cnmm nereye konuşamadık fazla iyi akşamlar bidenemmmmKızlar herkese iyi akşamlar görüşürüz
Kız face hep açık ama bişi yapamıyomki
Canım ebruya demişlerdi ama bak hala doğurmadı:) endişelenme doktorların dediğini dikkate alacaksın ama çok üstüne durmuycaksın çoğu yanlış çıkıyor çünkü:) kız bender ken doğuracakmışım gibi geliyor ama hiç istemiyorum gerçi kim ister:) haftasonu görümcemle konuştum düğünü olacakya 19 mayısdaya biraz geç yapın bende geliyim dedim ayyok 7-8 ayoldu dedi azdı sanki bende dedim ben gelemem o zaman diyorki ama doğurmuş olacanya dedim daha kırkım bile çıkmamış olacak hadi kendimi geçtim el kadar bebeğimi onca saatlik yola ben nasıl çıkarayım hala gidicem sanıyorlar delircem eşim evde yoktu gelince dedim yeter artık şimdiden bunları düşünüp strese girmekten bıktım nasıl gidyim haziranda yapsınlar düğünü dedim yok diyor ablan iyi olur toparlanırsan gideriz gibi bir laf etti ağladım ben bebeğimi o kalabalığa sokmam elden ele gezecek yazık günah değilmi dedim bişey demedi daha.
cnmm nereye konuşamadık fazla iyi akşamlar bidenemmmm
hıhhh öyle olsun bacımmmm nasıl oldun iyimisin azcık toparlandınmı. bizimde burda çalışan karı grip geldi bugün inşallah bulaşmaz banaya
kızlar şimdi handanla görüştüm
hatice çok kötü sancı çekiyomuş 2,5 cm açılması varmış bebek gelişimini tamamlamadığı için almıyormuş doktoru bide böbrek taşı düşürmeye başlamış onun da sancısı varmış üstüne bide kanda iltahapmı ne çıkmış
bugün ünv. hastanesine sevk edilmiş ordada gerekli tetkikler yapılacakmış allahım sağsalim kurtarsın ikisinide
Ay inşallah canım benim çoook istiyorum artık gelsin yani kızın demişsin bana herkes senin kızın olucak diyor birde ben şimdiye kadar kime ne dediysem tuttu biliyormusun cinsiyeti bugün de kız kardeşim bebişin cinsiyetini öğrenecekti hayırlısı ama bence oğlu olucak yaa birde benim bu sefer bel ağrım kalçalara kadar yayılıyor nedense acayip bir ağrı
evet canım yaaa başımı kaşıyamıyom
Kızlar ferda yazmış facede bana
2,5 cm açılması varmış sancı çekiyomuş doktor bebeğin gelişimi tamamlanmadı diye doğuma almıyomuş
üstüne bide böbrek taşı düşürüyomuş onun sancısı
bide üstüne kanında bi sorun çıkmış
hayati tehlikesi filan yokmuş ama
çok sancı çekiyomuş telle bile konuşamıyomuş
yok faceden konuşuyoruz
bunları demişler
şimdi üniv.hastanesine sevketmişler
oraya yatcakmış
ciğer geliştirici iğneler filan yapılmış
ne olacağı belli değilmiş
kiz oglan ikiside evlat iste. ama bence artik cocugu türkiyeye gönderme
fikrinden vazgecer. yani kiz dahada sakinilir bence. yani kizi tek türkiyeye falan göndermek istemez galiba. birde su isim derdinden kurtuldum en azindan. ya aylin yada ceylin koaymak istiyorum. kimsede karisamaz. ben ona en son demistim tmm sen eger illakide pusat olacak diyorsan bende kizda hickimseyi karistirtmam demisti tmm demisti. e simdide kiz dedi doktor. yani isimi ben koycam
Yaa kızlar aslinda benim şansım yok ama inşallah bu ay şansım dönmüştür ve vardi ama gül bende öyle göğüslerde çok ağrı yok ama çok büyüdü birde akinti çok az var fazla değil
Ya aslinda test almaya gidicektim bugün ama çok erindim eşime söylemeden yapmak istiyordum ama acaba söylesemde akşamı bu akşam gelirken yarın sabah da yaparım
Ya bebeği o kadar küçük değilki niye almıyorlar zaten hastalıktan kurtulamadıki kız bir
canım inşaallah olacak
ay zaten üniversteye gittiyse zor bırakırlar döner sermayeye para girsin diye yatırırlar kızı bir sürü
Canım Allah nasıl yardım ediyo rbak sana herşey lehine dönüyor:))
Öyle düşünme olumlu düşünmek lazım
Aman dikkat ben hala berbatım
Deniiiiiz nolmuştu sana neden moralin bozuktu? Gül nasıl gidiyo hamilelik dr. ne dedi?
