Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Ya aslinda test almaya gidicektim bugün ama çok erindim eşime söylemeden yapmak istiyordum ama acaba söylesemde akşamı bu akşam gelirken yarın sabah da yaparım

canim pardon ama senin kocanda benimki gibi öküz. ya sinir oluyorum. millet keyfini düsünüyo bizimkiler elin yüzünden cile cekiyo ya. bizimkiler sanki baskami. millet evde oturacak isine gücüne devam edecek bizde 2 aylik bebekle 3 gün yollarda sicakta perisan olcaz. üstelik bebegin asilari bile tam olmicak. enfeksyon falan kaparsa basinin etini yerim ama demedi deme dedim dün esime. birsey olmaz türkiyede yaptircaz asilari diyo. okadar ülkeden geciyorsun yolda hicbirsey hijyenik degil ay düsündükce bile tiksiniyorum.

Ya bebeği o kadar küçük değilki niye almıyorlar zaten hastalıktan kurtulamadıki kız bir

canım inşaallah olacak

ay zaten üniversteye gittiyse zor bırakırlar döner sermayeye para girsin diye yatırırlar kızı bir sürü

Canım Allah nasıl yardım ediyo rbak sana herşey lehine dönüyor:))

Yaa kızlar aslinda benim şansım yok ama inşallah bu ay şansım dönmüştür ve vardi ama gül bende öyle göğüslerde çok ağrı yok ama çok büyüdü birde akinti çok az var fazla değil

Öyle düşünme olumlu düşünmek lazım

Ya aslinda test almaya gidicektim bugün ama çok erindim eşime söylemeden yapmak istiyordum ama acaba söylesemde akşamı bu akşam gelirken yarın sabah da yaparım

sen bilirsin cnmmm beni bişi dürttüydü resmen hatta afr abla erken daha çıkmaz dediydi bende şansımı denicem dediydim ama sanki kendimden emindim gibi başka zaman hiç yapmazdım test bu sefer erkenden yaptım benim gönüs uçları çok acıyınca şüpelendim bide içimdeki his dürtünce yaptım iyiki yapmışım

öylede bak simdide baslarlar bi oglan doguramadin diye. sakayla karisik olsada dicekler ben biliyorum. bu kadar cahil iste bunlar. bi babasi kiz olabilir dedigimde sevindi aaa bizim hic kizimiz olmadi kizi ben daha cok severim dedi. esim desen okadar herseyi bilir ama bu konuda bebegin cinsiyeti erkekten kaynaklandigini kabul etmiyo.

denisss_ruj saribeybi GÜL78+ esraersoy sumru tooxic eflalim zkol aşk sarhoşu olmak istiyor upps24 feryal_efe dscopur+
selam cömaaaaaat ben geldim hiç özlemedinizmi lan karılar beni.iiii.iii

Deniiiiiz nolmuştu sana neden moralin bozuktu? Gül nasıl gidiyo hamilelik dr. ne dedi?
Diğer hatunlar siz nasılsınız?

zeynepcim haticenin durumunu görünce benim durumum kuru evham gibi göründü bana. söylemeye utandım vallahi. tiroid sorunum vardı ya, onun değerleri yüksek çıktı. düşük riski var. ama henüz düşük belirtisi yok. miden düzelmiştir umarım iyisindir canım.

gülllllll nası gidiyooooooo mucizenleeeeeeee

allah kolaylık versin cnmmm ben önceden koydum hep yastık ama ilk tuttuğunda herhal bişi yoktu yinede tuttu cnm o allaha kalıyo ne şekil olursa olsun verdiyse rabbim engel tanımyo

inş cnm dediğin gibi Rabbim istesin yeter ki.
facede isim ne özelden msj atarsan ekliyim

cnm sıkma canını o kocan da tam dayaklık ha insan evladına üzülürmü ya
ama kızları babalar daha çok sever

sana artıkın afır deyze diyelim biz.

Deniiiiiz nolmuştu sana neden moralin bozuktu? Gül nasıl gidiyo hamilelik dr. ne dedi?
Diğer hatunlar siz nasılsınız?

iyiyiz cnm sen de iyi ol artık at şu hastalığı üstünden

Rabbim ikisini de korusun sağlık versin.dualarımız onunla

Kızlar herkese iyi akşamlar görüşürüz

iyi akşamlar cnm sana gün bitti ohhh

Bizde seni özledik sunger nasılsın canım

bi sen özlemişsin baksana diğerlerinden ses yok canları yolunmak istiyo onlarınnnnnnn iiiii be canım ne yapayım kız sabahcı olunca koşuşturmam bitürlü bitmiyo bu gün dr gittim oleeeeeyyyyyy klomen başladım bakalım ne olacak

kızlar benim işim var, ara ara ekrana bakabiliyorum ama burdayım. bu arada iyi bir endokrin uzmanı buldum, yarın sabah 8de randevum var. ona gidiyorum ikinci bir görüş alayım diye. bi de orda tahlil yaptırıcam. görüşürüz

Arkadaşı tanımıyorum ama Allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah çok zor bişi

Hadi hayırlısı canım olur inşallah

yaaaa kızlar benim bu çizelge yanlış nası düzeltcem acepppppp bilenden bi yardım bi el atınnnnnnn

Rica ederim öyledir kendisi bazen:)) ay varya bir bu konuyu takmıyorum çünkü gitmiycem hiç umrumda değil yani düşünselerdi beni ertelerlerdi düğünü doğum tarihi değişmez ama düğün değişebilir, ablamlar alanyada onları çağırırım eşimede sen git istiyorsan derim hiç umurumda değil açıkcası kendime yapılan haksızlıkları çocuğuma yaptırmıycam yıkarım dünyayı başlarına hiç görmedikleri yüzünü görürler gelinlerinin eteğimdeki bütün taşları dökerim

Ay desinler kaynanan oğlandoğurmuşda marifet etmiş sanki dersin sende doğurmak marifet değil yetiştirmek marifet:))

denisss_ruj saribeybi GÜL78+ esraersoy sumru tooxic eflalim zkol aşk sarhoşu olmak istiyor upps24 feryal_efe dscopur+
selam cömaaaaaat ben geldim hiç özlemedinizmi lan karılar beni.iiii.iii

hoşgeldin hanımefendi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…