Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

yok be kuzum ben en iştahımın kesildiği zaman bile meyvemi, cevizimi ,yoğurdumu ihmal etmedim .ama benim kızımında kafası büyük.herşey olacağına varır .birsürü fakir ,beslenmesine dikkat edemeyen insan var çocukları gayet normal ..üzme kendini

burda dogum baslarken hastanedeki su tuhaf etek mi desem ne desem onlari veriyorlar hani ameliyata girerken giyiorsunya onlardan. daha sonra odana gecince dusundan sonra istedigini giyebilirsin tabi ama bende almadim daha. baktim netten türkiyede cok güzel cesitler var ama burda yok öyle güzel seyler ya

hala var ve ben korkuyorum
kramp olmadı ama akşam kasılmalar vardı eğer kasılma denen şeyi doğru biliyosam karnım elimin altında toplanıp sertleşiyordu ara ara

ay kramp demişim kasılma yani evet kasılma dediğin gibi oluyormuş canım ara doktorunu hemen hatta git bence

Yok canımya öyle olsa doktorum der benim saklamaz öyle şeyleri eşimin kafası büyük ona çekmiş işte:)) iy beslenemesem der kilosu boyu normal sakın meyveyi abartma ben geçen ay öyle yaptım dört kilo aldım bu ay normal yedim iki kilo aldım doktorum affferin dedi bana:))

kiz herseyi yiyorum yani her aksam yemek yerken yogurt mutlaka oluyor sofrada. sonra bu ay 2-3 kez hafta balik falanda yedim yani daha önce böyle sik yemiyordum. istehim yok ama öyle dikkat ediyorum bebek beslensin diye. demin okuyunca üzüldüm biraz ama haklisin ya.

ben tam 70 kilo olmusum yani tam 10 kilo almisim. gecen ay bende 3 kilo almistim bu ay 1 kilo almisim. öyle okuyuncada bilmiyorum iste aklima takildi ama simdi rahatladim. esim diyo zaten bu ay balik yedinya akilli oldugundan öyledir diyo ama o benden daha cok kafasina takiyo. neyse su doktordan bu hafta bi randevu alsamda gitsem ya

hepimiz çok hassas dönemler geçiriyoruz ,her şeyi kafamıza takıyoruz .umarım sağlıklı sıhhatli atlatırız bu dönemleride

onu bile alamıycam canım neyse napıyım pijama giycem mecbur hoş pijamayıda bir tane aldım ya

onu bile alamıycam canım neyse napıyım pijama giycem mecbur hoş pijamayıda bir tane aldım ya
aman tatlım daha 2 ayımız var doğuma takma kafana şimdi onu belki alırsın
hepimiz çok hassas dönemler geçiriyoruz ,her şeyi kafamıza takıyoruz .umarım sağlıklı sıhhatli atlatırız bu dönemleride
inşallahhhhhhh
eflalim kız korkutma beni offffffffffffffffffffffff
burdada giydiriyolar onu odana çıkarken geceliğini giyiyosun

allahım sağlıklısını versin kız erkek farketmez haftaya gidersin olmadı alışveriş içinde

inşallah hayırdır tatlım deli gibi sancı çekiyom moralim sıfır korkuyom

korkma canım yaa doktor gerçi daha iyi bilir ama normal değilmi olması

peki 29 hafta da sın o haftaya kadar erkek di şimdi kız olabilir deniyor hayırlısı olsun yaa önce sağlık

haklıısn en ufacık birşey bile bizim canımızın sıkılmasına sebeb oluyor

kizlar Allahim hepimize saglikli, hayirli bebisler verir insallah. su 10 hafta bi gecse ya, bi atlatsaydik

Canım kork diye öyle demedim için rahat etsin diye dedim endişelisinya benim üç gündür kasılmam vardı paniklemedim bugünde olsa gidecektim doktora yani düzenli olması lazım doğum sancısının yatınca ya da pozisyon değiştirince azalıyor mu korkma sakın bişey olmaz ayağnıda üşütmüş olabilirsin

yatınca neredeyse geçiyo gibiii akşam uzanınca rahattım otururken çok rahatsız oluyorum
hazırlık çalışmaları sanırım neyse evham yapmıycam sessiz sakin bekliycem kuşumm

yatınca neredeyse geçiyo gibiii akşam uzanınca rahattım otururken çok rahatsız oluyorum
hazırlık çalışmaları sanırım neyse evham yapmıycam sessiz sakin bekliycem kuşumm

Canım doğum sancısı pozisyon değişince geçmez rahatlayabilirsin yalancı sancılar olurmuş artık sakin ol bişeycik olmaz inşaallah panikledikçe artar sıkıntın stresi biliyorsun iyice kasıyor insanı

günaydın hanımlarr nasılsınz,ben yine kötüyüm geceden beri başımın ağrısı geçmedi ve deişik dişik yerlerim ağrıyo anlıyamadım neden,okuldan sonra dokrora gidicem bana dua edin olurmu olumsuz bişeyler söylemesin dr,zaten çarpıntım var iyice bayılırım yoksa yaww.

günaydın canım .ne oluyor bize böyle ...canım çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz

bilmemk ne kadar kötü ya ilk hamilelik olunca hiç birşeyi anlayamıyoruz burası olmasa herhalde telefonu elimden bırakmaz devamlı doktor ile konuşurdum.

geçmiş olsun canım daha erken gitsen keşke okuldan kaçda çıkıcan yoktur umarım önemli bişey

günaydınn canımmm.ebrar seni korkutmak istememmm ama en ufak sancıyı bile sölee benim sancım miniciktii.
kıslar acaba 1 cm olan açılma devamm edermikii.dualarınıza ihtiyacım varrrrrrrr

günaydın canım .ne oluyor bize böyle ...canım çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz
saol cnm benim,inş bişey çıkmaz.sen nasılsın devam ediyomu kasılmaların hadi az kaldı gününe 38.haftaya bi girsen yeter oğlumda 38.haftada doğmuştu.

saol tatlım,öğlen gibi gidicem işte daha erkeni mümkün olmuyo malesef...

ebruaks tooxic seastar saribeybi+ afr melisax berree+ ebrar63 sumru günaydın canlarım. geçmişi okudum bugünde evham gününüzmü. bizde topikçek pek bir alemiz ya birbirimizi rahatlatmaya çalışıyoruz bir yandan da kendimiz için evham yapıyoruz. melis canım inşallah bir sorun yoktur bebişin erkekse erkek bebekler çok baş agrısı yaparmış öyle duymuştum. inşallah korkulacak birşey yoktur. sumru canım. maşallah kuzuna büyümüş ya. anam anam. didem sende bir ara kız toktorunu ne var sor bizide bildilendir bakalım neden böyle olurmuş.anam betülüm gelmiş. canım nasılsın.

günaydınn canımmm.ebrar seni korkutmak istememmm ama en ufak sancıyı bile sölee benim sancım miniciktii.
kıslar acaba 1 cm olan açılma devamm edermikii.dualarınıza ihtiyacım varrrrrrrr

sana özel dua ediyorum betülcüm.kötü birşey olmayacak inş. Allah sağlık versin bütün annelere ve bebişlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…