Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın canlarım,
hala doğurmadım ..hafta sonu çok sancılandım ama düzenli olmadığı için doktora gitmedim ..annemde geldi . her an gelebilir bekliyoruz..

hadi bakalım bizde dört gözle bekliyoruz canım inşallah doğumun güzel geçer uğraştırmadan :)
normal doğummu olacak sezeryanmı?

sağol ebrarcığım bende iyiyim cuma günü rahim filmi çekindim biraz belimde sancı var hala yada antibiyotik verdi enfeksiyon olmasın diye oda yapıyor ola bilir çünkü benim bünyem antibiyotiği pek kaldırmıyor miğdemide fena yakıyor
senin nasıl geçiyor hamilelik

sağol canım merak ettiğin için . bilmiyorum ya hiç doğacağı yok gibi rahat orada.annem geldiya artık doğursamda önemli değilperşembe kontrolüm var bakalım ne dicek..

sen nasılsın ? bebiş nasıl?

günaydın kıslar nasılsınız.
rodincim inş hamilesindir canım benimde öle 1 kaç damlalık olmuştu allah gönlüne göre versin.
ebrucum hayırlı doğumlarr.
zeynebimm dikkat ett.
bu arada çarşamba dr gitces strese girdim yenidenn.
karnım çook büyüdü nolur dua edin kıslar tüm bu problemler orrtadan kalksınnn allahın izniyle.
bide tekrar rapor aldım ben gitmiom okulaa.
kahvaltı yapıp gelirim sonra hepinisi öptümmm

hadi bakalım bizde dört gözle bekliyoruz canım inşallah doğumun güzel geçer uğraştırmadan :)
normal doğummu olacak sezeryanmı?

amin canım Rabbim sizede en kısa zamanda hayırlı haberler versin inş. normal olacak bi aksilik olmazsa ..doğuma giderken haber vermeye çalışcam size dua edin nolur .korku kaplıyor bazen içimi

canım benim hadi hayırlısı peki sonucu ne zaman alcan yada aldın mı
ona göre tedaviye mi başlıcan rabbim fazla bekletmez inş. kuşum senide
antibiyotiği güzdüz kullanma mideni rahatsız ediyorsa
benim iyi çok şükür kilolar dışında fazla bi sıkıntım yok
sadece geçen gün şeker yükleme yapıldı şekerim 40 a düştü
o zaman çok kötü oldum ama şimdi iyiyim çok şükür

Sakin ol canımın içi yoktur bir sıkıntı kanaman lekelenmen yok dimi? Ağrın sızın ne alemde?

kızlar bu hafta inşallah uğurşu gelir bana bakalım ne olacak...

hayırlısı canım inş uğurlu gelir iyi haberler alırız

olmaz Allahın izni ile canım yat dinlen

Günaydın hanımlar biz geldik nasılnız? Ben az yorgunum çok iş yapmadım ama yoruldum karnım belim ağrıdı dünde canım bir yemek istedi zahmetli bişey ondan yaptım şimdi her yanm ağrıyor:) evim çok pis temizliyecek gücüm yok sağdan soldan toparlıyorum ama...işte böyleyim ben:)

kız sabret şurda ne kaldı ki
hadi bakalım inş. kolay bi doğum olur canım
ben iyiyim bebişte iyi teyzesi büyüyor inş. kızım

günaydın canım sen nasılsın ne var ne yok
evde dinleniyorsun dimi
hadi kahvaltını yapta gel canım
afiyet olsun size

teşekkür ederim canım . bebiş hareket ediyorsa sancında yoksa hiç korkma canım .ohh iyi yapmışsın rapor aldığına .hiç bi problem çıkmayacak Allahın izniyle

günaydın canım
allah kolaylık versin yorma kendini o kadar
bende dün temizlik yaptım belim çokk ağrıdı
bugün dinlen biraz yarın yaparsın

amin canım Rabbim sizede en kısa zamanda hayırlı haberler versin inş. normal olacak bi aksilik olmazsa ..doğuma giderken haber vermeye çalışcam size dua edin nolur .korku kaplıyor bazen içimi

korkma ya sakın ne güzel işte yakında bebeğini kucağına alacaksın hayırlısıyla

Canım içini ferah tut ne olur Allah'ın izniyle bişey olmayacak hep stresten oluyoruz böyle benimde bir haftadır kasılmalarım var hep üzüldüğünüz zaman oluyor bende doktora gitmeye korkuyorum suyum düzeldimi acaba kasılmalardan bişey olmuşmudur diye birde eşim bişey olursa ben sana sorarım deyip duruyor amam içimi ferah tutuyorum

kız dün 3-4 damla kahverengi geldi öğlenden sonra kesilde hala tık yokk :)))

Canım regline kaç gün var bendede öyle lekenlenme olmuştu:)

Canım ya hadi hayırlısı kolay rahat bir doğum olur inşaallah benimde korkularım geri döndü

sonucu hemen aldım canım zaten yaparkende söyledi doktorum tüplerim gayet açık hiç bi sorun yok daha sıvı yarıya gelmeden bitmiş geçmiş çok güzel dedi doktorum eşiminde sperm testi çok iyi artık adet olunca gel iğneye başlayalım dedi bugün 10. günüm 15. gün duphastona başlayacağım o bitince adet olurum ama bu ay kesinlikte hamilelik istemiyoruz radyasyon aldığından korunun dedi doktorum
ah canım ya sanada geçmiş olsun eskiden hiç böyle şeyler yoktu artık ne kadar zorlaştı herşey

günaydın canım hoşgeldin geçmiş olsun ya sende bu kadar yorma kendini bebişinin ve senin sağlığından önemli değil ya ev işleri bırak birazda dağınık olsun ne olcak eşin biraz yardımcı olur herhalde sen yeterki sağ salim bebişini kucağına al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…