ay yarabbim ya kanda 1 hafta önce 1.200 çıkmıştı olsa çıkardı dimi?
ya canım çok çoook çooook özür diliyorum seni bu hale ben getirdim çok pişmanım ayyy dilim tutulaydı. bir hafta önce çıkmamış olabilir şimdi de çıkmayabilir çıkabilirde aynı zamanda nasıl olsa cumartesi günü gidiccen ya doktora o zaman birde hcg ne baktırırsın canım. şüphelerim var filan dersin. şimdiden kuruntu yapma hep benim yüzümden böyle oldu seni üzmek istememiştim cnaım arkadaşım affet beni olurmu. ne bileyim denizin daha adetine 5 gün varken yaptıgı test sonuç verince sende akşam test yaptıgın için acaba dedim ondan mı çıkmadı ama zaten siz bebek için çalışma yapmadınız ki ne olur affet beni. her şerde bir hayır her hayırda da bir şer vardır.
kıslarrr biz geldik oğluşumla ablamızı ve abimizi okula bırakıp dedldikkkkkk,ama çoook acıktık yiyipte delices taammmı
kıslarrr biz geldik oğluşumla ablamızı ve abimizi okula bırakıp dedldikkkkkk,ama çoook acıktık yiyipte delices taammmı
zeynep kimse yok sitede anacım nasıl iş bu
napıyosun işte durumlar nasıl?
karılar bu topiğin hali ne böle yaaaaa
ben de yemeğimi yedim geldim acıkmıştım yaaa
tam öğle arası ya yemekte herkes sanırım
burdayız burda
bi sen varsın kuşum yaaa karılar kayıp
ya ben hatırlamıyorum ama dün senle konuşurken sana hamilesin gibi imalarda bulundum mu bu aralar kim alınganlık yapsa ertesi gün hamile oldugu haberi geliyor. hani gülün durumunu anlatmıştım ya. dedim bir gün önce çok alıngandı ertesi gün hamileyim dedi. sanki sende de böyle bir konuşma oldumu aramızda. bu aralarda benim radarlarım iyi çalışıyor. hislerim kuvvetli gibi ama. rüyamıydı gerçekmi sana dedim mi alıngamlık yapıyorsun falan filan gibi şeyler.
evet güzelim söyledin :) konuştuk. söyledin bana bunları. varmış bir bildiğin. sakın kaybetme bu his yeteneğini, bak rodinia, saribeybi ve ismini şuan hatırlayamadığım arkadaşlar haber bekliyor, bekliyoruz :) sen böyle şeyler hissettikçe söyle bize.
ben varıııım...didoşum nasılsıın...
denissss kızzzzzzz hayırlı olsun anacım allah tamamına erdirsin inşallahhhhhh
zeynep karısı pis virüslü nasıl oldun
ya ben hatırlamıyorum ama dün senle konuşurken sana hamilesin gibi imalarda bulundum mu bu aralar kim alınganlık yapsa ertesi gün hamile oldugu haberi geliyor. hani gülün durumunu anlatmıştım ya. dedim bir gün önce çok alıngandı ertesi gün hamileyim dedi. sanki sende de böyle bir konuşma oldumu aramızda. bu aralarda benim radarlarım iyi çalışıyor. hislerim kuvvetli gibi ama. rüyamıydı gerçekmi sana dedim mi alıngamlık yapıyorsun Yasakli Sitean filan gibi şeyler.
evet güzelim söyledin :) konuştuk. söyledin bana bunları. varmış bir bildiğin. sakın kaybetme bu his yeteneğini, bak rodinia, saribeybi ve ismini şuan hatırlayamadığım arkadaşlar haber bekliyor, bekliyoruz :) sen böyle şeyler hissettikçe söyle bize.
deniiss hamilemisin bacııımm..:81::81::81:
aaa kaçmak yok ama hamile kaldım diye terk etme topiğiteşekkür ederim didemmciim :) söylediğin gibi olur inşallah canım çok sağol dualarınız için. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
deniiss hamilemisin bacııımm..:81::81::81:
he yaaa hamile bacımmmm gülden sonra yeni haberler aldık şükür
didoşum valla sorma yaww ..bende kacgundur bı yogunluk ki anlatamama kafamı kaldıramadım masadan.üstüne bide bilgisayarım çöktü..başka bı emanet bılgısayar kullanıyorum.oyle ıdare ediyoruz.
masallah kuzuna keyfi yerinde olduguna sevindim.benim tosunuma baak kocaman olmuss.çizelgede gözleride acılmıs fıldır fıldır bakıo..
zeyno bugün içime korku düşüyor ne olur beni teselli et. sanki bebegim iyi degilmiş gibi bir korku var içimde allahım sen koru yarabbim. nedne böyle endişelendim birden bire bilmiyorum. ya hi kıpırdamadı bugün bebegim hiç titretmedi annesinin göbegini ögleden sonra fırsat bulursam gidicem hastaneye. ayy ne olur bana birşey diyin korkulara kapıldım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?