Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hosgeldim canim. valla ben uykusuz yorgun nasil olunuyorsa öyleyim :)

Hoşbuldum canım kız sumru senin bu kocanı ne yapmak lazım ya insan eşne yardım eder azcık bari hamileyken yapsın ya benimkine kızıyordum ama adamın ayağını öpesim geldi ya:))

ya bu durumda iken muayene edermi acaba hani alttan muayene edemez burda birisi demişti ilk gittigimde alttan muayene etti diye o yüzden terettütde kaldım

cnm bende adetli iken alttan muayene olmadım sadece hazır adetliyken tahlil ister onun için uygun zaman bence git randevuna.hem adet düzensizliğin olduğunu söylersin

günaydın canım hoşgeldin.
nasısın? sağlığın, keyfin iyi mi?
hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah.

hoşbulduk tatlım sağlığım iyi sanırım birazdan doktor randevum var inş iyileşmiştir yaram 1 saate kadar haber veririm sizlere

günaydınn kuzum hoşgeldin ..cumamız hayır olsun inş. nasılsın bakalım

sende hoşgeldin cnm ben iyi olmaya çalışıyorum umarım sende iyisindir?

kız sumru ne cins kocan var ya hlini görmüyormu?
benimki de dün gece huysuzdu beğenmedi bişi ama napimmm

Günaydın hanımlar biz geldik nasılsınız?

hoşgeldin cnm iyiyiz siz nasılsınız?

Hoşbuldum canım kız sumru senin bu kocanı ne yapmak lazım ya insan eşne yardım eder azcık bari hamileyken yapsın ya benimkine kızıyordum ama adamın ayağını öpesim geldi ya:))

aman anlamiyorum bende artik. bi ben yapmak isterken iyiken yaptirmaz gel dinlen der, uzan der, sonra yaparsin der. dün ama belim öyle cok agridiki ilk kez öyle oldu uzandigim halde gecmedi. sirtima birde karnimin altina kücük yastiklar koydum öyle rahatladim rahatlayincada uyudum bu kezde tembelsin nolacak senin bu tembelligin falan diyo. kendi cani ödev yapmak istemiyor keyfi 11e dogru anca yetiyo e o saattede her normal insanin uykusu gelir bende degili anormallik onda. o saatte basliyoz ödeve sonra hem kendine hem bana kiziyo hic ders calismiyoz diye. valla biktim. birde demesem isim cok falan diye. valla öyle cok isim varki hic bu kadar olmamisti. ne yaptirsak kardir diye düsünüyorlar galiba. masam dolu valla

Saribeybi hamdolsun bizde iyiyiz örgü örüyorum:)

herkese slm nasılsınız ben çok yoğunum kendinize iyi bakın bu gün pek bakamayacağım bölge müdürmüz geldi

Canım Allah yadmcın olsun ne diyeyim değiştiremiyoruz bu adamları bir daha san dinlen derse senin diline düşmektense yorulurum de, dünde eşim ban örgü örüyrum yatdinlen doğuncayaparsındediatbi canım doğunca nasl yapıcam dedim uyuduğunda yaparsın diyor uyuyunca ben ev işimi yapıcam örgümü örücem dedim ben yaparım diyor aman aman Allah beni kimselere muhtaç etmesin dedim:)

iyi demissin valla canim ya. kiz ben beceremiyorum öyle bazen laf sokmasini. o ama iyi laf sokuyo. ah bende bi diyebilsem. bilmyorum o an aklimda olmuyo. sonrada tembelsin falan deyincede o an öyle üzülüyorumki valla gözlerim doluyo hemen :) pek alingan oldum bende be

Canım alıngalıkla alakası yok normal zamandada üzülür insan öyle denilse, laf sokmayıda öğrenirsin canım öyle bir öğretiyorlarki birde kaynanamgile yapabisem rahatlıycam:)

Canlarım gonaydın. Kız ebru bebegın ters donmus duzelt kafasını cocugun. Afr adet olduguna sevındım canım bence yarın mutlaka gıt doktora sakın sakın ıhmal etme. Yumurtalıklarını fılan gormek ıcın karından da ultrasonla bakıyorlar. Bana 2 kez baktılar karnımdan yumurtalıklar ıcın. Korkma yanııııı. Kız gıt kı hemen kavus yavruna. Ayyy allahım ınsallah ınsallah. Lütfen çok rica edicem bugün herkez burda olsun lütfen. Yoklama da eksikleri görünce canım sıkılıyor. üzülüyorum.

