89 luyum cnm ben de..
slm kızlarr bakıyorumda yaşlardan açılmış konu,bende söyliyim bariiii yaşımı,27 yaşındayım canmm,ve 3.bebişim benimmmmm oğluşum olucak kızlar bilmeyeniniz varsa öğrensinnn
slm kızlarr bakıyorumda yaşlardan açılmış konu,bende söyliyim bariiii yaşımı,27 yaşındayım canmm,ve 3.bebişim benimmmmm oğluşum olucak kızlar bilmeyeniniz varsa öğrensinnn
senin maşallahın var valla ben sana göre geç kaldım zaten 3 çocuk yapsam yaşım 35 i bulur senin daha yolu var 4 5 ...
haa buara tebrik ederim canımm oğluşun oluyomuş evde erkek sayısı artıyoo maşallah
yoook cnm 3 yeter allahım onları bağışlasın inş,benim sezeryen cnm bide istesemde olmaz,eşime kalsa evet 4 diyo ama hayır yeter 3tane..
canımm haturlatmışın ama senii ii hatırlıyorumm bizim eruda pkoluydu hatırlarsan maşallah bebişi doğacak oldu habrin vardır belkimmm
yoook cnm 3 yeter allahım onları bağışlasın inş,benim sezeryen cnm bide istesemde olmaz,eşime kalsa evet 4 diyo ama hayır yeter 3tane..
çok saol cnm evet evde 3 erkek olucak inş,2de kız...sen nasılsın cnmm iyimisin oğluşun nasıl girmiyorsun eskisi gibi,gerçi bende pc başında oturamıyordum sandalye batıyodu resmen şimdi leptobumdan yazıyorum yattığım yerden.
evet canım biliorum ebrunun hamile olduğnu Allah bağışlasın ama benim pko biraz ileri derece sanırım zman alıcak gibi
senin maşallahın var valla ben sana göre geç kaldım zaten 3 çocuk yapsam yaşım 35 i bulur senin daha yolu var 4 5 ...
çok saol cnm evet evde 3 erkek olucak inş,2de kız...sen nasılsın cnmm iyimisin oğluşun nasıl girmiyorsun eskisi gibi,gerçi bende pc başında oturamıyordum sandalye batıyodu resmen şimdi leptobumdan yazıyorum yattığım yerden.
ya benim bu tedavi nekadar sürer bilmiorum o yüzden geç kalmadan başlamak istedim benim eşimde 3-4 tane olsun dio :)davulun sesi uzaktan hoş gelio sanırım bize
benim kocişte 6 istiyo beni korkutuyo farkındayımm eşim 30 yaşında ama yaşım geçmeden devamını getirelim diyo daha 1 tanesi doğmadan bak şimdi oğlumuz kardeşte ister diyip duruyo
canım en son ben burdayken bebiş istiodun çok sevindim hamile kalmana Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.
yaaa az önce cevap yazdım gelmedi şimdi yeniden yazıcam,sen kendini düşün cnm boşwer eşine bakma sen nasılsa onlar bakmıyo isterler tabi,benim eşimin yaşıda 35 benden yaşlıııı
canıımmm aynen öyle saten ilk doğunca bebek bidaha doğurmam dermiş insan 1 hafta sonra bidaha doğurursam sezeryan olsun dermiş aradan yıllar geçince yine normal doğururum dermiş
evet cnm 2sinde hiç korkmadımda bunda biraz bende korkuyorum açıkcası allah yardımcımız olsun.canımm sen tecrübelisin yaa ne güsel doğum hakkında ama ablam diyo bilmememen daha iyi ikincide herşeyi biliyon daha çok korkuyon diye
evet cnm bir oğlum olucak darısı senin başına inşallah en kısa zamandacanım en son ben burdayken bebiş istiodun çok sevindim hamile kalmana Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.
eveeett çok haklısın cnm öle oluomuşbiz bi birincileri doğursaydık hayırlısıyla
eee tabii zaten ben doğuracam o değilyaaa ama olsun yaaa oda bakacak nede olsa onunda yaşı geçmesin acık bebelerle top oynasın ip atlasın yaşı geçerse yapamazki bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?