Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

negüsel cnmmmm allah gönlünüze göre vermiş.

cnmm saol inan bende öncexden başka arkadaşlardan böyle güsel haber alınca çook seviniyordum allahım herkese yaşatsın bu sevinci. anlıyom senin bana sevinmene. saol bidenem

gül abla tebrikk ederimm çok sevindimmmm.....
Allah kucağını almayıda nasip etsin inşallah....

saol cnmm allah razı olsun. cümlemize nasip etsin rabbim kısa zamanda sanada versin cnm. yılma.umudunu yitirme.

Hamdolsun canım iyceyem aybalam:)

inşaallah ben bozmam bu felsefeyi aslında kaynanamgili ve borçları ortadan kladırsam çok süper uyarım

iyi gelir canım oh oğluşun geliyor emi hayırlı olsun

ohh şükür bir erkek geldi aramıza. hep kız vardı damat bulamıycaktık hadi gözün aydın cnmm. diğerleri kızdı dimi.

Aaaaaa çok ayıp kız benim aslan gibi oğlum neci burda bostan korkuluğumu aşkolsun

.

saol cnmm allah razı olsun. cümlemize nasip etsin rabbim kısa zamanda sanada versin cnm. yılma.umudunu yitirme.

sağol abla inşallah...
seninle konuşmuştuk ya o zmandan beri bende olmadım regl doktora gittim geçen gün 3mm bişey gördüğünü ve kesenin oluşacağını söyledi rahim duvarın kalınlaşmış dedi..hamilesin dedi...
kan tahlili yaptırdım 2 çıktı negatif doktor onu görünce kimyasal olabilir dedi 10 gün daha bekleyip tekrar gidicem belki söktürücü içicem..
kan sonucunu yanlış olma ihtimali varmı ki..:26: ...

allah iyilik versin abbo kız seninde erkekdi dimi kızlar çok olunca irkekler arada kaynadı. tosununun yesinler.
iyi olmana sevindim. böyle relax ol bacı.

Hoşbuldukkk kızlar hala adet olmadım şu anda doktor araştırıyorum özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum

cnmmm adetin ne kadan geçti. ayrıca ben kanda pozitif idrarda pozitif gördüm doktor yinede bana kese olmadığından kesin hamilesin demedi yerini söledi oluşursa saüşam yere tutuncak dedi senin nasıl kesin hamilesin diyebiliyo anlamadım.
idrar yaptınmı ne çıktı. adetin çok olduysa geçeli sanmıyom gebelik olcanı adete yakında rahim duvarı kalınlaşıyo bilonmu cnm. hayırlısı olsun

allah iyilik versin abbo kız seninde erkekdi dimi kızlar çok olunca irkekler arada kaynadı. tosununun yesinler.
iyi olmana sevindim. böyle relax ol bacı.

İvet ya erkek tabi o benim erkegim eşimi bile kıskandırıyorum bişey yedirmek için zorladı benim hatırım için dedi midem bulanıyor yok dedim emirin hatırı için dedi yedim baktı öyleee onun hatırı herkesten çok herkesden değerli dedim benden de mi dedi tabiki dedim çatladı ohhh

evet zaten doktora çok kızgınım bana kesin konuştuğu için ben ne duygular yaşadım 2 saat içerisinde...
söyledi egl olacağın içinde kalınlaşmış olabilir dedi sonradan ama enterasan felan dedi..
kafam çok karıştı...
idrarda silik gördüm abla ben....
beklicem bakalım...:26:

Canım inşaallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır dur bakalım

eee evin minik erkeği olcak. adı emir mi olcak cnm adıyla sağlıcakla büyüsün inşallah.
bizimde erkek olursa adı belli oldu kayın peder çok istiyo adının konmasını mehmet emin olcakmış. ilk torunları bide erkek çocuk yok başka seslenmedim artık çok seviyom ben kaynanamı kaynatamı kırılmasınlar dedim tamam didim. kız olursa ben bulucam tabi ismini.

cnmm inşallah vardır. kaç gün geçtiydi ki. adetin

Kızlar ben yemek yapıcam çok oturamıyorum zati oğlum istemiyor toparlanıyor çok oturunca menüyü merak edene basit yani mercimek çorbası ve soğan yahnisi yahniyi dün eşim istedi çorbabayıda çok sver zaten bende çok seviyorum tabiki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…