Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

doğru diyosun canım benim. ben bunu hep uygulardım, hep inandığım şey bu benim. ama bugünlerde yapamıyorum. çok mutsuzum şuan. bi yandan da diyorum ki bi yere gittiği yok, hala seninle. olmamış bi şey için niye üzülüyosun diyorum. hayırlısı güzelim. dua ediyorum bolca...

anladım ablamla aynısınız.. şimdi telde sordumm değerleri normal çıkmış.ilacııı içiyooo senin gibi aç karnına ama hala lekesi devam ediyo düşük tehlikesi devam 2 aylıkdı öğrendiğinde yoktur die gitmedi doktora geç kaldı yani. ne güsel allah bekletmemiş seni. ama dikkat et sizlerde daha fazla düşük tehlikesi. ihmal etme doktora yine git cnm.
rahat ol dua et bol bol ben 2 tane düşürdüm nasip deilmiş. üzülme.

canım rahatsan sıkıntı yok sende biraz keyfine bak o zaman
yaptırmasınlar tabi iş falan
yok be tatlım aç kalmıyorum ama sabahtan beri var bi haller
anlamadım gitti aman hiç umrumda deil valla ya kızım iyi olsun gerisi umrumda deil

dur ya öle deme daha baştannn.bende 3 ay tehlike vardıı.bak şimdi kuvez bile hazırlanmştıı.ama allahın dediği olurrr

işte ben de buna kızıyorum. kendi kendime kızıyorum, daha baştan böyle diyosun, diye diye kaybedeceksin manyak mısın diyorum. her şey olacağına varır evet haklısın.

hayırlısı olsun canım bende çarşambs ikili tarama testlerine gidicem bakalım
bakalım işte müdürm vicadanına kaldı durumum uyku düzenim yok yemek düzenim yok umarım izin verir çalışma saattlerim konusunda

cnm o zaman bebeğinin sağlığı senin sağlığın daha önemli
hem belki bebekten sonra şartları daha iyi olan bir bankaya başlarsın

hani derler ya gittiği yere kadar gider derler ya o durumdayım şuanda nasip bakalım belki müdürm insaflı olur ve düzene girer herşey şubede değil şimdi gelince ilk işim konuşmak olucak

işte ben de buna kızıyorum. kendi kendime kızıyorum, daha baştan böyle diyosun, diye diye kaybedeceksin manyak mısın diyorum. her şey olacağına varır evet haklısın.

tatlım sakın stres yapma bana ilk zamanlar dr neler demediki
yok kese bozuk görünüyo yok kalp atımı görünmüyo düşük yaparsın kanaman başlar.....
vs vs.. tabiki moralin çok bozuluyor ama ben hemen başka dr a gittim kalp atımınıda gördüm
allaha şükür şimdi kızım kocaman oldu iyi düşün onun seni bırakmasına izin verme tamam mı

şimdiklerde keyfim beyde yokk falla herişi kadın yapıyo ben masa başı işleri yapıyom saolsun bişey elletmiyo bana yorulmim diye. böyle olursa tabi çalışmak isterim para geliyoo negüsel bebişimde rahatsız olmuyo
cnmmm bebk büyüdükce senden alıyo demekki sen daha fazla beslencen.

evet canım, haşimotoysa aynıyız. bu gebelik tuhaf bi şey demek ki, bir buçuk önce 4,01 olan hormon 3 haftalık gebelikte 6,72'ye çıkmış. 35 olması gereken 438 olmuş. uçmuş gitmiş yani. 10 gün sonra bi daha tahlil yaptır dedi. o arada başka bi doktora daha gideyim, aynı dozda mı verecekler ilacı bi göreyim diyorum.
Allah ablanın yardımcısı olsun, bebeğini ona bağışlasın.
Sana da bir an önce kucağına alıp, onu mıncık mıncık etmeyi nasip etsin canım :)

kızlar şimcikkkk sorular başlasın
1- ben sağlık ocana kayıt olmadım daha nezamana kadan olmam gerekiyo.
2- keseee tam olarak nezaman görünür yada keseler
3- doktor bana folik plusu sordu ben ameliyat snrası 60 şişe içtim dediydim şimdi bana kullandırmıyo tekrar sorimmi içmem gereklimi sizce ne yapyım.
4- aç kaldığınızda ne yapıyodunuz ilk hamişlikde mide bulansıya sık acıkıyom ne yesem yarıyo şişiriyo beni. ne yapayım

teşekkürler şimdiden ilginiz için:76:

tamam ebrucum, çok haklısın. moralim çok bozuldu evet, ama daha olmamış bi şey için bozmamam lazım. bunu biliyorum ama yapamıyorum. yapmaya zorlıycam kendimi. artık bi tek kendimi değil, onu da düşünmem lazım sanırım. onun iyi olması için, toparlanmalıyım hemen. ayy annelik vazifelerimi yerine getirmeye başladım bile hemen :) hepinize teşekkür ederim kızlar.

