Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canlarım ya çoooook şükür geldim anam ne konuşmuşsunuz ya. ben sayfanın sonuna gelene kadar her kez gitti. neyse yarın devam ederim. zeyno deniz canlar necesiniz sankim faceden grüşmüyoruz gibi. hal hatır soram dedim. deniz daha dur kız bulantılar 6. haftada başlıyor benim dogru düzgün bulantım olmadı sadece agır yemekler yedigimde oluyor birde aç karnına su içtigimde. birde sevmedigim bir yemek gözümün önüne geldigin de benim de hiç bulantım yokmuş ya. maşallah bana hahahaha

oyy kuzum benim maşallah sana maşallah. nasıl korkuttun beni bugün yaaa. öldüm valla. şükür ki iyi haberlerini aldık.
ben iyiyim tattlişşkom güya çalıştım çalıştım çalıştım mesaim bitcek az sonra. çok verimsiz bir gündü. şaşkınlığımdan ötürü çok çalıştım diyemem ama olsun, canım sağ olsun
mide bulantısı ve baş dönmesinden çok korkuyorum ben. ikisi de nefret ettiğim hisler. inşallah yaşamam ben yaa off. ablamın bir hafta on gün midesi bulandı, kız kardeşimin nerdeyse 9 ay. bulandı. ablama çekmişimdir umarım. anneciğimi hatırlamıyorum çünkü onu kaybettiğimde pek minnaktım.

benim mesaim bitmek üzere. çok dağıldım bugün toplayım eşyalarımı, evraklarımı da çıkayım. eve doğru yola çıkayım. 1 saat kadar sonra kan vermiş olurum. saat 8 de de öğrenir haber veririm size.
görüşürüz şekerler kendinize iyi bakın hepinize iyi akşamlar

iyi akşamlar kızlar bayağı bir yoğundum öğleden sonra ne oldu ne bitti var mı önemli bişey geçmişi okuyacak gücüm yok

iyi akşamlar kızlar bayağı bir yoğundum öğleden sonra ne oldu ne bitti var mı önemli bişey geçmişi okuyacak gücüm yok

önemli bişi olmamış cnm ferda gelmiş iyiymiş
deniss kan vermeye gitti haber verecek bizlere
sen nasılsın?
ben msk attım ama görebildinmi bilgilerimi?
kredi kullanabilirmym acep asgari ücretle?

önemli bişi olmamış cnm ferda gelmiş iyiymiş
deniss kan vermeye gitti haber verecek bizlere
sen nasılsın?
ben msk attım ama görebildinmi bilgilerimi?
kredi kullanabilirmym acep asgari ücretle?

KKB de bi negarif kaydın yok canım bu iyi bir şey ama fazla banka çalışmışlığından yok bazen sıkıntı olabilir ssk sürende önemli biz en fazla maaşın 10 katı verebiliyoruz canım

bu arada 18.30 dan bu saatte kadar toplantıdaydık kaçda çıkarım bilmiyorum nefret ediyorum artık yaa karnım aç başım dönüyo of offff

iyiki bankacı omamışım bune ya saat kaç hala iştesin... benim abimle yengemde KKB de :)))

kısslar benn geldiim. test yaptırıp geldim, biraz uzun sürdü.
immm ben hamiş oldum :) bhcg 115 çıktı. bi de kalp atışını duyduk mu tamamdıırr. işte o zaman hamileyim diyebilicem.
bu topik bana çok uğurlu geldi. burada isteyen herkesin çocuk sahibi olabileceğine inanıyorum. ben ki tiroid hastasıyım, gebe kalmaları güçtür normalde, buna rağmen ve bat ım 5 gün sonraydı buna rağmen olabildiyse sizler için çok çok daha kolay olur inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına. sabah görüşürüz hepinizi tek tek öpüyorum.
ayyh :)

çok sevindim bu topiğin ayrı bi yeri vardır bencede gelen eninde sonunda hamiş kalıyo inşallah tamamına erdirir RABBİM HAYIRLA İNŞ.

CANIMMSIN EBRUM kıyamam yaa üzülme RABBİM DERDİ VERDİYSE DERMANINIDA VERMİŞTİR çok geçmiş olsun sen bebk nasıl sancılar falan mı başladı?dua et canımmm inşallah herşey yoluna girer

ayyyyyy çok sevindimmmmm yaşasınnnnnn allahımm kucağına almayı nasip etsinn ohh akşam akşammm halayımı çektimm vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…