tebrik ederim deniisciim saglıkla sıhhatle gecır ınsallah hamılelıgını.hep mutlu ol hiç evhamlanma ınsallah
herkesin hali vakti yerindedir işallah didoşum yaw.ebrarcan şişmanı yemekte mi hala
aaa kaçmak yok ama hamile kaldım diye terk etme topiği
yok didemcim yok asıl kalmasam terk ederdim herhalde :) çünkü burda hemen herkes hamile, olmayanlar da eninde sonunda olacak zaten yakında. kendimi yalnız hissedip gidebilirdim yani. burdayım artık :)
he yaaa hamile bacımmmm gülden sonra yeni haberler aldık şükür
evet kepekli. yeni bir hamilelik haberi verdim ama henüz emin değilim kiii. kızlara bahsettim sabah. adetime 5 gün var daha. test yanlıştır, bozuktur filan diye düşünüyorum. kan testi yaptırmadan emin olmak istemiyorum. akşam öğrenicem kısmetse.
bacılarıım hacılarııım size bendeen cooo cook slm..
Yogunluk ve teknık arızalar sebebıyle gıremedım bı zamandır topike..
Herkeşler iidir inşallah..
Kimlerden ne haberler var.
Biz bebişle cok sukur ıyı sayılırız.agırlasmaya basladım dogal olarak.bakalım sonumuz hayır olsun..
selam bacılar oğlumla biz geldik:) nasılsınız?
tebrik ederim deniisciim saglıkla sıhhatle gecır ınsallah hamılelıgını.hep mutlu ol hiç evhamlanma ınsallah
herkesin hali vakti yerindedir işallah didoşum yaw.ebrarcan şişmanı yemekte mi hala
Selam bacılar oğlumla biz geldik:) nasılsınız?
bi sen varsın kuşum yaaa karılar kayıp
didoşum valla sorma yaww ..bende kacgundur bı yogunluk ki anlatamama kafamı kaldıramadım masadan.üstüne bide bilgisayarım çöktü..başka bı emanet bılgısayar kullanıyorum.oyle ıdare ediyoruz.
masallah kuzuna keyfi yerinde olduguna sevindim.benim tosunuma baak kocaman olmuss.çizelgede gözleride acılmıs fıldır fıldır bakıo..
Selam bacılar oğlumla biz geldik:) nasılsınız?
selam eftalim hoşgeldin. hoşgeldiniz :) ben iyiyim. sabah yeni bir hamilelik haberi ile geldim ben de. her şey yolunda gider inşallah, dualarınızla ...
slmlar kıslarrr.bis geldikk.bgünn de bişey olmadı çok şükürrr heralde o açılma önceden vardııı.şimdi frkettiler açılcakk olsaaa açılırdı bu güne kadarrrr dimi kaç gün geçtiii
tebrik ederim cnmmm allah tamamına erdirsin bende sen gibi adete 4 gün kala öğrendim. inşallah netice güsel olur.
çok teşekkür ederim sağolun :) evet o gün ben de topikteydim. sevincinize şahit oldum :) sorunsuz geçer gider inşallah bu sürecimiz. sağlıkla gelsinler bir an önce Allah tamamına erdirsin.
hmm demek 4 gün önce öğrendiinn. benim 5 gün olması da normal o zaman... çok düşünmeyim ben onu. akşam öğrenicem zaten. hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?