Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

çok şükür canımmm.beklioss bakalım çrşyı allah hayırlı haberlerle karşılaştrısın inşş

senin doğum sonrası iznin yaza geliyor dimi ? çarşamba günü yine rapor al bacım bence ..okul çok yoruyor insanı ben bu ağrılarımdan daha çok ağrı çekiyordum çalışırken

slm hanımlarrr biz yine geldikkk nassınız?koltuğumda uzanıppp leptobumdan yazıyorum sizlereee oğlumun bugün doğum günü o yüzden çooook mutluyummm,akşam 19 50 de dünyaya geldiii yani gelicekk

dogum gününüz kutlu olsun canım allah hep birlite uzun ömürler versin oğluşuna ve ailene

evet tatlım öyle oldu,bitanede kardeşine aldı pc de çocuklara kaldıı

Aysena2004 ikiz kızlarını dünyaya getirmiş ebru sana da bildirmişti ilerleyen sayfalarda belki sen görmemişsindir bir hafta önce dogum yapmış ancak toparlanmış ayaga kalkmış. Nasılsın bacım güzel kızın nasıl.

kızlar bana çok tuhaf şeyler oluyor ..eşim bugün 'sen birşeye mi sıkılıyorsun zayıflamaya başladın' dedi ..tartıldım normalde son haftalarda bebiş 200 250 gr alıyor .ve ben son 1.5 aydır 1 kilo almışım, kızımda 1 kilodan fazlasını aldı ..normal mi bilemiyorum .umarım sorun yoktur.

dogum gününüz kutlu olsun canım allah hep birlite uzun ömürler versin oğluşuna ve ailene

saol cnmmm çok tşk ederimmm amin inşallah darısı sizlerin başına olsun....

ebrucum hoşgeldin cnm nasılsınnn bebişin ters dönmüşşşş doğuma hazırım ben diyo annesii hazırlıklı olll.

canımmmm o çok normal korkma sakın ablamda öyle çok zayıflamıştı doğuma yakın neden biliyomusun,doğumunun yaklaştığına işaret cnm,doğum sisi çökmüştür üstüne artık.

yok canım ya. Belki eşinin gözü alışmıştır bu haline ona öyle gemiştir. Artık son zamanlarda bebişler alıyorlarmış kiloyu belki ondandır sen yemenden içmenden kesme kii şöyle tombiş tombiş güzeller güzeli saglıklı bir kızın olsun allahın izniyle.

selam ben çok yoğunum hemde çok herkes tedirgin bi şekilde bölge müdürnü bekliyor.
sen nasılsın

ne stresli işin var senin ya ..Allah yardımcın olsun canım ben evde yatıyorum bol bol

hay maşallah ilk bebeklerimiz geldi desene . kızım o kadar az hareket ediyor ki teyzesi sinir ediyor beni ..sen nasılsın bebişimiz nasıl?

30.haftadan beri ters teyzesi .oğlunun doğum günüymüş nice mutlu yıllara..

melis bişi sorcam bebeğin portbebesini doğumda götüreyim mi hastaneye 2 tane battaniye koydum zaten .ne dersin?

senin doğum sonrası iznin yaza geliyor dimi ? çarşamba günü yine rapor al bacım bence ..okul çok yoruyor insanı ben bu ağrılarımdan daha çok ağrı çekiyordum çalışırken

ayyy c,tesi dr a sorup.pazartesiden itibaren yine alırım canımm.ayy tek zamanında gelsine izin ne gözümde diil.doğum sonrasının 1 ayı gidio tatile.bide bi arkadaş izne ayrıldıı.bana 29 saat ders verdiler.nöbetimde yoktuu.onuda verdiler 26 haftada nöbet için rapor vercekti dr.çarşamba verir.birde sabah öğlen karışık p.tesi 8:40tan 16:40 a kadar 8 saat ders 2 saat boşluk var mesela salıda ölee.yani çok yoğun oldu.ücretli öğretmen gelmediyse kesin alırım gibi.idareciler anlayışlı saolsunlar.hepsi çok üzüldü hamileyim die.olmazsa dilekçe verip 15 saat verin derimm

keremre,sumru+,seastar,afr,shining,melisax,saribeybi,aşk sarhoşu olmak istiyor,dscopur+,son_ece,

hepinize selamlar , nasılsınız bakem?
merhaba ebru iyiyim canım sen nasılsın?

cok iyi canım benim,, valla korkuttuydun hepimizi,

bende iyiyim cnm efet başlicaz inşşş
benim de hislerim aynen boyle

canımmmm o çok normal korkma sakın ablamda öyle çok zayıflamıştı doğuma yakın neden biliyomusun,doğumunun yaklaştığına işaret cnm,doğum sisi çökmüştür üstüne artık.

ayyy heyecanlandım bi anda ..doğuma yakın göbek aşağıya iner derlerya benimki hala normal duruyor .ama sancılarım arttı geceleri uykudan uyandırıyor.bide kasılmalarda nefes alamıyorum ..

bence gerek yok tatlım onu hastaneden çıkartırken kullanırsın nasılsa biri getirir sonrasında yanına.

süper hadi hayırlısı bacım her ilişkinde besmele çekmeyi unutma .Allah hayırlı evlat versin hepimize

amiiiiiinnnn. kizlar ben geldim yine :) ay 10 dakikadir sirf karnimi gözetliyom. sekilden sekile giriyo ya masallah bebisim hareketli. ay kizlar gece bacagima bi kramp girdi bacagim kopuyo sandim hatta hala agriyo ya. hangi yiyeceklerde magnezyum cok ya onlari yesem bari. muz hergün yiyordum fazla gibime geldi birde galiba muz cok kilo yapti. bu ay biraz azalttim yani haftada 3 tane falan yine yiyorum ama dün gece agridan uyandim valla. ne yesemki. birdahakine doktora gidince sorarim gerci ama iki hafta sonra birdahaki randevu ilacta kullanmak istemiyorum doktora danismadan.

doğru sizin öyle bir şansınız var evet olmazsa maaş karşılığı çalışırsın risklerini anlat canım .anlayışlılarmış ne güzel .nöbetinin 24 te bitmesi gerekiyordu canım . hiçbir şey kızından önemli değil . Rabbime emanetler hepside
merhaba ebru iyiyim canım sen nasılsın?

cok iyi canım benim,, valla korkuttuydun hepimizi,

benim de hislerim aynen boyle

doğurmayı bekliyorum kuzum ne olsun yatıyorum evde

ne stresli işin var senin ya ..Allah yardımcın olsun canım ben evde yatıyorum bol bol

?

sorma ya malesef tanıklarıma iş arayanlara diyorum zaten banka mı Allah korusun ben ettim siz etmeyin diye .
bişey sorucam benim şimdi 15 günde yıllık izin hakkım var 8 hafta önce 8 hafta sonra 6 aya kadar da ücretsiz izin hakkım var bu 8 haftalık öncelik nasıl hesaplanıyo yani benim normalde 3 eylül ama doktor ulrasonda gelişme göre adet düzensizliğim olduğu için 13 eylül dedi ben 3 e göre izin alsam 13 de olsa ne olur yada tam tersi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…