selam selammmm teyzelerrrrrrrrrrr
nabersiniz.ben iyiyimmmmm şükür bi sıkıntım yok kasık ağrılarım dışında. cumaya kontrol var. işyerinde sabahdan damlıyo hem patron hem diğer karı birtürlü yazamıyom artık. çokkkk özledim valla bi hamişlik haberini doyasıya yaşayamadım sizlerle. azcık nazlanamadım kapris yapamadım
varmı yeni haberler özet geçiverin nerde didoş o hemen özetlesin
hoşgeldin kuzummmm.oyyy her şeyini çekeris nazını da KAPRİSİNİ deeeee.bi durum yok rodina daha adet olmadı.inş olmass.didoş yokkk nerde bilmiom.diğer kıslar tedavi yolundalar.allah en hayırlı zamanda vercek inş.ebru doğurmaayı beklio.eflal iş yapıo.ebrar işe başladı ii.allah herkese ve bebişlerine sağlık versin.bende tekrar rapor aldımm.çarşambayı bekliom.inş bişey olmamıştırr
nabersiniz.ben iyiyimmmmm şükür bi sıkıntım yok kasık ağrılarım dışında. cumaya kontrol var. işyerinde sabahdan damlıyo hem patron hem diğer karı birtürlü yazamıyom artık. çokkkk özledim valla bi hamişlik haberini doyasıya yaşayamadım sizlerle. azcık nazlanamadım kapris yapamadım
hoşgeldin kuzummmm.oyyy her şeyini çekeris nazını da KAPRİSİNİ deeeee.bi durum yok rodina daha adet olmadı.inş olmass.didoş yokkk nerde bilmiom.diğer kıslar tedavi yolundalar.allah en hayırlı zamanda vercek inş.ebru doğurmaayı beklio.eflal iş yapıo.ebrar işe başladı ii.allah herkese ve bebişlerine sağlık versin.bende tekrar rapor aldımm.çarşambayı bekliom.inş bişey olmamıştırr
selam kızlar,
hepiniz iyisinizdir umarım. ben fena değilim. gebelikte bugün 4. haftam. cumartesi endokrin dr gittim. tiroid problemim var benim. hormon testlerimi yaptırdım, pek iyi değil sonuç. değerler yüksek çıktı. düşük tehlikesi varmış, ilacımın dozunu arttırdı. hipotiroidi olup düşük yapan ya da sorunsuz geçiren bi yakınınız var mı? çok sorun oluyor mu biliyo musunuz?
ha bide denisss hamilee
saol bidenemmmm özetin için. rondinaa inşallah hamiledir. vardı bi gariplik zati onda didoş hiçmi gelmedi hastamıki.
ebrarım sen nasıl oldun yafrummm. sesin çıkmıyo.
toxi cmm sen neden raporlusun cnmm sende ne sorun vardı inan karıştırdım burdan uzak kalınca.
hamile ama sevinemiyo :'( gidecek gibi geliyo bana. ppoffff:18:
canım sen iyi olda bebişler diyorum Allah söyletti onlarda iyi olsunlar ( bu arad ben yokken belli oldu mu kaç tane bebişimiz var) ara da bi ceeee de yeter o zaman yaparsı sen kaprisini .
bildiğim kadarı ile bi sorun yok ben ise aynıyım müdürümle konuşmak için fırsat arıyorum akşam çıkış saatteleri konusunda dua edinde tamm desin yaa hem bebeğim hem benim için düzneli beslenmek düzenli uyku stresiz ortam şart
iyim şekerim sen nasılsın yoğunmusun hala bi raporun başlasada rahatlasangülllll
betülllllllll
deniz nasılsınız
aman yaaaaa yoğunluktan bakamıyorum bile sinir bastı haftaya rahatlıycam inşallahhhhhhhhhhh
selam kızlar,
hepiniz iyisinizdir umarım. ben fena değilim. gebelikte bugün 4. haftam. cumartesi endokrin dr gittim. tiroid problemim var benim. hormon testlerimi yaptırdım, pek iyi değil sonuç. değerler yüksek çıktı. düşük tehlikesi varmış, ilacımın dozunu arttırdı. hipotiroidi olup düşük yapan ya da sorunsuz geçiren bi yakınınız var mı? çok sorun oluyor mu biliyo musunuz?
saol bidenemmmm özetin için. rondinaa inşallah hamiledir. vardı bi gariplik zati onda didoş hiçmi gelmedi hastamıki.
ebrarım sen nasıl oldun yafrummm. sesin çıkmıyo.
toxi cmm sen neden raporlusun cnmm sende ne sorun vardı inan karıştırdım burdan uzak kalınca.
canımmmm sorma ya şu açılma vardı ya nerdeyse doğurtacaklardıı.hatırladın mı?korkuomm ya inş daha ilerlemezzz.
çok şükür geçiniriz canım ama ben liseden beri çalışıyorum ssk düzenli yaıyor sene olarak 9 senem geldi sonra yaşı bekliycem bizde ailemden bile para istemeden hep hayatıma devam ettim şimdi kalkıp eşimden istemek yada ona sorarak para harcamak bana göre değil o asla bu konudan şikayetçi olmaz ama ben yapmam işte benim maaşım şuabnda birikiyor zaten pek kullanmıyoruz
aman yaaaaa yoğunluktan bakamıyorum bile sinir bastı haftaya rahatlıycam inşallahhhhhhhhhhh
selam kızlar
cnmmmmmm tam yerine sordunnn
ablamda senin hastalığından var hoşimatomu ne deniyo. şuan 8 sene sonunda 2 aylık hamile ama sürekli lekesi geliyo 1 hafta hast. yattı. hala geçmedi düşük tehlikesi. sen ilacına devmmı ediyon o bıraktı sanırım ama muayene olmadı. endoktine.inşallah ikinizinde bebişi sağlıkla doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?