ay sorma kizim mi oglum mu dicem artik bende sasirdim. sali günü kontrolümüz vardi masallah bebisin sagligi iyide doktor bu kezde kizda olabilir dedi. bu kez pipisini göremedim dedi. sankii daha cok kiz gibi dedi. birazcikta kafasi büyükmüs yavrumun. bakalim özel ultrason doktoruna yönlendirdi. pazartesi randevum var oraya gidicem. hem kafasina bakacak hemde bütün organlarina iste pazartesi kesin cinsiyetini ögrenicem. ilk basta kiz geciyordu icimden hep ama sonra ilk oglan dedigi andan itibaren sanki daha cok oglan hissediyorum ya yada alistigim icin ama bilmiyorum bende cok cok net gördüm pipisini.
kızlar akıntım sarı bazen beyazda oluyo ama çok sulu ve sarı koyu sarı deil ama kilodum baya batıyo artık. gerçi ctesi kontrol var sorarım dr. da ama merak ediyom tabi
Ferdayla konuşan oldu mu kızlar? pek iyi değildi. haber alırsanız yazar mısınız buraya durumunu??
canım benimm vazgeçmişmiş. yok öyle vazgeçmek filan. bak tedavin de bitti bitiyor. güzel haberlerini alıcaz inşallah en kısa zamanda. içini ferah tut güzelim benim.
ohoo o akıntı gun olacak sarımtrak yesıl bıle olacak yogunluktan.yanı bana oyle olmustu hem cok hemde yogun gelıyor bı zaman.noomal noomaaall
ferda nın bebeği bugün hiç hareket etmemişöğleden sonra fırsat bulursam dr gidicem diyodu. içimde kötü hisler var demiş, yoktum ben pc de. gelince gördüm konuşamadık bi daha
inşşşş canımm 25 olduk şükür 40a kadar durur inşşş.insallah canim. sen meraketme uzan yat. bence hep ayakta oldugun icindir yani ondan olmustur o acilmada. daha fazla acilacak olsa acilirdi gaiba simdiye kadar. belliki durmus. aman canim dikkat et.
kıs allah herşeyin hayırlısını versinn dur bsakalımmiyi olmana sevindim cnm
valla dün bende biraz ümit ettim ama idrarda çıkmadı
vazgeçtim bende
heee ya apar toparr geldi yatıommbetüül noldu sana ..ben gırmeyelı nolmus.ne acılması anacım.ne dedı yıne senın pıskopat doktoor.Allahım sıfa versın ınsallah.saglıcakla gelsın bebegın.hiç sıkılma uzulme emı..
bak ne guzel annende gelmıs..
kıs sen 1 gün sonra 5 haftalık olcan hatta dr lar 5+2 vs die gününüde sölüolarrrsorma cnm yaaaa başladı iyice belirtiler. uykuyu sormaaa ölüyom uykusuz. bide böle ağrı fln olunca tedirgin oldum
kısss bu evhamlarr bitmes böle hepimis aynı aşamalardan geçiosss.allah sağsalim ve zamanında kucağımıza almyaı nasip etsinnn
yesinler dimii ama rondinanın işi o cnm 4 tane yapmış. belkim 2 si vardır bukadan erken belirti verdiğine göre. ağrı ondandır büyük ihtimalle.
ya ben şincik 5 haftalıkmıyım 4+6 yazıyoya. nasıl oluyo 5 bitiyo 6 yamı giriyom nasıl. sölesenize soruyolar ne dicem bilmom
yaa gerçektenn mii. ayy burnuma kötü koku geldi resmen. enn dikkat ettiğim şey başıma gelecek desene.
hoşgeldiniz oğluşun ve senn
nassın?
hoşgeldin tatlım iyiyiz bizde kızımla oturuyoz akıllı akıllı
slmlar kıslarrr.bis geldikk.bgünn de bişey olmadı çok şükürrr heralde o açılma önceden vardııı.şimdi frkettiler açılcakk olsaaa açılırdı bu güne kadarrrr dimi kaç gün geçtiii
selam selam. ayy şükür kavuşturana. bi yalnız kalıp yazamıyom sze. nasılsınız. ebrarıma çok üzüldüm
ya kıslar bugün ağrım var kasık ağrım arada giriyo geçiyo bazen rahmime bi batar giriyo akıntıda çoğalmaya başladı sizce normalmi bu durum
selam eftalim hoşgeldin. hoşgeldiniz :) ben iyiyim. sabah yeni bir hamilelik haberi ile geldim ben de. her şey yolunda gider inşallah, dualarınızla ...
denizzz tebrik ederim sağ sağlim ve zamanında kucağına almayı nasip etsinn.
gül eflal kepeklim hepinis hoşgeldinissssssssssss
sarı inş en kısa zamanda gelşir bebişinnn
kaburga ve bel agrilarimla yine biz geldik teyzoslar. ay hamilelik disardan bakinca ne kadar güzel ve kolay görünüyor ya. valla simdi anliyorum annelerimiz neler cekmis.
yok be didemciim annem gideli cok oldu taaa ayın 7 sınde gıtmıstı..aksamları inanılmaz yorgun oluyorum artık eskisi gibi calısamıyorum agır gelıyor.aksam ınan oturdugum yerden kalkamıyorum.netede gıresım gelmıyor tum gun bılgısayar basında olunca.dunya ıle ıletısımım koptu anlıcan..
