Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

karnım ve belim ağrıyo canım ya regl olcakmışım gibi ara ara sancı yapıyo bide bu kız çok yukarda kaburgalarım mahvetti beni
bütün akşam sancıdan kıvrandım

kiz benim kaburgalarim cürüdü cürüdü. artik 30 saatten fazla oturamiyorum bile. mutlaka bi dolasmam lazim. cok aciyo demi taaa belime vuruyor birde. dün doktora dedim daha coaglir dedi

günaydın kızlar,
rüyamda doğum yaptım o kadar kolay oldu ki ..ama sonrasında siyah bir kedi tırmaladı beni bembeyaz gömleğim kan oldu .yorumlamak isteyen yorumlasın lütfen

günaydın canım hayr olsun ama kan görüldüğü zaman o rüya sayılmaz gibi bişey duymuştum

bugün iyim ben böyle pozitifim huzurlu hissediyorum kendimi umarım böyle devam eder sen nasılsın

inş. öyle devam eder canım bende iyiyim çok şükür

günaydın kızlarrrrrrrrr
berbat bi akşam geçirdim akşamdan bu yana garip bi sancım var

günaydın canım ya dün akşam bende öyleydim sağ tarafıma toplanıp durdu ufaklık bide sancım oldu gece bile sancıyla uyandım bugünde şeker yükleme yaptırıyorum

günaydın kızlar biz geldik nasılsınız? Ya bişey sorcam hastanede gecelik şart mı olmasa olurmu ki?

günaydın canım hoşgeldiniz
canım doğumdan sonra hastanede kalmayacaksan bence çokta önemli deil

ayyyy varya senin dopktorun beni deli ediyo bacım yaaa ne göz varmış kızım sen bu doktorla doğum yapacağına eminmisin
kafasının büyüklüğündende bi sorun olacağını sanmıyorum tatlım bozma moralini

kızlar ben geldim hepinize günaydınlar....
ebru hayır olsun kan rüyanın bozulması derler ama eniyi gül yorumlarr bekle gelişnce soralım...
didem sende doktoruna bi tlf et sor istersenn...
hoşgeldin canım evet gülü beklemek en mantıklısı saçma saçma rüyalar görüyorum .
karnım ve belim ağrıyo canım ya regl olcakmışım gibi ara ara sancı yapıyo bide bu kız çok yukarda kaburgalarım mahvetti beni

doktorunu ara canım hemen .git bi görün geçmezse

canım hala var mı eğer yoksa endişelenme krampda oldumu benim üç gündür krampım vardı sabah iyi kalktım hamdolsun sanırım stresten oldu

günaydın canım ay doktorlarda bir söyleyemedi cinsiyetini ya ıkz benimkinede başı büyük dedi doktorum koca kafalı olacak dedi lsunolsun zeki olur dedi problem değilmiş yapısı öyleymiş yani bende kara kara düşünüyorum ansıl çıkaak o koca kafa diye :)))

kiz benim kaburgalarim cürüdü cürüdü. artik 30 saatten fazla oturamiyorum bile. mutlaka bi dolasmam lazim. cok aciyo demi taaa belime vuruyor birde. dün doktora dedim daha coaglir dedi
valla tatlım benimkide çürüdü zannımca tüm sırtıma vuruyo ağrısı aha bu günde az az kasıklarım ve belim ağrıyo kafayı yiycem ya dün doğuruyorum sandım

hayırlı sonuçlar çıkar inşallah canım benim
bu veletler bizi mahvedecek valla sağsalim zamanında gelsinler gerisi boş ama ben çok korkuyom doğururum diye

ebru hayır olsun kan rüyanın bozulması derler ama eniyi gül yorumlarr bekle gelişnce soralım...

GÜNAYDIN NİMETCİM NASILSIN CANIM

GÜNAYDIN CANIM MAŞALLAH KOCAMAN OLMUŞ
İYİDE HALA NASIL KIZ OLABİLİR DEYİP DURUYOR BU DR BEN ANLAMADIM YA

yok kiz zaten bu doktorla dogum yapmicam. burda hastanede kim varsa onda yapiyorsun. burda ayda 2 kez hastanelerin tanitim aksami oluyor. oraya gidiyorsun bütün doguma girebilecek doktorlarla tanisiyorsun. sonra hastaneni seciyorsun artik kim denk geldi onda dogum yapiyorsun. eger özel doktor istersen yada ebe kendin ödemen lazim. kiz benide sinir etti gece 3e kadar yatamadim. ilk basta hep %70 diyordu. gecenkinde %100 dedi simdide döndü kiz mi acaba diyo. sinir ya sanki isim gücüm yok doktor doktor gezcem ben. iste kaburgam agriyo dedimde izinin yok mu dedi. dedim yaok tasindikya ozaman cok izin almistim falan filan. varda para yok diye calisiyom desem kizardi valla

hoşgeldin canım evet gülü beklemek en mantıklısı saçma saçma rüyalar görüyorum .

