Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

denizzz tebrik ederim sağ sağlim ve zamanında kucağına almayı nasip etsinn.
gül eflal kepeklim hepinis hoşgeldinissssssssssss
sarı inş en kısa zamanda gelşir bebişinnn

çok teşekkür ederim tooxiccimm :) sağ salim kavuşuruz inşallah. açılman varmış galiba. düşündüğün gibi değildir inşallah sorunsuz geçer canım.

bende bi yan iş yandan sohbet :) yetilmeye çelışıyorum

sorma benimde pek uykum var.
evet ya gözleri açıkmış benim ki daha minik teyzesi inş oda büyüycek abileri ablaları gibi olucak
ay bende öyle tatlım ya yine evraklar birikti size takıldım

slmlar kıslarrr.bis geldikk.bgünn de bişey olmadı çok şükürrr heralde o açılma önceden vardııı.şimdi frkettiler açılcakk olsaaa açılırdı bu güne kadarrrr dimi kaç gün geçtiii

hoşgeldiniz canımmmmm
inşallah bi sorun olmayacak tatlım sen içini ferah tut ne zaman gidicen doktora tekrar

ne o betül sendin dimi cnmmm. açılmamı vardı hayırdır. doktorlarada güven yok adamı bir anda öldürüyolar. sıkma canını cnmm açılmaz daha erken

inş canımmm dua edin 2drda aynısını söledi yatıoss evdee.çrş kontrolll varrr.1cm açılmışşş.lekede alltan baktıklarında olduu.geçti.bebek yaşam standartıının altında die 4doz ciğer geliştici ilaç yatılar.kasılmalar sancılar olmasın die ialç içios anneyide getirdi.p.tesiden beri olan bi açılma bakalım inş ilerlemezzz

çok teşekkür ederim tooxiccimm :) sağ salim kavuşuruz inşallah. açılman varmış galiba. düşündüğün gibi değildir inşallah sorunsuz geçer canım.
ayy sorma canım inş çıkmayacakkkk
ay bende öyle tatlım ya yine evraklar birikti size takıldım

hoşgeldiniz canımmmmm
inşallah bi sorun olmayacak tatlım sen içini ferah tut ne zaman gidicen doktora tekrar

saol tatlım çarşamba tekrar gitcess

canım benimmm dua ederim cnmm inşallah bişi olmaz. sen sıkma canını rahat ol.
ayrıca bişiler sordum niden cvp yasmadınız. bak alınganlığım üstümde. karnım ağrıyo diyom size.

insallah canim. sen meraketme uzan yat. bence hep ayakta oldugun icindir yani ondan olmustur o acilmada. daha fazla acilacak olsa acilirdi gaiba simdiye kadar. belliki durmus. aman canim dikkat et.

iyi olmana sevindim cnm
valla dün bende biraz ümit ettim ama idrarda çıkmadı
vazgeçtim bende

Güül hosgeldin cınıım..sıkıntıların baslamıs masallah erkenden.daha duur daha duur

betüül noldu sana ..ben gırmeyelı nolmus.ne acılması anacım.ne dedı yıne senın pıskopat doktoor.Allahım sıfa versın ınsallah.saglıcakla gelsın bebegın.hiç sıkılma uzulme emı..
bak ne guzel annende gelmıs..

sumrucuk nabersın kuzucum..oğluşun nasıl..

ferdaya nolduuuuuuuuuuu o nıye ıı deıll..:26:

canım benimmm dua ederim cnmm inşallah bişi olmaz. sen sıkma canını rahat ol.
ayrıca bişiler sordum niden cvp yasmadınız. bak alınganlığım üstümde. karnım ağrıyo diyom size.

kıs sıra sıra bebişlerini yesinlerr senin.bacım rahmi tutan yuvarlak bağlar geriliodur dr bana öle diodu ilk başlarda.bebek gelişmeye çalışıo yaa.rahim büyümeye çalışıooo korkma canım benimmmm

ay sorma kizim mi oglum mu dicem artik bende sasirdim. sali günü kontrolümüz vardi masallah bebisin sagligi iyide doktor bu kezde kizda olabilir dedi. bu kez pipisini göremedim dedi. sankii daha cok kiz gibi dedi. birazcikta kafasi büyükmüs yavrumun. bakalim özel ultrason doktoruna yönlendirdi. pazartesi randevum var oraya gidicem. hem kafasina bakacak hemde bütün organlarina iste pazartesi kesin cinsiyetini ögrenicem. ilk basta kiz geciyordu icimden hep ama sonra ilk oglan dedigi andan itibaren sanki daha cok oglan hissediyorum ya yada alistigim icin ama bilmiyorum bende cok cok net gördüm pipisini.

sorma cnm yaaaa başladı iyice belirtiler. uykuyu sormaaa ölüyom uykusuz. bide böle ağrı fln olunca tedirgin oldum

yesinler dimii ama rondinanın işi o cnm 4 tane yapmış. belkim 2 si vardır bukadan erken belirti verdiğine göre. ağrı ondandır büyük ihtimalle.
ya ben şincik 5 haftalıkmıyım 4+6 yazıyoya. nasıl oluyo 5 bitiyo 6 yamı giriyom nasıl. sölesenize soruyolar ne dicem bilmom

seastar cnm senmiydin rüya soran görmüyom kaç gündür sabah gördüm yazamadan çıkmak zorunda kadım. cnm korkutuyolar rüyanda bier anlamı yok yani. bol bol dua et cnm

anladım canım zaten o gece nasıl okudum anlatamam uyumamda çok zor oldu sonrasında
bu arada akıntı bende de var normal olduğunu düşünyüyorum rengi koyu ve çok aşırı olmadığı sürece
arada bi batma bana da olmuştu.

canım nasılsın nasıl oldun?

kaburga ve bel agrilarimla yine biz geldik teyzoslar. ay hamilelik disardan bakinca ne kadar güzel ve kolay görünüyor ya. valla simdi anliyorum annelerimiz neler cekmis.

ay bu ağrılar benimde sırt ağrılarım var bu sıralar , evet ya biz gene daha şanslıyız imkanlar fln daha fazla

yorgunluk kötü oluyor ya ben şimdi bi şekilde idare ediyorum ama iyice karnım da büyümeye başlayınca nasıl olucak bilmiyorum çok geç çıkıyorum çünkü

ferda nın bebeği bugün hiç hareket etmemiş öğleden sonra fırsat bulursam dr gidicem diyodu. içimde kötü hisler var demiş, yoktum ben pc de. gelince gördüm konuşamadık bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…