denisss_ruj saribeybi GÜL78+ esraersoy sumru tooxic eflalim zkol aşk sarhoşu olmak istiyor upps24 feryal_efe dscopur+
selam cömaaaaaat ben geldim hiç özlemedinizmi lan karılar beni.iiii.iii
geçmiş olsun cnmmmm dikkat et sende inşallah şifayı kapmam. sen keseyi gördüm didim gördünmüü.
ay bende unutkalnlık bşladıyaaa kime ne anlattım karıştırıp unutuyom erken bunama başladı bende
Bende en son ağustosta yaptım test ondan beri hiç yapmadım ama bu ay yapasim var yani
gülllllll nası gidiyooooooo mucizenleeeeeeee
bence senin 2 kızın 2 oğlun olacakikiz de olabilir ama bi kız bi erkek olucak ahan da yazdım buraya
anacm nasıl bekleyebiliyorsunuz ben şimdiye 40 defa bi koşu gidip almıştım.çatlarım beklersem
git al yap önce bize ver müjdeyi sonra kocişe
sağol canım hoş buldum ne yapıyonuz nası gidiyo hayatttttRica ederim öyledir kendisi bazen:)) ay varya bir bu konuyu takmıyorum çünkü gitmiycem hiç umrumda değil yani düşünselerdi beni ertelerlerdi düğünü doğum tarihi değişmez ama düğün değişebilir, ablamlar alanyada onları çağırırım eşimede sen git istiyorsan derim hiç umurumda değil açıkcası kendime yapılan haksızlıkları çocuğuma yaptırmıycam yıkarım dünyayı başlarına hiç görmedikleri yüzünü görürler gelinlerinin eteğimdeki bütün taşları dökerim
Ay desinler kaynanan oğlandoğurmuşda marifet etmiş sanki dersin sende doğurmak marifet değil yetiştirmek marifet:))
hoşgeldin hanımefendi:)
hoşgeldin nasılsın?,
sağol canım iyi işte dr gittim klomen başladık bakalım bu ay ne olacak beklliyozzzzzz
bence senin 2 kızın 2 oğlun olacakikiz de olabilir ama bi kız bi erkek olucak ahan da yazdım buraya
anacm nasıl bekleyebiliyorsunuz ben şimdiye 40 defa bi koşu gidip almıştım.çatlarım beklersem
git al yap önce bize ver müjdeyi sonra kocişe
ayy cnm hoşgeldin tam yazıcaktım müşteri geldi. iyilik teyzesi yormuyo beni şimdilik bi sorun yok.
sende klomene başlamışsın hadi hayırlısı olumlu düşün cnm ilaca güven bebeki kafandan çıkar ben öyle yaptım geldi mucizem. inşallah sende ilk aydan güsel haber alırsın
ayy güll 8 aylık doğdular haa.maşallahh.allah tüm anneleri ve bebişleri korusun.sağlık versinn isteyenlerede sağlıklı bebişler nasip etsin..
allah haticeye ve bebişine acil şifalar versin çok üzüldüm kıslarr yaaa.
güllll bolca süt iç ceviz fındık vs ye vitamin al bolcaaaa.aman ,hmal etme hiç bişeyi herşey yeeee.
esram canım inş hamişsindir.
afr tebrik ederim darsıs sana.bide dr adetin 3.günü ii oluomuş git istersen.en kısa zamanda gelir inş.
süngerrr özledik bacım tabiki.
bide topiğe nazar değdi ya herkes bildiği dualardan okusun kıslarrr
denisss_ruj saribeybi gül78+ esraersoy sumru tooxic eflalim zkol aşk sarhoşu olmak istiyor upps24 feryal_efe dscopur+
selam cömaaaaaat ben geldim hiç özlemedinizmi lan karılar beni.iiii.iii
canım benim allah saklasın ikinizide dikkat et kendinede bebişede hayırlarla al kucağına ikiz beşiz ooohhhhh sefam olsun gece uykularına son rahat gezmeye gitmeye son rahat yaz tatillerine son bide ikiz olursa allah oh canıma değsinnnn
amannınnnn 4 tanemiiii anacım acı banaaa 2 ye razıyım ben. inşallah dilediğin gibi olur ikiz olur cnm
ayy güll 8 aylık doğdular haa.maşallahh.allah tüm anneleri ve bebişleri korusun.sağlık versinn isteyenlerede sağlıklı bebişler nasip etsin..
