kısslar benn geldiim. test yaptırıp geldim, biraz uzun sürdü.
immm ben hamiş oldum :) bhcg 115 çıktı. bi de kalp atışını duyduk mu tamamdıırr. işte o zaman hamileyim diyebilicem.
bu topik bana çok uğurlu geldi. burada isteyen herkesin çocuk sahibi olabileceğine inanıyorum. ben ki tiroid hastasıyım, gebe kalmaları güçtür normalde, buna rağmen ve bat ım 5 gün sonraydı buna rağmen olabildiyse sizler için çok çok daha kolay olur inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına. sabah görüşürüz hepinizi tek tek öpüyorum.
ayyh :)
çok sevindim bu topiğin ayrı bi yeri vardır bencede gelen eninde sonunda hamiş kalıyo inşallah tamamına erdirir RABBİM HAYIRLA İNŞ.
cnm tekrar tebrikler dikkat et kendine.öpüyorum seni
çok sevindim bu topiğin ayrı bi yeri vardır bencede gelen eninde sonunda hamiş kalıyo inşallah tamamına erdirir RABBİM HAYIRLA İNŞ.
Allah seninde yüzüne gülde ne güzel darısı bana ve diğer bekleyenlere rabbim devamına erdirsin inşallah canım
ayyyyyy çok sevindimmmmm yaşasınnnnnn allahımm kucağına almayı nasip etsinn ohh akşam akşammm halayımı çektimm vallaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrr bu saate kimsecikler yok biliyorum ama ben yinede yazmak istedim nasılsa sabah birileri görücekkk,eşim sevgililer gününde leptap aldı demiştimya az önce ayarları yapıldı veee ordan yazıyorummmm,pc de çocuklarıma kaldıı onlarda rahat bendeee,önce sizlere yazıyim dedim hepicinizi öptümmm iyi gecelerrr.:79::79:
İnşallah mart ayında hamile kalırız yaaa,çok ama çok istiyorum...Tabii Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
Kızlar günaydın bugün de pek aranızda olamayacağım sabahtan bir merhaba diyeyim istedim. Herkes iyidir umarım:) Deniz çoook sevindim hadi keseyide gör kalp atışlarını da dinle sonra sende evhamlılar arasına geleceksin:)
Kızlar yaaa ben garip rüyalar görüyorum bebişime bişi olsa anlarım dimi kanamam falan yok çok şükür ama hareketlerini hissetmiyorum diye evhamlıyım gene
herkeze günaydın,hayırlı cumalar..
topiğinize ilk kez uğradım ve hamileyim yazısını okudum,hemen yüzüm güldü..
ben de bebek yolu gözleyenlerdenim:18:
deniss hayırlı olsun canım inşaallah sağlıklı bir gebeliktir ve sağlıcakla kollarına alırsın meleğini canım.
topigteki genel arkadaşların yaş aralığı kaç?
herkese günaydınlar hayırlı cumalar.. deniz tebrik ederim gözünaydın...kısslar benn geldiim. test yaptırıp geldim, biraz uzun sürdü.
immm ben hamiş oldum :) bhcg 115 çıktı. bi de kalp atışını duyduk mu tamamdıırr. işte o zaman hamileyim diyebilicem.
bu topik bana çok uğurlu geldi. burada isteyen herkesin çocuk sahibi olabileceğine inanıyorum. ben ki tiroid hastasıyım, gebe kalmaları güçtür normalde, buna rağmen ve bat ım 5 gün sonraydı buna rağmen olabildiyse sizler için çok çok daha kolay olur inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına. sabah görüşürüz hepinizi tek tek öpüyorum.
ayyh :)
merhaba kimse, günaydın.
iyi dileklerin için teşekkür ederim, inşallah sağlıklı bir gebelik olur, henüz 1 gündür farkındayım :) yakında dr gezmeleri başlayacak sağlıcakla kavuşcaz inşallah.
ben 1981 doğumluyum. 30'a girdim ocakta. noldu ki neden sordun?
Kızlar günaydın bugün de pek aranızda olamayacağım sabahtan bir merhaba diyeyim istedim. Herkes iyidir umarım:) Deniz çoook sevindim hadi keseyide gör kalp atışlarını da dinle sonra sende evhamlılar arasına geleceksin:)
Kızlar yaaa ben garip rüyalar görüyorum bebişime bişi olsa anlarım dimi kanamam falan yok çok şükür ama hareketlerini hissetmiyorum diye evhamlıyım gene
herkeze günaydın,hayırlı cumalar..
topiğinize ilk kez uğradım ve hamileyim yazısını okudum,hemen yüzüm güldü..
ben de bebek yolu gözleyenlerdenim:18:
deniss hayırlı olsun canım inşaallah sağlıklı bir gebeliktir ve sağlıcakla kollarına alırsın meleğini canım.
topigteki genel arkadaşların yaş aralığı kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?