ii masallah senı ii gördüm.sesin ii geliyoor.
bende kızıma bı atkı basladım pembe ıpten uclarınada kırmızı kırmızı kırazlar koydum..oyle rüküş oldu ki.eşim her aksam gülüyor.bunu boynunda dusunemıyorum cok kokoş bi kız gelıyor dıyo
kızlar oğluşumla biz yine geldikkkk nassınızz.
ya bişey sorucam magnezyum için toz ilaç içen varmı aranızda acep:26:
kızlar oğluşumla biz yine geldikkkk nassınızz.
ya bişey sorucam magnezyum için toz ilaç içen varmı aranızda acep:26:
hadiyaaaa sankii altıma ediyom. ii içim rahatladı valla.
Hamdolsun idare ediyoruz sen nasılsın?
aman iyi olun geçtimi sancın?
canım içini ferah tut ben diyorum sana bir doktorun dediğiyle panik olma bu doktor milletinin huyu seni telaşlandıracak ki sık sık gidesin kontrole
Hoşgeldin canım normal bence bende adet sancısı olmuştu, ebrarı merak emeyin benim üst komşumunki 30 a kadar düşmüştü doktor komaya girersin demedi yani ebrarın doktoru densizmiş benimkide 60 a düştü aç kalma dedi aç kalınca başım ağrıyor zaten.
Hoşbuldum hayırlı uğurlu olsun gözünaydın
Hoşbuldum
kız sumru sen ne çok şikayet ediyorsun bebeğin küsecek sana şükret bacım 9 ay yatan hamileler gördüm ben ne zorluklarla geçirenler var biz işimzii gücümüz yapabiliyoruz hamdet bacım
hamdolsun canım iyiyiz biz sabahtan beri örgüyle uğraşıyorum tortop oldu oğlum oturmamdan hoşlanmadı:) sen nasılsın?
hee ferahla ferahla ..bazen ole bı oluorkı.adet oldum sanıyorsun.sonra sonra için rahatlıyor..
sende bak bu bizim evhamlılar gıbı olmaya pek musaıtsın anacım..şimdiden kendini sakinleştirmenin yoluna bak emi.yoksa deli deli bebeleriniz olur
anacım ii düşünün ii olsun.sonra üzülürsünüz o güzel günleri kendime niye zehir ettim diye..
kızım sana söylüyoom deniiisss sen anla :79:
abbooo ne çabuk büyüyoz böyle. yani 5 hafta dolcak dimi. ben anlıyasıya bu hesapları bebek doğar herhalkıs sen 1 gün sonra 5 haftalık olcan hatta dr lar 5+2 vs die gününüde sölüolarrr
hee ferahla ferahla ..bazen ole bı oluorkı.adet oldum sanıyorsun.sonra sonra için rahatlıyor..
sende bak bu bizim evhamlılar gıbı olmaya pek musaıtsın anacım..şimdiden kendini sakinleştirmenin yoluna bak emi.yoksa deli deli bebeleriniz olur
anacım ii düşünün ii olsun.sonra üzülürsünüz o güzel günleri kendime niye zehir ettim diye..
kızım sana söylüyoom deniiisss sen anla :79:
hee demekkı bızım burda 4boyutlu detaylı dobler diye gıttıgımıze gonderecek doktorun.bence ultrasona iş olsun dıye bahane uretmıs senınkı.hem zaten bebeklerın normalde bas gelısımlerı daha hızlı.buyuk olmasında sıkıntı yok dıyor benım doktorum.üzülüp sıkıntı yapma sende emii..
hoşbuldum cnmmm nasılsın?evet ağrılarım olduğunu gördü usg de onun için verdi.hamdolsun canım doğuma az kaldı bebeğimi üzmemek için sesim iyi çıkıyor:) yoksa düzelen bişey yok:)) ay ben o kokoşu yerim alışveriş yaparken hep kız kıyafetlerinde kalıyor gözüm:)
hoşgeldin canım erkekmiymiş? magnezyumu ağrıların için vermiştir banada verdide düzenli içmiyorum:)
bennnnnnnnn dr kasılma ağrı olmasınn die yeniii verdiii
meliis sarıbibik sizinde kızlara orerım severseniiz :)) cok gaza geldım..
eflalım tebrik ederim cicim..felsefe güzel .hiç bişey yokmus dunya gulluk gulıstanlıkmıs gıbı davranıyoruz bundan sonra topıkcek...deliye hergun bayram..gulelım eglenelım..
ben bı ıkı dakka asaa ınıom gelıom ..
tatlımmm benim kızımın çokkk var öyle örgüleri büyüdüğü içinde fazla ilgisini çekmiyo daha farklı takılıyo artık,ve benim oğluşum geliyo kız kepekli ekmek teyzzesiiiiii
ohh şükür bir erkek geldi aramıza. hep kız vardı damat bulamıycaktıkhadi gözün aydın cnmm. diğerleri kızdı dimi.
