Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

aa çok sevindim canım sorun olmaması çok güzel
hadi bakalım bundan sonrasını rabbim kolaylaştırsın

korkma ya sakın ne güzel işte yakında bebeğini kucağına alacaksın hayırlısıyla

doğru söylüyorsun canım ama elimde değil sancı girince korkuda artıyor .sağlıklı doğsunda gerisi önemli değil

Ebru canım dr sana tahmini bi doğum tarih vermişmiydi

canım normalde mart 12 ama doktor 37.haftada gelir bu bebek fazla beklemez dedi.

amin canım hepimizinki rahat olur inş.sen neden korkmaya başladın erken kız daha

Son düzenleme:

yat dinlen canım yayorma kendini fazla temizlikçi fln çağır olmazsa

Günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım ben bugün çok mutluyummmmmmmmm teyze oluyorum ablam hamileymiş

selamm kızlarr kahvaltı yapcam yapmadan bi gireyim dedm nasılsınız kocişle alış verişe gidicez bugün inş. eksikleri alabiliriz

günaydın canım
allah kolaylık versin yorma kendini o kadar
bende dün temizlik yaptım belim çokk ağrıdı
bugün dinlen biraz yarın yaparsın

sağol canım ama nasıl yormuycan zor artık iş yapmamız hemen belimiz ağrıyor halılarım yıkanacak makineyle eşim yıkıycaktı fıtığı nüksetti yine bende dinlen haftaya yap dedim çoraplarımın altı simsiyah oluyor sadece süpürüp silmeyle olmuyor halılarında temizliği şart,senin şeker düşüyormuş endişelenme üst komşumunki 30 lara düşmüştü aç kalma dedi doktor yaptı doğumunu

hoşbuldum canım sağol mecbur yapıyorum canım başkası yapınca rahat edemiyorum:) seninde sonuçların iyi çıkmış hadi hayırlısı

ay erkenmi iki ay kaldı hemen geçiyor zama nbir bakmışsın gelmiş doğum:)

yat dinlen canım yayorma kendini fazla temizlikçi fln çağır olmazsa

Temizlikçimi o ne ki benden ala temizlikçi mi var:) nerde çağırıcam canım ben daha doğum için gereken eksiklerimi alamıyorum para yok

Günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım ben bugün çok mutluyummmmmmmmm teyze oluyorum ablam hamileymiş
günaydın canım hadi gözünüz aydın darısı başına

selamm kızlarr kahvaltı yapcam yapmadan bi gireyim dedm nasılsınız kocişle alış verişe gidicez bugün inş. eksikleri alabiliriz

Aleykümselam hadi inşaallah alırsınız istediklerini

günaydın gözün aydın canım Allah tamamını erdirsin

afiyet olsun canım ben poğaça yedim sabah sadece yaa kahvaltı yapamıyorum bunu düzene sokmam lazım artık kolay gelsin size

Kızlar benim işlerim var sonra girerim

ayy evet canım allah tüm bebişleri korusunnn
Sakin ol canımın içi yoktur bir sıkıntı kanaman lekelenmen yok dimi? Ağrın sızın ne alemde?

bişeyim yok ki tatlım ama herşeyden korkuom ufacık bişeyden bileeee.
inş allah bize bağışlar kızımızı
hayırlısı canım inş uğurlu gelir iyi haberler alırız

olmaz Allahın izni ile canım yat dinlen

öle yapıom kuzum yaaa

kızlarrrrrrrr
haftasonu falımda çıktı
inş olur çalışmalara başladık
kocişimde çok istekli artık

merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok

afr cim çok sevindimmm canımmmmm rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canımm
benim ablamlarda düşünüyorlardı bakalımm ne zaman olacak allah izin verirse en kısa zamanda olur inşşş

kızlar bişey soracağım pap smear testi sonucunda ne yazar eltim okumadı bana meraktan çatlıyorum geçen gün sordum negatif yada pozitif diye bişey yazıyormu diye yok yazmıyor dedi dualarınıza ihtiyacım var inşş bişey yoktur kızlarrrrr
normalde ne yazar bilen var mı ???????????????????????

Kızlar benim işlerim var sonra girerim

görüşürüz canım

kızlarrrrrrrr
haftasonu falımda çıktı
inş olur çalışmalara başladık
kocişimde çok istekli artık
inş hayırlısı olsun canım benim devam edin siz çalışmalara

bende yemeğimi yedim geldim biraz kendime geldim gibi ama yine de iyi olduğum söylenemz

cnmmm bende yapmıştım test ama sonuçta tıp terimleriyle yazı yazıyorlar
bende servikal erezyon diye yazmıştı

görüşürüz canım

inş hayırlısı olsun canım benim devam edin siz çalışmalara

bende yemeğimi yedim geldim biraz kendime geldim gibi ama yine de iyi olduğum söylenemz

inş cnm ya dikkat et kendine dinlenmeye vaktin olmuyor ki
işi bıraksan eşinin maaşıyla geçinebilirmisiniz ???

çok şükür geçiniriz canım ama ben liseden beri çalışıyorum ssk düzenli yaıyor sene olarak 9 senem geldi sonra yaşı bekliycem bizde ailemden bile para istemeden hep hayatıma devam ettim şimdi kalkıp eşimden istemek yada ona sorarak para harcamak bana göre değil o asla bu konudan şikayetçi olmaz ama ben yapmam işte benim maaşım şuabnda birikiyor zaten pek kullanmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…