canım bende bir kaç ay ara vermiştim bitkisel çaylar kullandım onlarla adetimi düzenlemeye uğraştım yazın bi türlü olamıyordumda duphaston ile söktürmüştüm ya ondan sonra 60 günde peşinden 39 günde kendiliğimden olmuştum tam düzene giriyor demiştim tekrar gelmedi 75 gün sürdü bende tedaviye tekrar başlayayım dedim dün rahim filmi çekildim çok şükür tüplerimde bi sorun çıkmadı bidaha adet olunca gidecem doktora iğne tedavisine başlayacağım çünkü klomen bendede hiç bi işe yaramadı malesef umarım iğne iyi gelir kesin sendede doktor yakında iğne tedavisine geçer klomenle bi yere varılmayınca
bitkisel çaylarada başladım tekrar galiba az çok faydası oluyor
doğru sende pko vardı bende öyle bişe yok işte klomen kullanıncada çoğu zaman kist yapıyormuş ama bana rahim filminden önce alltan ultrasonda baktı rahimin tertemiz bir tanecik kücücük hiç önemli olmayan bi kist var dedi doktorum şaşırdım yani gerçekten tek sorunum yumurtalıklarımın tembelliği
iğne şeker hastalarının vurunduğu insülin iğnesi gibi aynı en geç adetin 3. günü galiba günde 3 kere yalan olmasın kendin karnından uyguluyorsun yumurtlama gününe kadar zorlanacağımı sanmıyorum çünkü eşim şeker hastası insülin iğnesi yapıyor kolay bi yöntem neredeyse hiç ucu yok gibi
inşallah senden klomen fayda ederde daha fazla uzamaz tedavin
senin yaşın kaçtıki canım doktorun öyle dedi
bak ben en son 39 günde kendiliğimden adet olduğum ay böğürtlen kökü kaynatıp içmiştim yumurtlamaya çok faydalıymış belkide onun sayesinde ozaman geldi adetim çok uzamadan salak gibi ertesi ay içmedim yine hiç adet olamadım sende bi dene istersen zararı olmaz nasıl olsa
sanada doktorun rahim filmi çekindiğin ay korunun dedimi bana dün öyle dedi doktorum radyasyon nedeninden riskli ola bilir bu ay gebelik olmaması lazım kesinlikle dikkat edinin eşin korunsun dedi
ben böğürtlen kökünü yine burada kk da okumuştum ama neresinde bulamadım
canım aktarda satılıyor 400 gram böğürtlen kökü 6 litre soğuk suya koyuyorsun kaynatıyorsun kaynar kaynamaz altını kıs 30 dakika demlendir sonra altını kapat
eğer akşam yaptıysan o şekilde sabaha kadar bırak sabah yaparsan akşama kadar beklet sonra bi kaba dök süzerek buzdolabında tut her sabah ve akşam aç karnına bir çay bardağı adetin ilk günü başlaya bilirsin
tadı bana ilk zamanlar saman gibi gelmişti sevmemiştim ama şimdi başka çaylarda deniyorum onların yanında böğürtlen kökünün tadı iyi diye bilrim :)
sen istersen önce yarısı kadar al yap dene
ben de rahim filmi çekildim cnm çok şükür benimkiler açık ama tam bir pko hastasısın dio doktor tedavi geç yanıt vericek galiba dio iğne tedavisi var günlük dedi ama yaşın küçük olduğu için başlamak istemiorum hemen dedi yan etkisi var dedi bakalım biraz deneyim klomen sonra ne dicek.senin de inş.tedavin biran önce cevap verir cnm nasıl olcak bu iğne tedavisi.
doğru sende pko vardı bende öyle bişe yok işte klomen kullanıncada çoğu zaman kist yapıyormuş ama bana rahim filminden önce alltan ultrasonda baktı rahimin tertemiz bir tanecik kücücük hiç önemli olmayan bi kist var dedi doktorum şaşırdım yani gerçekten tek sorunum yumurtalıklarımın tembelliği
iğne şeker hastalarının vurunduğu insülin iğnesi gibi aynı en geç adetin 3. günü galiba günde 3 kere yalan olmasın kendin karnından uyguluyorsun yumurtlama gününe kadar zorlanacağımı sanmıyorum çünkü eşim şeker hastası insülin iğnesi yapıyor kolay bi yöntem neredeyse hiç ucu yok gibi
inşallah senden klomen fayda ederde daha fazla uzamaz tedavin
senin yaşın kaçtıki canım doktorun öyle dedi
selamm kızlarrr nasılsınız
mayacımm canımm uzun süredir senlede karşılaşmadık nasılsın ne var ne yok?
kızlarr ya karşı komşum ev sahibim aynı zamanda onunda bebeği yoltu yaş sınır 40 ta oda tüp bebek için tedaviye başlamıştı ama olmayacak demiş doktor çok üzüldüm onon hiç yumurta oluşmuyomuş günlük iğnede vurulmuştu bir hafta kadar
ooo kuzum sen burdamıydın benim kızım hep uslu teyzesi inş.doğuncada öle olur..sen napıyon evde misin
iyi akşamlar kızlar ..kocişim kızımızın kapı süslerini ve bebek şekerlerini almış bugün ..ne kadar mutlu oldum anlatamam .pek kimsemiz yok burda almayalım demiştim sürpriz yapmış..şekerlerimiz iki çeşit biri biberon diğeri emzik memlekete göndercez artanlarıartık herşeyin hazır Elifim bekliyoruzzz sağlıkla gel inşallah
evet cnm arada bakıodum ama yazamadım bi türlü pko vardıben bu ay tedaviye başladım klomen kullandım ama bi gelişme olmadı.sen hamileydin sanırım ne kadarlık oldu cnm.komşunun da Allah yardımcısı olsun ama yaşı baya büyükmüş...
inşallah canımm tez zamanda olur dualarımm sizinle evet benim 33 haftalık oldu bebiş ama üzülüyorum yaa ne güselki sizin yaşınız daha küçük komşumda 2 yıllık evli 2. evliliği RABBİM tez zamanda isteyenlere nasip etsin inşallah
günaydınlarrrrr size sabah sabah güsel haberlerim var dün minnacık kesemizi gördük ve kan değerim 1375 e yükselmiş şükür rabbime. şimdilik iyi gidiyoz.
oo maşallah.. sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına inş. canım azkalmış doğumuna ne güselll....sen kaç yaşındasın cnm
85 liyim canımm inşallah alırım canımm her dönemimn sıkıntısı farklı oluyo
daha çok gençsin sen de şekerim :)
evet cnm arada bakıodum ama yazamadım bi türlü pko vardıben bu ay tedaviye başladım klomen kullandım ama bi gelişme olmadı.sen hamileydin sanırım ne kadarlık oldu cnm.komşunun da Allah yardımcısı olsun ama yaşı baya büyükmüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?