hosgeldim canim. valla ben uykusuz yorgun nasil olunuyorsa öyleyim :)
ya bu durumda iken muayene edermi acaba hani alttan muayene edemez burda birisi demişti ilk gittigimde alttan muayene etti diye o yüzden terettütde kaldım
günaydın canım hoşgeldin.
nasısın? sağlığın, keyfin iyi mi?
hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah.
günaydınn kuzum hoşgeldin ..cumamız hayır olsun inş. nasılsın bakalım
günaydin kizlar. ay ben bu kocami bogmak istiyorum. ya bu hafta cok stresli cok yogun gecti ya. valla nasil hem iste hem evde millet islerini tam yapiyor sasiriyorum. isyerindekiler ben gidene kadar herseyi bana yaptiracaklar gibi. taaaa gecen sene baslanip bitmeyen kataloglari cikartiyorlar bunuda yap sunuda yap diye. sinir ya. bugün birde representan günü adamin gecen hafta verdigi hicbirseyi yapamadim. patron fiyat listesi istiyo sagdan soldan telefonlar. ötekiler sunun bunun logosunu ayyyyyy kafam karisti valla. hadi burdakiler el e evdeki kocaya ne demeli. oda duruyo duruyo saat 11de ödev cikartiyo. dün esim kurstan sonra doktora gitti yani ben eve geldigimde yoktu evde. bende hemen yemegimi yaptim dusumu aldimki esim gelince yemek yeriz cayimizi iceriz ödevlerini yapariz sonra tv izleriz diye. ama yok olur mu hic. beyefendi geldi yemek yedik toparladim. cay ictik hadi ödev yapalimda rahat rahat oturalim dedim. tmm dedi film acti. bi filmi izlediik saat 9bucuk oldu e tabi bende uykusuzdum uykum geldi. neyse toparlandim uyumadim hadi simdi ödev yapalim dedim. kurtlar vadisini acti internetten onu izlerken dalmisim ben uyandirdi beni saat 10 bucukta falan hadi ödev yapalim diye. dedim ben bu kafayla ödev falan yapamam ben sana ta kacta dedim saat kac oldu bi bak bi dedim. uyuma ama dedi. tmm dedimde e napim uykusuzum uyumusum 11 bucukta uyandirdi yine kalk yataga yat diye. ben yattim oda 12ye kadar kurtlar vadisini izlemis. sabah zor kalkti uykum var diyo. e simdi buün isi erken bitmis 1 saat isten sonra eve geldi simdi uyuyacak uykusunu almis olacak e benimde aksam uykum gelince yine kizacak hep uyuyon diye. deminde demez mi eve girince bu yatak niye toplu degil diye. ay kafasini kirasim geldi. cikmadan 5 dakika önce kalkyio yataktan birde toplu yatak ariyo. gecede bacagima kramp girdi bagirmisim gece aciyo aciyo diye. esimde uyanmis. sabah diyo senin yüzünden uyuyamadim diyo. bikmis benim geceleri konusmamdan, krampimdan falan. yuh be
Günaydın hanımlar biz geldik nasılsınız?