Saribeybi hamdolsun bizde iyiyiz örgü örüyorum:)

ayy ne güzel ne örüyon kız?

herkese slm nasılsınız ben çok yoğunum kendinize iyi bakın bu gün pek bakamayacağım bölge müdürmüz geldi

slm cnm her zamanki gibi yoğunsun tmm cnm hallet işlerini sıkma canını

tatlım ben burdayım da sen yoksun ve diğerleri de yok.herkes nerdeeeeeeee

merhaba kızlar.kızlar ben doğum yaptım 10 şubatta kızlarım doğdu.sağlıklılar çok şükür.36 haftalık doğdular.ebruakscım seni göremedim .anca fırsat buldum biraz ayağa kalktım bir haftalık olduk artık darısı doğum yapacak arkadaşların başına allah sağ salım doğum yapmak nasip etsin .bebek bekleyenlerede tez zamanda anneliği tatdırsın inşallah

Merhaba canım biz daha tanısmadık seninle, hayırlı olsun bebişlerin, Allah analı babalı büyütsün canım benim. İnşallah bizde tadarız o güzel duyguyu.

Merhaba canım biz daha tanısmadık seninle, hayırlı olsun bebişlerin, Allah analı babalı büyütsün canım benim. İnşallah bizde tadarız o güzel duyguyu.

aminn canım.sağolasın.zor bir hamilelik geçirdim ama deyiyor çok tatlı ikizlerim.uykususz kalıyorum ama olsun sevgileri herşeye bedel.tanışmış olduk iyi oldu.sizlerede göstersin allah sağ salim
...

merhaba kızlar,,

merhaba hoş geldin cnm nasılsın?

aysena bende yeniyim ve tanışmadık ama iyi olduğuna ve bebişlerin sağlıklı olduğuna çok sevindim.
bende bebek düşünüyorum bana dua et cnm ya öpüyorum tebrikler...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktora gittim yaram iyi çok şükür.çok dikkat etmeliymişim ve bebek çalışmalarına başlayabilirmişim
çok mutluyum 12 şubat adet tarihim en verimli günler ne zaman?
yarından tezi yok bebiş yapmaya başlayalım
Rabbim nasip eder inşşşşş

İyiyim tatlım, 2-3 gundur cok iyiyim :)

Ayyy cok sevindim,, canım 12+10= 22-23 subatta baslayabilrisin canım calısmalara birer gun arayla devammm,, 1 hafta

Ayrıca ovulasyon gununu tespit edersen daha kolay olur

ayy canım tebrik ederim seni maşallah kızlarına ayyy yesin teyzesi popolarını ne güzel ya ayyy resimlerini görmek isterim allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza topigimizin ilk bebekleride geldi devamıda gelir inşallah. Ayyy canım ya aglattın beni. öyle sevindim ki haberine. Allahım ayırmasın sizi birbirinizden.

canım hesap yaptırdım 21 02 ile 26 02 arası yumurtalma tarihin ama bence sen bugünden başa ve 12 03 tarihine kadar gün aşırı çalış yumurtanın ne zaman çatlayacagını tam olarak bilemeyiz işini şansa bırakma pes etme ve pozitif düşün allahım inşallah mart ayının ilk hamile haberi senden gelicek dikkatli ol. Aman allah korusun yaran tekrarlamaz inşallah. Belinin altına yastık koy ve ilişkiden sonra mutlaka en az 30 ile 45 dakika arasında uzan. çok sevindim bu güzel habere canım arkadaşım. Allahım tez zamanda doldursun karnını.

iyiyim tatlım, 2-3 gundur cok iyiyim :)

ayyy cok sevindim,, canım 12+10= 22-23 subatta baslayabilrisin canım calısmalara birer gun arayla devammm,, 1 hafta

Ayrıca ovulasyon gununu tespit edersen daha kolay olur

inşallah seninde tez zamanda hamile haberini alırız canım sen nasılsın bu arada seninle pek sohbet edemiyoruz hep görüyorum ama.

nasıl tespit edecem o günleri?

canım hesap yaptırdım 21 02 ile 26 02 arası yumurtalma tarihin ama bence sen bugünden başa ve 12 03 tarihine kadar gün aşırı çalış yumurtanın ne zaman çatlayacagını tam olarak bilemeyiz işini şansa bırakma pes etme ve pozitif düşün allahım inşallah mart ayının ilk hamile haberi senden gelicek dikkatli ol. Aman allah korusun yaran tekrarlamaz inşallah. Belinin altına yastık koy ve ilişkiden sonra mutlaka en az 30 ile 45 dakika arasında uzan. çok sevindim bu güzel habere canım arkadaşım. Allahım tez zamanda doldursun karnını.

tmm cnm yarından itibaren 1 gün var 1 gün yok çalışmamı yapcez ayyy inş kız martın ilk hamişi ben olurum inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…