sizin iyiymiş yine kızlar, ilk derece akrabalar oluyor kayınpeder ya da kayınvalide isimleri filan iyi. nehir de güzel isim ayrıca :) benimkine ne demeli, kayınvalidemin annesinin ismini istiyor eşim içten içe ama söyleyemiyor. tahmini olan var mı? yoksa söyleyim : behice. erkek olursa da kayınvalidemin abisinin adını istiyor, mirza. bunları düşünüyor, aklından geçiyor ailece konuşuyolar bazen ama ben kulak asmıyorum, benim, bizim çocuğumuz, haliyle biz koyucaz ismi. gerçi hayırlısıyla gelsin dee, isim işi kolay.
Slm kızlar naber nasılsiniz
dimiiiiii senle aynı fikirdeyizzzz hadi bakalım inşallah 2 tanedircanım iyidir senden ne haber nasıl oldun
kız kız bence hemide 2 tane bürücük kızzz
ilk defa oğlan çıktı. hadi bakalım kim bilicek.Aynı be canım bir değişiklik yok hep aynı şeyler
Güll bence senin oğluşun olucak
Canım annne ne hissediyorsa o gerisi boş bence benim en baştan beri hep erkek geçti hatta benimde kaynanam görümcem burda biri daha var gıcık ettiydi kız diye ben de diyordum ben erkek hissediyorum diye kız öğrenince en çok kaynanamgil mort olacak diye sevinmiştimhoş burdaki kadın hala sen bir daha baktır diyr boğasım geliyor
selam esracım hoşgeldin. ben iyiyim, iyileşiyorum. canım sıkkındı biraz ama kızlar toparladı sağolsunlar. sen nasılsın?
canım iyidir senden ne haber nasıl oldun
kız kız bence hemide 2 tane bürücük kızzz
Aynı be canım bir değişiklik yok hep aynı şeyler
Güll bence senin oğluşun olucak
Kızlar zor bir durumdayım çok işim varHatice sabah facede yazmış kötüyüm diye hayati tehlikesi varmış yazdıklarını tam olarak hatırlamıyorum ama vücudu iltihaplanmış bebeği alın demiş ama drlar iltihap kurumadan alamayız demiş.
Bekliyordu en son ayyy Rabbim evlatlarımızı korusun
dimiiiiii senle aynı fikirdeyizzzz hadi bakalım inşallah 2 tanedir
ilk defa oğlan çıktı. hadi bakalım kim bilicek.
evhan şubata kadan hamile haberini alcaz diyip durdu aldık burda olsada bi yorum yapsaydı yaa
dediğin gibi cnm içine doğan çıkıyo. ayy bu karılar alemmm bidaha baktır diyo haaaa falmıymış bu değişcekallah akıl fikir versin
Kızlar zor bir durumdayım çok işim varHatice sabah facede yazmış kötüyüm diye hayati tehlikesi varmış yazdıklarını tam olarak hatırlamıyorum ama vücudu iltihaplanmış bebeği alın demiş ama drlar iltihap kurumadan alamayız demiş.
Bekliyordu en son ayyy Rabbim evlatlarımızı korusun
ay aynıyım her yanım ağrıyor
canım en kısa zamanda güzel bir değişiklik olur umarım
ay nereli bunlarr kaynananlar hayret bişi taaa nerlerden bulmuş isimleri boşver sen takama zamanı gelince istediğini yaptırırsın.
bayburtlular. nuh nebiden kalma isimler.
kiz eflal benim kizim olacak :) senin oglana arkadas gelmiyo artik. sabah ögrendim bende :)
Hayırdir neyin var ki denis hamileliğin nasıl gidiyor
Gülcüm benim günüm yarın yada çarşamba ama içimde sanki hamileymişim gibi bir hiç var hemde sadece 3defa çalışma olduğu halde yaa ne bilim çok fazla regl belirtim yok onun dışında 5 gündür devamli gaz sancısı var iştahım çok açıldı birde normelde ben regl olmadan 4 5 gün önce rahim de ağrı oluyordu ama bu ay yok birde göğüsler ağrırdi bir hafta 10gün önceden ama bu ay daha bugün biraz çok hafif ağrı var
kiz eflal benim kizim olacak :) senin oglana arkadas gelmiyo artik. sabah ögrendim bende :)
cnm nerlerdesin sen şimdi içimden geçiriyodum seni napıyo nasıl oldu die.
ayyy bukadar kötümüymüş durumuuu allahım yardımcısı olsun ikisinede çok üzüldüm şimdi. ne kadarlık hamileydi hatice bebeği alırlarsa yaşıycakmıkii allahım evlerden uzak olsun acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?