Delimi ne? daha neler daha çok erken manyak benim bile şurda 1 aydır oluyo o belirtiler:)
yaa ama filmlerde hep öyle oluyooo
Gerçek hayat kuzum bu:)
canlarım ya çoooook şükür geldim anam ne konuşmuşsunuz ya. ben sayfanın sonuna gelene kadar her kez gitti. neyse yarın devam ederim. zeyno deniz canlar necesiniz sankim faceden grüşmüyoruz gibi. hal hatır soram dedim. deniz daha dur kız bulantılar 6. haftada başlıyor benim dogru düzgün bulantım olmadı sadece agır yemekler yedigimde oluyor birde aç karnına su içtigimde. birde sevmedigim bir yemek gözümün önüne geldigin de benim de hiç bulantım yokmuş ya. maşallah bana hahahaha
iyi akşamlar kızlar bayağı bir yoğundum öğleden sonra ne oldu ne bitti var mı önemli bişey geçmişi okuyacak gücüm yok
önemli bişi olmamış cnm ferda gelmiş iyiymiş
deniss kan vermeye gitti haber verecek bizlere
sen nasılsın?
ben msk attım ama görebildinmi bilgilerimi?
kredi kullanabilirmym acep asgari ücretle?
iyiki bankacı omamışım bune ya saat kaç hala iştesin... benim abimle yengemde KKB de :)))KKB de bi negarif kaydın yok canım bu iyi bir şey ama fazla banka çalışmışlığından yok bazen sıkıntı olabilir ssk sürende önemli biz en fazla maaşın 10 katı verebiliyoruz canım
bu arada 18.30 dan bu saatte kadar toplantıdaydık kaçda çıkarım bilmiyorum nefret ediyorum artık yaa karnım aç başım dönüyo of offff
iyiki bankacı omamışım bune ya saat kaç hala iştesin... benim abimle yengemde KKB de :)))
bende evde sağ kasığımın ağrısından ölüyorummm. yürümekta zorluk çekiyorumsorma yaaa sinir halen daha bankadayım acıktım ölüyorum yaaaa
bende evde sağ kasığımın ağrısından ölüyorummm. yürümekta zorluk çekiyorum
sağol canımgeçmiş olsun canım artık acı bile hissetmiyorum desem yeridir
neyse sanırım çıkıyoruz iyi akşamlar
kısslar benn geldiim. test yaptırıp geldim, biraz uzun sürdü.
immm ben hamiş oldum :) bhcg 115 çıktı. bi de kalp atışını duyduk mu tamamdıırr. işte o zaman hamileyim diyebilicem.
bu topik bana çok uğurlu geldi. burada isteyen herkesin çocuk sahibi olabileceğine inanıyorum. ben ki tiroid hastasıyım, gebe kalmaları güçtür normalde, buna rağmen ve bat ım 5 gün sonraydı buna rağmen olabildiyse sizler için çok çok daha kolay olur inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına. sabah görüşürüz hepinizi tek tek öpüyorum.
ayyh :)
sorma bacımm ya hiç iyi değilim cumartesi annem gelecek fakat doktoru sadece 20 gün izin vermiş .annemin ciddi bir rahatsızlığı var ve durumu kötüye gidiyormuş . biraz bunaldım sanırım ..ağlamaktan şişti gözlerim
kısslar benn geldiim. test yaptırıp geldim, biraz uzun sürdü.
immm ben hamiş oldum :) bhcg 115 çıktı. bi de kalp atışını duyduk mu tamamdıırr. işte o zaman hamileyim diyebilicem.
bu topik bana çok uğurlu geldi. burada isteyen herkesin çocuk sahibi olabileceğine inanıyorum. ben ki tiroid hastasıyım, gebe kalmaları güçtür normalde, buna rağmen ve bat ım 5 gün sonraydı buna rağmen olabildiyse sizler için çok çok daha kolay olur inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına. sabah görüşürüz hepinizi tek tek öpüyorum.
ayyh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?