çok tşk ederim gül ablaaa,yok bir kızım birde oğlum var,şimdi 2 oğluşum bide kızımm var çok şükür.
çok tşk ederim gül ablaaa,yok bir kızım birde oğlum var,şimdi 2 oğluşum bide kızımm var çok şükür.
abbooo ne çabuk büyüyoz böyle. yani 5 hafta dolcak dimi. ben anlıyasıya bu hesapları bebek doğar herhalbenim daha hamiş kalmadan belliydi böyle olcağım kolaymı 2 düşük yaşadım. ama dediğin doğru
saol canımm vallahi bu topikte kız fazla gibi ama erkekler önde gidicek gibiiiiiihayirli olsun canim. hadi bakalim oglanlar kizlari solayabilecek mi?
oh maşallahhh. eee diğeri sünnet oldumuydu bari olmadıysa ikisi bir olur ne güsel.
kıss zaetn öğrendiğinde 4 haftalık oluoo maşşalah bebişineeeeee
allah buna sağlık versin canım hep öle olacak diil ya korkmaa hep dikkat et yüseklere uzanma ağır kaldırma uzun yola çıkma aslaa.dolmuş kullanıosann teker üstüne oturmaaa kendini esirge maydonoz yeme rahimi gevşetiomuşş.yani kocana naz yap.deki allahım sana emanett de.nasipleri varsa sağlıklı ve tam zamanında gelirler inş bebişlerişmizzz
dimiii ben tam 4 ken öğrendim. dikkat ediyom cnmm evde hiç iş yapmıyom yemek dışında işyerindede zorlamıyom dediklerini uyguluyom senin. zati işden ayrılcam 1-2 haftaya kalmaz evde daha rahat edicem belliki.kocama naz yapmama gerek yok bacım kendisi elletmiyo bişi bana saolsun.
haklisin canim. cok sükür yataklara düsmedik. yok ben bebisimi küstürmem teyzesi. öyle yaziyomda alinma kuzum tmm mi diyorum. ben hem ona kizmiyorum ki canim ya. aslinda sikayetlerim kaynanamgile esime öfkem galiba. zamaninda beni dinleseydiler simdi ben burda oturup calismak zorunda kalmazdim. elde avucta ne varsa bi arabaya verdirdiler simdide ay biraz daha disini sikta calis diyorlar. hamileigimin ilk basinda kresi temizliyorduk esimle. midem bulaniyor diye fazla yardim edemiyordum ben. düsün bi zaten hamieligin baslarinda is yapmasan yorgun oluyorsun ben birde 8 saat isten sonra, evin isinden sonra birde aksamlari krese temizlige gidiyordum. birde o mide bulantisiyla. esim anasina dedi iste birakcaz diye anasi demez mi ay biraz daha idare etseydiniz diye. uyuz kari. ama biraktik yinede. simdide ayni. ben isten kacan biri degilim ama zor oluyor artik. normalde izinimi kullanmam gerekiyordu. yani patronlar parasini vermiyorlardi e simdi calisayim dedim onlarda ona göre birseyler bekliyorlar benden. e bende fazla oturamiyorum, yani isimi cok yavas yapiyorum onlara mahcup olmamakta var bu iste. calismasamda kimse birsey demezdi biliyorum ama hreketleriyle laflariyla hem esim hemde ailesi fark ettirirdi. simdi zar zor calisiyorum sirf ben calistim sunu bunu almak benimde hakkim diyebilmek iicn. normalde zaten hakkim ama ben calisiyorum benim parami millet yiyo milet saga sola paylastiriyo. esim bu ay alacagim fazla maasi bile arabaya, suna buna paylastirdi. cok sorumsuz adam bazen ya. gecen demez mi sen simdi benim 3 ayda alacagimi 1 ayda alacaksin demi dedi. ozaman bende isi birakayim kafami sirf kursa vereyimde su sinavi basarayim diyo. sinavida dogumdan 1hafta önce. sanki adam cocgun herseyini aldida yani masrafimiz olmacak hic. daha bütün hersey alinacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?