Slm kızlar ben geldimmmm nasılsınız bakalım görüşmeyeli kulübde ne var ne yok
sağol canım bende iyiyim cuma günü rahim filmi çekindim tüplerimde bi sorun yokmuş iğne tedavisine başlayacağım adet olunca
merhaba kizlar ben geldim. doktordan geldim simdi. benimde kizim olacakmis. esime msj attim hic aramadi. üzüldü galiba. ikimizde oglum oglum diye seviyorduk hep alismistik yani oglum demeye. esim biraz geri kafali be. gecen bi arkadasi görmüstük dedimki bak bununda oglu var falan diye. bana demez mi kuru kiciyla o erkek dogurmus sen bi erkek doguramican heralde diye. sanki benden kaynaklaniyo. hayirlisi böyleymis. saglikli olsunda kuzum. birde doktor kafasi büyük diyordu. hicte degilmis. herseyi normalmis karni kücükmüs ya. yani eli kolu kafasi herseyi 31-32inci haftaya göreymis ama karni 28inci haftadaymis daha. neden kaynaklanir dedim. dedi plazenta yaslanmis, yani plazentadaki kan dolasimi iyi degilmis. birseyde yapamazmisim. eger kafayla karninin arasindaki fark büyürse ozaman erken dogum yaptiracaklarmis. ama eger bu oratida devam ederse bebegin kendiliginden gelmesini beklicekmisiz. hesaplanan tarihten zaten 1-2 hafta önce gelir gibi dedi.
bende yeni geldim saılır bacıııı haberler toxi verdii oku stersen.
hamişlerrrrr bişi sorduydum ilk aylarda sık acıkınca ne yiyonuz nasıl bastırıyonuz mideyi bak küserim haaaa
evet canım gördüm mesajını sağol çok güzel bi yorum yazmışsın inşallah yüce rabbim hayırlara çıkartır dedemi çok seviyoruz her an bişe olcak bidaha göremeyeceğim diye çok korkuyorum inşallah düzelir
20 gün sonra falan adet olurum herhalde ozaman iğneye başlayacağım inşallah güzel sonuç alırım
ablacim ben kraker yiyordum bol bol. birde tursu. zaten baska birsey midem almiyordu. yemek olarakta yogurtlu makarnayla yogurtlu corba :)
merhaba kizlar ben geldim. doktordan geldim simdi. benimde kizim olacakmis. esime msj attim hic aramadi. üzüldü galiba. ikimizde oglum oglum diye seviyorduk hep alismistik yani oglum demeye. esim biraz geri kafali be. gecen bi arkadasi görmüstük dedimki bak bununda oglu var falan diye. bana demez mi kuru kiciyla o erkek dogurmus sen bi erkek doguramican heralde diye. sanki benden kaynaklaniyo. hayirlisi böyleymis. saglikli olsunda kuzum. birde doktor kafasi büyük diyordu. hicte degilmis. herseyi normalmis karni kücükmüs ya. yani eli kolu kafasi herseyi 31-32inci haftaya göreymis ama karni 28inci haftadaymis daha. neden kaynaklanir dedim. dedi plazenta yaslanmis, yani plazentadaki kan dolasimi iyi degilmis. birseyde yapamazmisim. eger kafayla karninin arasindaki fark büyürse ozaman erken dogum yaptiracaklarmis. ama eger bu oratida devam ederse bebegin kendiliginden gelmesini beklicekmisiz. hesaplanan tarihten zaten 1-2 hafta önce gelir gibi dedi.
bişi deil cnmmm. allah şifasını versin cnm.
inşallah iğneden sonuç alırsın. yumurta geliştirici dimi iğne. tutar sorun etme cnm kafadan silmek lazımmı bende iyice anladım buay biz kalem yapıyoz die düşünemedim bebeği hep yoğunduk bak tutuyo ozaman. inşallah beklemessin cnm
keremrecimmm eee 2 oğlun varmış cnm merak etme inşallah kısa zamanda olur olmasada allah olanlara uzun ömür versin cnm
sumrucum dimek seninde kızzz abboooo kızlar bastı burayıı cnmm en azından pusat isminden kurtuldun
bişi deil cnmmm. allah şifasını versin cnm.
