Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm canikolar naber nasılsınız hamile kaldım diye sizi unuttum sanmayın net yoktu uzun süredir...ne var ne yok güzel haberler varmı herkes iyimi bebişler çoğalıyomu?
bizim ufaklık 8 haftalık olcak ama düşük tehlikem var kocaman bir kist oluşmuş ne ara oluştuysa o açıdan biraz sıkıntım var işte onun haricinde iyiyiz umarım korktuğumuz olmaz dua edin nolur...

GÜL ABLA senide tebrik ederim görünce çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kavuştursun ikinizi inş.

heyaaaa sıra bendeee delirik olmanınn.
eee aşıları kim yaptırıyo sağlık ocana kayıt olmayınca. kan şekeri fln nerde bakılıyo. ben özele devm edicem ya ondan sordum
eee doktor nie acele ediyo geçen gün kese görmekde tam göremeyince şüpelendi kan testi yaptırdı hcg bakıldı bereket yükselmiş değer snra keseydi dedi. daha vaktim var.
şişiyom zati gülme konşuna gelir başına boşa demediler cumaları ettiğiniz dualar tuttu valla.

toxiiiiiiiiiii cimm ikiside 8 aylık doğdu cnm. ama 8 aylıkdan önce açılmaları başladıydı ilaçla durdurdular biraz baktılar olmuyo aldılar bebekleri. ama ikisndede doğumdan çnce 15 er gün yattıydı hastanede beklettiler hep 15 gün durmayınca sezeryanla aldılar şükür ikiside sağlıklı. dert etme ne yapsan elinde deil cnm.

inşallah cnmm yaaa. evt son adetin nezamandı senin 1 haftamı var aramızda. ben daha anlamadım şu hesaplamayı 5+3 diyo ama 6 cı haftayamı girmiş oluyom bilmiyom. evt cnm bende kalp çarpıntısı oluyo hızlı nefes alıyom hemen yoruluyom oburum arıca ve kasık ağrılarım var. midem bulanmıyo bazen çok yersem bulnıyo senin varmı bulntın. ne gibi belirtiler var sende.

saol cnmmm inşallah herkesi allah tamamına erdidrir.geçmiş olsun üzülmee cnm iyi düşün iyi olsun. inşallah bişi olmaz meleğine.dinlen bol bol dikkat et

heyy millet bişi dicem
yastık koyma olayını önce mi yapıyosunuz sonramı?
çalışmalar başladı bilgi verin biraz yaaaaaaaaaaaaaa

canlarım ya bir yandan geçmişi oku bir yandan işlere bak bir yandan yemek ye derken ancak gelebildim. bugün yine evham basmış topigi bence şöyle ibr toplanalımda halay malay çekelim. kafamız dagılsın hadi ben kendim evhamlıyım ama kendimden başka evhamlı görünce çok ama çok üzülüyorum. herşeyden önce allahın dedigi olur olana da ölene de çare yok. biz gelimizden geleni yapıyoruz bebeklerimiz için. yada bebegimizin olması için. dua da ediyoruz hayırlısı olsun diye. geri ye kalan tek şey sabırla beklemek. iyi düşünmek lazım. allah sonunda hepimizin yüzünü evlatlarımzla eşimizle ve ailemizle güldürsün inşallah.

heyy millet bişi dicem
yastık koyma olayını önce mi yapıyosunuz sonramı?
çalışmalar başladı bilgi verin biraz yaaaaaaaaaaaaaa

allah kolaylık versin cnmmm ben önceden koydum hep yastık ama ilk tuttuğunda herhal bişi yoktu yinede tuttu cnm o allaha kalıyo ne şekil olursa olsun verdiyse rabbim engel tanımyo

selam kızlar öncelikle gülcüm seni tebrik ediyorum seni bi türlü yakalayamamıştım tebrik etmek için inan çok sevindim ilk öğrendiğimde nerdeyse ağlıyodum sevinçten umarım Allah tamamına erdirir sağ sağlim kucağın alırsın inş. ve inş olmayn herkeside Allah nasip eder

ayyy hemşerim canım benimmmmm evt denk gelemedik saol bidenemmm allah razı olsun olmuycak die bişi yokmuş onu öğrendim. herkes çok sevindi benim kadar saolsunlar. allahım tüm isteyenlere versin cnmm seninde kucağını boş çevirmesin. ne var ne yok neler yapıyon gelmiyon sık burlara

gül merhaba canım naber nasıl gidiyor hamilelik
didem sende yoktun sabah yoğunsun galiba nasılsın

evet tatlım yaaa ara ara bakıyorum haftaya izmne ayrılıym hep sizinle olucam inşallahhhhhhhhhhhhh
sen nasılsın

gülümmmm iyi olmanıza çok sevindim iyi bak beşizlerime ya sürekli cvp veremiyom küsmeyin bana lütfen

gül merhaba canım naber nasıl gidiyor hamilelik
didem sende yoktun sabah yoğunsun galiba nasılsın

selam cnmm şimdilik iyi gidiyo bir sorun yok inşallah böyle devam eder tansiyon yükseliyo ilaca başladım başka bişi yok cnm. sana özel msj attım gördünmü.
tüplerinin açık olmasına çok sevindim cmmm inşallah kısa zamanda seninde olucak bebişin bak gör.

ohhh izine ayrılınca bol bol burdasın ama ben yokum ya üffffff
beşizler iyi herhalde şişiriyolar beni cuma net belli olcak kaç tane olduğu

Slm kızlar ben geldimmmm nasılsınız bakalım görüşmeyeli kulübde ne var ne yok

evet sen bu konuda bizlere iyi örnek oluyosun olmıcak diye bişey yok Allah isterse olur istemezse olmaz onunda bi vakti zamanı varmış bizede beklemek düşüyor ben aynıyım değişen bişey yok hala bebek yok yaklaşık 1 sene olucak kısmet bakalım diğer 2 oğlumda bu kadar uzun sürmemişti ama bu pek nazlı gelmiyor normalde olmaması için bişeyde yok ama kısmet artık çok dua edin bizede

merhaba kizlar ben geldim. doktordan geldim simdi. benimde kizim olacakmis. esime msj attim hic aramadi. üzüldü galiba. ikimizde oglum oglum diye seviyorduk hep alismistik yani oglum demeye. esim biraz geri kafali be. gecen bi arkadasi görmüstük dedimki bak bununda oglu var falan diye. bana demez mi kuru kiciyla o erkek dogurmus sen bi erkek doguramican heralde diye. sanki benden kaynaklaniyo. hayirlisi böyleymis. saglikli olsunda kuzum. birde doktor kafasi büyük diyordu. hicte degilmis. herseyi normalmis karni kücükmüs ya. yani eli kolu kafasi herseyi 31-32inci haftaya göreymis ama karni 28inci haftadaymis daha. neden kaynaklanir dedim. dedi plazenta yaslanmis, yani plazentadaki kan dolasimi iyi degilmis. birseyde yapamazmisim. eger kafayla karninin arasindaki fark büyürse ozaman erken dogum yaptiracaklarmis. ama eger bu oratida devam ederse bebegin kendiliginden gelmesini beklicekmisiz. hesaplanan tarihten zaten 1-2 hafta önce gelir gibi dedi.

evet canım gördüm mesajını sağol çok güzel bi yorum yazmışsın inşallah yüce rabbim hayırlara çıkartır dedemi çok seviyoruz her an bişe olcak bidaha göremeyeceğim diye çok korkuyorum inşallah düzelir
20 gün sonra falan adet olurum herhalde ozaman iğneye başlayacağım inşallah güzel sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…