Hoşbuldum canım kız sumru senin bu kocanı ne yapmak lazım ya insan eşne yardım eder azcık bari hamileyken yapsın ya benimkine kızıyordum ama adamın ayağını öpesim geldi ya:))
aman anlamiyorum bende artik. bi ben yapmak isterken iyiken yaptirmaz gel dinlen der, uzan der, sonra yaparsin der. dün ama belim öyle cok agridiki ilk kez öyle oldu uzandigim halde gecmedi. sirtima birde karnimin altina kücük yastiklar koydum öyle rahatladim rahatlayincada uyudum bu kezde tembelsin nolacak senin bu tembelligin falan diyo. kendi cani ödev yapmak istemiyor keyfi 11e dogru anca yetiyo e o saattede her normal insanin uykusu gelir bende degili anormallik onda. o saatte basliyoz ödeve sonra hem kendine hem bana kiziyo hic ders calismiyoz diye. valla biktim. birde demesem isim cok falan diye. valla öyle cok isim varki hic bu kadar olmamisti. ne yaptirsak kardir diye düsünüyorlar galiba. masam dolu valla
Canım Allah yadmcın olsun ne diyeyim değiştiremiyoruz bu adamları bir daha san dinlen derse senin diline düşmektense yorulurum de, dünde eşim ban örgü örüyrum yatdinlen doğuncayaparsındediatbi canım doğunca nasl yapıcam dedim uyuduğunda yaparsın diyor uyuyunca ben ev işimi yapıcam örgümü örücem dedim ben yaparım diyor aman aman Allah beni kimselere muhtaç etmesin dedim:)
iyi demissin valla canim ya. kiz ben beceremiyorum öyle bazen laf sokmasini. o ama iyi laf sokuyo. ah bende bi diyebilsem. bilmyorum o an aklimda olmuyo. sonrada tembelsin falan deyincede o an öyle üzülüyorumki valla gözlerim doluyo hemen :) pek alingan oldum bende be
Saribeybi hamdolsun bizde iyiyiz örgü örüyorum:)
herkese slm nasılsınız ben çok yoğunum kendinize iyi bakın bu gün pek bakamayacağım bölge müdürmüz geldi
Canlarım gonaydın. Kız ebru bebegın ters donmus duzelt kafasını cocugun. Afr adet olduguna sevındım canım bence yarın mutlaka gıt doktora sakın sakın ıhmal etme. Yumurtalıklarını fılan gormek ıcın karından da ultrasonla bakıyorlar. Bana 2 kez baktılar karnımdan yumurtalıklar ıcın. Korkma yanııııı. Kız gıt kı hemen kavus yavruna. Ayyy allahım ınsallah ınsallah. Lütfen çok rica edicem bugün herkez burda olsun lütfen. Yoklama da eksikleri görünce canım sıkılıyor. üzülüyorum.
merhaba kızlar.kızlar ben doğum yaptım 10 şubatta kızlarım doğdu.sağlıklılar çok şükür.36 haftalık doğdular.ebruakscım seni göremedim .anca fırsat buldum biraz ayağa kalktım bir haftalık olduk artık darısı doğum yapacak arkadaşların başına allah sağ salım doğum yapmak nasip etsin .bebek bekleyenlerede tez zamanda anneliği tatdırsın inşallah
Merhaba canım biz daha tanısmadık seninle, hayırlı olsun bebişlerin, Allah analı babalı büyütsün canım benim. İnşallah bizde tadarız o güzel duyguyu.
merhaba kızlar,,
merhaba kızlar.kızlar ben doğum yaptım 10 şubatta kızlarım doğdu.sağlıklılar çok şükür.36 haftalık doğdular.ebruakscım seni göremedim .anca fırsat buldum biraz ayağa kalktım bir haftalık olduk artık darısı doğum yapacak arkadaşların başına allah sağ salım doğum yapmak nasip etsin .bebek bekleyenlerede tez zamanda anneliği tatdırsın inşallah
İyiyim tatlım, 2-3 gundur cok iyiyim :)merhaba hoş geldin cnm nasılsın?
aysena bende yeniyim ve tanışmadık ama iyi olduğuna ve bebişlerin sağlıklı olduğuna çok sevindim.
bende bebek düşünüyorum bana dua et cnm ya öpüyorum tebrikler...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktora gittim yaram iyi çok şükür.çok dikkat etmeliymişim ve bebek çalışmalarına başlayabilirmişim
çok mutluyum 12 şubat adet tarihim en verimli günler ne zaman?
yarından tezi yok bebiş yapmaya başlayalım
Rabbim nasip eder inşşşşş
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktora gittim yaram iyi çok şükür.çok dikkat etmeliymişim ve bebek çalışmalarına başlayabilirmişim
çok mutluyum 12 şubat adet tarihim en verimli günler ne zaman?
Yarından tezi yok bebiş yapmaya başlayalım
rabbim nasip eder inşşşşş
iyiyim tatlım, 2-3 gundur cok iyiyim :)
ayyy cok sevindim,, canım 12+10= 22-23 subatta baslayabilrisin canım calısmalara birer gun arayla devammm,, 1 hafta
Ayrıca ovulasyon gununu tespit edersen daha kolay olur
İyiyim tatlım, 2-3 gundur cok iyiyim :)
maşallah sana her daim iyi ol inş.
Ayyy cok sevindim,, canım 12+10= 22-23 subatta baslayabilrisin canım calısmalara birer gun arayla devammm,, 1 hafta
Ayrıca ovulasyon gununu tespit edersen daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?