Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tebrik ederim deniisciim saglıkla sıhhatle gecır ınsallah hamılelıgını.hep mutlu ol hiç evhamlanma ınsallah

herkesin hali vakti yerindedir işallah didoşum yaw.ebrarcan şişmanı yemekte mi hala

tebrik ederim deniisciim saglıkla sıhhatle gecır ınsallah hamılelıgını.hep mutlu ol hiç evhamlanma ınsallah

herkesin hali vakti yerindedir işallah didoşum yaw.ebrarcan şişmanı yemekte mi hala

ebrarım 2 gün raporlu tatlım dün şeker yüklemesi yapılırken şekeri 40 a düştü kızın fenalaştı doktorda 2 gün yat dinlen evde demiş rapor yazmış

cnm hoşgeldin
ay merak ettim seni 2 gündür.
Denize tpik çok yaradı maşallah gelir gelmez hamiş kaldı
bana niye yaramadı bu topikkkk

Selam bacılar oğlumla biz geldik:) nasılsınız?

teşekkür ederim kepekliciim :) inşallah sağlıkla sıhhatle geçer gider bu süreç. kayıp filan olmazsa ilk hamileliğim. yardımcı olun bana, çok şey öğrenmem lazım çook.

bi sen varsın kuşum yaaa karılar kayıp

bende bi yan iş yandan sohbet :) yetilmeye çelışıyorum

sorma benimde pek uykum var.
evet ya gözleri açıkmış benim ki daha minik teyzesi inş oda büyüycek abileri ablaları gibi olucak

slmlar kıslarrr.bis geldikk.bgünn de bişey olmadı çok şükürrr heralde o açılma önceden vardııı.şimdi frkettiler açılcakk olsaaa açılırdı bu güne kadarrrr dimi kaç gün geçtiii

selam selam. ayy şükür kavuşturana. bi yalnız kalıp yazamıyom sze. nasılsınız. ebrarıma çok üzüldüm
ya kıslar bugün ağrım var kasık ağrım arada giriyo geçiyo bazen rahmime bi batar giriyo akıntıda çoğalmaya başladı sizce normalmi bu durum

seastar cnm senmiydin rüya soran görmüyom kaç gündür sabah gördüm yazamadan çıkmak zorunda kadım. cnm korkutuyolar rüyanda bier anlamı yok yani. bol bol dua et cnm

denizzz tebrik ederim sağ sağlim ve zamanında kucağına almayı nasip etsinn.
gül eflal kepeklim hepinis hoşgeldinissssssssssss
sarı inş en kısa zamanda gelşir bebişinnn

slmlar kıslarrr.bis geldikk.bgünn de bişey olmadı çok şükürrr heralde o açılma önceden vardııı.şimdi frkettiler açılcakk olsaaa açılırdı bu güne kadarrrr dimi kaç gün geçtiii

ne o betül sendin dimi cnmmm. açılmamı vardı hayırdır. doktorlarada güven yok adamı bir anda öldürüyolar. sıkma canını cnmm açılmaz daha erken

tebrik ederim cnmmm allah tamamına erdirsin bende sen gibi adete 4 gün kala öğrendim. inşallah netice güsel olur.

çok teşekkür ederim sağolun :) evet o gün ben de topikteydim. sevincinize şahit oldum :) sorunsuz geçer gider inşallah bu sürecimiz. sağlıkla gelsinler bir an önce Allah tamamına erdirsin.

hmm demek 4 gün önce öğrendiinn. benim 5 gün olması da normal o zaman... çok düşünmeyim ben onu. akşam öğrenicem zaten. hayırlısı artık...

kaburga ve bel agrilarimla yine biz geldik teyzoslar. ay hamilelik disardan bakinca ne kadar güzel ve kolay görünüyor ya. valla simdi anliyorum annelerimiz neler cekmis.

yok be didemciim annem gideli cok oldu taaa ayın 7 sınde gıtmıstı..aksamları inanılmaz yorgun oluyorum artık eskisi gibi calısamıyorum agır gelıyor.aksam ınan oturdugum yerden kalkamıyorum.netede gıresım gelmıyor tum gun bılgısayar basında olunca.dunya ıle ıletısımım koptu anlıcan..

ebrar ii ama dımı.sıkıntı edecek bıseyı yoktur ınsallah.:26:

sarıbebegım.sen su yarandan bı kurtul.ısallah hemen gelır bebısın.sen merak etme.dualarımız hep bekleyenlerden yana..

deniisciim sen merak etme inşallah bebeğin gelmiştir saglıkla sıhhatle.hepımıze iyi gelıyor bura.sende faydalanırsın merak etme..

eflalım kusum sen nasılsın.oglusun nasıl..

kiz deniz gel sanada cizelge yapalim mi simdiden? yada aksami beklemek mi istersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…