Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay nereli bunlarr kaynananlar hayret bişi taaa nerlerden bulmuş isimleri boşver sen takama zamanı gelince istediğini yaptırırsın.

esracım bende iyiimm neden test yapıcakdın vazgeçtin hayırdır bilmedimiz bişimi var yoksam

canım iyidir senden ne haber nasıl oldun

kız kız bence hemide 2 tane bürücük kızzz
dimiiiiii senle aynı fikirdeyizzzz hadi bakalım inşallah 2 tanedir
Aynı be canım bir değişiklik yok hep aynı şeyler

Güll bence senin oğluşun olucak
ilk defa oğlan çıktı. hadi bakalım kim bilicek.
evhan şubata kadan hamile haberini alcaz diyip durdu aldık burda olsada bi yorum yapsaydı yaa

dediğin gibi cnm içine doğan çıkıyo. ayy bu karılar alemmm bidaha baktır diyo haaaa falmıymış bu değişcek allah akıl fikir versin

Kızlar zor bir durumdayım çok işim var Hatice sabah facede yazmış kötüyüm diye hayati tehlikesi varmış yazdıklarını tam olarak hatırlamıyorum ama vücudu iltihaplanmış bebeği alın demiş ama drlar iltihap kurumadan alamayız demiş.
Bekliyordu en son ayyy Rabbim evlatlarımızı korusun

"bebekte bisi yok bende hayati tehlike warms sabh 6da nefsm gtti fenalastm univrste hastanesne sevk ediyrlar bebegi alin dedm almiyrlarda hic iyi deilm"
Yazmış sizde varmı bi durum biri bana özet geçsin 10 dk. kalabilirim en çok

cnm nerlerdesin sen şimdi içimden geçiriyodum seni napıyo nasıl oldu die.
ayyy bukadar kötümüymüş durumuuu allahım yardımcısı olsun ikisinede çok üzüldüm şimdi. ne kadarlık hamileydi hatice bebeği alırlarsa yaşıycakmıkii allahım evlerden uzak olsun acil şifalar versin

Deniiiiiz nolmuştu sana neden moralin bozuktu? Gül nasıl gidiyo hamilelik dr. ne dedi?
Diğer hatunlar siz nasılsınız?

Hayırdir neyin var ki denis hamileliğin nasıl gidiyor

Gülcüm benim günüm yarın yada çarşamba ama içimde sanki hamileymişim gibi bir hiç var hemde sadece 3defa çalışma olduğu halde yaa ne bilim çok fazla regl belirtim yok onun dışında 5 gündür devamli gaz sancısı var iştahım çok açıldı birde normelde ben regl olmadan 4 5 gün önce rahim de ağrı oluyordu ama bu ay yok birde göğüsler ağrırdi bir hafta 10gün önceden ama bu ay daha bugün biraz çok hafif ağrı var

Aman geri kafalılar eşim nasıl kızıyor bana sen ne takıyorsun desin dursun diye haklıda yani söylesin doğunca görürür göstericem pipisini inanmazsın belki bak erkek diye

canım senin işinde değişiklik mi olmuş görüşemiyoruzda senle, hatice niye öyle olmuşya çok merak ettim Rabim şifa versin tez vakitte doktorlar abartıyordur umarım

Ay canım inşaallah hamilesindir gelsin artk kızın marifetli annesi neler ördü ona:))

kiz eflal benim kizim olacak :) senin oglana arkadas gelmiyo artik. sabah ögrendim bende :)

bu arada kizlar doktor birde dediki hesaplanmis dogum tarihinden 1-2 hafta erken gelir bu bebek dedi. hatta eger karni gelismezse yani kafayla karninin arasindaki fark dahada coaglirsa ozaman erken dogum yaptirmak gerekir dedi. simdi bi bakmak lazimmis eger ama heryeri böyle devam büyürse bebegimin ozaman bebeis kendi gelene kadar birakacaklar. ya ben korkuyorum artik. biri daha demisti esi yaslaniyormus diye. doktor aynisini banada dedi.

Günaydın kızlarr .Hatice gürses arkadaşımız için dualarınızı esirgemeyin ne olur.sabah nefesi kesilmiş .İdrarında ve kanında iltihap varmış hatice bebeği alın demiş doktorlar iltihap kurumadan alamayız demişler.Allah hayırlsı ile sağlıkla sıhatle bebeğine kavuştursun haticeyi.. yazmış birisi faceye

gecmıs olsun canım hayırlısı ılle sag saglımal kızını kucagına ınsallah :) ama dr. larıda anlamadım senn bebıs cok kucuk deıl neden hala tutuyolar 48 saatte doldu ıgne olalı Alla alla ya sınır oldum
Başka biri de böyle yazmış
Benim işler çok yogun yaramazda midede işlem yapıyo
Berbatım aslında:)

kiz eflal benim kizim olacak :) senin oglana arkadas gelmiyo artik. sabah ögrendim bende :)

Okudum canım hissetiğin çıktı hayırlsyıla sağlıkla doğsun eşinide düşünme emin ol kızları daha çok seviyor erkekler senin kucağına bırakmaz bile gör bak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…