çok şükür canımmm.beklioss bakalım çrşyı allah hayırlı haberlerle karşılaştrısın inşş
slm hanımlarrr biz yine geldikkk nassınız?koltuğumda uzanıppp leptobumdan yazıyorum sizlereee oğlumun bugün doğum günü o yüzden çooook mutluyummm,akşam 19 50 de dünyaya geldiii yani gelicekk
maşallah oğluşuna iyi ki doğmuş oğlun olmuş
canım sana da mı kociş 14 şubat hediyesi olarak aldı bana da almış çok sevindim bi kez daha sevdim kocişimi
hoşgeldin ebrucum ve cici kızı iyiyiz şükür sen nasılsın kızın napıyor?
selam ben çok yoğunum hemde çok herkes tedirgin bi şekilde bölge müdürnü bekliyor.keremre,sumru+,seastar,afr,shining,melisax,saribeybi,aşk sarhoşu olmak istiyor,dscopur+,son_ece,
hepinize selamlar , nasılsınız bakem?
dogum gününüz kutlu olsun canım allah hep birlite uzun ömürler versin oğluşuna ve ailene
biz iyiyiz canım şükürler olsun sen nasılsın ? bebiş çalışmaları başlıyormuş
kızlar bana çok tuhaf şeyler oluyor ..eşim bugün 'sen birşeye mi sıkılıyorsun zayıflamaya başladın' dedi ..tartıldım normalde son haftalarda bebiş 200 250 gr alıyor .ve ben son 1.5 aydır 1 kilo almışım, kızımda 1 kilodan fazlasını aldı ..normal mi bilemiyorum .umarım sorun yoktur.
kızlar bana çok tuhaf şeyler oluyor ..eşim bugün 'sen birşeye mi sıkılıyorsun zayıflamaya başladın' dedi ..tartıldım normalde son haftalarda bebiş 200 250 gr alıyor .ve ben son 1.5 aydır 1 kilo almışım, kızımda 1 kilodan fazlasını aldı ..normal mi bilemiyorum .umarım sorun yoktur.
selam ben çok yoğunum hemde çok herkes tedirgin bi şekilde bölge müdürnü bekliyor.
sen nasılsın
Aysena2004 ikiz kızlarını dünyaya getirmiş ebru sana da bildirmişti ilerleyen sayfalarda belki sen görmemişsindir bir hafta önce dogum yapmış ancak toparlanmış ayaga kalkmış. Nasılsın bacım güzel kızın nasıl.
saol cnmmm çok tşk ederimmm amin inşallah darısı sizlerin başına olsun....
ebrucum hoşgeldin cnm nasılsınnn bebişin ters dönmüşşşş doğuma hazırım ben diyo annesii hazırlıklı olll.
senin doğum sonrası iznin yaza geliyor dimi ? çarşamba günü yine rapor al bacım bence ..okul çok yoruyor insanı ben bu ağrılarımdan daha çok ağrı çekiyordum çalışırken
merhaba ebru iyiyim canım sen nasılsın?keremre,sumru+,seastar,afr,shining,melisax,saribeybi,aşk sarhoşu olmak istiyor,dscopur+,son_ece,
hepinize selamlar , nasılsınız bakem?
cok iyi canım benim,, valla korkuttuydun hepimizi,amin canım allah razı olsunnnnn
saol canımmm valla 14 şubat kabusumuz olduydu şimdi içime rahatlık geldi çok yiyom kilo alsın dieee:)))
tamam canımmm.saol allah razı olsun.
maşallahhhhhh allahım esirgesinnnn ve korusunn
benim de hislerim aynen boylebende iyiyim cnm efet başlicaz inşşş
bende iyiyim cnm efet başlicaz inşşş
canımmmm o çok normal korkma sakın ablamda öyle çok zayıflamıştı doğuma yakın neden biliyomusun,doğumunun yaklaştığına işaret cnm,doğum sisi çökmüştür üstüne artık.
ne stresli işin var senin ya ..Allah yardımcın olsun canım ben evde yatıyorum bol bol
hay maşallah ilk bebeklerimiz geldi desene . kızım o kadar az hareket ediyor ki teyzesi sinir ediyor beni ..sen nasılsın bebişimiz nasıl?
30.haftadan beri ters teyzesi .oğlunun doğum günüymüşnice mutlu yıllara..
melis bişi sorcam bebeğin portbebesini doğumda götüreyim mi hastaneye 2 tane battaniye koydum zaten .ne dersin?
süper hadi hayırlısı bacım her ilişkinde besmele çekmeyi unutma .Allah hayırlı evlat versin hepimize
ayyy c,tesi dr a sorup.pazartesiden itibaren yine alırım canımm.ayy tek zamanında gelsine izin ne gözümde diil.doğum sonrasının 1 ayı gidio tatile.bide bi arkadaş izne ayrıldıı.bana 29 saat ders verdiler.nöbetimde yoktuu.onuda verdiler 26 haftada nöbet için rapor vercekti dr.çarşamba verir.birde sabah öğlen karışık p.tesi 8:40tan 16:40 a kadar 8 saat ders 2 saat boşluk var mesela salıda ölee.yani çok yoğun oldu.ücretli öğretmen gelmediyse kesin alırım gibi.idareciler anlayışlı saolsunlar.hepsi çok üzüldü hamileyim die.olmazsa dilekçe verip 15 saat verin derimm
merhaba ebru iyiyim canım sen nasılsın?
cok iyi canım benim,, valla korkuttuydun hepimizi,
benim de hislerim aynen boyle
ne stresli işin var senin ya ..Allah yardımcın olsun canım ben evde yatıyorum bol bol
?
bence gerek yok tatlım onu hastaneden çıkartırken kullanırsın nasılsa biri getirir sonrasında yanına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?