allah haticeye ve bebişine acil şifalar versin çok üzüldüm kıslarr yaaa.
güllll bolca süt iç ceviz fındık vs ye vitamin al bolcaaaa.aman ,hmal etme hiç bişeyi herşey yeeee.
esram canım inş hamişsindir.
afr tebrik ederim darsıs sana.bide dr adetin 3.günü ii oluomuş git istersen.en kısa zamanda gelir inş.
süngerrr özledik bacım tabiki.
bide topiğe nazar değdi ya herkes bildiği dualardan okusun kıslarrr
4 şaka dedim ama 2 olucak kız-erkek görürsün bak
Rica ederim öyledir kendisi bazen:)) ay varya bir bu konuyu takmıyorum çünkü gitmiycem hiç umrumda değil yani düşünselerdi beni ertelerlerdi düğünü doğum tarihi değişmez ama düğün değişebilir, ablamlar alanyada onları çağırırım eşimede sen git istiyorsan derim hiç umurumda değil açıkcası kendime yapılan haksızlıkları çocuğuma yaptırmıycam yıkarım dünyayı başlarına hiç görmedikleri yüzünü görürler gelinlerinin eteğimdeki bütün taşları dökerim
Ay desinler kaynanan oğlandoğurmuşda marifet etmiş sanki dersin sende doğurmak marifet değil yetiştirmek marifet:))
hoşgeldin hanımefendi:)
herkes öyle diyoo bakalım cuma netleşicek hayırlısı olsun inşallah allah sanada kısa zamanda versin cnm
valla ben de özledim cadı kızımla uğraşmaktan pek giremiyom bu aralar sen nasılsınslm tatlımmmmmmmmmmmm
hoşgeldin özledik ya ben hepinizi özledim kaç gündür giremiyom siteye of yaaaa
şişmek bazen yemekle olmuyo canım bazı vücutlar şişiyo ben ilk hamileliğimde davul gi biydim ilk aydan itibaren doğumdan sonra geçtiiibencede nazar değdii.
canım geçen hafta abur cubur yemedim dediklerini yedim ara öğünlerde 1 haftada 2 kg almış göründüm şok oldum yemeklerde çok yemiyorum neden böyle şiştim 1 haftada. anlamadım. bu hafta sevic fındıkı fln kıstım az az yiyom meyva yiyom acıkınca bakalım ne çıkıcak. neden böyle şiştimki aşırı yemiyorumda.
ay yiteeeeeer cnm yalnız kaldığımız eve lazım artık bir bıcırık tatilinde tadı geçti olmuyo tek başına. ikiz olursa yandık işde ozaman gezmeyi fln unutucam tamamen
bencede nazar değdii.
canım geçen hafta abur cubur yemedim dediklerini yedim ara öğünlerde 1 haftada 2 kg almış göründüm şok oldum yemeklerde çok yemiyorum neden böyle şiştim 1 haftada. anlamadım. bu hafta sevic fındıkı fln kıstım az az yiyom meyva yiyom acıkınca bakalım ne çıkıcak. neden böyle şiştimki aşırı yemiyorumda.
salak kari be dün telefonda konusuyoruz iste hepimiz. birden demez mi elin kocalari 2-3 iste calisiyor ev yaptiriyorlar babanin isi ne oda calissin yaptirsin bi ev diye. sok oldum ya. adam hicbirzaman issiz kalmadi herzaman evine ekmegini getirdi. üstelik kayninada okadar para verdi yardim ettiki say say bitmez bile. kalkmis kaynanamda öyle diyo. sok oldum ya. ayip valla artik o kadinin yaptiklari, dedikleri ya. nankör iste. esimde kizdi anne sen nasil öyle dersin babam bizi ne zaman ac birakti bi istedigimizi almadi yapmadi dedi. aman sende diyo sizde ne bicim evlatsaniz diyo keske sizi doguracagima mermer dogurdsaydim diyo. tövbe tövbe ya insan nasil böyle düsünebilir ya
Kızlar benim karnımın büyümesi durdu sekizinci aya girdim küçücük kaldı yabirde hamileyken abur cubur zararlı şeyler hiç yiyip içmiyen var mı asitli içecek çay hazır gıda gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?