Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar akıntım sarı bazen beyazda oluyo ama çok sulu ve sarı koyu sarı deil ama kilodum baya batıyo artık. gerçi ctesi kontrol var sorarım dr. da ama merak ediyom tabi

abboow skandal vallaa 30.haftada da bu soylenır mı ayol.bunalıma gırer ınsan..
toktor senı heyecanlandırmak ıcın demıstır kesın yaw.bana da erkek gıbım gelıyor ama hayırlısı kızda olsa baldan erkekde olsa baldan

kızlar akıntım sarı bazen beyazda oluyo ama çok sulu ve sarı koyu sarı deil ama kilodum baya batıyo artık. gerçi ctesi kontrol var sorarım dr. da ama merak ediyom tabi

ohoo o akıntı gun olacak sarımtrak yesıl bıle olacak yogunluktan.yanı bana oyle olmustu hem cok hemde yogun gelıyor bı zaman.noomal noomaaall

Ferdayla konuşan oldu mu kızlar? pek iyi değildi. haber alırsanız yazar mısınız buraya durumunu??

cnm çıkmadan msn den konuştuk bankaya gitti sonrada hastaneye gidicem dedi.
umarım iyidir.gelince mutlaka haber ver dedim.bekliyorum.

canım benimm vazgeçmişmiş. yok öyle vazgeçmek filan. bak tedavin de bitti bitiyor. güzel haberlerini alıcaz inşallah en kısa zamanda. içini ferah tut güzelim benim.

küstüm işte küstüm
anlamadığım bişi var ferda ile aynı belirtiler oldu bende kaygılandım varmıdır diye ama idrar da çıkmadı
kafam karışık kaldım öyle

ferda nın bebeği bugün hiç hareket etmemiş öğleden sonra fırsat bulursam dr gidicem diyodu. içimde kötü hisler var demiş, yoktum ben pc de. gelince gördüm konuşamadık bi daha

anam benım bildiğim o evham hamılelıgın belırlı donemlerınde ara ara gelıyor.hormonal olarak sıkıntı verıyor tabı.Allah korusun yapacak bısey yok elımızden ne gelir.niye bole dusunup dusunup kendınızı strese sokuyorsunuz.valla bebelerınız psıkopat olacak.Hepsı Allaha emanet.biraz sıkıntılardan uzaklasıp kendi kendine varlıklarını dusunup mutlu olmak lazım.evham evham nereye kadar..

insallah canim. sen meraketme uzan yat. bence hep ayakta oldugun icindir yani ondan olmustur o acilmada. daha fazla acilacak olsa acilirdi gaiba simdiye kadar. belliki durmus. aman canim dikkat et.
inşşşş canımm 25 olduk şükür 40a kadar durur inşşş.
iyi olmana sevindim cnm
valla dün bende biraz ümit ettim ama idrarda çıkmadı
vazgeçtim bende
kıs allah herşeyin hayırlısını versinn dur bsakalımm
heee ya apar toparr geldi yatıomm
kıs sen 1 gün sonra 5 haftalık olcan hatta dr lar 5+2 vs die gününüde sölüolarrr

hoşgeldiniz oğluşun ve senn
nassın?

Hamdolsun idare ediyoruz sen nasılsın?

hoşgeldin tatlım iyiyiz bizde kızımla oturuyoz akıllı akıllı

aman iyi olun geçtimi sancın?

slmlar kıslarrr.bis geldikk.bgünn de bişey olmadı çok şükürrr heralde o açılma önceden vardııı.şimdi frkettiler açılcakk olsaaa açılırdı bu güne kadarrrr dimi kaç gün geçtiii

canım içini ferah tut ben diyorum sana bir doktorun dediğiyle panik olma bu doktor milletinin huyu seni telaşlandıracak ki sık sık gidesin kontrole

Hoşgeldin canım normal bence bende adet sancısı olmuştu, ebrarı merak emeyin benim üst komşumunki 30 a kadar düşmüştü doktor komaya girersin demedi yani ebrarın doktoru densizmiş benimkide 60 a düştü aç kalma dedi aç kalınca başım ağrıyor zaten.

selam eftalim hoşgeldin. hoşgeldiniz :) ben iyiyim. sabah yeni bir hamilelik haberi ile geldim ben de. her şey yolunda gider inşallah, dualarınızla ...

