Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

aslında her şey yolunda gidiyor. görünürde hiçbir sıkıntım yok.
cumartesi tiroid hormonlarıma baktırayım dedim, önlem amaçlı gittim doktora. değerler yüksek çıktı. düşük tehlikesi var ama şimdi haticenin durumunu okuyunca çok kötü oldum yaa benimki bi şey değil daha. çok şükür. inşallah kısa zamanda iyileşir.
hmm seninkiler de gebelik habercisi gibi, hayırlısı...

belki cocuga iltihap gecmesin diye alamiyorlardir bebegi canim. insallah sag salim kavusur bebisine.

kızlar şimdi handanla görüştüm
hatice çok kötü sancı çekiyomuş 2,5 cm açılması varmış bebek gelişimini tamamlamadığı için almıyormuş doktoru bide böbrek taşı düşürmeye başlamış onun da sancısı varmış üstüne bide kanda iltahapmı ne çıkmış
bugün ünv. hastanesine sevk edilmiş ordada gerekli tetkikler yapılacakmış allahım sağsalim kurtarsın ikisinide

Ay canım inşaallah hamilesindir gelsin artk kızın marifetli annesi neler ördü ona:))

Ay inşallah canım benim çoook istiyorum artık gelsin yani kızın demişsin bana herkes senin kızın olucak diyor birde ben şimdiye kadar kime ne dediysem tuttu biliyormusun cinsiyeti bugün de kız kardeşim bebişin cinsiyetini öğrenecekti hayırlısı ama bence oğlu olucak yaa birde benim bu sefer bel ağrım kalçalara kadar yayılıyor nedense acayip bir ağrı

evet canım yaaa başımı kaşıyamıyom

Kızlar ferda yazmış facede bana

2,5 cm açılması varmış sancı çekiyomuş doktor bebeğin gelişimi tamamlanmadı diye doğuma almıyomuş
üstüne bide böbrek taşı düşürüyomuş onun sancısı
bide üstüne kanında bi sorun çıkmış
hayati tehlikesi filan yokmuş ama
çok sancı çekiyomuş telle bile konuşamıyomuş
yok faceden konuşuyoruz
bunları demişler
şimdi üniv.hastanesine sevketmişler
oraya yatcakmış
ciğer geliştirici iğneler filan yapılmış
ne olacağı belli değilmiş

cnmm hadi inşallah vardır bendede erken adet belirtileri olurdu buay hiç bişi olmadı gönüsler bile çatlamanın12 ci günü acımaya başladı uçları özellikle bide çatlamanın10 cu günü 3 gün karın ağrım oldu adet gibi snra geçti.
inşallah güsel haberini alırız cnmm

toparlanmana sevindim cnmmmm burası terapi merkesi gibi bazen kavgalar oluyo oda arada olur gelen memnun burdan.

ben de memnunum teşekkür ederim tekrar.
kavgalar da her yerde oluyor. internet üzerinden olmasına rağmen arkadaşlıklar var burda. internet dışındaki arkadaşlarımızla da kırgınlıklar, dargınlıklar olmuyor mu. oluyor elbette. burda olması da çok normal.

Okudum canım hissetiğin çıktı hayırlsyıla sağlıkla doğsun eşinide düşünme emin ol kızları daha çok seviyor erkekler senin kucağına bırakmaz bile gör bak:))

kiz oglan ikiside evlat iste. ama bence artik cocugu türkiyeye gönderme fikrinden vazgecer. yani kiz dahada sakinilir bence. yani kizi tek türkiyeye falan göndermek istemez galiba. birde su isim derdinden kurtuldum en azindan. ya aylin yada ceylin koaymak istiyorum. kimsede karisamaz. ben ona en son demistim tmm sen eger illakide pusat olacak diyorsan bende kizda hickimseyi karistirtmam demisti tmm demisti. e simdide kiz dedi doktor. yani isimi ben koycam

ay buna güldüm kız ferdaaaaaaaaaa yazmaya erindin benim yazdıklarımı kopyala yapıştırmı yaptın

kız sumru bebiş kızmııııı

allah yardımcısı olsunn inşallah tez zamanda kavuşur bebeiğne iyileşirler

senn facelerde gezzzz buraya geldimi vaktim yok deeee dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bikaç saat öncede burda yoktun face bi baktım ordasınnn hayırdırrrrr

Canım ebruya demişlerdi ama bak hala doğurmadı:) endişelenme doktorların dediğini dikkate alacaksın ama çok üstüne durmuycaksın çoğu yanlış çıkıyor çünkü:) kız bender ken doğuracakmışım gibi geliyor ama hiç istemiyorum gerçi kim ister:) haftasonu görümcemle konuştum düğünü olacakya 19 mayısdaya biraz geç yapın bende geliyim dedim ayyok 7-8 ayoldu dedi azdı sanki bende dedim ben gelemem o zaman diyorki ama doğurmuş olacanya dedim daha kırkım bile çıkmamış olacak hadi kendimi geçtim el kadar bebeğimi onca saatlik yola ben nasıl çıkarayım hala gidicem sanıyorlar delircem eşim evde yoktu gelince dedim yeter artık şimdiden bunları düşünüp strese girmekten bıktım nasıl gidyim haziranda yapsınlar düğünü dedim yok diyor ablan iyi olur toparlanırsan gideriz gibi bir laf etti ağladım ben bebeğimi o kalabalığa sokmam elden ele gezecek yazık günah değilmi dedim bişey demedi daha.

Yaa kızlar aslinda benim şansım yok ama inşallah bu ay şansım dönmüştür ve vardi ama gül bende öyle göğüslerde çok ağrı yok ama çok büyüdü birde akinti çok az var fazla değil

Yaa kızlar aslinda benim şansım yok ama inşallah bu ay şansım dönmüştür ve vardi ama gül bende öyle göğüslerde çok ağrı yok ama çok büyüdü birde akinti çok az var fazla değil

vardır şansın merak etme ilk başta benimde büyüktü snra acımaya başladı akıntıda az oluyo adet geçtikden snra çoğalıyo cnmm belirtiler aynı gibi inşallah vardır cnm allahdan umut kesilmez.

kız sumru bebiş kızmııııı

evet. benimde kücük cimcimem olacak :) herseyine bakti doktor bütün herseyi normalmis iyimis ama karni kücükmüs ya. yani heryeri 31./32. hafta gibi ama karni daha 28.inci haftada eger fark cogalirsa erken dogum yaptiracaklar. plazenta yeterince besleyemeyince öyle oluyormus. ama eger bu farkla kafasida karnida devam büyürse sorun yok dedi doktor ozaman bebegin kendi gelmesini bekliycez dedi. zaten 2 mayisi beklemez dedi. kesin 1-2 hafta erken dogar dedi.

Kız face hep açık ama bişi yapamıyomki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…