Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydınn canımmm.ebrar seni korkutmak istememmm ama en ufak sancıyı bile sölee benim sancım miniciktii.
kıslar acaba 1 cm olan açılma devamm edermikii.dualarınıza ihtiyacım varrrrrrrr

canımmm dün yazılarını okudum ve inan yazdıkları okurken ağlamaktan cesaret edemedim şuan bile çok duygu yüklüyüm nedendir bilemiyorum ama yine benim musluk açıldı hiç sevmiyorum bu huyumu,allahım yardımcın olsun tatlım allah acil şifalar versin,umarım sağlığına tekrar kavuşup hamileliğin tadını doyasıya çıkartırsın,finaldede bebişini kucağına alırsın...

tamam tatlım stres yapmıyorum rahatladım bayaaa
ay canım yaa inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
günaydınn canımmm.ebrar seni korkutmak istememmm ama en ufak sancıyı bile sölee benim sancım miniciktii.
betül kızzz korkutma beni anacım yaaaa
sen nasıl oldun iyimisin eğer sancıyı keserlerse açılmada olmaz zannımca

geçmezse arıycam tatlım şu an bayaaa azaldı rahatım yani

hosgeldin canim sanad günaydin. evet teyzesi büyümüs masallah ama bizi oynatiyo valla kiz mi erkek mi yine doktor tam göremedi. neyse saglikli olsunda. sende hersey yolunda mi?
valla canim o didemin agrilarindan bedede var ben dün sordum doktora dahada cogalacak o agrilar dedi. bebegin büyüdügündenmis.

betül canim ne acilmasi simdiden ya? hep ayakta oldugun icin mi oldu ki?

günaydın canım . sen nasılsın anlat bakem?

ferdacım canım çok saol bitanem,vallahi erkekmi kızmı bugün söyler dr heralde ama benim tek dua sağlıklı olması ve benimde sağlığıma kavuşmam,umarım iyi haberlerle gelirim.

Allah korusun canım dualerımız hep seninle kötü düşünme lütfen

anladım çalışırken zor oluyor bende izin alırken bayağı bi geriyorlar beni

günaydın canım

maşallah maşallah iyi ol canım ya. valla öyle üzülüyorum ki biri bir yerim agrıyor deyince. benim bir yerim agrımıyor ama 19 hafta bitti hala bebek tekme atmıyor canım sıkkın neden tekme atmıyor benim kızım ya bende doktora gitmek istiyorum ama bugün olmaz belki belki yarın giderim oda avans alabilirsem. ayın ortası benim maaş suyunu çekti. allahım ya bir alırken görüyorum parayı birde giderken. cebimde neden para kalmıyor yaaaa.

canım endişelenme hemen sen iki çocuğa bakıyorsun aynı zamanda ağrın sızın daha çok olur dinlenemiyorsunki

insan bilmediğinden korkarya zaten:)

Canım geçmiş olsun dün okudum korkma lütfen doktorlar herşeyi abartır önce bunu bil ve nette çok okumuştum senin durumunda olanları sorun olmamış onlarda sende araştırsana

günaydın canım

didem korkutmuommmm dikkat edin herşeyeee en ufak şeye bile ben bi iğne yaptırımmm ciğer iğnesiii geliomm

tatlım akşamdan bu yana garip bi sancım var doğuracam diye bunalıma girdim ama şimdi geçti pek bi sancım kalmadı allaha şükür
tatlım o yalancı doğum sancısı ben çok yaşıyordum son aylarda daha çok oluyor korkulcak bişey yok sancı vurduğu zaman uzan sen rahat ol.
Allah korusun canım dualerımız hep seninle kötü düşünme lütfen

anladım çalışırken zor oluyor bende izin alırken bayağı bi geriyorlar beni

günaydın canım
yok tatlım ben çalışmıyorum ev hanımıyım..

tatlım senin ilk bebişin olduğu için 20.haftada hissedersin oynadığını en fazla 21.haftada hissedersin korkulcak bişey yok merka etme sen.

hoşgeldin cnmm,evet bak nasılda anladın halimden hemen,inan dinlenicek vakiti zor buluyorum,okul açıldığında daha çok oluyo işim onları getir götür 2side farklı saatlerde çıkıyo bide yürürken başlıyo zaten ağrılarım.

aman ya hepimize noldu böyle kızlar
canım neden geçmedi ya neyse bi dr git gel bakalım inş.hayırlı haberlerle gelirsin

günaydın canım ya ters bişey yok çok şükür
saba dr göründüm konuştuk dr la gayet normal dedi bu sancılar
hemde bebek ters duruyormuş ondan olurmuş sancı

günaydın kuşummm

herkese günaydınlarrr
nasılsınız?

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

sağolun canlarım benimmmmmmmmmmmmmmm
birazcık işim var hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız canım arkadaşlarım
gelirim birazdan

Günaydın kızlarrrrrr ben geldim nasılsınız bakalım geçmişi okuyamayacagım çok lak lak yapmışsınızzzzzzzzz sabah sabah ee varmı bi gelişme bi haber

aman kötü birşey olmasında canım ya. tabi artık doguma az kaldı alıştırma yapıyor herhalde bebişleriniz. kurban oldugum hepimizin yavrularını bizlere bagışlasın. farkındamısınız kepekli ve deli zeynep yok.

günaydın canım . sen nasılsın anlat bakem?
işte canım benim kızım tepiklemiyor beni ona canım sıkılıyor titriyor ama tepiklemiyor tepik istiyom ben. birde şimdi migdem bulanıyor başka birşey yok çok şükür.

ferdacım canım çok saol bitanem,vallahi erkekmi kızmı bugün söyler dr heralde ama benim tek dua sağlıklı olması ve benimde sağlığıma kavuşmam,umarım iyi haberlerle gelirim.

hayırlısı olsun canım ne güzel ikisinden de var sende. bir kız yada erkek hiç fark etmeyecek saglıklı olması en önemlisi. inşallah canım inşallah iyi haberlerle gelirsin.

Günaydın kızlarrrrrr ben geldim nasılsınız bakalım geçmişi okuyamayacagım çok lak lak yapmışsınızzzzzzzzz sabah sabah ee varmı bi gelişme bi haber

günaydın canım gelişme falan yok sadece hepimiz dökülüyoruz
sancılarla ağrılarla başladık çoğumuz güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…