Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben geldiim kimler kalmış bakiym kızlardan,uyumuşum vallahi biraz iyi geldi bana,yemeklerimi yaptım çocuklarımı doyurdummm bi bakiym sizlere dedim.

Hoş geldin melis ama geç geldin canım ya ben çıkıyorum şimdi. Iyi akşamlar sana evde internet olsaydı ne güzel olurdu allahtan bugün osman var.

Betül canım evet ihmal etmemek lazım. Herşey allahtan diyoruz ama allah önceden sinaylini veriyor. Sen başının çaresine bakmalısın. önemsemeyip gitmeseydin bunları ögrenemeyecektin. Al canım alabiliyorsan bir hafta daha rapor al. Inşallah annen de gelir. Canım gerekirse faceden devam ederiz. Cepten giriyorum. Canlarım kendinize iyi bak gidiyim de annemlerde aç karnımı doyurayım ordan da eve gideriz artık. Iyi akşamlar hepnize

tatlımm hoşbuldum sanada güle güle gitte doyur annende karnını aç bırakma bebişi annesi,ya geç geldim evet kötüyüm biliyosun dinlendim biraz fazlada duramicam zaten yarın görüşürüz cnm öptüm.

ben geldiim kimler kalmış bakiym kızlardan,uyumuşum vallahi biraz iyi geldi bana,yemeklerimi yaptım çocuklarımı doyurdummm bi bakiym sizlere dedim.

hoşgeldin bu saattelerde ben oluyorum herlade bir tek o da çalıştığım için
ne güzel uyumak bende uyumak istiyorum

günaydın kızlar,
rüyamda doğum yaptım o kadar kolay oldu ki ..ama sonrasında siyah bir kedi tırmaladı beni bembeyaz gömleğim kan oldu .yorumlamak isteyen yorumlasın lütfen

günaydın kızlarrrrrrrrr
berbat bi akşam geçirdim akşamdan bu yana garip bi sancım var

günaydın kızlar biz geldik nasılsınız? ya bişey sorcam hastanede gecelik şart mı olmasa olurmu ki?

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

herkese günaydın kızlar umarım iyi haberli neşeli sağlıklı bir gün bizleri bekler

günaydın kızlar,
rüyamda doğum yaptım o kadar kolay oldu ki ..ama sonrasında siyah bir kedi tırmaladı beni bembeyaz gömleğim kan oldu .yorumlamak isteyen yorumlasın lütfen

günaydın kızlarrrrrrrrr
berbat bi akşam geçirdim akşamdan bu yana garip bi sancım var
kızlar ben geldim hepinize günaydınlar....
ebru hayır olsun kan rüyanın bozulması derler ama eniyi gül yorumlarr bekle gelişnce soralım...
didem sende doktoruna bi tlf et sor istersenn...

günaydın canım hayırdır gecen sancıdan mı kötü geçti .neren ağrıyo

karnım ve belim ağrıyo canım ya regl olcakmışım gibi ara ara sancı yapıyo bide bu kız çok yukarda kaburgalarım mahvetti beni
bütün akşam sancıdan kıvrandım

günaydin kizlar. dün doktora gittik. ctg ye falan bagladi sonra ultrasonla bakti. cok sükür sagligi iyi bebegimin ama doktor bu kezde kiz olabilir dedi. baska doktora yönlendirdi. bütün organlarina bakacakmis o doktor hem cinsiyetini tam ögreniriz dedi hemde bebegin kafasi büyükmüs normale göre ona bakacakmis. yani doktor cinsiyet icin gönderemem mecbur birsey yazmam gerek dedi kafasi biraz büyük onu yazayimda git öteki doktora bi dedi. 1400 gr olmus birde 42 cm falan masallah.ya dünden beri aklimda. niye ki ya?

Son düzenleme:
günaydın kızlar biz geldik nasılsınız? ya bişey sorcam hastanede gecelik şart mı olmasa olurmu ki?
günaydın canım hoşgeldin
gecelik şart doğumdan sonra pijama giydirmiyorlar
kızlar ben geldim hepinize günaydınlar....
ebru hayır olsun kan rüyanın bozulması derler ama eniyi gül yorumlarr bekle gelişnce soralım...
didem sende doktoruna bi tlf et sor istersenn...

hoşgeldin tatlım birazdan arayıp sorarım olmadı offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…