Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay yarabbim ya kanda 1 hafta önce 1.200 çıkmıştı olsa çıkardı dimi?

ya canım çok çoook çooook özür diliyorum seni bu hale ben getirdim çok pişmanım ayyy dilim tutulaydı. bir hafta önce çıkmamış olabilir şimdi de çıkmayabilir çıkabilirde aynı zamanda nasıl olsa cumartesi günü gidiccen ya doktora o zaman birde hcg ne baktırırsın canım. şüphelerim var filan dersin. şimdiden kuruntu yapma hep benim yüzümden böyle oldu seni üzmek istememiştim cnaım arkadaşım affet beni olurmu. ne bileyim denizin daha adetine 5 gün varken yaptıgı test sonuç verince sende akşam test yaptıgın için acaba dedim ondan mı çıkmadı ama zaten siz bebek için çalışma yapmadınız ki ne olur affet beni. her şerde bir hayır her hayırda da bir şer vardır.[/QUOTE]

canım arkadaşım olurmu öyle şey ya seninle ilgisi yok ben çok evham yaptım da.
cnm son korunmasız ilişkimizdi ve yumurtlama günüydü ayrıca ayakları dikip beklemiştim biraz.
ama tek seferde tutma ihtimali düşük onun için tereddütteyim.ve adetim farklı oldu bu defa çevreden de bi kaç kişi üst görmüş olabilirsin dediler.doktora gidicem de acilde kan testi yapmıştım 10 gün önce doktorum baktı yok dedi.şimdi tekrar yapmam kan testi ya
idrar testini de sabah mı yapmalıyım?

canım arkadaşım olurmu öyle şey ya seninle ilgisi yok ben çok evham yaptım da.
cnm son korunmasız ilişkimizdi ve yumurtlama günüydü ayrıca ayakları dikip beklemiştim biraz.
ama tek seferde tutma ihtimali düşük onun için tereddütteyim.ve adetim farklı oldu bu defa çevreden de bi kaç kişi üst görmüş olabilirsin dediler.doktora gidicem de acilde kan testi yapmıştım 10 gün önce doktorum baktı yok dedi.şimdi tekrar yapmam kan testi ya
idrar testini de sabah mı yapmalıyım?[/QUOTE]

bir daha test yaparsan sabah yaparsın canım. hani sabaha kadar idrar birikmiş oluyor ya. o birikmiş idrarla daha kesin sonuç alır ama artık yapma derim ben. ya sana inşallah hamilesindir yada inşallah hamile degilsin dir diyemiyorum. bebek istiyorsun ama ilaç kullanıyorsun. birde sana şunu söyliyim. rahim gebelige hazırlanırken adette bir takım degişiklikler oluyor. ya çok az yada çok fazla olabiliyor. mesela benim ilk hamileligimde bir önceki aydaki adetim çoook çççok fazlaydı hatta nerdeyse 7 gün yogun bir şekilde geçmişti bir kaç kez pantolonuma bile geçince yanımda hem ped hemde pantolon getirmeye başlamıştım. bu hamileligimde de çok az dı o zaman kaynanama demiştim kaynanam için temizleniyor bu iyi birşey kötü şeyler atılıyor hamilelige hazırlanıyor bedenin demişti. ve haklı çıktı.bunuda unutma olurmu canım.

kıslarrr biz geldik oğluşumla ablamızı ve abimizi okula bırakıp dedldikkkkkk,ama çoook acıktık yiyipte delices taammmı

hoşgeldiniz oğluşun ve sen
tmm yemek yiyin de gelin
bu arada kepekli nerde 2 gündür yok hiç
merak ettim iletişimde olan varmı?

bacılarıım hacılarııım size bendeen cooo cook slm..
yogunluk ve teknık arızalar sebebıyle gıremedım bı zamandır topike..
herkeşler iidir inşallah..
kimlerden ne haberler var.
biz bebişle cok sukur ıyı sayılırız.agırlasmaya basladım dogal olarak.bakalım sonumuz hayır olsun..

denissss kızzzzzzz hayırlı olsun anacım allah tamamına erdirsin inşallahhhhhh
zeynep karısı pis virüslü nasıl oldun

teşekkür ederim didemmciim :) söylediğin gibi olur inşallah canım çok sağol dualarınız için. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

didoşum valla sorma yaww ..bende kacgundur bı yogunluk ki anlatamama kafamı kaldıramadım masadan.üstüne bide bilgisayarım çöktü..başka bı emanet bılgısayar kullanıyorum.oyle ıdare ediyoruz.
masallah kuzuna keyfi yerinde olduguna sevindim.benim tosunuma baak kocaman olmuss.çizelgede gözleride acılmıs fıldır fıldır bakıo..

ay yerim ben senin tosununu akşamları msn de göremedim seni ara ara baktım ama yoktunnnnn dedim annesi var ondan herhalde annen gitmedi dimi daha

Ferda ne diyosun yaaa :'( korkutma bizi!! nasılsın şimdi??? bir hareket var mı? hareketlilik konusunda pek bilgim yok ama kötü düşünme canım geçici bir şeydir belki. iyi misin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…