tekrara slm kızla bölge müdürmüz daha gelemedi ama herkesde onun telaşı var bayağı bi yoğunum yani herkes nasıl iyi mi
çok yorgnum zaten ya dün akşam 21.30 du çıktığımda bugün de böyle yoğunluk var son durumlar ne gittin mi doktora ne oldu
betül fln nasılmış
shining yaa bende nasıl koırktum nasıllll ayy kociş hala dioki bizi o gece doğutturcaklardı dioo.çok korktuk be.kendi drumuzu bulunca rahatladık.ama adam da şok oldu arabyla gelirken eve ufak tefek kazalar atlattık 5dk mesafede.donduk kaldık.annemi çağırdık hemen.eşim en azından moral olur dedi.ölede oldu ben hep yatıom.saolsun annem bakıo vallla.bakalım çrşmba ne dicek ilerlememiştir açık inşşş.allah yüzümüze baksın.yavrumuzun herşeyi hazııırr
canım beniim ya, aman sen ferah tut icini, bak annen de gelmis ne guzel,,shining yaa bende nasıl koırktum nasıllll ayy kociş hala dioki bizi o gece doğutturcaklardı dioo.çok korktuk be.kendi drumuzu bulunca rahatladık.ama adam da şok oldu arabyla gelirken eve ufak tefek kazalar atlattık 5dk mesafede.donduk kaldık.annemi çağırdık hemen.eşim en azından moral olur dedi.ölede oldu ben hep yatıom.saolsun annem bakıo vallla.bakalım çrşmba ne dicek ilerlememiştir açık inşşş.allah yüzümüze baksın.yavrumuzun herşeyi hazııırr
shining yaa bende nasıl koırktum nasıllll ayy kociş hala dioki bizi o gece doğutturcaklardı dioo.çok korktuk be.kendi drumuzu bulunca rahatladık.ama adam da şok oldu arabyla gelirken eve ufak tefek kazalar atlattık 5dk mesafede.donduk kaldık.annemi çağırdık hemen.eşim en azından moral olur dedi.ölede oldu ben hep yatıom.saolsun annem bakıo vallla.bakalım çrşmba ne dicek ilerlememiştir açık inşşş.allah yüzümüze baksın.yavrumuzun herşeyi hazııırr
okudun mu canım cevabı
çok yorgnum zaten ya dün akşam 21.30 du çıktığımda bugün de böyle yoğunluk var son durumlar ne gittin mi doktora ne oldu
betül fln nasılmış
bne buralardayım bacııııııııııııııııııııııııı napıyon
yok kııııı uyumuodum da anca geldimmmmmmmm.sen nasılsın şekerimmm.kızımın arkadaşı nasılll
iyiyim kepeklim ya sen nasılsın cicim. Teyzesi dün kızımı gördüm teyzesi bir görsen büyümüş genç kız olmuş nerdeyse ultrason aleti gezdikçe şekilden şekile girdi bize gösteriler yaptı herşeyi herşeyi bellkiydi maşallah süphan allah. Allahım korusun yavrularımızı. Sag salim kucaklarımıza alalım inşallah.betülcüm kuzucum nassın.nasıl bebişin..
Ferdaaaa bebişim sen nassııınn...
Mrb arkadaşlar günü bugün yani 18 olan varmııııı!bnm bugünde bekliyorum, bnm günüm hiç şaşmaz.bekliyorummmm.
Mrb arkadaşlar günü bugün yani 18 olan varmııııı!bnm bugünde bekliyorum, bnm günüm hiç şaşmaz.bekliyorummmm.
iyiyizz canım ya ben nete girdigimden beri bi bis olmadı
iis canım şükürrler olsun.allah dualarımızı kabul etsinn
bugün sende ben gibisin sanırım işler çokBenim yine çıkmam lazım kızlar işler biraz yoğun gelirim birazdan
evt tatlım benim dondurma işleminden sonra devam eden sıvı akıntım var.sanırım yımırtlama dönemindeki akıntı ile farklı olduğundan daha kolay olur ayırt etmem.gün aşırı ilişki yapcez tabi kocişim hemen uyumazsa
tatlım sen kendini ihmal etme yemeğini falan düzenli ye işler bi şekilde halledilir sağlığın ve bebişin herşeyden önemli.bende doktora gittim yaram iyi şükürler olsun çalışmalara başlayabilirsiniz dedi doktorum sevindim geldim....
