Canım durumun çok zor eşin sorumsuz çünkü ailesi öğretmemiş benimkide aynı biliyorsun işte ama naparsın ben onun gibi değilim çünkü babamdan idraeyi gördüm varlığıda yokluğuda bilin derdi hep sağolsunhiçbirşeye muhtaç etmedi her istediğim alınırdı bir pardesüm varsa pembede olsun derdim alırdı bir ayakkabı varsa şu renkde olsun derdim alırdı şimdi hiçbirşey öyle değil ama ben idareyide biliyorum niye böyle diye kızmıyorum benim kızdığım eşimin bilememesi ve bunun tek sorumlusu anası babası yazsam oho sayfalar dolar sanada üzlüyorum eşini alıştırman kötü oluş benimki çalıştırmıyor beni daha sabah geçti konusu ben çalısırsam seni boşarım diye istemiyorsun biliyorum dedim yaparsın evet dedi niye kendine güvenmiyormsun sen dedim hiç..... ben senin yerinde olsam çalışmam çünkü çalışsanda üzlme ama istediklerini alamıycaksın bebeğine eşin yiyecek paranıalışmış çünkü, dün dedim eşiem zaten üçbileizğimvarda bak dedim kaç kere teklif ettim kabul etmedi bozduralım birini ek hesabı kapat benrahat rahat almak istiyorum bebeğimin eksiklerini dedim olmaz diyor dedim korkma niye bodurduk demem sene başında banka promosyon vericek onla yaparsındedim yok kredi çekicem diyor napıyım ben hala kredi diyor
eee evin minik erkeği olcak. adı emir mi olcak cnm adıyla sağlıcakla büyüsün inşallah.
bizimde erkek olursa adı belli oldu kayın peder çok istiyo adının konmasını mehmet emin olcakmış. ilk torunları bide erkek çocuk yok başka seslenmedim artık çok seviyom ben kaynanamı kaynatamı kırılmasınlar dedim tamam didim. kız olursa ben bulucam tabi ismini.
Kızlar ben yemek yapıcam çok oturamıyorum zati oğlum istemiyor toparlanıyor çok oturunca menüyü merak edene basit yani mercimek çorbası ve soğan yahnisi yahniyi dün eşim istedi çorbabayıda çok sver zaten bende çok seviyorum tabiki:)
haklisin galiba canim ya. ben burda aslinda bosuna calisiyorum. herseyi onlar benim basima kalkiyor. ya bu halimle herseye yetismeye calisiyorum birde aksamlari esimle ders calisiyoruz onun birseyi anlamadigin adam akilli anlatamiyorsun bende anlamiyorum iste diyo yine suclu ben oluyorum. ama bu calistigim parayla istedikelrim ihtiyaclarim alinmazsa bende bunu hergün onlarin hepsinin basina kalkicam. su durumda cocuk erken dogsa inanki 3 yelekten, bi hastane cikis setiyle, bi battaniyeden baska birsey yok evimde. simdi dogursam valla geceligim bile. ya hicbirseyim yok iste. 200€ la yani 400 tlyle bütün herseyini alirim diye hesapliyor ama burda sirf yikamak icin legen bile 10-15 euro bildigin plastik birsey iste. ya gecmis karsimada bana diyorki bu ay al su fazla maasinida arabanin sagini solunu yaptiralim. yemisim senin arabani. 16.000 euroluk arabayi bize sirf bana inat olsun diye. 21.000 euroya maal ettiler. ben almiyalim dedimya. 12.000 kredi sirf 3.000 faiz. birde b.. var sanki 2.000 e tüp taktirdi arabaya. senelik sigorasi bile 600 euro yani. birde yani cabrio birde tek kapili. iki gün sonra bebegin koltugunu bile arkaya yerlestirmekte zorlanacak. daha 1 sene olmadi arabayi alali masrafi cikti iste birsürü. simdide satsak mi diye düsünüyo. satsa 15bine falan anca satar. tüp parasida ......mizde patlar. sinir oluyorum ya. sonra taksitleri kapatiriz senin aldigin parayla diyo. en sonda iste diyorki senin maasin benim aldigimin 3 kati olacak yani benim 3ay calistigim olacak diyo. isten ciksam miki diyo ciddi ciddi ya.
