Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

mrblarr kıslarr herkese hayırlı cumalarrr.bana ve kızıma dua edin nolurr.
allah tüm isteyenlere bebiş nasip etisin en kısa zamnada.
doğumu yakın olanlara kolay doğum nasip etsinn.
bebişi olanlarına bebişine sağlık sıhhat versin.tam zamanında ve hayırlı bi şekilde doğmasını nasip etsin inşşş.
benimde yaramaz kızımda dursunnn.tam vaktinde gelsinn

canım Rabbim sağlıklı sıhhatli bi hamişlik dönemi sonundada bebişini sağ salamet kucağına almayı nasip etsin

Selam canım pek aktif olamıyorum internette, benim ev toparlama işim bitmedi henuz, bilgisayar surekli acık evde, bazen de sayfayı acık bırakıyorum, o yuzden online gozukuyorum.
Ben doktora gittim bu arada,, bir cok soruma cevap verdi sagolsun,,,

nasıl tespit edecem o günleri?

tmm cnm yarından itibaren 1 gün var 1 gün yok çalışmamı yapcez ayyy inş kız martın ilk hamişi ben olurum inşşşşşş

sen de zor yerden soruyon ,simdi aslında birinci yontem ovulasyon testi denilen bi test satılıyormus eczanede, ve internette, onunla belli oluyormus. aynı gebelik test gibi ,

ikinci yontem ise akıntının iki parmagının arasında uzayabilir olmasymıs.

tatlım zati sn gun asırı yaparasan tam orta zamanlarda yakalarsın ovulasyonu, en kısa surede hamis kalırız insallah canımmm

canım Rabbim sağlıklı sıhhatli bi hamişlik dönemi sonundada bebişini sağ salamet kucağına almayı nasip etsin

saol canımmm.aminnn.yaramaz kız 24.haftadan gelmeyte kalktı da elimiz yüreği,mizde bekliosss.allah hayırlısını versinnn

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
merhaba zelalca,

Dualarım hep seninle,, cok korkuttun vallla hepinizi

slm kızlar ben geldim yine yemegimi yedimmmmm şiştim geldim

merhaba canım

tekrara slm kızla bölge müdürmüz daha gelemedi ama herkesde onun telaşı var bayağı bi yoğunum yani herkes nasıl iyi mi

cnm Rabbim sağsalim ve zamanında doğmasını nasip etsin

betülcüm kuzucum nassın.nasıl bebişin..

ferdaaaa bebişim sen nassııınn...

küstüm sana beni neden görmüyorsun neden sormuyorsun
toktora gittim geldim yazdım bi gıdım yorum yazmadın

shining yaa bende nasıl koırktum nasıllll ayy kociş hala dioki bizi o gece doğutturcaklardı dioo.çok korktuk be.kendi drumuzu bulunca rahatladık.ama adam da şok oldu arabyla gelirken eve ufak tefek kazalar atlattık 5dk mesafede.donduk kaldık.annemi çağırdık hemen.eşim en azından moral olur dedi.ölede oldu ben hep yatıom.saolsun annem bakıo vallla.bakalım çrşmba ne dicek ilerlememiştir açık inşşş.allah yüzümüze baksın.yavrumuzun herşeyi hazııırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…