negüsel cnmmmm allah gönlünüze göre vermiş.saol canımm vallahi bu topikte kız fazla gibi ama erkekler önde gidicek gibiiiiii
bu sene niyetlenmiştik aslında,ama ben hamile kalınca erteledik erkek olursa abi kardeş beraber olurlar diye düşündük vede inşallah öyle olucak,eşim ve abiside beraber olmuşlar çok hevesli eşim.
cnmm saol inan bende öncexden başka arkadaşlardan böyle güsel haber alınca çook seviniyordum allahım herkese yaşatsın bu sevinci. anlıyom senin bana sevinmene. saol bidenemii allah razı olsunnn.oyy gülüm çok sevindimm sana ya ama şu sorunlardan bi türlü yazamadıyımmm canımm beniimm.
melisim oğluş mu gelio gözünn aydın canımm allah sağlık versinn
sumruu bişey yok ya o ultrasona alsın die öle yazmışşşştırrr mrk etmeee
gül abla tebrikk ederimm çok sevindimmmm.....
Allah kucağını almayıda nasip etsin inşallah....
çok tşk ederim gül ablaaa,yok bir kızım birde oğlum var,şimdi 2 oğluşum bide kızımm var çok şükür.
abbooo ne çabuk büyüyoz böyle. yani 5 hafta dolcak dimi. ben anlıyasıya bu hesapları bebek doğar herhal
benim daha hamiş kalmadan belliydi böyle olcağım kolaymı 2 düşük yaşadım. ama dediğin doğru
eflalim hoşbuldum cnmm. nasılsın iyimisin
meliis sarıbibik sizinde kızlara orerım severseniiz :)) cok gaza geldım..
eflalım tebrik ederim cicim..felsefe güzel .hiç bişey yokmus dunya gulluk gulıstanlıkmıs gıbı davranıyoruz bundan sonra topıkcek...deliye hergun bayram..gulelım eglenelım..
ben bı ıkı dakka asaa ınıom gelıom ..
hoşbuldum cnmmm nasılsın?evet ağrılarım olduğunu gördü usg de onun için verdi.
evet cnm banada dün verdi kasığımda ağrı vardı oda bebişi sıkıştırıyormuş onun için verdi bide hep sol tarafına yat bebekler daha rahat eder didi.
ohh şükür bir erkek geldi aramıza. hep kız vardı damat bulamıycaktıkhadi gözün aydın cnmm. diğerleri kızdı dimi.
seatr saol canım şimdilik bişeyimmm yokkk inş içerde de bişey yoktuuuurrrrrr
hoşgeldin ben çok yoğunum sürekli geriden geliyorum konularıda anlamıyorum :84::84::84:Slm kızlar ben geldimmm nasılsınız bakalım
.
saol cnmm allah razı olsun. cümlemize nasip etsin rabbim kısa zamanda sanada versin cnm. yılma.umudunu yitirme.
Slm kızlar ben geldimmm nasılsınız bakalım
Hamdolsun canım iyceyem aybalam:)
inşaallah ben bozmam bu felsefeyi aslında kaynanamgili ve borçları ortadan kladırsam çok süper uyarım
iyi gelir canım oh oğluşun geliyor emi hayırlı olsun
Aaaaaa çok ayıp kız benim aslan gibi oğlum neci burda bostan korkuluğumu aşkolsun
sağol abla inşallah...
seninle konuşmuştuk ya o zmandan beri bende olmadım regl doktora gittim geçen gün 3mm bişey gördüğünü ve kesenin oluşacağını söyledi rahim duvarın kalınlaşmış dedi..hamilesin dedi...
kan tahlili yaptırdım 2 çıktı negatif doktor onu görünce kimyasal olabilir dedi 10 gün daha bekleyip tekrar gidicem belki söktürücü içicem..
kan sonucunu yanlış olma ihtimali varmı ki..:26: ...
allah iyilik versin abbo kız seninde erkekdi dimi kızlar çok olunca irkekler arada kaynadı. tosununun yesinler.
iyi olmana sevindim. böyle relax ol bacı.
Hoşbuldukkk kızlar hala adet olmadım şu anda doktor araştırıyorum özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum
cnmmm adetin ne kadan geçti. ayrıca ben kanda pozitif idrarda pozitif gördüm doktor yinede bana kese olmadığından kesin hamilesin demedi yerini söledi oluşursa saüşam yere tutuncak dedi senin nasıl kesin hamilesin diyebiliyo anlamadım.
idrar yaptınmı ne çıktı. adetin çok olduysa geçeli sanmıyom gebelik olcanı adete yakında rahim duvarı kalınlaşıyo bilonmu cnm. hayırlısı olsun
evet zaten doktora çok kızgınım bana kesin konuştuğu için ben ne duygular yaşadım 2 saat içerisinde...
söyledi egl olacağın içinde kalınlaşmış olabilir dedi sonradan ama enterasan felan dedi..
kafam çok karıştı...
idrarda silik gördüm abla ben....
beklicem bakalım...:26:
İvet ya erkek tabi o benim erkegim eşimi bile kıskandırıyorum bişey yedirmek için zorladı benim hatırım için dedi midem bulanıyor yok dedim emirin hatırı için dedi yedim baktı öyleee onun hatırı herkesten çok herkesden değerli dedim benden de mi deditabiki dedim çatladı ohhh
meliis sarıbibik sizinde kızlara orerım severseniiz :)) cok gaza geldım..
ay valla ben kızım olmasını çok istiyorum.inş olurda örersin sende teyzesi
sen daha doktora gitmedinmi bak kızıyoum ama heeee senin üstüne ben 4 kere doktora gittim be neyi bekliyonnnn
evet zaten doktora çok kızgınım bana kesin konuştuğu için ben ne duygular yaşadım 2 saat içerisinde...
söyledi egl olacağın içinde kalınlaşmış olabilir dedi sonradan ama enterasan felan dedi..
kafam çok karıştı...
idrarda silik gördüm abla ben....
beklicem bakalım...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?