimi bozarmı huzurum kaçarmı falan?
Eşimin ailesi de orda inş huzurumuz kaçmaz ben boluya bayılıyorummmmm
kızlar bana müsade doğurmazsam yarın görüşürüz
neyse kızlarr hoşçakalınnn
Kızlar bende kaçıyorum iyi bakın kendinize
Neysem kızlar kimse kalmamış en iyisi den de kaçayım size iyi akşamlar kib..
Betüüüüüüüüüüüüüüüüüüüül nasılsın? Ağrın kanaman bişen varmı?
betülüm nasıl oldun kuşummmmmm
canlarım benim görünürde bişeyim yok kiii.yatıom öle kanamam da yokkk.allah yardımcımız olsun.bebeğimizş bize bağışlasınnn
canlarım benim görünürde bişeyim yok kiii.yatıom öle kanamam da yokkk.allah yardımcımız olsun.bebeğimizş bize bağışlasınnn
saol canımmmm annem gelcek eşimde hastalandıııı.iyi ol canım aman olmasın bişey yat dinlen stres olma
bu arada benim bugüna kıntım biraz fazla gibi sizce normal mi
aminnn inşşşaman yat tatlım yat dinlen bol bol allahım korusun senide bebişinide
[
saol canımmmm annem gelcek eşimde hastalandıııı.
aminnn inşşş
betülüm kuzum nasılsın canım. çok şükür agrın sızın yoksa bu iyiye işaret olabilir. ya doktorların tek bildigi korkutmak bence. hiç insanın içini rahatlatacak birşey demiyorlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?