Hoşbuldum hayırlı uğurlu olsun gözünaydın

denizzz tebrik ederim sağ sağlim ve zamanında kucağına almayı nasip etsinn.
gül eflal kepeklim hepinis hoşgeldinissssssssssss
sarı inş en kısa zamanda gelşir bebişinnn

Hoşbuldum

kaburga ve bel agrilarimla yine biz geldik teyzoslar. ay hamilelik disardan bakinca ne kadar güzel ve kolay görünüyor ya. valla simdi anliyorum annelerimiz neler cekmis.

kız sumru sen ne çok şikayet ediyorsun bebeğin küsecek sana şükret bacım 9 ay yatan hamileler gördüm ben ne zorluklarla geçirenler var biz işimzii gücümüz yapabiliyoruz hamdet bacım

hamdolsun canım iyiyiz biz sabahtan beri örgüyle uğraşıyorum tortop oldu oğlum oturmamdan hoşlanmadı:) sen nasılsın?

kiz sen ne diyon. birde bana sor. zaten dedim hep %70 diyordunuz en son %100 dediniz dedm simdi yine kiz oabilir diyorsunuz e doguma surda 10 hafta kaldi falan filan derken doktor dedi artik ben sizi en iyisi özel ultrasoncu doktora gönmdereyim dedi. birazcikta bebegin kafasi büyük neden olarakonu yazayim birde cinsiyeti yazayim dedi. sirf cinsiyet icin kabul etmezmis ultrasoncu doktor. e ama ben baktim dün netten kafasinin büyüklügü normal cocugumun ya niye öyle dediki. yani tmm doktor kabul etsin baksin diye ama öyle birsey olmasada yazmazdi heralde. neyse pazartesi gidicem iste. bütün organlarinada bakacak doktor. insallah herseyi sagliklidir bebegimin. esime kiziyordumda iyiki alisveris etmemisiz daha.

küsme canım benim küsme. olacak elbet. zamanı var her şeyin olduğu gibi onun da bir zamanı var, sen de yakın zamanda gelip müjdeyi vereceksin hiiiç merak etme.

kiz sen ne diyon. birde bana sor. zaten dedim hep %70 diyordunuz en son %100 dediniz dedm simdi yine kiz oabilir diyorsunuz e doguma surda 10 hafta kaldi falan filan derken doktor dedi artik ben sizi en iyisi özel ultrasoncu doktora gönmdereyim dedi. birazcikta bebegin kafasi büyük neden olarakonu yazayim birde cinsiyeti yazayim dedi. sirf cinsiyet icin kabul etmezmis ultrasoncu doktor. e ama ben baktim dün netten kafasinin büyüklügü normal cocugumun ya niye öyle dediki. yani tmm doktor kabul etsin baksin diye ama öyle birsey olmasada yazmazdi heralde. neyse pazartesi gidicem iste. bütün organlarinada bakacak doktor. insallah herseyi sagliklidir bebegimin. esime kiziyordumda iyiki alisveris etmemisiz daha.

ii masallah senı ii gördüm.sesin ii geliyoor.
bende kızıma bı atkı basladım pembe ıpten uclarınada kırmızı kırmızı kırazlar koydum..oyle rüküş oldu ki.eşim her aksam gülüyor.bunu boynunda dusunemıyorum cok kokoş bi kız gelıyor dıyo

sumrucum bu doktor içip içip mi hasta bakıyor ne? ne dediğini bilmiyor sanki. en iyisi ara ara iki doktora gitmek galiba.

hee demekkı bızım burda 4boyutlu detaylı dobler diye gıttıgımıze gonderecek doktorun.bence ultrasona iş olsun dıye bahane uretmıs senınkı.hem zaten bebeklerın normalde bas gelısımlerı daha hızlı.buyuk olmasında sıkıntı yok dıyor benım doktorum.üzülüp sıkıntı yapma sende emii..

anammm pembe ucunda kırmızı kiraz ha ay evet bi hayli kokoş duracak sanırım

seatr saol canım şimdilik bişeyimmm yokkk inş içerde de bişey yoktuuuurrrrrr

ay ay ayyy benimde kızımın vardı öylee elbisesi eteklerindede kırmızı kirazlar sallanıyordu ben örmüştümm ,eltimde örnek çıkartmak için canadaya götürdü gidişşşşş o gidişşşş patladı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…