Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ya sumruu bırak şunlarrı kafana göre takıl sen canın ne istiosa all.tadını çıkar bebişinin emiiii.madem laftan anlamıolarrr.erkekler öle iş kendilerine gelince başka olur.bize gelince başkaa

son adet tarihini söylersin.
Muhtemelen emin olmak için kan testi ister ve belki de hormon testide ister.
Onların sonuçlarına göre adet söktürücü verir heralde önce adetleri düzene koymalısınız..

kız ilk defa böyle bi gecikme oldu normalde 35 de bi adet oluyordum ama şimdi 49 gün oldu hala tık yokkkkkkk

eflal canim seninde bazen miden bulaniyor mu? benim nedense aksamlari yorgunluk vökünce midemde bulaniyo ya

kız ilk defa böyle bi gecikme oldu normalde 35 de bi adet oluyordum ama şimdi 49 gün oldu hala tık yokkkkkkk

cnm benimde önceki ay 53 gün oldu doktora gittim kan testi yaptı bebek yok
ve farlutal adet söktürücü verdi 1 hafta kullandım
12 ocakda adet oldum.
bu ay da yine 12 şubatta oldum
inş düzenli olurum.

hele bi git bakalım doktor ne dicek.
benim zaman zaman olur düzensizliğim.soğan kürü yapardım adet gelirdi.
fakat gecikme olduğu ay evde soğan kalmadı yine de tık yoktu en son doktora gittim.

millet iyi akşamlar
evden de girerim birazdan
hoşçakalınnnnnnnn
ayrıca bi kaç sayfa önce bişi sordum gören duyan olmadı
ahan da küstüm gidiyorum

merhaba hanımlar nasılsınız ne var ne yok bakalımmmm hatunlarr fazla zamanım olmuyor nete giremiyorumm canlarımm çok özledimmm sizleriiiii çokkkkkkkkkkk

merhaba hanımlar nasılsınız ne var ne yok bakalımmmm hatunlarr fazla zamanım olmuyor nete giremiyorumm canlarımm çok özledimmm sizleriiiii çokkkkkkkkkkk

ceylincim hoşgeldin. ben iyiyim sağol. haberler bende kesin olmamakla beraber bir misafirim olacak sanırım yakında. akşam kesinleşir. biz de seni özledik sen nasılsın neler yapıyorsun?

canımm benimm kan testi içinse kadın doğumcunun birine gitmen yeterli sonra dr unu arar bulursun merak etme

yok kan testi için değil. onun için hastaneye gidicem akşam, onu herhangi bir yerde yaptırırım ama tek bir doktorla, sürecin sonuna kadar devam etmek istiyordum. geçen ay başlamıştım ona, gitmiş... başka bulucaz artık napim. ppoff

Kızlar biz geldik gene ama çok kalamayız sümüklerim ve gıcık iş verenlerim misade etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…