sonucu hemen aldım canım zaten yaparkende söyledi doktorum tüplerim gayet açık hiç bi sorun yok daha sıvı yarıya gelmeden bitmiş geçmiş çok güzel dedi doktorum eşiminde sperm testi çok iyi artık adet olunca gel iğneye başlayalım dedi bugün 10. günüm 15. gün duphastona başlayacağım o bitince adet olurum ama bu ay kesinlikte hamilelik istemiyoruz radyasyon aldığından korunun dedi doktorum
ah canım ya sanada geçmiş olsun eskiden hiç böyle şeyler yoktu artık ne kadar zorlaştı herşey
korkma ya sakın ne güzel işte yakında bebeğini kucağına alacaksın hayırlısıyla
Ebru canım dr sana tahmini bi doğum tarih vermişmiydi
Canım içini ferah tut ne olur Allah'ın izniyle bişey olmayacak hep stresten oluyoruz böyle benimde bir haftadır kasılmalarım var hep üzüldüğünüz zaman oluyor bende doktora gitmeye korkuyorum suyum düzeldimi acaba kasılmalardan bişey olmuşmudur diye birde eşim bişey olursa ben sana sorarım deyip duruyor amam içimi ferah tutuyorum
Canım regline kaç gün var bendede öyle lekenlenme olmuştu:)
Canım ya hadi hayırlısı kolay rahat bir doğum olur inşaallah benimde korkularım geri döndü
Günaydın hanımlar biz geldik nasılnız? Ben az yorgunum çok iş yapmadım ama yoruldum karnım belim ağrıdı dünde canım bir yemek istedi zahmetli bişey ondan yaptım şimdi her yanm ağrıyor:) evim çok pis temizliyecek gücüm yok sağdan soldan toparlıyorum ama...işte böyleyim ben:)
Günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım ben bugün çok mutluyummmmmmmmm teyze oluyorum ablam hamileymiş
günaydın canımmm ay maşallah
Gözünaydın darısı başına kuşum sen dr gittin mi ne yaptın
günaydın canım
allah kolaylık versin yorma kendini o kadar
bende dün temizlik yaptım belim çokk ağrıdı
bugün dinlen biraz yarın yaparsın
günaydın canım hoşgeldin geçmiş olsun ya sende bu kadar yorma kendini bebişinin ve senin sağlığından önemli değil ya ev işleri bırak birazda dağınık olsun ne olcak eşin biraz yardımcı olur herhalde sen yeterki sağ salim bebişini kucağına al
doğru söylüyorsun canım ama elimde değil sancı girince korkuda artıyor .sağlıklı doğsunda gerisi önemli değil
canım normalde mart 12 ama doktor 37.haftada gelir bu bebek fazla beklemez dedi.
amin canım hepimizinki rahat olur inş.sen neden korkmaya başladın erken kız daha
yat dinlen canım yayorma kendini fazla temizlikçi fln çağır olmazsa
günaydın canım hadi gözünüz aydın darısı başınaGünaydın kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım ben bugün çok mutluyummmmmmmmm teyze oluyorum ablam hamileymiş
selamm kızlarr kahvaltı yapcam yapmadan bi gireyim dedm nasılsınız kocişle alış verişe gidicez bugün inş. eksikleri alabiliriz
Günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım ben bugün çok mutluyummmmmmmmm teyze oluyorum ablam hamileymiş
selamm kızlarr kahvaltı yapcam yapmadan bi gireyim dedm nasılsınız kocişle alış verişe gidicez bugün inş. eksikleri alabiliriz
Canım içini ferah tut ne olur Allah'ın izniyle bişey olmayacak hep stresten oluyoruz böyle benimde bir haftadır kasılmalarım var hep üzüldüğünüz zaman oluyor bende doktora gitmeye korkuyorum suyum düzeldimi acaba kasılmalardan bişey olmuşmudur diye birde eşim bişey olursa ben sana sorarım deyip duruyor amam içimi ferah tutuyorum
Sakin ol canımın içi yoktur bir sıkıntı kanaman lekelenmen yok dimi? Ağrın sızın ne alemde?
hayırlısı canım inş uğurlu gelir iyi haberler alırız
olmaz Allahın izni ile canım yat dinlen
Kızlar benim işlerim var sonra girerim
inş hayırlısı olsun canım benim devam edin siz çalışmalarakızlarrrrrrrr
haftasonu falımdaçıktı
inş olur çalışmalara başladık
kocişimde çok istekli artık
kızlar bişey soracağım pap smear testi sonucunda ne yazar eltim okumadı bana meraktan çatlıyorum geçen gün sordum negatif yada pozitif diye bişey yazıyormu diye yok yazmıyor dedi dualarınıza ihtiyacım var inşş bişey yoktur kızlarrrrr
normalde ne yazar bilen var mı ???????????????????????
görüşürüz canım
inş hayırlısı olsun canım benim devam edin siz çalışmalara
bende yemeğimi yedim geldim biraz kendime geldim gibi ama yine de iyi olduğum söylenemz
cnmmm bende yapmıştım test ama sonuçta tıp terimleriyle yazı yazıyorlar
bende servikal erezyon diye yazmıştı
inş cnm ya dikkat et kendine dinlenmeye vaktin olmuyor ki
işi bıraksan eşinin maaşıyla geçinebilirmisiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?