günaydın kızlar biz geldik nasılsınız? ya bişey sorcam hastanede gecelik şart mı olmasa olurmu ki?
karnım ve belim ağrıyo canım ya regl olcakmışım gibi ara ara sancı yapıyo bide bu kız çok yukarda kaburgalarım mahvetti beni
bütün akşam sancıdan kıvrandım
günaydın kızlar,
rüyamda doğum yaptım o kadar kolay oldu ki ..ama sonrasında siyah bir kedi tırmaladı beni bembeyaz gömleğim kan oldu .yorumlamak isteyen yorumlasın lütfen
bugün iyim ben böyle pozitifim huzurlu hissediyorum kendimi umarım böyle devam eder sen nasılsın
günaydın kızlarrrrrrrrr
berbat bi akşam geçirdim akşamdan bu yana garip bi sancım var
günaydın kızlar biz geldik nasılsınız? Ya bişey sorcam hastanede gecelik şart mı olmasa olurmu ki?
günaydin kizlar. dün doktora gittik. ctg ye falan bagladi sonra ultrasonla bakti. cok sükür sagligi iyi bebegimin ama doktor bu kezde kiz olabilir dedi. baska doktora yönlendirdi. bütün organlarina bakacakmis o doktor hem cinsiyetini tam ögreniriz dedi hemde bebegin kafasi büyükmüs normale göre ona bakacakmis. yani doktor cinsiyet icin gönderemem mecbur birsey yazmam gerek dedi kafasi biraz büyük onu yazayimda git öteki doktora bi dedi. 1400 gr olmus birde 42 cm falan masallah.ya dünden beri aklimda. niye ki ya?
hoşgeldin canım evet gülü beklemek en mantıklısı saçma saçma rüyalar görüyorum .kızlar ben geldim hepinize günaydınlar....
ebru hayır olsun kan rüyanın bozulması derler ama eniyi gül yorumlarr bekle gelişnce soralım...
didem sende doktoruna bi tlf et sor istersenn...
karnım ve belim ağrıyo canım ya regl olcakmışım gibi ara ara sancı yapıyo bide bu kız çok yukarda kaburgalarım mahvetti beni
günaydin kizlar. dün doktora gittik. ctg ye falan bagladi sonra ultrasonla bakti. cok sükür sagligi iyi bebegimin ama doktor bu kezde kiz olabilir dedi. baska doktora yönlendirdi. bütün organlarina bakacakmis o doktor hem cinsiyetini tam ögreniriz dedi hemde bebegin kafasi büyükmüs normale göre ona bakacakmis. yani doktor cinsiyet icin gönderemem mecbur birsey yazmam gerek dedi kafasi biraz büyük onu yazayimda git öteki doktora bi dedi. 1400 gr olmus birde 42 cm falan masallah.ya dünden beri aklimda. niye ki ya?
valla tatlım benimkide çürüdü zannımca tüm sırtıma vuruyo ağrısı aha bu günde az az kasıklarım ve belim ağrıyo kafayı yiycem ya dün doğuruyorum sandımkiz benim kaburgalarim cürüdü cürüdü. artik 30 saatten fazla oturamiyorum bile. mutlaka bi dolasmam lazim. cok aciyo demi taaa belime vuruyor birde. dün doktora dedim daha coaglir dedi
günaydın canım hayr olsun ama kan görüldüğü zaman o rüya sayılmaz gibi bişey duymuştum
inş. öyle devam eder canım bende iyiyim çok şükür
günaydın canım ya dün akşam bende öyleydim sağ tarafıma toplanıp durdu ufaklık bide sancım oldu gece bile sancıyla uyandım bugünde şeker yükleme yaptırıyorum
günaydın canım hoşgeldiniz
canım doğumdan sonra hastanede kalmayacaksan bence çokta önemli deil
kızlar ben geldim hepinize günaydınlar....
ebru hayır olsun kan rüyanın bozulması derler ama eniyi gül yorumlarr bekle gelişnce soralım...
ayyyy varya senin dopktorun beni deli ediyo bacım yaaa ne göz varmış kızım sen bu doktorla doğum yapacağına eminmisin
kafasının büyüklüğündende bi sorun olacağını sanmıyorum tatlım bozma moralini
hoşgeldin canım evet gülü beklemek en mantıklısı saçma saçma rüyalar görüyorum .