ablama doktru hamile kaldınmı hemen gel demişti. bizim salak 2 aylıkdı bebeiş öğrendiğinde gecikti dr. gitmekde. tekrar gidicekti 3 ay kontrol edilmesi lazımmış. allahım hakkımızda hayırlısını versin sende stres yapma olumsuz düşündükce üstüne gelir. rahat ol leke yok şimdiden üzme kendini.

oh ohh maşallah iyi canım ya sevindim senin adına
bu kadar yoğunluktan sonra iyi olmuş böyle olması
bebişte sende rahat edin artık

hmmm eee noldu durdumu şuannnn belli deilmi.. kardeşiminde erkenden başladıydı açılmaaa. durdurdular ama yinede erken doğdu 2 çocuğuda... hakkında hayırlısı cnmmm.dua et bol bol...bende ediyom
yaaa ne kadar erken oldu benim daha çokk küçük çok yiyom kilo alsın dieee.allah ne dilerse o olur sonuçtaa
afferin kız güzel özett
kuşum sende üzülme artık hiçbişeycik olmıcak
bak benimde suyum fazlaymış amma hiçbir sebebi yok dedi dr
ayy ne güzel abrarım ya adam tutturdu su diee ama benim göbikim çok büyükkk.canım herşeyin hayırlısı diom artıkkk

yapma canım ya stres yapma hep deki nasibi varsa allah onu korur de ben öle düşününce rahatlıomm.öle sorunlar oluoda yaşıolarrr..dimiii

didemcimmm iiim yazamıom sırtım ağrıoda bilgisyar soluma gelio bugün arada bakıom cvp vermeye çalışıomm kusura bakmayınnn

gülllll
betülllllllll
deniz nasılsınız

ben gün içinde daha iyi olucam didemcim çok sağol. haftasonunu ağlayıp zırlayarak geçirdim ama toparlıyorum şimdi durumu. tiroidler tavan yaptı, hormonlu sergen oldum ama 10 güne kadar düşecek inşallah değerler. düşmezse bebeğim bana veda edecek. Allahım onu bana ve sizinkileri de sizlere bağışlasın. sen nasılsın napıyosun? gözükmüyorsun her şey yolunda mı?

delirik olmuş bu karı yaw
canım sağlık ocağını sorma bende kayıt olmadım bu zamana kadar
kese için acele etme kuşum sen tahminen tuttuğu zamanı biliyon ona göre hesapla işte
6 haftalık falan olunca görünür
folik plus için bişey diyemicem gebelik öncesi mi sormuştun dr istersen bi daha sor
canım walla ne yaparsan ya şişecennn o kadan laf ettin bizeee ohh olsun sana

slm kızlar benimde üstüme bir hüzün çöktü birden keyfim kaçtı nedeni yok,şu çarşamba kontrolünü bir atlatsaydık hayırlısıyla,inş pozitif konuşur drum belkide onu kafama taktığımdan oluyo,burdayım okuyorum yazdıklarınızı ama pek katılmicam öpüyorum sizleri.

ha şöyle kuzucum yaa

betülüm boşver sen ya aklına hiç kötü şeyler getirme
rabbimin dediği olur kızlarımız bizimle kalacak merak etme
zamanını beklicekler ama biraz yaramazlar işte

inşallah ablan için çok geç olmamıştır. çok ihmal etmiş, kötü olmuş. sonucu iyi olur inşallah aksi bir durumla karşılaşmaz.
evet evet leke yok, pırıl maşallah :) stresten de uzaklaşıyorum daha iyiyim şimdi çok sağol.
çok yakın bizim gebeliğimiz. senin kalbin çok çarpıyo mu? benimki yerinden çıkacak sanki.

ahaa sendemi melisim yaa
üfff bende gidiyom o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…