Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kepeklimm ve nimetcimmm hoşgelmişinizzz günaydınlar efenimmmmnassınız bakem,şuan yatağımın içinden yazıyom sizeeeeee ohh ohh sefam olsunnnn.

denizcim allahım tamamına erdirsin inş cnm benim,çok tebrik ederim..

kimseee sende hoşgeldinn burdaki herkezin yaşı farklı ama konumuz aynı cnm sende katıl.

ay canım ya nasıl heyecan içindesin dimi yaaaaa
allah hakkında heyırlısını versin inşaallah.
ben konuştuğum kişilerin yaşlarını merak ediyorum her nedense
ben de nisan 5 de 23 olacağım

biraz heyecan var evet. ama daha çok endişe var. yarın dr gidicem, muhtemelen 2 hafta sonra gel diyecek, kese görünecek filan, ondan sonra rahatliycam sanırım. o zamana kadar çok heyecanlanmayım diyorum
hmm o zaman ben çok yaşlı bir arkadaşınım :) 30!! off çok yaa
minik anne adayısın, ne güzel. genç yaşta daha kolay oluyor. hayırlısıyla olur inşallah.

ay canım ya nasıl heyecan içindesin dimi yaaaaa
allah hakkında heyırlısını versin inşaallah.
ben konuştuğum kişilerin yaşlarını merak ediyorum her nedense
ben de nisan 5 de 23 olacağım

En yükssek yaş 35 sanırım en küçüğümüzde 19-20 civarlarında sen kaç yaşındasın anlat biraz kendini:)

teşekkür ederim kızlar hoşbuldum.
ben 3yıllık evli,2 yıldır bebe isteyen,bir dışgebelik geçirmiş,23 yaşında biriyim
nekedar resmi oldu yaww
aslında eşime kahvaltı hazırlıyorum bir yandan,takıldım kaldım yine.adam geç kalacak

Valla dün işkence gibi geçti var devam edeyor ama dünki kadar değil yürürken değilde oturup kalkarken ölüyorum ağrısına birşey yırtılıyor sanki içinde :))))

anlıyorum tahmin edebiliyorum benim de öyleydi, halen de öyle. geçmiş olsun canım dikkat et kendine. üşütme sakın.

aslına bakarsan en uygun yaş yine senin yaşın.
ben yaşıma bakmıyorum,artık ya ne bileyim kalbim istiyor o nu

sıkıntı varsa da hissettirmemek lazım galiba yavrucaklara. nasıl olacaksa artık, öğreticeksin valla bana da.
teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur. bakalım görüces :)

evet ben de atlamışım hoşgeldin kimse.

aslına bakarsan en uygun yaş yine senin yaşın.
ben yaşıma bakmıyorum,artık ya ne bileyim kalbim istiyor o nu

keşke daha erken olsaymış diyorum ben. 5 yıl flört ettik kocamla. daha erken evlenip, şimdi ikinci çocuğu filan istiyor olabilirdik. 30dan, 35 ten sonra riskli oluyormuş.
hayırlısı olsun canım üzme sakın kendini.

cnm ozaman bende sizden önce koşuyorum hayata 3.bebişim olucak inş,s eninde nasibin bu yaşmış cnm kısmet işi bunlar yeerki hayırlısı olsun gerisini düşünme anı yaşamaya bak.

ya işte bende o yüzdenn bir an önce hamiş olmak istiyorumm.... birini kaybettim şimdi o kadar korkuyorumki yaş oldu 35...

ya işte bende o yüzdenn bir an önce hamiş olmak istiyorumm.... birini kaybettim şimdi o kadar korkuyorumki yaş oldu 35...

Allah yüzünü güldürsün rodinia. Önceki acını yaşatmasın inşallah tekrar. Hayırlısını dileyelim hep dua ile gelsin sana inşallah güzelim.

cnm ozaman bende sizden önce koşuyorum hayata 3.bebişim olucak inş,s eninde nasibin bu yaşmış cnm kısmet işi bunlar yeerki hayırlısı olsun gerisini düşünme anı yaşamaya bak.

evet evet kesinlikle bizden önce koşuyorsun. genç anne olmayı dilerdim ben hep, kısmet değilmiş. şartlarımız ancak 6 ay önce evlenebilmeye elverdi. öncesinde okul vardı, iş yoktu, para yoktu filan, olmadı. hep erteledik. geçti gitti ömürden. bundan sonrası için her şey güzel olur inşallah. hepimiz hepimiz heepppppimizzz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…