amiiiiiinnnn. kizlar ben geldim yine :) ay 10 dakikadir sirf karnimi gözetliyom. sekilden sekile giriyo yamasallah bebisim hareketli. ay kizlar gece bacagima bi kramp girdi bacagim kopuyo sandim hatta hala agriyo ya. hangi yiyeceklerde magnezyum cok ya onlari yesem bari. muz hergün yiyordum fazla gibime geldi birde galiba muz cok kilo yapti. bu ay biraz azalttim yani haftada 3 tane falan yine yiyorum ama dün gece agridan uyandim valla. ne yesemki. birdahakine doktora gidince sorarim gerci ama iki hafta sonra birdahaki randevu ilacta kullanmak istemiyorum doktora danismadan.
doğru sizin öyle bir şansınız var evet olmazsa maaş karşılığı çalışırsın risklerini anlat canım .anlayışlılarmış ne güzel .nöbetinin 24 te bitmesi gerekiyordu canım . hiçbir şey kızından önemli değil . Rabbime emanetler hepside
doğurmayı bekliyorum kuzum ne olsun yatıyorum evde
ben osteocare isimli magnezyum ilacını kullanıyorum canım 24.haftadan beri günde 2 tane ..ve hergün muz.
sorma ya malesef tanıklarıma iş arayanlara diyorum zaten banka mı Allah korusun ben ettim siz etmeyin diye .
bişey sorucam benim şimdi 15 günde yıllık izin hakkım var 8 hafta önce 8 hafta sonra 6 aya kadar da ücretsiz izin hakkım var bu 8 haftalık öncelik nasıl hesaplanıyo yani benim normalde 3 eylül ama doktor ulrasonda gelişme göre adet düzensizliğim olduğu için 13 eylül dedi ben 3 e göre izin alsam 13 de olsa ne olur yada tam tersi???
kizlar birsey daha sorcam. benim doktorum doguma kadar iliski serbest dedi ama burdakiler zaten pek anlamiyo bence sey olsunda onlara geresi önemli degil. gercekten ne zaman iliski yasak?
Evet çok şükür topigimizin ilk bebeleri geldi. Sıra ya sende şimdi yada masum piside bakalım kimin kızı daha aceleci davranacak allahım sag salim kucaklarınıza almayı nasip etsin. Canım bebegin yeri azalıyor ya bebek büyüdükçe o yozden artık daha az hareket ediyordur. Ben hep böyle duydum. Sayman lazımmış günde 10 kez oynaması lazımmış birde öyle degişik bir durum varmış detayını bilmiyorum ama hemen araştırıcam bakayım yanlış bilgi vermeyelimç
canım 26da dediler dr da idarecilerde bazılarıda nette 26 yazmış.hani son 3 ay dio ya yönetmeliktee.öle bişey işte. zaten nöbetimi 2.dönem verdiler 1.dönem vermemişlerdi.onuda ben hiç tutmadım okula sadece p.tesi giitm salı rapor aldım yaa ondan.
allah yar ve yardımcımız olsunn.oyy ne güzel yaa bu bekleyiş dimi.
aysenanın bebişleri gelmişmi yerim ben onları allah sağlıklı ve hayırlı evlatalr olmalarını nasip etsinn.
melisimin oğluda iyiki doğmuş.nice güzel yıllara inş.hayırlı yaşlar olsunn
bi olmustu söyle 20inci haftalarda falan. ondan sonra hergün muz yemeye basladim. olmuyordu iste u aralar pek yemiyorum dün yine oldu. anam nasil acidi ya. kilo yapiyo diye azaltmistim ama neyse bosver kiloyu ben en iyisi yemeye devam edeyim. kilo demisken gecen aydan beri 1 kilo almisim. bu 1 kilonun yarisinida bebisim almis zaten. simdiye kadar toplam 10 kilo almis oldum kizlar. sevindim valla :)
kizlar birsey daha sorcam. benim doktorum doguma kadar iliski serbest dedi ama burdakiler zaten pek anlamiyo bence sey olsunda onlara geresi önemli degil. gercekten ne zaman iliski yasak?
bi olmustu söyle 20inci haftalarda falan. ondan sonra hergün muz yemeye basladim. olmuyordu iste u aralar pek yemiyorum dün yine oldu. anam nasil acidi ya. kilo yapiyo diye azaltmistim ama neyse bosver kiloyu ben en iyisi yemeye devam edeyim. kilo demisken gecen aydan beri 1 kilo almisim. bu 1 kilonun yarisinida bebisim almis zaten. simdiye kadar toplam 10 kilo almis oldum kizlar. sevindim valla :)
canım yasal olarak iznini 32 + 0 da alabiliyorsun ..doktor ultrasona göre verir muhtemelen .
süper hadi hayırlısı bacım her ilişkinde besmele çekmeyi unutma .Allah hayırlı evlat versin hepimize
tmm cnm kocişime derim o da çeksin babası sonuçta temeli atan o
aradım kocişim de hastaydı dün gece acile gittik midesi berbat bugün de kalktı gitti işe, aklım kaldı.
benim adamda yatağa girer 2 dk sonra derin uykulara dalıverir.gün aşırı nasıl yapıcaz bilmiyorum.uyandırırım artık ben kalk kalk bebek yapıcaz diye
valla tatlım bence doktor yasaklamadıkça doğuma kadar serbest hatta benim bir arkadaşım ilişki sırasında sancılandı ve doğuma gitti doktor da bu durum doğumu kolaylaştırır diye bilgi vermişti ne kadar doğru bilemiyorum yaniii
kızlar bize müsade .görüşürüz
Selam kızlar ne var ne yok
hoşgeldin cnm nolsun kimseler yok topikte sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?