Deniiiiiz nolmuştu sana neden moralin bozuktu? Gül nasıl gidiyo hamilelik dr. ne dedi?
Diğer hatunlar siz nasılsınız?
Hayırdir neyin var ki denis hamileliğin nasıl gidiyor
Gülcüm benim günüm yarın yada çarşamba ama içimde sanki hamileymişim gibi bir hiç var hemde sadece 3defa çalışma olduğu halde yaa ne bilim çok fazla regl belirtim yok onun dışında 5 gündür devamli gaz sancısı var iştahım çok açıldı birde normelde ben regl olmadan 4 5 gün önce rahim de ağrı oluyordu ama bu ay yok birde göğüsler ağrırdi bir hafta 10gün önceden ama bu ay daha bugün biraz çok hafif ağrı var
Günaydın kızlarr .Hatice gürses arkadaşımız için dualarınızı esirgemeyin ne olur.sabah nefesi kesilmiş .İdrarında ve kanında iltihap varmış hatice bebeği alın demiş doktorlar iltihap kurumadan alamayız demişler.Allah hayırlsı ile sağlıkla sıhatle bebeğine kavuştursun haticeyi.. yazmış birisi faceye
gecmıs olsun canım hayırlısı ılle sag saglımal kızını kucagına ınsallah :) ama dr. larıda anlamadım senn bebıs cok kucuk deıl neden hala tutuyolar 48 saatte doldu ıgne olalı Alla alla ya sınır oldum
Başka biri de böyle yazmış
Benim işler çok yogun yaramazda midede işlem yapıyo
Berbatım aslında:)
Ay canım inşaallah hamilesindir gelsin artk kızın marifetli annesi neler ördü ona:))
Aman geri kafalılar eşim nasıl kızıyor bana sen ne takıyorsun desin dursun diye haklıda yani söylesin doğunca görürür göstericem pipisini inanmazsın belki bak erkek diye
canım senin işinde değişiklik mi olmuş görüşemiyoruzda senle, hatice niye öyle olmuşya çok merak ettim Rabim şifa versin tez vakitte doktorlar abartıyordur umarım
Hayırdir neyin var ki denis hamileliğin nasıl gidiyor
Gülcüm benim günüm yarın yada çarşamba ama içimde sanki hamileymişim gibi bir hiç var hemde sadece 3defa çalışma olduğu halde yaa ne bilim çok fazla regl belirtim yok onun dışında 5 gündür devamli gaz sancısı var iştahım çok açıldı birde normelde ben regl olmadan 4 5 gün önce rahim de ağrı oluyordu ama bu ay yok birde göğüsler ağrırdi bir hafta 10gün önceden ama bu ay daha bugün biraz çok hafif ağrı var
toparlanmana sevindim cnmmmm burası terapi merkesi gibi bazen kavgalar oluyo oda arada olur gelen memnun burdan.
Okudum canım hissetiğin çıktı hayırlsyıla sağlıkla doğsun eşinide düşünme emin ol kızları daha çok seviyor erkekler senin kucağına bırakmaz bile gör bak:))
evet canım yaaa başımı kaşıyamıyom
Kızlar ferda yazmış facede bana
2,5 cm açılması varmış sancı çekiyomuş doktor bebeğin gelişimi tamamlanmadı diye doğuma almıyomuş
üstüne bide böbrek taşı düşürüyomuş onun sancısı
bide üstüne kanında bi sorun çıkmış
hayati tehlikesi filan yokmuş ama
çok sancı çekiyomuş telle bile konuşamıyomuş
yok faceden konuşuyoruz
bunları demişler
şimdi üniv.hastanesine sevketmişler
oraya yatcakmış
ciğer geliştirici iğneler filan yapılmış
ne olacağı belli değilmiş
kiz oglan ikiside evlat iste. ama bence artik cocugu türkiyeye gönderme fikrinden vazgecer. yani kiz dahada sakinilir bence. yani kizi tek türkiyeye falan göndermek istemez galiba. birde su isim derdinden kurtuldum en azindan. ya aylin yada ceylin koaymak istiyorum. kimsede karisamaz. ben ona en son demistim tmm sen eger illakide pusat olacak diyorsan bende kizda hickimseyi karistirtmam demisti tmm demisti. e simdide kiz dedi doktor. yani isimi ben koycam
evet canım yaaa başımı kaşıyamıyom
Kızlar ferda yazmış facede bana
2,5 cm açılması varmış sancı çekiyomuş doktor bebeğin gelişimi tamamlanmadı diye doğuma almıyomuş
üstüne bide böbrek taşı düşürüyomuş onun sancısı
bide üstüne kanında bi sorun çıkmış
hayati tehlikesi filan yokmuş ama
çok sancı çekiyomuş telle bile konuşamıyomuş
yok faceden konuşuyoruz
bunları demişler
şimdi üniv.hastanesine sevketmişler
oraya yatcakmış
ciğer geliştirici iğneler filan yapılmış
ne olacağı belli değilmiş
ay buna güldüm kız ferdaaaaaaaaaa yazmaya erindin benim yazdıklarımı kopyala yapıştırmı yaptın
bu arada kizlar doktor birde dediki hesaplanmis dogum tarihinden 1-2 hafta erken gelir bu bebek dedi. hatta eger karni gelismezse yani kafayla karninin arasindaki fark dahada coaglirsa ozaman erken dogum yaptirmak gerekir dedi. simdi bi bakmak lazimmis eger ama heryeri böyle devam büyürse bebegimin ozaman bebeis kendi gelene kadar birakacaklar. ya ben korkuyorum artik. biri daha demisti esi yaslaniyormus diye. doktor aynisini banada dedi.
Yaa kızlar aslinda benim şansım yok ama inşallah bu ay şansım dönmüştür ve vardi ama gül bende öyle göğüslerde çok ağrı yok ama çok büyüdü birde akinti çok az var fazla değil
kız sumru bebiş kızmııııı
allah yardımcısı olsunn inşallah tez zamanda kavuşur bebeiğne iyileşirler
senn facelerde gezzzz buraya geldimi vaktim yok deeee dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bikaç saat öncede burda yoktun face bi baktım ordasınnn hayırdırrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?