inşallah iğneden sonuç alırsın. yumurta geliştirici dimi iğne. tutar sorun etme cnm kafadan silmek lazımmı bende iyice anladım buay biz kalem yapıyoz die düşünemedim bebeği hep yoğunduk bak tutuyo ozaman. inşallah beklemessin cnm
keremrecimmm eee 2 oğlun varmış cnm merak etme inşallah kısa zamanda olur olmasada allah olanlara uzun ömür versin cnm
sumrucum dimek seninde kızzz abboooo kızlar bastı burayıı cnmm en azından pusat isminden kurtuldun
evet abla en azindan o isimden kurtuldum. ama bilmiyorum belki esim oglan istiyor diye böyle oldum ama sanki icim bi buruk. benim icin zaten hic fark etmedi yani herzaman dedim hayirlisi olsun sagliklisi olsun kiz oglan fark etmez diye. ama simdi esime oglan haberini verdigimde sevinmesini gödükten sonra kiz olduguna üzüldü sanki. hayirlisi böyleymis demek. benim daha cok bebegimin karni takildi aklima ya.
evet canım klomen işe yaramayınca iğneye geçelim dedi doktorum yumurta geliştirici iğne rahim filminden korkmuştum ama hiçte zor değilmiş gerçe ben doktorda sesimi çıkartmayan cinslerdenim çok merak ederim
evet ya gerçekten kafadan silmek lazım galiba şu yetenek sizsinizde karı koca vardı ya dans eden hamileymiş kadın nasıl bişe olmamış bebeğie şaşırdım
ay benim ilk bebekdede bulantım olmadıydı bundadamı olmuycakki. iştahım maşallah yrinde. bence kraker yiyom havuç getirdim yanımda onu kemiriyom tavşan gibi
hayırlısı olsun Sumrucum sağlıklı gelsinde kızı erkeği mi kaldı artık. erkek diye tutturmak ne oluyo ki... şaka gibi senin kociş :)
zamanında, sürprizsiz bir doğum inşallah canım kendine iyi bak, canını sıkma ki bebeğin de etkilenmesin. ben sıkıyorum ama benimki hissetmiyo dahagerçi canımı sıkmıycam artık, her şey Allahtan. biz üzerimize düşeni en iyi şekilde yapıp, gerisini Allaha bırakalım.
canım havuç patates önermem bunlar mide kazındıran gıdalar dikkat et bence muz ve kraker ye daha tok tutar
Kızlarrrrr ben teyze oluyorum kimseye söyleyemiyom sizinle paylaşayım heyecenı mı
yumurtlama günlerinde burda idi hiç iş görmedik bu ay tutma zdemişti sabah kan vermiş ve hamişşşşşşşşşş ben teyze oluyom ben teyze oluyommmmm
canim cok haklisin. ilk varya ne hissedersen neyi ilk basta daha cok istersen o oluyo galiba zaten. ben ta basinda kiz istiyordum kiz hissediyordum hatta kaynanam oglan olacakk bence dedikce ben daha cok kiz hissediyorduml. sonra doktor ilk oglan olabilir dediginde onada sevindim ve alismistim esim desen ooo havalara ucacakti. bilmiyorum canim ya. iste gerizekalilar. oglan oglan diye tutturdular. anasi cok etkiliyo. erkek adamin erkek cocugu olur. erkek olursa oglum orda yanliz kalmaz. ne bicim düsüncelerse.
salak kadin gecende diyorki olsun kiz olursada isim buldum ben diyo. özümgül koyacam ismini diyo. sinir ya
ayyy benimde ilk duydum kız doğdu içime haladaha allahın gücüne gitmesin kız gibi geliyo öyle hissediyom.bazen göbüşümü severken kızım diyiveriyom.canim cok haklisin. ilk varya ne hissedersen neyi ilk basta daha cok istersen o oluyo galiba zaten. ben ta basinda kiz istiyordum kiz hissediyordum hatta kaynanam oglan olacakk bence dedikce ben daha cok kiz hissediyorduml. sonra doktor ilk oglan olabilir dediginde onada sevindim ve alismistim esim desen ooo havalara ucacakti. bilmiyorum canim ya. iste gerizekalilar. oglan oglan diye tutturdular. anasi cok etkiliyo. erkek adamin erkek cocugu olur. erkek olursa oglum orda yanliz kalmaz. ne bicim düsüncelerse.
salak kadin gecende diyorki olsun kiz olursada isim buldum ben diyo. özümgül koyacam ismini diyo. sinir ya
Kızlarrrrr ben teyze oluyorum kimseye söyleyemiyom sizinle paylaşayım heyecenı mı
yumurtlama günlerinde burda idi hiç iş görmedik bu ay tutma zdemişti sabah kan vermiş ve hamişşşşşşşşşş ben teyze oluyom ben teyze oluyommmmm
oyyyy canım çok sevindim allahım kucana almayı nasip etsin. Ilkmi teyze oluşunnnn allahım nasıl bir duygu bu anlatamam nasıl seviliyo kardeş çocuğuuu yiğesim geliyo içime sokasım geliyooo. Aşırı seviliyo cnm. Ne güsellll taze teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?