doktorunu ara canım hemen .git bi görün geçmezse
hala var ve ben korkuyorumcanım hala var mı eğer yoksa endişelenme krampda oldumu benim üç gündür krampım vardı sabah iyi kalktım hamdolsun sanırım stresten oldu
günaydın canım ay doktorlarda bir söyleyemedi cinsiyetini ya ıkz benimkinede başı büyük dedi doktorum koca kafalı olacak dedi lsunolsun zeki olur dedi problem değilmiş yapısı öyleymiş yani bende kara kara düşünüyorum ansıl çıkaak o koca kafa diye :)))
valla tatlım benimkide çürüdü zannımca tüm sırtıma vuruyo ağrısı aha bu günde az az kasıklarım ve belim ağrıyo kafayı yiycem ya dün doğuruyorum sandım
hayırlı sonuçlar çıkar inşallah canım benim
bu veletler bizi mahvedecek valla sağsalim zamanında gelsinler gerisi boş ama ben çok korkuyom doğururum diye
yok kiz zaten bu doktorla dogum yapmicam. burda hastanede kim varsa onda yapiyorsun. burda ayda 2 kez hastanelerin tanitim aksami oluyor. oraya gidiyorsun bütün doguma girebilecek doktorlarla tanisiyorsun. sonra hastaneni seciyorsun artik kim denk geldi onda dogum yapiyorsun. eger özel doktor istersen yada ebe kendin ödemen lazim. kiz benide sinir etti gece 3e kadar yatamadim. ilk basta hep %70 diyordu. gecenkinde %100 dedi simdide döndü kiz mi acaba diyo. sinir ya sanki isim gücüm yok doktor doktor gezcem ben. iste kaburgam agriyo dedimde izinin yok mu dedi. dedim yaok tasindikya ozaman cok izin almistim falan filan. varda para yok diye calisiyom desem kizardi valla
valla tatlım benimkide çürüdü zannımca tüm sırtıma vuruyo ağrısı aha bu günde az az kasıklarım ve belim ağrıyo kafayı yiycem ya dün doğuruyorum sandım
hayırlı sonuçlar çıkar inşallah canım benim
bu veletler bizi mahvedecek valla sağsalim zamanında gelsinler gerisi boş ama ben çok korkuyom doğururum diye
günaydınlar hoşgeldiniz... Valla eşofman tarzı birşeyde olabilir bence...
günaydın canım hoşgeldin
gecelik şart doğumdan sonra pijama giydirmiyorlar
hoşgeldin tatlım birazdan arayıp sorarım olmadı offffff
günaydın .ben koydum canım ama ne kadar gerekli olduğunu bilemiyorum
günaydın canım hayr olsun ama kan görüldüğü zaman o rüya sayılmaz gibi bişey duymuştum
inş. öyle devam eder canım bende iyiyim çok şükür
günaydın canım ya dün akşam bende öyleydim sağ tarafıma toplanıp durdu ufaklık bide sancım oldu gece bile sancıyla uyandım bugünde şeker yükleme yaptırıyorum
günaydın canım hoşgeldiniz
canım doğumdan sonra hastanede kalmayacaksan bence çokta önemli deil
canım hala var mı eğer yoksa endişelenme krampda oldumu benim üç gündür krampım vardı sabah iyi kalktım hamdolsun sanırım stresten oldu
günaydın canım ay doktorlarda bir söyleyemedi cinsiyetini ya ıkz benimkinede başı büyük dedi doktorum koca kafalı olacak dedi lsunolsun zeki olur dedi problem değilmiş yapısı öyleymiş yani bende kara kara düşünüyorum ansıl çıkaak o koca kafa diye :)))
günaydın kızlarrrrrrrrr
berbat bi akşam geçirdim akşamdan bu yana garip bi sancım var
günaydın kızlar biz geldik nasılsınız? ya bişey sorcam hastanede gecelik şart mı olmasa olurmu ki?
sen içini ferah tut tatlım inşallah bişey olmaz su oranında normale dönerde rahat bi nefes alırsınamin canım inş. kötü bişey çıkmaz dr dediğine göre suyum sınırdaymış
şu sonuçta çıksın bakalım ne olcak
amin canım inş. sağsalim doğarlarrr
tatlım çok şatafatlı bişeye gerek yok ya 10 tl ye filan satıyolar pazarda onlardan al ben öyle yapıcam hastanede zaten kan oluyo kirleniyo hiç gerek yok aldığım şık takımları evde giyicem bende
yapma kız of ben napıcam alamıyorum yok para
hayırdır geçmiş olsun canım
şart olmasın ya ben sevmiyorum gecelik giymeyi
günaydın ....
Allah Allah yoktur önemli bişey umarım takma kafanı fazla sende tamam mı canım
tatlım hayırlısı ne ise o olsun artık kesin bişey deselerde senden hazırlıklarına başlasan yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?