Şimdi kullanıcı paneline gir..oradan profil düznlemeye bas. çıkan ekranın alt kısmında çizelge yazar orayya gönderdiğim linki kopyala yapıştır sonra ekran sonundaki değişiklikleri kaydete bas bittiii... :)))
Topiğe dönüp baktığında göreceksin...
günaydın kızlar ben geldimmmm ve kırmızı kartı gördüm sonun da tamda doktordan randevü almıştım şimdi randevümü iptal mi edyim yoksa hazır adetli iken doktora mı gideyim bana yardım olunnnn
Hayır başlamıyordu, belki psikolojik şuan ama vajinamda hafif zonklamalar, yer değiştiren kasık (hatta neredeyse yumurtalık) ağrıları, artmaya başlayan akıntılar ve sızlayan göğüslerle başbaşayım. Normalde adetten bir hafta önce başlar ama beklenen adet tarihim 27 Şubat. Yani adetten 10-12 gün önce başladı bu belirtiler. İlişkiden 2-3 gün sonra yani.
doktora gittiğinde haftasını farklı söyleyebilir normal bukafan karışmasın... Onlar kesenin çapına göre biliyorlar... ozamanda aynı değilse değişiriz çizelgeni...ollduu :) ellerine sağlık canııımm çok teşekkür ederim.
günaydın afrcim. geçmiş olsun canım git istersen doktora. aklında kalmasın, için rahatlasın bir konuş.
günaydın kızlar ben geldimmmm ve kırmızı kartı gördüm sonun da tamda doktordan randevü almıştım şimdi randevümü iptal mi edyim yoksa hazır adetli iken doktora mı gideyim bana yardım olunnnn
kızlar ben çooooook acıktım görüşürüzzzzz.
hee bu arada oğluşumun bugün doğum günüüüüüü,iyi doğdun oğluşum iyiki varsın bal peteğim benim sarı civcivimmm
ya bu durumda iken muayene edermi acaba hani alttan muayene edemez burda birisi demişti ilk gittigimde alttan muayene etti diye o yüzden terettütde kaldım
doktora gittiğinde haftasını farklı söyleyebilir normal bukafan karışmasın... Onlar kesenin çapına göre biliyorlar... ozamanda aynı değilse değişiriz çizelgeni...
doktora gittiğinde haftasını farklı söyleyebilir normal bukafan karışmasın... Onlar kesenin çapına göre biliyorlar... ozamanda aynı değilse değişiriz çizelgeni...
günaydın kızlarrrrrrrrrr şükürler olsun bugün hastalıkları ,olumsuzlukları attık üzerimizden ohhh be
dünya varmış ..resmen bunalım yaşadım ..nasılsınız bakalım?
nimet benim çizelgeyide düzelt sana zahmet 22 gün var doğuma benimki hala 60larda
günaydın kızlarrrrrrrrrr şükürler olsun bugün hastalıkları ,olumsuzlukları attık üzerimizden ohhh be
dünya varmış ..resmen bunalım yaşadım ..nasılsınız bakalım?
nimet benim çizelgeyide düzelt sana zahmet 22 gün var doğuma benimki hala 60larda
Şükür valla denizin bebişi güzellikler getirsin bize:)
arkadaşlar herkese günaydınlarrrr
hayırlı cumalar olsun inşallahhh
günaydın ebrucum hoşgeldin. ne güzel bu kadar pozitif enerji ile geldin, harikasın.
ben iyiyim şükür diyeyim.
çok az kalmış doğumuna, hayırlısıyla gelsin. bitmiş gitmiş zaten sen rahatlarsın. benim sürecim yeni başlıyor :18:
aa bozuldu. mutant oldu gelişimi. bi anda 12 weeks 3 days çıkmaya başladı. bozuldu sanırım çizelge.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?