evet cnm 2sinde hiç korkmadımda bunda biraz bende korkuyorum açıkcası allah yardımcımız olsun.
evet cnm bir oğlum olucak darısı senin başına inşallah en kısa zamanda
tatlı yedimya nasıl oynuyo şimdi yerim seni ben yaaaaa
evet bende öyle diyorum inşallah hayrıra doğar bebcikler daha sonra düşünürüz gerisini bilion bende iğne kullanıyorum hergün ikincidede öyle olacak diye çok korkuyorumm
ara verdin diye mi korkuyon kii en azından nasıl olacak onu bilion şimdi daha kolaymış sezeryan eskiden kum torbası varmış şimdi yokmuş heralde ablamda ilkinde koymuşler 2 yıl önce kzıı oldu daha kolay olmuş kum torbası koymamışlarda
kkız maşallah 15 haftalık iii hissediyosun ben hiç anlamazdım hep gazım var sandım belkide bebklti şimdi çok ii anlıyorumm ama eee neredeyse doğacak oldu ama
evet orası öyle tabi cnm sende sıcak bakıyosun galiba 6 çocuğa
ayyy yok ALLAH HAYIRLSINI VERSİN TABİİDE benim bünem kaldırmaz 6 ya düşünsne biri masanın altında biri mutfak tezgahında biri masanın üstüne biri televizyonbaşındaaadaha 4ünü saydım diğer ikisi kim bilir ne yapıyodur zordur yaa 6 çocukk olanında ALLAH yardımcısı olsunn
sen daha çokkkk miniksinn canımmm benim evlendiğim yaştasınn
ne iğnesi kullanıosun cnm:26:
hah şimdi konu aç bak istersen yorumlara o kum torbasını koymamışlar ablama çok rahat geçmiş o yüzden senin iki çocugada mı koydular o torayı ablamın 2 yıl önce doğan bebeğinde koymamışlar teknoloji gelişti sanırımöylemii bendede kum torbası vardı çok ağlamıştım alın üstümden diye dr lar ayağımı bağlamıştı atmıyim üstümden diye,şimdi bilmiyorum tabi aradan 7yıl geçti,cnm 3.bebek olduğu için anlıyabiliyorum erkenden,ilklerde geç hissediliyo,sende bundan sonrakilerde daha erken hissedersin cnmm
evet öle ama işte tedavi süreci beni korkutuo o yüzden hemen başladım anca olur
diğer 2 side seni bakırköyde ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde ziyarete geliyolardır
canımm hamişliğimn ilk zamanlarında lekelenmem devam etti düşük oln bebiştede lekem olmuştu bi başladık sonra devam ettim eski doktor devam dedi zararı yok diye tedbir amaçlı kullanıyorum bende kanı sulandırmak içinmiş
benimde 2 düşüğüm olduğu için bunda bebek aspirini kullanıyorum her gün kanı sulandırıyor.
hah şimdi konu aç bak istersen yorumlara o kum torbasını koymamışlar ablama çok rahat geçmiş o yüzden senin iki çocugada mı koydular o torayı ablamın 2 yıl önce doğan bebeğinde koymamışlar teknoloji gelişti sanırım
canımm hamişliğimn ilk zamanlarında lekelenmem devam etti düşük oln bebiştede lekem olmuştu bi başladık sonra devam ettim eski doktor devam dedi zararı yok diye tedbir amaçlı kullanıyorum bende kanı sulandırmak içinmiş
çok geçmiş olsun cnmmm zor oluodur ama bebeiş için değer
evet öle ama işte tedavi süreci beni korkutuo o yüzden hemen başladım anca olur
neyse hanımlar ben çıkıyim uzanıcam iyi akşamlar
çok geçmiş olsun cnmmm zor oluodur ama bebeiş için değer
kızlarr bende çıkıyorumm iyi akşamlarr görüşürüz inş. sonraa AEOLUN
evet canım bak bende 2.5 yıl düşünmedik sonra oldu düştü sonra istemesmde beklemek zorunda kaldım 3ay dedi dr ben 2 ay ancak bekleyebildim bu süreçte zaten psikolojim bozulmuştu en iyisi bırakmak korunmayı ben şimdi korunan olunca kendimi örnek veriyorum zaten herşey istediğin gibi gitmiyo kii
kızlarr bende çıkıyorumm iyi akşamlarr görüşürüz inş. sonraa AEOLUN
ii akşamlar kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?