ebrar ii ama dımı.sıkıntı edecek bıseyı yoktur ınsallah.:26:
sarıbebegım.sen su yarandan bı kurtul.ısallah hemen gelır bebısın.sen merak etme.dualarımız hep bekleyenlerden yana..
deniisciim sen merak etme inşallah bebeğin gelmiştir saglıkla sıhhatle.hepımıze iyi gelıyor bura.sende faydalanırsın merak etme..
eflalım kusum sen nasılsın.oglusun nasıl..
abboow skandal vallaa 30.haftada da bu soylenır mı ayol.bunalıma gırer ınsan..
toktor senı heyecanlandırmak ıcın demıstır kesın yaw.bana da erkek gıbım gelıyor ama hayırlısı kızda olsa baldan erkekde olsa baldan
cnm çıkmadan msn den konuştuk bankaya gitti sonrada hastaneye gidicem dedi.
umarım iyidir.gelince mutlaka haber ver dedim.bekliyorum.
haa iyi. bankaya gittiyse tamam, bebişi gezmeye çıkınca heyecanlanmış hareketlenmiştir umarım :) ablamın öyleydi. gediğinde alırız haberini.
küstüm işte küstüm
anlamadığım bişi var ferda ile aynı belirtiler oldu bende kaygılandım varmıdır diye ama idrar da çıkmadı
kafam karışık kaldım öyle
abboow skandal vallaa 30.haftada da bu soylenır mı ayol.bunalıma gırer ınsan..
toktor senı heyecanlandırmak ıcın demıstır kesın yaw.bana da erkek gıbım gelıyor ama hayırlısı kızda olsa baldan erkekde olsa baldan
ohoo o akıntı gun olacak sarımtrak yesıl bıle olacak yogunluktan.yanı bana oyle olmustu hem cok hemde yogun gelıyor bı zaman.noomal noomaaall
Hamdolsun idare ediyoruz sen nasılsın?
aman iyi olun geçtimi sancın?
canım içini ferah tut ben diyorum sana bir doktorun dediğiyle panik olma bu doktor milletinin huyu seni telaşlandıracak ki sık sık gidesin kontrole
Hoşgeldin canım normal bence bende adet sancısı olmuştu, ebrarı merak emeyin benim üst komşumunki 30 a kadar düşmüştü doktor komaya girersin demedi yani ebrarın doktoru densizmiş benimkide 60 a düştü aç kalma dedi aç kalınca başım ağrıyor zaten.
Hoşbuldum hayırlı uğurlu olsun gözünaydın
Hoşbuldum
kız sumru sen ne çok şikayet ediyorsun bebeğin küsecek sana şükret bacım 9 ay yatan hamileler gördüm ben ne zorluklarla geçirenler var biz işimzii gücümüz yapabiliyoruz hamdet bacım
hamdolsun canım iyiyiz biz sabahtan beri örgüyle uğraşıyorum tortop oldu oğlum oturmamdan hoşlanmadı:) sen nasılsın?
kiz sen ne diyon. birde bana sor. zaten dedim hep %70 diyordunuz en son %100 dediniz dedm simdi yine kiz oabilir diyorsunuz e doguma surda 10 hafta kaldi falan filan derken doktor dedi artik ben sizi en iyisi özel ultrasoncu doktora gönmdereyim dedi. birazcikta bebegin kafasi büyük neden olarakonu yazayim birde cinsiyeti yazayim dedi. sirf cinsiyet icin kabul etmezmis ultrasoncu doktor. e ama ben baktim dün netten kafasinin büyüklügü normal cocugumun ya niye öyle dediki. yani tmm doktor kabul etsin baksin diye ama öyle birsey olmasada yazmazdi heralde. neyse pazartesi gidicem iste. bütün organlarinada bakacak doktor. insallah herseyi sagliklidir bebegimin. esime kiziyordumda iyiki alisveris etmemisiz daha.
kiz sen ne diyon. birde bana sor. zaten dedim hep %70 diyordunuz en son %100 dediniz dedm simdi yine kiz oabilir diyorsunuz e doguma surda 10 hafta kaldi Yasakli Sitean filan derken doktor dedi artik ben sizi en iyisi özel ultrasoncu doktora gönmdereyim dedi. birazcikta bebegin kafasi büyük neden olarakonu yazayim birde cinsiyeti yazayim dedi. sirf cinsiyet icin kabul etmezmis ultrasoncu doktor. e ama ben baktim dün netten kafasinin büyüklügü normal cocugumun ya niye öyle dediki. yani tmm doktor kabul etsin baksin diye ama öyle birsey olmasada yazmazdi heralde. neyse pazartesi gidicem iste. bütün organlarinada bakacak doktor. insallah herseyi sagliklidir bebegimin. esime kiziyordumda iyiki alisveris etmemisiz daha.
ii masallah senı ii gördüm.sesin ii geliyoor.
bende kızıma bı atkı basladım pembe ıpten uclarınada kırmızı kırmızı kırazlar koydum..oyle rüküş oldu ki.eşim her aksam gülüyor.bunu boynunda dusunemıyorum cok kokoş bi kız gelıyor dıyo
ii masallah senı ii gördüm.sesin ii geliyoor.
bende kızıma bı atkı basladım pembe ıpten uclarınada kırmızı kırmızı kırazlar koydum..oyle rüküş oldu ki.eşim her aksam gülüyor.bunu boynunda dusunemıyorum cok kokoş bi kız gelıyor dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?