günaydın canlarım,
hala doğurmadım ..hafta sonu çok sancılandım ama düzenli olmadığı için doktora gitmedim ..annemde geldi . her an gelebilir bekliyoruz..
kızlar bu hafta inşallah uğurşu gelir bana bakalım ne olacak...
anammm kız daha sabah sordum kızlara ebru doğurmadımı hala dedim
hadi gözün aydın annende yanında çok yi olmuş bak bebekin şeklide değişmiş kız
ay ne kadar hoş bişey yaa
bikaç gün sonra allahın izniyle kucağına alcan inş..
kız dün 3-4 damla kahverengi geldi öğlenden sonra kesilde hala tık yokk :)))sen adet olmadınmı hala nimetciğim hadi inşallah hamilesindir kız bi test yapsan ya belli olurdu
hadi bakalım bizde dört gözle bekliyoruz canım inşallah doğumun güzel geçer uğraştırmadan :)
normal doğummu olacak sezeryanmı?
sağol ebrarcığım bende iyiyim cuma günü rahim filmi çekindim biraz belimde sancı var hala yada antibiyotik verdi enfeksiyon olmasın diye oda yapıyor ola bilir çünkü benim bünyem antibiyotiği pek kaldırmıyor miğdemide fena yakıyor
senin nasıl geçiyor hamilelik
günaydın kıslar nasılsınız.
rodincim inş hamilesindir canım benimde öle 1 kaç damlalık olmuştu allah gönlüne göre versin.
ebrucum hayırlı doğumlarr.
zeynebimm dikkat ett.
bu arada çarşamba dr gitces strese girdim yenidenn.
karnım çook büyüdü nolur dua edin kıslar tüm bu problemler orrtadan kalksınnn allahın izniyle.
bide tekrar rapor aldım ben gitmiom okulaa.
kahvaltı yapıp gelirim sonra hepinisi öptümmm
kızlar bu hafta inşallah uğurşu gelir bana bakalım ne olacak...
rodincim inş hamilesindir canım benimde öle 1 kaç damlalık olmuştu allah gönlüne göre versin.
zeynebimm dikkat ett.
karnım çook büyüdü nolur dua edin kıslar tüm bu problemler orrtadan kalksınnn allahın izniyle.
sağol canım merak ettiğin için . bilmiyorum ya hiç doğacağı yok gibi rahat orada.annem geldiya artık doğursamda önemli değilperşembe kontrolüm var bakalım ne dicek..
sen nasılsın ? bebiş nasıl?
zeynebimm dikkat ett.
zeynebimm dikkat ett.
Günaydın hanımlar biz geldik nasılnız? Ben az yorgunum çok iş yapmadım ama yoruldum karnım belim ağrıdı dünde canım bir yemek istedi zahmetli bişey ondan yaptım şimdi her yanm ağrıyor:) evim çok pis temizliyecek gücüm yok sağdan soldan toparlıyorum ama...işte böyleyim ben:)
kız dün 3-4 damla kahverengi geldi öğlenden sonra kesilde hala tık yokk :)))
amin canım Rabbim sizede en kısa zamanda hayırlı haberler versin inş. normal olacak bi aksilik olmazsa ..doğuma giderken haber vermeye çalışcam size dua edin nolur .korku kaplıyor bazen içimi
zeynebimm dikkat ett.
kız dün 3-4 damla kahverengi geldi öğlenden sonra kesilde hala tık yokk :)))
amin canım Rabbim sizede en kısa zamanda hayırlı haberler versin inş. normal olacak bi aksilik olmazsa ..doğuma giderken haber vermeye çalışcam size dua edin nolur .korku kaplıyor bazen içimi
canım benim hadi hayırlısı peki sonucu ne zaman alcan yada aldın mı
ona göre tedaviye mi başlıcan rabbim fazla bekletmez inş. kuşum senide
antibiyotiği güzdüz kullanma mideni rahatsız ediyorsa
benim iyi çok şükür kilolar dışında fazla bi sıkıntım yok
sadece geçen gün şeker yükleme yapıldı şekerim 40 a düştü
o zaman çok kötü oldum ama şimdi iyiyim çok şükür
Günaydın hanımlar biz geldik nasılnız? Ben az yorgunum çok iş yapmadım ama yoruldum karnım belim ağrıdı dünde canım bir yemek istedi zahmetli bişey ondan yaptım şimdi her yanm ağrıyor:) evim çok pis temizliyecek gücüm yok sağdan soldan toparlıyorum ama...işte böyleyim ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?