haklisin galiba canim ya. ben burda aslinda bosuna calisiyorum. herseyi onlar benim basima kalkiyor. ya bu halimle herseye yetismeye calisiyorum birde aksamlari esimle ders calisiyoruz onun birseyi anlamadigin adam akilli anlatamiyorsun bende anlamiyorum iste diyo yine suclu ben oluyorum. ama bu calistigim parayla istedikelrim ihtiyaclarim alinmazsa bende bunu hergün onlarin hepsinin basina kalkicam. su durumda cocuk erken dogsa inanki 3 yelekten, bi hastane cikis setiyle, bi battaniyeden baska birsey yok evimde. simdi dogursam valla geceligim bile. ya hicbirseyim yok iste. 200€ la yani 400 tlyle bütün herseyini alirim diye hesapliyor ama burda sirf yikamak icin legen bile 10-15 euro bildigin plastik birsey iste. ya gecmis karsimada bana diyorki bu ay al su fazla maasinida arabanin sagini solunu yaptiralim. yemisim senin arabani. 16.000 euroluk arabayi bize sirf bana inat olsun diye. 21.000 euroya maal ettiler. ben almiyalim dedimya. 12.000 kredi sirf 3.000 faiz. birde b.. var sanki 2.000 e tüp taktirdi arabaya. senelik sigorasi bile 600 euro yani. birde yani cabrio birde tek kapili. iki gün sonra bebegin koltugunu bile arkaya yerlestirmekte zorlanacak. daha 1 sene olmadi arabayi alali masrafi cikti iste birsürü. simdide satsak mi diye düsünüyo. satsa 15bine falan anca satar. tüp parasida ......mizde patlar. sinir oluyorum ya. sonra taksitleri kapatiriz senin aldigin parayla diyo. en sonda iste diyorki senin maasin benim aldigimin 3 kati olacak yani benim 3ay calistigim olacak diyo. isten ciksam miki diyo ciddi ciddi ya. ama onlara sorarsan dünyadaki en caliskan insalari onlar. müsrüflük nedir bilmezler. parayi tutarlar. varligi yoklugu bilirler. alakasi yok. adam daha 2 ay önce aldigi montu begenmiyor ben bunu birine hediye edeyim yeni alayim kendime diyo. cokya sanki
eee evin minik erkeği olcak. adı emir mi olcak cnm adıyla sağlıcakla büyüsün inşallah.
bizimde erkek olursa adı belli oldu kayın peder çok istiyo adının konmasını mehmet emin olcakmış. ilk torunları bide erkek çocuk yok başka seslenmedim artık çok seviyom ben kaynanamı kaynatamı kırılmasınlar dedim tamam didim. kız olursa ben bulucam tabi ismini.
cnmm inşallah vardır. kaç gün geçtiydi ki. adetin
Canım sakın verme sakın bak al çocuğunun eksiğini değmez kıymet bilmezler sen istediklerini alamadıktan sonra başlara kalksan ne kimse umursamaz seni suçlarlar birde satıyorsa satsın eşin zararın neresinden dönülse kardır benim babamın bir lafı vradır araba hepcepten yer faydasından çok zarrı olur çok doğru bir söz gerçekten, eşinin işten çıkmasına müsade etme bak çok taviz vermişsin korkma bu saatten sonra bişey desende olmaz deme ve bu ay kesinlile başla almaya dinleme eşini sonra ağlayan sen olursun, doktor çalışma artık diyor falan de
artık sendee rest çek yavrum hamilesin ne bişey aldın kendine ne bebşişee boşver sen harcamıon oda gidip onlara harcıoo.erkekler böleee iştee ses çıkarmayınca böle yaopııo o sana bakamk zornda benimkide yapıodu hep şimdi umrumda diiil istediğim kadar parayı çekiom tüm masraflarımıda ona yaptırıom zaten ek dersimi harcıom sadece tüm maaaşımı ona veriiom 1500 veriom 300 milyonda hakkım benimm daha ses çıkarmasam 50 lira verir gerisini alır sesim çıkınca bişey diemioo
kıslar rr ferda gelddii bişey yokmuş çok şükürrrrr
Kızlar doktordan randevu aldımmm cumartesi gidiyorum doktora
ohh çok şükür. kulaç atıyo mu ki içinde? hareket var mıymış niye yazmıyo burda yaa
bende c.tesi gidiyorum doktora
inş bizim yasağı kaldırır da kocişle çalışmalara başlarız.
ohh çok şükür. kulaç atıyo mu ki içinde? hareket var mıymış niye yazmıyo burda yaa
Kızlar ben şimdi ilk gedecegim ya test falan mı yaparki yada benim sormak bakma mı isteyecegim bişey varmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?