Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

iyi akşamlar kızlar ..kocişim kızımızın kapı süslerini ve bebek şekerlerini almış bugün ..ne kadar mutlu oldum anlatamam .pek kimsemiz yok burda almayalım demiştim sürpriz yapmış..şekerlerimiz iki çeşit biri biberon diğeri emzik memlekete göndercez artanları artık herşeyin hazır Elifim bekliyoruzzz sağlıkla gel inşallah

ahhh cnm yaaaaaaaa teyzesi yesin onun şekerlerini ne güzel bak kocişin süpriz yapmış.

ooo kuzum sen burdamıydın benim kızım hep uslu teyzesi inş.doğuncada öle olur..sen napıyon evde misin

evt tatlım burdayım.maşallah inş cnm doğunca da yormaz inş. evdeym cnm kociş tv izliyo bende takılam buraya dedim

günaydınlarrrrr size sabah sabah güsel haberlerim var dün minnacık kesemizi gördük ve kan değerim 1375 e yükselmiş şükür rabbime. şimdilik iyi gidiyoz.

Günaydın rodinia nasılsın?

günaydınlarrr hanımlar..

günaydın nimetcim nasıl oldu kasık ağrıların?

günaydınlarrrrr size sabah sabah güsel haberlerim var dün minnacık kesemizi gördük ve kan değerim 1375 e yükselmiş şükür rabbime. şimdilik iyi gidiyoz.

cnm Allah sağlıklı bir şekilde geçirmeni nasip etsin hamişliğini ve sağlıkla al kucağına inş.

günaydınnn hanımlar nasılsınzz?

günaydın melisa hoşgeldinnn

merhaba canımmm benimmmm çokk sevindimmmmm hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım benimmm sağsağlim doğar bebişin inşşş rabbim sıkıntısız stressiz hamilelik geçirmeni nasip etsin canımm

slm kızlaaar ben aylardır yazamadım ama arada okuyup takip ediodum. bu ay tedaviye başladım ben de pko vardı 1senedirkorunmuoduk.bu ay klomen kullandım ama bi gelişme olmadı bakalım inş.önümüzdeki aylarda olur.burdaki tüm isteyenlere de biran önce nasip etsin ALLAH.Bu arada GÜL hamileymiş hayırlı olsun inş. sağlıklı sıhhatli alırdın kucağına bebişini.

mayaaaa kız ne zamandır görüşemedik naber nasıl gidiyor

saol canım evet görüşemedik cnm.tedaviye başladım bu ay tatlım klomen kullandım ama bi gelişme olmadı çarşamba tekrar gidicem yumurta takibi yapılıo olmadı öbür ay artık.sen naptın ilaç kullanıosun sanırım sen de

canım bende bir kaç ay ara vermiştim bitkisel çaylar kullandım onlarla adetimi düzenlemeye uğraştım yazın bi türlü olamıyordumda duphaston ile söktürmüştüm ya ondan sonra 60 günde peşinden 39 günde kendiliğimden olmuştum tam düzene giriyor demiştim tekrar gelmedi 75 gün sürdü bende tedaviye tekrar başlayayım dedim dün rahim filmi çekildim çok şükür tüplerimde bi sorun çıkmadı bidaha adet olunca gidecem doktora iğne tedavisine başlayacağım çünkü klomen bendede hiç bi işe yaramadı malesef umarım iğne iyi gelir kesin sendede doktor yakında iğne tedavisine geçer klomenle bi yere varılmayınca
bitkisel çaylarada başladım tekrar galiba az çok faydası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…