herkese günaydınlar hayırlı cumalar.. deniz tebrik ederim gözünaydın...
Valla dün işkence gibi geçti var devam edeyor ama dünki kadar değil yürürken değilde oturup kalkarken ölüyorum ağrısına birşey yırtılıyor sanki içinde :))))teşekkür ederim canım çok sağol. kasık ağrıların nasıl? iyi misin?
ay canım ya nasıl heyecan içindesin dimi yaaaaa
allah hakkında heyırlısını versin inşaallah.
ben konuştuğum kişilerin yaşlarını merak ediyorum her nedense
ben de nisan 5 de 23 olacağım
ay canım ya nasıl heyecan içindesin dimi yaaaaa
allah hakkında heyırlısını versin inşaallah.
ben konuştuğum kişilerin yaşlarını merak ediyorum her nedense
ben de nisan 5 de 23 olacağım
günaydııııııııııııııııınnn
ziiii kuzu kuzuuuu nasıın ciciiim...kız az bekle az sabret yaaa..gözün sevemmm daha nohut kadan beben var ne halı var ki,kus kadar, sana hareketlerını hıssettırsın..off anam off psıkopat ettınız bebelerınızı ne dıım sıze..seviim ben senin nohutunu üzme kuzumuu yeter..git bal kaymak şokomel falan ye ..sevındır bebısını..
deniis hayırlı ugurlu olsun canıımm tekrar daan..sen sen ol bu delilere bakma.boyle evhamla zaman gecmez..hep mutlu ol inşallah..
kimseeeee sende hosgeldiin.işallah en kısa surede bebısın sana da gelıırrr.burda 22 den 35 e kadan hatun var sanırsam neden sordun ki..
En yükssek yaş 35 sanırım en küçüğümüzde 19-20 civarlarında sen kaç yaşındasın anlat biraz kendini:)
Valla dün işkence gibi geçti var devam edeyor ama dünki kadar değil yürürken değilde oturup kalkarken ölüyorum ağrısına birşey yırtılıyor sanki içinde :))))
dua ediyorum şu mübarek günde hafta sonu gelmez umarım kırmızılarrrrr......anlıyorum tahmin edebiliyorum benim de öyleydi, halen de öyle. geçmiş olsun canım dikkat et kendine. üşütme sakın.
biraz heyecan var evet. ama daha çok endişe var. yarın dr gidicem, muhtemelen 2 hafta sonra gel diyecek, kese görünecek filan, ondan sonra rahatliycam sanırım. o zamana kadar çok heyecanlanmayım diyorum
hmm o zaman ben çok yaşlı bir arkadaşınım :) 30!! off çok yaa
minik anne adayısın, ne güzel. genç yaşta daha kolay oluyor. hayırlısıyla olur inşallah.
günaydııııııııııııııııınnn
ziiii kuzu kuzuuuu nasıın ciciiim...kız az bekle az sabret yaaa..gözün sevemmm daha nohut kadan beben var ne halı var ki,kus kadar, sana hareketlerını hıssettırsın..off anam off psıkopat ettınız bebelerınızı ne dıım sıze..seviim ben senin nohutunu üzme kuzumuu yeter..git bal kaymak şokomel falan ye ..sevındır bebısını..
deniis hayırlı ugurlu olsun canıımm tekrar daan..sen sen ol bu delilere bakma.boyle evhamla zaman gecmez..hep mutlu ol inşallah..
kimseeeee sende hosgeldiin.işallah en kısa surede bebısın sana da gelıırrr.burda 22 den 35 e kadan hatun var sanırsam neden sordun ki..
aslına bakarsan en uygun yaş yine senin yaşın.
ben yaşıma bakmıyorum,artık ya ne bileyim kalbim istiyor o nu
biraz heyecan var evet. ama daha çok endişe var. yarın dr gidicem, muhtemelen 2 hafta sonra gel diyecek, kese görünecek filan, ondan sonra rahatliycam sanırım. o zamana kadar çok heyecanlanmayım diyorum
hmm o zaman ben çok yaşlı bir arkadaşınım :) 30!! off çok yaa
minik anne adayısın, ne güzel. genç yaşta daha kolay oluyor. hayırlısıyla olur inşallah.
ya işte bende o yüzdenn bir an önce hamiş olmak istiyorumm.... birini kaybettim şimdi o kadar korkuyorumki yaş oldu 35...keşke daha erken olsaymış diyorum ben. 5 yıl flört ettik kocamla. daha erken evlenip, şimdi ikinci çocuğu filan istiyor olabilirdik. 30dan, 35 ten sonra riskli oluyormuş.
hayırlısı olsun canım üzme sakın kendini.
kız zeynep allah seni napmasın emi ne evhamlı evhamlı geziniyon bacımm,areketlerinide hissetmen için bay bi beklemen lazım cnm bak ben bile 3.ye hamile olduğum halde anca hissediyorum
ya işte bende o yüzdenn bir an önce hamiş olmak istiyorumm.... birini kaybettim şimdi o kadar korkuyorumki yaş oldu 35...
ne zaman hissediliyoo :)
amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim....Allah yüzünü güldürsün rodinia. Önceki acını yaşatmasın inşallah tekrar. Hayırlısını dileyelim hep dua ile gelsin sana inşallah güzelim.
cnm ozaman bende sizden önce koşuyorum hayata 3.bebişim olucak inş,s eninde nasibin bu yaşmış cnm kısmet işi bunlar yeerki hayırlısı olsun gerisini düşünme anı yaşamaya bak.
20.haftada anca hissedersiniz cnm ilk bebeğiniz olduğu için,benimki 3.olduğu için ben 14.haftada hissettim çok şükürrr.
20.haftada anca hissedersiniz cnm ilk bebeğiniz olduğu için,benimki 3.olduğu için ben 14.haftada hissettim çok şükürrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?