doktorunu ara canım hemen .git bi görün geçmezse

hala var ve ben korkuyorum
kramp olmadı ama akşam kasılmalar vardı eğer kasılma denen şeyi doğru biliyosam karnım elimin altında toplanıp sertleşiyordu ara ara

canım gelişim baştan aşağıya olduğu için kafa zaten büyük olmalı ..sen takma bu doktorlara kalsa bunalıma sokacaklar bizi . koca kafalar zeki olur derler

ay kiz aynisi 2 hafta önce banada oldu. bi karnim sertlesti bi kasiklerim sertlesti. belim agridi kasiklarim agridi. yattim kaldim öyle. Allahim ya insallah su son haftalarida atlatiriz hayirlisiyla.

tatlım hayırlısı ne ise o olsun artık kesin bişey deselerde senden hazırlıklarına başlasan yaaa

amin canım inş. kötü bişey çıkmaz dr dediğine göre suyum sınırdaymış
şu sonuçta çıksın bakalım ne olcak
amin canım inş. sağsalim doğarlarrr

Günaydın canım hoşgeldin

günaydınlar hoşgeldiniz... Valla eşofman tarzı birşeyde olabilir bence...

Ya ne bileyim normal doğumda şart diyorlar sezaryende giyilmiyor zaten

günaydın canım hoşgeldin
gecelik şart doğumdan sonra pijama giydirmiyorlar

hoşgeldin tatlım birazdan arayıp sorarım olmadı offffff

yapma kız of ben napıcam alamıyorum yok para

günaydın .ben koydum canım ama ne kadar gerekli olduğunu bilemiyorum

her yerde gerekli yzaıyor bir umut sordum:))) gereksiz dersiniz diye

Kalmak istemiyorum aslında evim beş dk hastaneye ama doktor bırakmaz bence kalmasam nolurki gerekirse hemen gideriz:))

senide strese sokmak istemem ama deminbiraz nette okudumda. iyi beslenmeyince kafasi biraz büyük olabilirmis. ben bu aralar meyvayi iyice boslamistim ondan mi ki diyorum ben. pek istahim yok artik nedense. iki haftadir öylesine yiyorum birde aksamlari canim hic istemiyor biraz yemeye calisiyorum ama iste okadar. sütümü iciyorum her sabah. folik asit+vitamin haplarimi, demir hapimi aliyorum her gün. neden anlamadim valla.

günaydın kızlarrrrrrrrr
berbat bi akşam geçirdim akşamdan bu yana garip bi sancım var

hayırdır geçmiş olsun canım

günaydın kızlar biz geldik nasılsınız? ya bişey sorcam hastanede gecelik şart mı olmasa olurmu ki?

şart olmasın ya ben sevmiyorum gecelik giymeyi

günaydın ....

Allah Allah yoktur önemli bişey umarım takma kafanı fazla sende tamam mı canım

amin canım inş. kötü bişey çıkmaz dr dediğine göre suyum sınırdaymış
şu sonuçta çıksın bakalım ne olcak
amin canım inş. sağsalim doğarlarrr
sen içini ferah tut tatlım inşallah bişey olmaz su oranında normale dönerde rahat bi nefes alırsın

yapma kız of ben napıcam alamıyorum yok para
tatlım çok şatafatlı bişeye gerek yok ya 10 tl ye filan satıyolar pazarda onlardan al ben öyle yapıcam hastanede zaten kan oluyo kirleniyo hiç gerek yok aldığım şık takımları evde giyicem bende

hayırdır geçmiş olsun canım

şart olmasın ya ben sevmiyorum gecelik giymeyi

günaydın ....

Allah Allah yoktur önemli bişey umarım takma kafanı fazla sende tamam mı canım

inşallah hayırdır tatlım deli gibi sancı çekiyom moralim sıfır korkuyom

tatlım hayırlısı ne ise o olsun artık kesin bişey deselerde senden hazırlıklarına başlasan yaaa

kiz ben diyordum bu haftasonu alirim birseyler diye. e simdi öteki doktorda bu haftaya randevu vermezse bu haftada kalacak. iyikide almamisim gecen hafta niyetlenmistim kaldi. alsam dahada cok sinir olurdum. yazik esim dün biraz üzüldü sanki kiz olabilir deyince. oda saglikli olsun gerisi öemli degil diyo ama bence ici baska. sagliklisini hayirlisini versin Allahim ama bende artik daha cok erkek istiyorum sanki ya. yani bastan beri öyle diyorya doktor oglum demeye cok alistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…