Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hayırlı olsun afr cim gözünüz aydın :) sağlıcakla gelsin inşallah.

saolasın canım amin inş. Sağlıcakla gelir dünya ya ayyyy şimdiden onun için bi sürü planlarım var bu sene ki iznimi kullanmayacagım yigenimi görmek için saklıyorum izin hakkımı ayy inş. Dogumunu görüürüm yaaaa

sumrucummm bizimde başladı isim trafiğiiii kayınpederi severim ismini koycam dedimya geçen kaynanam eşimle konuşuyo kız olursada nehir istiyom demiş bende kibarca erkek ismini onlar belirledi kızı ben belirlicem dedim benim ilk çocum fikrim sorulmadan nehir koycam diyo dedim olmaz istemiyom ben özenmiyommu dedim. eşim haklısın dedi ve zehra düşündüm kız olursa olur dedi. nasip artık herkeste oluyo böyle sorunlar

sumru demek seninde kız tatlım sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez
rabbim tüm bebeklerimizi korusun hepimize sağlık sıhhat versin
kızlar ben ağlamak üzereyim bizim hatice vardı ya (masum pisi) hastanede yatıyormuş
ferda söyledi bana face de görmüş lütfen dua edelim şimdi ferda gelir anlatır ne olduğunu

Selam kızlar ne var ne yok sabahtan beri:)

var canim. ya aylin yada ceylin düsünüyorum. ama salak kaynanam gecen demezmi kizada isim buldum özümgül diyo. kaydurtmam banane sülalede var zaten özümgül hem ona neymis be ben istemiyorum

seni ve gül ü çok iyi anlıyorum. ben de yeğenimi kendi çocuğum gibi seviyorum. içine sokası geliyo insanın, öpülmekten yorulup kaçmaya başlıyo artık :) o kaçıyo ben kovalıyorum. çok sevindim canım hayırlısıyla gelsin inşallah kavuşun bir an önce :)

kiz abla sen degilmisin bana hep kiz kiz diyen. sen hep sumru senin kizin olacak derdin bak kizim olacak gercekten :) süslü püslü anasinin cimcimesi olacak o

kiz abla sen degilmisin bana hep kiz kiz diyen. sen hep sumru senin kizin olacak derdin bak kizim olacak gercekten :) süslü püslü anasinin cimcimesi olacak o

aaa evt cnmmm bendim gerçekden hep kız geçiyodu sana karşı içimden ebrarada aynı reyana oğlan diyodum oğlan çıktı eflalide bildim. sıra bendeeeee hadi yorum layın sizce kızmı erkekmi.
şimdi kaynanamla konuştum kız olursa ben bulcam dedim tmm kızım dedi. ben fikir söledim dedi yazık.

Selam eflal biz iyiyiz canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

Hamdolsun canım yorucu artık iş yapamıyorum fazla her yanım ağrıyor yaşlılar gibi:)dün canım zahmetli bir yemek istedi güç bela yaptım bugün sanki egzersiz yapmışım gibi her yanım ağrıyor evin işini zor yaptım süpüremedim sildim toz aldım eşime süpürttürücem akşam:) sen nasılsın görmeyeli ne var ne yok?

sizin iyiymiş yine kızlar, ilk derece akrabalar oluyor kayınpeder ya da kayınvalide isimleri filan iyi. nehir de güzel isim ayrıca :) benimkine ne demeli, kayınvalidemin annesinin ismini istiyor eşim içten içe ama söyleyemiyor. tahmini olan var mı? yoksa söyleyim : behice. erkek olursa da kayınvalidemin abisinin adını istiyor, mirza. bunları düşünüyor, aklından geçiyor ailece konuşuyolar bazen ama ben kulak asmıyorum, benim, bizim çocuğumuz, haliyle biz koyucaz ismi. gerçi hayırlısıyla gelsin dee, isim işi kolay.

Selam kızlar ne var ne yok sabahtan beri:)

canım iyidir senden ne haber nasıl oldun

kız kız bence hemide 2 tane bürücük kızzz

Aynı be canım bir değişiklik yok hep aynı şeyler

Güll bence senin oğluşun olucak

Canım annne ne hissediyorsa o gerisi boş bence benim en baştan beri hep erkek geçti hatta benimde kaynanam görümcem burda biri daha var gıcık ettiydi kız diye ben de diyordum ben erkek hissediyorum diye kız öğrenince en çok kaynanamgil mort olacak diye sevinmiştim hoş burdaki kadın hala sen bir daha baktır diyr boğasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…