delirik olmuş bu karı yaw
canım sağlık ocağını sorma bende kayıt olmadım bu zamana kadar
kese için acele etme kuşum sen tahminen tuttuğu zamanı biliyon ona göre hesapla işte
6 haftalık falan olunca görünür
folik plus için bişey diyemicem gebelik öncesi mi sormuştun dr istersen bi daha sor
canım walla ne yaparsan ya şişecennn o kadan laf ettin bizeee ohh olsun sana
inşallah cnmm yaaa. evt son adetin nezamandı senin 1 haftamı var aramızda. ben daha anlamadım şu hesaplamayı 5+3 diyo ama 6 cı haftayamı girmiş oluyom bilmiyom. evt cnm bende kalp çarpıntısı oluyo hızlı nefes alıyom hemen yoruluyom oburum arıca ve kasık ağrılarım var. midem bulanmıyo bazen çok yersem bulnıyo senin varmı bulntın. ne gibi belirtiler var sende.inşallah ablan için çok geç olmamıştır. çok ihmal etmiş, kötü olmuş. sonucu iyi olur inşallah aksi bir durumla karşılaşmaz.
evet evet leke yok, pırıl maşallah :) stresten de uzaklaşıyorum daha iyiyim şimdi çok sağol.
çok yakın bizim gebeliğimiz. senin kalbin çok çarpıyo mu? benimki yerinden çıkacak sanki.
slm canikolar naber nasılsınız hamile kaldım diye sizi unuttum sanmayın net yoktu uzun süredir...ne var ne yok güzel haberler varmı herkes iyimi bebişler çoğalıyomu?
bizim ufaklık 8 haftalık olcak ama düşük tehlikem var kocaman bir kist oluşmuş ne ara oluştuysa o açıdan biraz sıkıntım var işte onun haricinde iyiyiz umarım korktuğumuz olmaz dua edin nolur...
GÜL ABLA senide tebrik ederim görünce çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kavuştursun ikinizi inş.
inşallah cnmm yaaa. evt son adetin nezamandı senin 1 haftamı var aramızda. ben daha anlamadım şu hesaplamayı 5+3 diyo ama 6 cı haftayamı girmiş oluyom bilmiyom. evt cnm bende kalp çarpıntısı oluyo hızlı nefes alıyom hemen yoruluyom oburum arıca ve kasık ağrılarım var. midem bulanmıyo bazen çok yersem bulnıyo senin varmı bulntın. ne gibi belirtiler var sende.
benden bir hafta on gün önce senin müjdeni aldık diye hatırlıyorum. son adetim 24 Ocak. 28 günde bir oluyorum, 22 şubatta bekliodum. yarın yani.
kalbim kuş oldu sanki çıkacak ağzımdan. öyle hızlı çarpıyor kiii. çarpıntı yorgunluk da yapıyor, çok hızlı ve derin nefes alıyorum. merdiven çıkarken yorulan yaşlı dedeler gibi tıslaya tıslaya çıkıyorum. feci yorgunum. daha şimdiden. noluyorz yaa bu böyle mi olacak heep. benimde midem bulanmıyo, başım dönmüyo, aşermiyorum yoksa ben hamile değil miyimbunlar için erken tabi, onu öğrendim gerçi. çok uykum var, cuma akşamı 8de yattım, ctesi sasbah 8'e kadar uyudum. kasık ağrım var, yatakta sağdan sola dönerken iğneler batıyo sanki sağ tarafıma. ne tarafa yatıcaz sağ sol orta fark eder mi kızlaaar?
heyy millet bişi dicem
yastık koyma olayını önce mi yapıyosunuz sonramı?
çalışmalar başladı bilgi verin biraz yaaaaaaaaaaaaaa
selam kızlar öncelikle gülcüm seni tebrik ediyorum seni bi türlü yakalayamamıştım tebrik etmek için inan çok sevindim ilk öğrendiğimde nerdeyse ağlıyodum sevinçten umarım Allah tamamına erdirir sağ sağlim kucağın alırsın inş. ve inş olmayn herkeside Allah nasip eder
gül merhaba canım naber nasıl gidiyor hamilelik
didem sende yoktun sabah yoğunsun galiba nasılsın
gül merhaba canım naber nasıl gidiyor hamilelik
didem sende yoktun sabah yoğunsun galiba nasılsın
evet tatlım yaaa ara ara bakıyorum haftaya izmne ayrılıym hep sizinle olucam inşallahhhhhhhhhhhhh
sen nasılsın
gülümmmm iyi olmanıza çok sevindim iyi bak beşizlerime ya sürekli cvp veremiyom küsmeyin bana lütfen
ohhh izine ayrılınca bol bol burdasın ama ben yokum ya üffffff
beşizler iyi herhalde şişiriyolar benicuma net belli olcak kaç tane olduğu
evet tatlım yaaa ara ara bakıyorum haftaya izmne ayrılıym hep sizinle olucam inşallahhhhhhhhhhhhh
sen nasılsın
yerim senin beşizlerini bennnn
ayyy hemşerim canım benimmmmm evt denk gelemedik saol bidenemmm allah razı olsun olmuycak die bişi yokmuş onu öğrendim. herkes çok sevindi benim kadar saolsunlar. allahım tüm isteyenlere versin cnmm seninde kucağını boş çevirmesin. ne var ne yok neler yapıyon gelmiyon sık burlara
selam cnmm şimdilik iyi gidiyo bir sorun yok inşallah böyle devam eder tansiyon yükseliyo ilaca başladım başka bişi yok cnm. sana özel msj attım gördünmü.
tüplerinin açık olmasına çok sevindim cmmm inşallah kısa zamanda seninde olucak bebişin bak gör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?