canim haklisin bakmak zorundada iste dil yokya ondan pek seslenemiyorum simdi bakalim lafta su kurs bitsin ben su isi yaparim bu isi yaparim falan diyo ama bitince napacak bilmyiorum. simdi birde kursta görüyo millet evde yatiyo sadece kursa gidip geliyo. eski kursunda türk yoktu pek ozaman bilmyiordu simdi milleti görünce zoruna gidiyo hem calisip hem kursa gitmek. zamaninda ben isten sonra aksam 2,5 saat birde hazirlik kursuna gidiyordum birde kurstan sonra ya evin isi oluyordu yada yemek falan iste. ben birkere arkadasimin nisanina gidelim degisiklik olur dedimde. ne isin var oturda dersini calis diyordu. simdi bakti kendi dersten sikiliyo arkadaslariyla kurstan sonra carsiya, saga sola gidiyo. cok haksizlik cektim gecen sene ama hic bimiyorlar. daha bana diyorlardiki annesigil sen alttan al kizim. o bunalimda e ben degildim sanki.
kız sizin yasak neden
son adet tarihini söylersin.
Muhtemelen emin olmak için kan testi ister ve belki de hormon testide ister.
Onların sonuçlarına göre adet söktürücü verir heralde önce adetleri düzene koymalısınız..
kız ilk defa böyle bi gecikme oldu normalde 35 de bi adet oluyordum ama şimdi 49 gün oldu hala tık yokkkkkkk
kız ilk defa böyle bi gecikme oldu normalde 35 de bi adet oluyordum ama şimdi 49 gün oldu hala tık yokkkkkkk
Kızlar doktordan randevu aldımmm cumartesi gidiyorum doktora
ben de cumartesi gidecektim, aradım, hastaneden ayrılmıştam zamanında ppofff. nerden bulucaksam şimdi onu...
merhaba hanımlar nasılsınız ne var ne yok bakalımmmm hatunlarr fazla zamanım olmuyor nete giremiyorumm canlarımm çok özledimmm sizleriiiii çokkkkkkkkkkk
canımm benimm kan testi içinse kadın doğumcunun birine gitmen yeterli sonra dr unu arar bulursun merak etme
Kızlar biz geldik gene ama çok kalamayız sümüklerim ve gıcık iş verenlerim misade etmiyo
hoşgeldiniz şekerler. geçmiyor bir türlü yaa off. eve git dinlen filan demiyorlar mı? rapor alsan gelmesen işe?
Ne yazar raporluyken gel diye aradılar geçen haftaGeldim 3 saat çalıştım bide cmt. günü
offfcanım yaaa. kendine iyi bak o zaman iyi olmaya çalış. ilaç da içemiyosun. doğal yollarla sağlık depolarsın umarım kısa zamanda.
yaa benim niye midem bulanmıyoo, başım dönmüyoo?? hamile değil miyim ben acabaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?