hayırlı olsun afr cim gözünüz aydın :) sağlıcakla gelsin inşallah.
canım benim yaa. bunlar yenilir yutulur laflar değil tabi. ama unutma ki hamilesin sen. çok da ciddi bu dönem. bunları duymazlıktan gel, 9 ay karnında sen taşıyosun, ona özümgül demek ona mı düşmüş. senin hakkın çok onda. canını sıkma sen hiç. kendine, sağlığına dikkat et güzelim.
Slm kızlar naber nasılsiniz
hoşgeldin canım eeee kız sen hep erkek diyordun isim arıyordun doktor dememişmiydi sana cinsiyetini
zaten az kalmış canım benim dert etme sen üzülüp stres yapma yeterki sağlıklı olsun bebeğin eşinede aldırma bak gör doğunca dünyalar onun olur kız çocukları daha çok seviliyor daha süsleyip püsleye biliyorsun tabi herşeyden önce sağlıklı olsun eeeee şimdi kız ismi aramalısın varmı aklında bişeler
saolasın canım amin inş. Sağlıcakla gelir dünya ya ayyyy şimdiden onun için bi sürü planlarım var bu sene ki iznimi kullanmayacagım yigenimi görmek için saklıyorum izin hakkımı ayy inş. Dogumunu görüürüm yaaaa
ayyy benimde ilk duydum kız doğdu içime haladaha allahın gücüne gitmesin kız gibi geliyo öyle hissediyom.bazen göbüşümü severken kızım diyiveriyom.
ee doktor şimdiden başla konuşmaya dedi sev göbeni dedi hissedermiş ve daha sıkı bağlanırmış tutunurmuş. :82:
Iyiyim ebrarcim da hayırdir yaa haticeye ne olmuş
Iyiyim ebrarcim da hayırdir yaa haticeye ne olmuş
esra naber cnmm iyimisinnn.
ay gerçekden merak ettim haticeye nolmuş ya
kiz abla sen degilmisin bana hep kiz kiz diyen. sen hep sumru senin kizin olacak derdin bak kizim olacak gercekten :) süslü püslü anasinin cimcimesi olacak o
Selam eflal biz iyiyiz canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
sumrucummm bizimde başladı isim trafiğiiii kayınpederi severim ismini koycam dedimya geçen kaynanam eşimle konuşuyo kız olursada nehir istiyom demiş bende kibarca erkek ismini onlar belirledi kızı ben belirlicem dedim benim ilk çocum fikrim sorulmadan nehir koycam diyo dedim olmaz istemiyom ben özenmiyommu dedim. eşim haklısın dedi ve zehra düşündüm kız olursa olur dedi. nasip artık herkeste oluyo böyle sorunlar
Selam kızlar ne var ne yok sabahtan beri:)
aaa evt cnmmm bendim gerçekden hep kız geçiyodu sana karşı içimden ebrarada aynı reyana oğlan diyodum oğlan çıktı eflalide bildim. sıra bendeeeee hadi yorum layın sizce kızmı erkekmi.
şimdi kaynanamla konuştum kız olursa ben bulcam dedim tmm kızım dedi. ben fikir söledim dedi yazık.
Hamdolsun canım yorucu artık iş yapamıyorum fazla her yanım ağrıyor yaşlılar gibi:)dün canım zahmetli bir yemek istedi güç bela yaptım bugün sanki egzersiz yapmışım gibi her yanım ağrıyor evin işini zor yaptım süpüremedim sildim toz aldım eşime süpürttürücem akşam:) sen nasılsın görmeyeli ne var ne yok?
aaa evt cnmmm bendim gerçekden hep kız geçiyodu sana karşı içimden ebrarada aynı reyana oğlan diyodum oğlan çıktı eflalide bildim. sıra bendeeeee hadi yorum layın sizce kızmı erkekmi.
şimdi kaynanamla konuştum kız olursa ben bulcam dedim tmm kızım dedi. ben fikir söledim dedi yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?