Diğer hatunlar siz nasılsınız?
geçmiş olsun cnmmmm dikkat et sende inşallah şifayı kapmam. sen keseyi gördüm didim gördünmüü.
ay bende unutkalnlık bşladıyaaa kime ne anlattım karıştırıp unutuyom erken bunama başladı bende
allah kolaylık versin cnmmm ben önceden koydum hep yastık ama ilk tuttuğunda herhal bişi yoktu yinede tuttu cnm o allaha kalıyo ne şekil olursa olsun verdiyse rabbim engel tanımyo
merhaba kizlar ben geldim. doktordan geldim simdi. benimde kizim olacakmis. esime msj attim hic aramadi. üzüldü galiba. ikimizde oglum oglum diye seviyorduk hep alismistik yani oglum demeye. esim biraz geri kafali be. gecen bi arkadasi görmüstük dedimki bak bununda oglu var falan diye. bana demez mi kuru kiciyla o erkek dogurmus sen bi erkek doguramican heralde diye. sanki benden kaynaklaniyo. hayirlisi böyleymis. saglikli olsunda kuzum. birde doktor kafasi büyük diyordu. hicte degilmis. herseyi normalmis karni kücükmüs ya. yani eli kolu kafasi herseyi 31-32inci haftaya göreymis ama karni 28inci haftadaymis daha. neden kaynaklanir dedim. dedi plazenta yaslanmis, yani plazentadaki kan dolasimi iyi degilmis. birseyde yapamazmisim. eger kafayla karninin arasindaki fark büyürse ozaman erken dogum yaptiracaklarmis. ama eger bu oratida devam ederse bebegin kendiliginden gelmesini beklicekmisiz. hesaplanan tarihten zaten 1-2 hafta önce gelir gibi dedi.
Kızlarrrrr ben teyze oluyorum kimseye söyleyemiyom sizinle paylaşayım heyecenı mı
yumurtlama günlerinde burda idi hiç iş görmedik bu ay tutma zdemişti sabah kan vermiş ve hamişşşşşşşşşş ben teyze oluyom ben teyze oluyommmmm
Deniiiiiz nolmuştu sana neden moralin bozuktu? Gül nasıl gidiyo hamilelik dr. ne dedi?
Diğer hatunlar siz nasılsınız?
hatice çok kötü sancı çekiyomuş 2,5 cm açılması varmış bebek gelişimini tamamlamadığı için almıyormuş doktoru bide böbrek taşı düşürmeye başlamış onun da sancısı varmış üstüne bide kanda iltahapmı ne çıkmış
bugün ünv. hastanesine sevk edilmiş ordada gerekli tetkikler yapılacakmış allahım sağsalim kurtarsın ikisinide
Kızlar herkese iyi akşamlar görüşürüz
Bizde seni özledik sunger nasılsın canım
bi sen özlemişsin baksana diğerlerinden ses yok canları yolunmak istiyo onlarınnnnnnn iiiii be canım ne yapayım kız sabahcı olunca koşuşturmam bitürlü bitmiyo bu gün dr gittim oleeeeeyyyyyy klomen başladım bakalım ne olacak
canim pardon ama senin kocanda benimki gibi öküz. ya sinir oluyorum. millet keyfini düsünüyo bizimkiler elin yüzünden cile cekiyo ya. bizimkiler sanki baskami. millet evde oturacak isine gücüne devam edecek bizde 2 aylik bebekle 3 gün yollarda sicakta perisan olcaz. üstelik bebegin asilari bile tam olmicak. enfeksyon falan kaparsa basinin etini yerim ama demedi deme dedim dün esime. birsey olmaz türkiyede yaptircaz asilari diyo. okadar ülkeden geciyorsun yolda hicbirsey hijyenik degil ay düsündükce bile tiksiniyorum.
öylede bak simdide baslarlar bi oglan doguramadin diye. sakayla karisik
olsada dicekler ben biliyorum. bu kadar cahil iste bunlar. bi babasi kiz olabilir dedigimde sevindi aaa bizim hic kizimiz olmadi kizi ben daha cok severim dedi. esim desen okadar herseyi bilir ama bu konuda bebegin cinsiyeti erkekten kaynaklandigini kabul etmiyo.
denisss_ruj saribeybi GÜL78+ esraersoy sumru tooxic eflalim zkol aşk sarhoşu olmak istiyor upps24 feryal_efe dscopur+
selam cömaaaaaat ben geldim hiç özlemedinizmi lan karılar beni.iiii.iii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?