Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben osteocare isimli magnezyum ilacını kullanıyorum canım 24.haftadan beri günde 2 tane ..ve hergün muz.

kizlar birsey daha sorcam. benim doktorum doguma kadar iliski serbest dedi ama burdakiler zaten pek anlamiyo bence sey olsunda onlara geresi önemli degil. gercekten ne zaman iliski yasak?

Evet çok şükür topigimizin ilk bebeleri geldi. Sıra ya sende şimdi yada masum piside bakalım kimin kızı daha aceleci davranacak allahım sag salim kucaklarınıza almayı nasip etsin. Canım bebegin yeri azalıyor ya bebek büyüdükçe o yozden artık daha az hareket ediyordur. Ben hep böyle duydum. Sayman lazımmış günde 10 kez oynaması lazımmış birde öyle degişik bir durum varmış detayını bilmiyorum ama hemen araştırıcam bakayım yanlış bilgi vermeyelimç

canım 26da dediler dr da idarecilerde bazılarıda nette 26 yazmış.hani son 3 ay dio ya yönetmeliktee.öle bişey işte. zaten nöbetimi 2.dönem verdiler 1.dönem vermemişlerdi.onuda ben hiç tutmadım okula sadece p.tesi giitm salı rapor aldım yaa ondan.
allah yar ve yardımcımız olsunn.oyy ne güzel yaa bu bekleyiş dimi.

aysenanın bebişleri gelmişmi yerim ben onları allah sağlıklı ve hayırlı evlatalr olmalarını nasip etsinn.
melisimin oğluda iyiki doğmuş.nice güzel yıllara inş.hayırlı yaşlar olsunn

ben osteocare isimli magnezyum ilacını kullanıyorum canım 24.haftadan beri günde 2 tane ..ve hergün muz.

bi olmustu söyle 20inci haftalarda falan. ondan sonra hergün muz yemeye basladim. olmuyordu iste u aralar pek yemiyorum dün yine oldu. anam nasil acidi ya. kilo yapiyo diye azaltmistim ama neyse bosver kiloyu ben en iyisi yemeye devam edeyim. kilo demisken gecen aydan beri 1 kilo almisim. bu 1 kilonun yarisinida bebisim almis zaten. simdiye kadar toplam 10 kilo almis oldum kizlar. sevindim valla :)

canım yasal olarak iznini 32 + 0 da alabiliyorsun ..doktor ultrasona göre verir muhtemelen .

kizlar birsey daha sorcam. benim doktorum doguma kadar iliski serbest dedi ama burdakiler zaten pek anlamiyo bence sey olsunda onlara geresi önemli degil. gercekten ne zaman iliski yasak?

doktorun serbest dediyse problem yok canım sen yinede gittiğinde bi sor.

doğru artık yeri kalmadı ve her hareketi canımı acıtıyor .evet canım doğru bilgi günde 10 kere hareket etmesi lazım

aman siz iyi olunda gerisi önemli değil korkuttunuz bizi baya

1 kilo harika valla canım .ben o zamanlar haftada 1 kilo aldığım oluyordu

son 3 ay olmasın diye okumuştum 1-2 yerde

ben hergün yiyiyorum 1 tane muz zaten normaldede yerdim şuan için bi sıkıntı yaratmadı bakalım

canım yasal olarak iznini 32 + 0 da alabiliyorsun ..doktor ultrasona göre verir muhtemelen .

anladım canım bakalım o zaman gelsin hayırlsı ile

bu arad ben kaçdım bölge müdür 10 dk içinde burdfayımış

süper hadi hayırlısı bacım her ilişkinde besmele çekmeyi unutma .Allah hayırlı evlat versin hepimize

tmm cnm kocişime derim o da çeksin babası sonuçta temeli atan o
aradım kocişim de hastaydı dün gece acile gittik midesi berbat bugün de kalktı gitti işe, aklım kaldı.
benim adamda yatağa girer 2 dk sonra derin uykulara dalıverir.gün aşırı nasıl yapıcaz bilmiyorum.uyandırırım artık ben kalk kalk bebek yapıcaz diye

valla tatlım bence doktor yasaklamadıkça doğuma kadar serbest hatta benim bir arkadaşım ilişki sırasında sancılandı ve doğuma gitti doktor da bu durum doğumu kolaylaştırır diye bilgi vermişti ne kadar doğru bilemiyorum yaniii

söyle çeksin tabi aklına gelirsebizde ben hatırlatmıştım.

benimde bi arkadaşta son haftaya kadar açılma olmamış doktor ilişkiye girin doğumu kolaylaştırır demiş.insan cesaret edemiyor ilşkiye valla birşey olacak gibi geliyor bebişe

Selam kızlar ne var ne yok

kızlar bakın bebiş düşünenler için güzel bir bilgi buldum.
hep şu yumurtlama zamanını nasıl anlayacağız diye merak ederiz.
akıntı durumuna göre yazmış bir doktor ;

1-kuru..... ...........muhtemelen doğurgan değil
2-yapışkan...........muhtemelen doğurgan değil
3-krem kıvamında..muhtemelen doğurgan ve yumurtlamaya yakın
4-su kıvamında.....doğurgan ve yumurtlamaya yakın
5-yumurta akı kıvamında.....en doğurgan,yumurtlamaya çok yakın (en verimli günler)

umarım işimize yarar bu bilgi

kizlar birsey daha sorcam size. nedense artik sade süt icince midem bulaniyo yani sevmiyorum artik sade sütü. evde kakao katiyorum isyerindede yok buradda hep kahve oluyo birazcik yani bi yudum kadar kahve katiyorum süte birsey olmaz okadardan demi? simdide cappucino iciyorum kizlar zararli olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…