tmm bacı burda olun lo işlerini bitir de gel ben bugün sakinim pek yoğun değil işler.
amin canım allah razı olsunnnnnay canım ya inş. herşey normale döner ve bebişin gününü doldurur allahım hakkında hayırlısını nasip etsin
saol canımmm valla 14 şubat kabusumuz olduydu şimdi içime rahatlık geldi çok yiyom kilo alsın dieee:)))canım beniim ya, aman sen ferah tut icini, bak annen de gelmis ne guzel,,
ilerlememistir insallah canım, bi gunluk biseydir o, Sen kendini rahatlatıcı seyler dusun, bebeginle konus tatlım
tamam canımmm.saol allah razı olsun.tatlım sen içini ferah tut hiç bişey olmayacak allahın izniyle
canım benim ben iyiyim sanırım kızının arkadaşıda iyi. Karnımda bir gıdıklanma hissediyroum bu benim şakacı kızım galiba dimi teyzesi. Canım hiçç üzülme. Hepimizin duaları seninle bebegin tam zamanında gelecek allahın izniyle. Ve o güzel cicişlerini giydiricen hayırlısıyla. Sonra da kızlarımızı okula göndericez birlikte. Ayyy bu birlikte el ele tutuşup okula gitme hayali nedense çıkmıyor beynimden. Allahım ne olur bize ve tüm bekleyenler yaşatsın bu güzel duyguyu.
amin tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebişler versin inş..oy ne güzel bi hayal dimi.bende hep omzumda pembe kıyafetlerin içinde bebişimin popişini çıkararak uyuyuşunu hayal ediommm.çok tatlı geliooo.
iyiyim kepeklim ya sen nasılsın cicim. Teyzesi dün kızımı gördüm teyzesi bir görsen büyümüş genç kız olmuş nerdeyse ultrason aleti gezdikçe şekilden şekile girdi bize gösteriler yaptı herşeyi herşeyi bellkiydi maşallah süphan allah. Allahım korusun yavrularımızı. Sag salim kucaklarımıza alalım inşallah.
amin tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebişler versin inş..oy ne güzel bi hayal dimi.bende hep omzumda pembe kıyafetlerin içinde bebişimin popişini çıkararak uyuyuşunu hayal ediommm.çok tatlı geliooo.canım benim ben iyiyim sanırım kızının arkadaşıda iyi. Karnımda bir gıdıklanma hissediyroum bu benim şakacı kızım galiba dimi teyzesi. Canım hiçç üzülme. Hepimizin duaları seninle bebegin tam zamanında gelecek allahın izniyle. Ve o güzel cicişlerini giydiricen hayırlısıyla. Sonra da kızlarımızı okula göndericez birlikte. Ayyy bu birlikte el ele tutuşup okula gitme hayali nedense çıkmıyor beynimden. Allahım ne olur bize ve tüm bekleyenler yaşatsın bu güzel duyguyu.
.
slm hanımlarrr biz yine geldikkk nassınız?koltuğumda uzanıppp leptobumdan yazıyorum sizlereee oğlumun bugün doğum günü o yüzden çooook mutluyummm,akşam 19 50 de dünyaya geldiii yani gelicekk
keremre,sumru+,seastar,afr,shining,melisax,saribeybi,aşk sarhoşu olmak istiyor,dscopur+,son_ece,
hepinize selamlar , nasılsınız bakem?
betülde burdaymış nasıl oldun canım bi sorun yok dimi
maşallah oğluşuna iyi ki doğmuş oğlun olmuş
canım sana da mı kociş 14 şubat hediyesi olarak aldı bana da almış çok sevindim bi kez daha sevdim kocişimi
hoşgeldin ebrucum ve cici kızı iyiyiz şükür sen nasılsın kızın napıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?