denizcim birazdan diğer kızlar gelicek söylede sana gebelik çizelgesi yapsınlarr
evet evet kesinlikle bizden önce koşuyorsun. genç anne olmayı dilerdim ben hep, kısmet değilmiş. şartlarımız ancak 6 ay önce evlenebilmeye elverdi. öncesinde okul vardı, iş yoktu, para yoktu filan, olmadı. hep erteledik. geçti gitti ömürden. bundan sonrası için her şey güzel olur inşallah. hepimiz hepimiz heepppppimizzz için.
canım son adet tarihini söyle bakayımmm....evet bana da yapın lütfeen. nerden yapılıyorsa bi zahmet, hayırsever bir arkadaşımdan rica ediyorum :) hangi bilgiler gerekiyosa vereyim şuracıkta.
olsun cnm benim hiç bir şey için geç deildir,rabbim bak ne güzel aratmadan getirdi sana meleğini...
ben çk genç anneyim hemde 27 yaşında 3.bebişini bekleyen bir anne,bir kızım bir oğlum var,şimdi yine oğluşum geliyorrr çok şükür...
canım son adet tarihini söyle bakayımmm....
http://lbdf.lilypie.com/w21Bp2.pngson adetim 24 ocak
ahh ne güzeel. maşallah yaa ne güzel bir duygudur. Allah hepsini sana ve eşine bağışlasın, hayırlı evlatlar olsunlar.
http://lbdf.lilypie.com/w21Bp2.png
beğenmezsen değiştireceğim bi bak bakalım denizcimmm..
Şimdi kullanıcı paneline gir..oradan profil düznlemeye bas. çıkan ekranın alt kısmında çizelge yazar orayya gönderdiğim linki kopyala yapıştır sonra ekran sonundaki değişiklikleri kaydete bas bittiii... :)))aayy :) pek güzel olmuuşş. kullanırım ben bunu. napıcam şimdi?
hoşgeldin wavybaby,
ben çok anlamıyorum gebelik belirtilerinden filan canım yaa. bana hep adet belirtisi gibi geldi, hala da adet olacak gibi hissediyorum kendimi. tek hissettiğim çok yoğun kasık ağrısı oldu. yürürken batıyodu filan. diğerlerinin aynısı adet dönemindeki gibiydi, klasik, herkeste olan şeylerdi.
melisax hanıma tecrübelerinden ötürü saygı duyup, onun görüşünü almak lazım. görüş bildiriniz bayan tecrübe:)
Sevgili melisax zaten emin olamadığım için sizlere danışayım dedim. Bu kadar erken başlar mı ağrı? Ya da erken adet belirtisi mi bu?
Sevgili melisax zaten emin olamadığım için sizlere danışayım dedim. Bu kadar erken başlar mı ağrı? Ya da erken adet belirtisi mi bu?
Merhaba arkadaşlar,
Arama motorlarında her yazdığıma tıpkı bir anne, kız kardeş gibi verdiğiniz nasihatlerle tanıdım sizleri ve aranıza katılmak istedim.
Konu başlığı bana o kadar uyuyor ki kendimi yazmaktan alıkoyamadım. Heyecanlıyım şu an hem aranızda yeni olmaktan hem de hislerimden ötürü. 31 Ocak SAT ım. Merakla ay sonunu bekliyorum ama birkaç gündür (yumurtlama sıvım 13 ünde gelmişti - ki pkoluyum) içimde bir kıpırtı heyecan var. Kasıklarım sızlıyor bir sağ bir sol yokluyor ara ara. Tıpkı adet öncesi gibi ama bu sefer çok erken değil mi? Eşim genelde şehir dışında olduğundan pek bu tarihlerde beraberlik yaşayamıyorduk bu sefer denk geldi diye de seviniyorum ama... Kısaca size belirtilerimden bahsedeyim
Yazdığım gibi ara ara kasıklarım batarcasına ağrıyor, göğüslerimde de sızlama şeklinde ağrı var ama bariz adet gibi şişkinlik ve gerginlik yok. Kuruluk yaşadım birkaç gün ki bende pek olmaz ama son günlerde de tam tersi ıslaklık hissediyorum durduk yere. Sürekli çamaşır değiştirir moddayım yaniKarnım (gerçi genelde şişer de) biraz daha şiş şuanki olduğum kiloya göre. Hafif batan bel ağrılarım da var ama adet sırasındaki gibi değil. Kısacası adetten öncesi gibi semptomlar yaşıyorum evet ama daha çok erken degil mi? Yumurtlama günüm ilişkisinden 3 gün sonra başladı bu belirtiler. Ne yapacağım o zaman?
günaydınnn hoşgeldin... bence git doktora daha iyi olur...günaydın kızlar ben geldimmmm ve kırmızı kartı gördüm sonun da tamda doktordan randevü almıştım şimdi randevümü iptal mi edyim yoksa hazır adetli iken doktora mı gideyim bana yardım olunnnn
cnm evet bende mesela adetimden 10 gün önce belirtiler başlamıştı,ve adetim 4.gün geçince testimde çıkmıştı herzaman bu kadar erken başlıyormuydu ağrıları peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?