Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hamdolsun canım doğuma az kaldı bebeğimi üzmemek için sesim iyi çıkıyor:) yoksa düzelen bişey yok:)) ay ben o kokoşu yerim alışveriş yaparken hep kız kıyafetlerinde kalıyor gözüm:)

kızlar oğluşumla biz yine geldikkkk nassınızz.
ya bişey sorucam magnezyum için toz ilaç içen varmı aranızda acep:26:

hoşgeldin canım erkekmiymiş? magnezyumu ağrıların için vermiştir banada verdide düzenli içmiyorum:)

hadiyaaaa sankii altıma ediyom. ii içim rahatladı valla.

hee ferahla ferahla ..bazen ole bı oluorkı.adet oldum sanıyorsun.sonra sonra için rahatlıyor..

sende bak bu bizim evhamlılar gıbı olmaya pek musaıtsın anacım..şimdiden kendini sakinleştirmenin yoluna bak emi.yoksa deli deli bebeleriniz olur

anacım ii düşünün ii olsun.sonra üzülürsünüz o güzel günleri kendime niye zehir ettim diye..

kızım sana söylüyoom deniiisss sen anla :79:

haklisin canim. cok sükür yataklara düsmedik. yok ben bebisimi küstürmem teyzesi. öyle yaziyomda alinma kuzum tmm mi diyorum. ben hem ona kizmiyorum ki canim ya. aslinda sikayetlerim kaynanamgile esime öfkem galiba. zamaninda beni dinleseydiler simdi ben burda oturup calismak zorunda kalmazdim. elde avucta ne varsa bi arabaya verdirdiler simdide ay biraz daha disini sikta calis diyorlar. hamileigimin ilk basinda kresi temizliyorduk esimle. midem bulaniyor diye fazla yardim edemiyordum ben. düsün bi zaten hamieligin baslarinda is yapmasan yorgun oluyorsun ben birde 8 saat isten sonra, evin isinden sonra birde aksamlari krese temizlige gidiyordum. birde o mide bulantisiyla. esim anasina dedi iste birakcaz diye anasi demez mi ay biraz daha idare etseydiniz diye. uyuz kari. ama biraktik yinede. simdide ayni. ben isten kacan biri degilim ama zor oluyor artik. normalde izinimi kullanmam gerekiyordu. yani patronlar parasini vermiyorlardi e simdi calisayim dedim onlarda ona göre birseyler bekliyorlar benden. e bende fazla oturamiyorum, yani isimi cok yavas yapiyorum onlara mahcup olmamakta var bu iste. calismasamda kimse birsey demezdi biliyorum ama hreketleriyle laflariyla hem esim hemde ailesi fark ettirirdi. simdi zar zor calisiyorum sirf ben calistim sunu bunu almak benimde hakkim diyebilmek iicn. normalde zaten hakkim ama ben calisiyorum benim parami millet yiyo milet saga sola paylastiriyo. esim bu ay alacagim fazla maasi bile arabaya, suna buna paylastirdi. cok sorumsuz adam bazen ya. gecen demez mi sen simdi benim 3 ayda alacagimi 1 ayda alacaksin demi dedi. ozaman bende isi birakayim kafami sirf kursa vereyimde su sinavi basarayim diyo. sinavida dogumdan 1hafta önce. sanki adam cocgun herseyini aldida yani masrafimiz olmacak hic. daha bütün hersey alinacak

Son düzenleme:

anlaşıldı tamamm :)

kıs sen 1 gün sonra 5 haftalık olcan hatta dr lar 5+2 vs die gününüde sölüolarrr
abbooo ne çabuk büyüyoz böyle. yani 5 hafta dolcak dimi. ben anlıyasıya bu hesapları bebek doğar herhal

benim daha hamiş kalmadan belliydi böyle olcağım kolaymı 2 düşük yaşadım. ama dediğin doğru

eflalim hoşbuldum cnmm. nasılsın iyimisin

meliis sarıbibik sizinde kızlara orerım severseniiz :)) cok gaza geldım..

eflalım tebrik ederim cicim..felsefe güzel .hiç bişey yokmus dunya gulluk gulıstanlıkmıs gıbı davranıyoruz bundan sonra topıkcek...deliye hergun bayram..gulelım eglenelım..

ben bı ıkı dakka asaa ınıom gelıom ..

