mrblarr kıslarr herkese hayırlı cumalarrr.bana ve kızıma dua edin nolurr.
allah tüm isteyenlere bebiş nasip etisin en kısa zamnada.
doğumu yakın olanlara kolay doğum nasip etsinn.
bebişi olanlarına bebişine sağlık sıhhat versin.tam zamanında ve hayırlı bi şekilde doğmasını nasip etsin inşşş.
benimde yaramaz kızımda dursunnn.tam vaktinde gelsinn
Betülüm canım nasılsın nerdesin sabahtan beri kesin kızınla birlikte uyuyordun dimi.
ayy canım tebrik ederim seni maşallah kızlarına ayyy yesin teyzesi popolarını ne güzel ya ayyy resimlerini görmek isterim allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı başımıza topigimizin ilk bebekleride geldi devamıda gelir inşallah. Ayyy canım ya aglattın beni. öyle sevindim ki haberine. Allahım ayırmasın sizi birbirinizden.
canım hesap yaptırdım 21 02 ile 26 02 arası yumurtalma tarihin ama bence sen bugünden başa ve 12 03 tarihine kadar gün aşırı çalış yumurtanın ne zaman çatlayacagını tam olarak bilemeyiz işini şansa bırakma pes etme ve pozitif düşün allahım inşallah mart ayının ilk hamile haberi senden gelicek dikkatli ol. Aman allah korusun yaran tekrarlamaz inşallah. Belinin altına yastık koy ve ilişkiden sonra mutlaka en az 30 ile 45 dakika arasında uzan. çok sevindim bu güzel habere canım arkadaşım. Allahım tez zamanda doldursun karnını.
inşallah seninde tez zamanda hamile haberini alırız canım sen nasılsın bu arada seninle pek sohbet edemiyoruz hep görüyorum ama.
nasıl tespit edecem o günleri?
tmm cnm yarından itibaren 1 gün var 1 gün yok çalışmamı yapcez ayyy inş kız martın ilk hamişi ben olurum inşşşşşş
canım Rabbim sağlıklı sıhhatli bi hamişlik dönemi sonundada bebişini sağ salamet kucağına almayı nasip etsin
betülcüm kuzucum nassın.nasıl bebişin..
ferdaaaa bebişim sen nassııınn...
merhaba zelalca,hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
bebişi olanlarına bebişine sağlık sıhhat versin.tam zamanında ve hayırlı bi şekilde doğmasını nasip etsin inşşş.
slm kızlar ben geldim yine yemegimi yedimmmmm şiştim geldim
betülcüm kuzucum nassın.nasıl bebişin..
ferdaaaa bebişim sen nassııınn...
tekrara slm kızla bölge müdürmüz daha gelemedi ama herkesde onun telaşı var bayağı bi yoğunum yani herkes nasıl iyi mi
okudun mu canım cevabıiyiyiz çok şükür cnm sende dikkat et kendine sıkma canını
iyiyiz çok şükür cnm sende dikkat et kendine sıkma canını
didem nerdeeeeeeee bugün o da yok nimette kayboldu nerdesiniz bacımmmmmmmmm
didem nerdeeeeeeee bugün o da yok nimette kayboldu nerdesiniz bacımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?