Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Deli benim çizelgeyi almışsın:)

kızz yok niye senin çizelgeni alıyım bi tuhaflık var, başta 3 hafta iki gün falan gibi bi şey yazıyodu, sen bana yazdın ondan sonra senin kimliğine büründü sistem dur bakim bi daha kopyala yapıştır çarp böl falan yapiyim.

peki bu haldeyken demi alttan muayene ediyor onu anlamadım

hoşbulduk canım..sefan olduuu....

aslında biz ne yaparsak yapalım bazı şeyler bizim elimizde değil,ilahi kader.
allah verecekse zaten yaş,zaman bahane..
hz.yusufun babasının dediği gibi; ''bundan sonra bana güzelce sabretmek düşer''
allah sabır versin hepimize,rabbim isyandan muhafaza etsin..

Son düzenleme:

aaaaaaaa kız 22 gün mü var yani bişey kalamamış kız allahım kolay dogumlar nasip etsin sana ve tüm hamişlere

peki bu haldeyken demi alttan muayene ediyor onu anlamadım

ben hiç o şekilde muayene olmadım ama o günlerde istedikleri tahliller var. yumurta rezervi, prolaktin düzeyi filan gibi hormonal tahlilleri adetin 3. günü istiyorlar.
üzgünüm ama belki muayenesi de vardır. olsun canım nolacak. iyi ol sen yeter ki.

aaaaaaaa kız 22 gün mü var yani bişey kalamamış kız allahım kolay dogumlar nasip etsin sana ve tüm hamişlere

evet canım ya doktora kalsa artık doğurmam lazım ama kızımın gelesi yok şükür ..Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin bedenen ve ruhen .

Kızlar çizelgelerinize sahip çıkın biranda herkes istedi karışmasın...
Of ya benimde değiştiresin var ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeee....
İnşallah kendimede böyle çizelge yaparımm....

kızlar benim işe dönmem lazım. çalışayım artık. çok rahat çalıştım iki gündür stres, heyecan filan olunca işe konsantre olamadım. işlerimi bitiriyim gelirim yine. görüşürüz.
zeynepcim çizelgem değişmiyo, üzgünüm çocuğumuz aynı kaderi yaşayacak, tek çocuk iki anneli doğacak :) siliyim ben nimetcim kusura bakma siliyorum ama uygun bir zamanında yeniden yapma imkanın olursa çok sevinirim canım öpüyorum sizi.

http://lmtf.lilypie.com/Mcbip2.png
deniz bunu denersin....

nimettttttttt çok teşekkür ederim .sende bu ay yaparsın İNŞALLAH çizelgeni..çok güzelllll

kızım burdaki boydan ve kilodan fazla iri kuşum benim

Kızlar çizelgelerinize sahip çıkın biranda herkes istedi karışmasın...
Of ya benimde değiştiresin var ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeee....
İnşallah kendimede böyle çizelge yaparımm....

tamam niimetcim bi daha yap bi daha kaybetmiycem sööözz.
senin de değişecek, çooook güzeli, en güzeli olacak inşallah. hatta öğrenirsem ben de sana yaparım ama bilmiyorum henüz.

günaydin kizlar. ay ben bu kocami bogmak istiyorum. ya bu hafta cok stresli cok yogun gecti ya. valla nasil hem iste hem evde millet islerini tam yapiyor sasiriyorum. isyerindekiler ben gidene kadar herseyi bana yaptiracaklar gibi. taaaa gecen sene baslanip bitmeyen kataloglari cikartiyorlar bunuda yap sunuda yap diye. sinir ya. bugün birde representan günü adamin gecen hafta verdigi hicbirseyi yapamadim. patron fiyat listesi istiyo sagdan soldan telefonlar. ötekiler sunun bunun logosunu ayyyyyy kafam karisti valla. hadi burdakiler el e evdeki kocaya ne demeli. oda duruyo duruyo saat 11de ödev cikartiyo. dün esim kurstan sonra doktora gitti yani ben eve geldigimde yoktu evde. bende hemen yemegimi yaptim dusumu aldimki esim gelince yemek yeriz cayimizi iceriz ödevlerini yapariz sonra tv izleriz diye. ama yok olur mu hic. beyefendi geldi yemek yedik toparladim. cay ictik hadi ödev yapalimda rahat rahat oturalim dedim. tmm dedi film acti. bi filmi izlediik saat 9bucuk oldu e tabi bende uykusuzdum uykum geldi. neyse toparlandim uyumadim hadi simdi ödev yapalim dedim. kurtlar vadisini acti internetten onu izlerken dalmisim ben uyandirdi beni saat 10 bucukta falan hadi ödev yapalim diye. dedim ben bu kafayla ödev falan yapamam ben sana ta kacta dedim saat kac oldu bi bak bi dedim. uyuma ama dedi. tmm dedimde e napim uykusuzum uyumusum 11 bucukta uyandirdi yine kalk yataga yat diye. ben yattim oda 12ye kadar kurtlar vadisini izlemis. sabah zor kalkti uykum var diyo. e simdi buün isi erken bitmis 1 saat isten sonra eve geldi simdi uyuyacak uykusunu almis olacak e benimde aksam uykum gelince yine kizacak hep uyuyon diye. deminde demez mi eve girince bu yatak niye toplu degil diye. ay kafasini kirasim geldi. cikmadan 5 dakika önce kalkyio yataktan birde toplu yatak ariyo. gecede bacagima kramp girdi bagirmisim gece aciyo aciyo diye. esimde uyanmis. sabah diyo senin yüzünden uyuyamadim diyo. bikmis benim geceleri konusmamdan, krampimdan falan. yuh be

Günaydın hanımlar biz geldik nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…