Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ollduu :) ellerine sağlık canııımm çok teşekkür ederim.

günaydın kızlar ben geldimmmm ve kırmızı kartı gördüm sonun da tamda doktordan randevü almıştım şimdi randevümü iptal mi edyim yoksa hazır adetli iken doktora mı gideyim bana yardım olunnnn

günaydın afrcim. geçmiş olsun canım git istersen doktora. aklında kalmasın, için rahatlasın bir konuş.

evet belirtilerin var gibi ama dediğim gibi fazla takılma bence belirti pek fazla arama gününün geçmesini bekle sabırla inş istediğin gibi hamiş kalırsın cnm....

günaydın afrcim. geçmiş olsun canım git istersen doktora. aklında kalmasın, için rahatlasın bir konuş.

ya bu durumda iken muayene edermi acaba hani alttan muayene edemez burda birisi demişti ilk gittigimde alttan muayene etti diye o yüzden terettütde kaldım

günaydın kızlar ben geldimmmm ve kırmızı kartı gördüm sonun da tamda doktordan randevü almıştım şimdi randevümü iptal mi edyim yoksa hazır adetli iken doktora mı gideyim bana yardım olunnnn

Hiç kaçırma bu fırsatı hemen git doktora tedaviye başlayacaksa bu tarihler çok önemli başlamayacaksa da adetliyken muayne daha sağlıklı:)

kızlar ben çooooook acıktım görüşürüzzzzz.

hee bu arada oğluşumun bugün doğum günüüüüüü,iyi doğdun oğluşum iyiki varsın bal peteğim benim sarı civcivimmm

iyi ki doğmuş miniğin. sağlıklı, mutlu, huzurlu nice güzel yıllarınız olsun birlikte. doğum günü kutlu olsun

ya bu durumda iken muayene edermi acaba hani alttan muayene edemez burda birisi demişti ilk gittigimde alttan muayene etti diye o yüzden terettütde kaldım

muayene ediyorlar canım. yumurta taslaklarını görüyor, gösteriyor sana. hoş değil tabi, hepimiz çekiniriz ama belli zamanlar var gecikmeden git sen. adetin 2. günü, 3. günü falan gibi tarihleri var onların, kaçırma bu fırsatı.

doktora gittiğinde haftasını farklı söyleyebilir normal bukafan karışmasın... Onlar kesenin çapına göre biliyorlar... ozamanda aynı değilse değişiriz çizelgeni...

hmm anladıım. çok zor bu hesap kitap işleri. tamam bi değişiklik varsa söylerim değiştirirsen sevinirim.

günaydın kızlarrrrrrrrrr şükürler olsun bugün hastalıkları ,olumsuzlukları attık üzerimizden ohhh be

dünya varmış ..resmen bunalım yaşadım ..nasılsınız bakalım?

nimet benim çizelgeyide düzelt sana zahmet 22 gün var doğuma benimki hala 60larda

Son düzenleme:
doktora gittiğinde haftasını farklı söyleyebilir normal bukafan karışmasın... Onlar kesenin çapına göre biliyorlar... ozamanda aynı değilse değişiriz çizelgeni...

aa bozuldu. mutant oldu gelişimi. bi anda 12 weeks 3 days çıkmaya başladı. bozuldu sanırım çizelge.

Şükür valla denizin bebişi güzellikler getirsin bize:)

günaydın ebrucum hoşgeldin. ne güzel bu kadar pozitif enerji ile geldin, harikasın.
ben iyiyim şükür diyeyim.
çok az kalmış doğumuna, hayırlısıyla gelsin. bitmiş gitmiş zaten sen rahatlarsın. benim sürecim yeni başlıyor :18:

hoşbuldum tatlımmm oh oh hepimiz iyi olalım inşallah ..az kaldı evet en fazla 3 hafta
bu günleri görmeyi Allah herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…