tmm canim. ya ilk düydügümda üzüldüm biraz neden öyleki diye ama sonra nette arastirdim kiyasladim falan ama bebegimin kafasi normal ya. simdiye kadar hep normaldi yani kitapciktada öyle yaziyor. aman neyse iyi iste baksin yavrumun bütün organlarina. bende bu bahaneyle bebisimi görmüs olurum :)

hoşbuldum cnmmm nasılsın?evet ağrılarım olduğunu gördü usg de onun için verdi.
bennnnnnnnn dr kasılma ağrı olmasınn die yeniii verdiii

evet cnm banada dün verdi kasığımda ağrı vardı oda bebişi sıkıştırıyormuş onun için verdi bide hep sol tarafına yat bebekler daha rahat eder didi.

tatlımmm benim kızımın çokkk var öyle örgüleri büyüdüğü içinde fazla ilgisini çekmiyo daha farklı takılıyo artık,ve benim oğluşum geliyo kız kepekli ekmek teyzzesiiiiii

tatlımmm benim kızımın çokkk var öyle örgüleri büyüdüğü içinde fazla ilgisini çekmiyo daha farklı takılıyo artık,ve benim oğluşum geliyo kız kepekli ekmek teyzzesiiiiii

ohh şükür bir erkek geldi aramıza. hep kız vardı damat bulamıycaktık hadi gözün aydın cnmm. diğerleri kızdı dimi.

kıss zaetn öğrendiğinde 4 haftalık oluoo maşşalah bebişineeeeee

allah buna sağlık versin canım hep öle olacak diil ya korkmaa hep dikkat et yüseklere uzanma ağır kaldırma uzun yola çıkma aslaa.dolmuş kullanıosann teker üstüne oturmaaa kendini esirge maydonoz yeme rahimi gevşetiomuşş.yani kocana naz yap.deki allahım sana emanett de.nasipleri varsa sağlıklı ve tam zamanında gelirler inş bebişlerişmizzz

hayirli olsun canim. hadi bakalim oglanlar kizlari solayabilecek mi?
saol canımm vallahi bu topikte kız fazla gibi ama erkekler önde gidicek gibiiiiii
oh maşallahhh. eee diğeri sünnet oldumuydu bari olmadıysa ikisi bir olur ne güsel.

bu sene niyetlenmiştik aslında,ama ben hamile kalınca erteledik erkek olursa abi kardeş beraber olurlar diye düşündük vede inşallah öyle olucak,eşim ve abiside beraber olmuşlar çok hevesli eşim.

dimiii ben tam 4 ken öğrendim. dikkat ediyom cnmm evde hiç iş yapmıyom yemek dışında işyerindede zorlamıyom dediklerini uyguluyom senin. zati işden ayrılcam 1-2 haftaya kalmaz evde daha rahat edicem belliki.kocama naz yapmama gerek yok bacım kendisi elletmiyo bişi bana saolsun.

ii allah razı olsunnn.oyy gülüm çok sevindimm sana ya ama şu sorunlardan bi türlü yazamadıyımmm canımm beniimm.

melisim oğluş mu gelio gözünn aydın canımm allah sağlık versinn

sumruu bişey yok ya o ultrasona alsın die öle yazmışşşştırrr mrk etmeee

Canım durumun çok zor eşin sorumsuz çünkü ailesi öğretmemiş benimkide aynı biliyorsun işte ama naparsın ben onun gibi değilim çünkü babamdan idraeyi gördüm varlığıda yokluğuda bilin derdi hep sağolsunhiçbirşeye muhtaç etmedi her istediğim alınırdı bir pardesüm varsa pembede olsun derdim alırdı bir ayakkabı varsa şu renkde olsun derdim alırdı şimdi hiçbirşey öyle değil ama ben idareyide biliyorum niye böyle diye kızmıyorum benim kızdığım eşimin bilememesi ve bunun tek sorumlusu anası babası yazsam oho sayfalar dolar sanada üzlüyorum eşini alıştırman kötü oluş benimki çalıştırmıyor beni daha sabah geçti konusu ben çalısırsam seni boşarım diye istemiyorsun biliyorum dedim yaparsın evet dedi niye kendine güvenmiyormsun sen dedim hiç..... ben senin yerinde olsam çalışmam çünkü çalışsanda üzlme ama istediklerini alamıycaksın bebeğine eşin yiyecek paranıalışmış çünkü, dün dedim eşiem zaten üçbileizğimvarda bak dedim kaç kere teklif ettim kabul etmedi bozduralım birini ek hesabı kapat benrahat rahat almak istiyorum bebeğimin eksiklerini dedim olmaz diyor dedim korkma niye bodurduk demem sene başında banka promosyon vericek onla yaparsındedim yok kredi çekicem diyor napıyım ben hala kredi diyor

gül abla tebrikk ederimm çok sevindimmmm.....
Allah kucağını almayıda nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…