Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kizlarrr ben korkmaya basladim yaaaa. doktor 1-2 hafta kesin erken dogar dedi. ve eger gelismezse karni daha erken dogurtacaklar. ay 10 hafta derken 4-5 haftam kaldiysa ya? daha ben birsey almadim. daha birsey yapmadim. ay ben daha hazir degilim. doktordan geldigimden beri nette bakiyorum ama normal yaziyor hep neye inanicamida sasirdim. gegeli tek bir is bile yapmadim ya. 2 hafta erken dogar zaten diyordum ama daha erkeni icin kendimi hazir hissetmiyorum ki hic. kafam cok karisik kizlar. insallah bebegim gtüzel güzel gelisirde zamaninda gelir yaaa

iyiyim bende tatlım nasıl oluym son 1 haftam işyerinde işleri toparlamaya cebelleştiğimden giremiyom siteye

Kızlar benim karnımın büyümesi durdu sekizinci aya girdim küçücük kaldı ya birde hamileyken abur cubur zararlı şeyler hiç yiyip içmiyen var mı asitli içecek çay hazır gıda gibi?

o konuda ben fenayım hazırda yedimmm aburcuburda canım isteyince gazozda içtim rahat davrandım zannımca

amin cnm inş hayırlısı ile gelsin benimde bebeğim.herkes bişi diyo bende şekilden şekile girecem çalışmalar sırasında
çalış çalışşşşş olsun herşekile gir cnmmm
cnmmm bende yediğimden sanmıyom ya doktorda şaşırdı. vucudum şişiyo demek

oyyyyy gözümü korkuttun bak şimdi kıçım erir gerçi böyle hareket olunca
ya gül sağlıklı olsun da kiloyu boşver yakında miden bulanacak bişey yiyemicennn süt çok önemli yede tombiş olsunnn

cnmm kiloyu sorun etmiyom daha hamişliğin ilk ayından böyle olursa snra naparım diye üzülüyom ağır geçer ilerleyen aylar. sütü sabah akşam içiyom peynir yumurta fln yiyom. midem bulancakmı bilmomkiii hala tık yok bazen yemek snrası bulanıyo hergün deil.

valla cnm abur cuburu bende yemiyom hazır gıdayıda ben baya bıcak gibi kestim tüm kötü alışkanlıklarımı çayda günde en fazla 2 bardak içiyom açık başka yok.

çayı ik başta içmiyordm başladım geri abur cuburda hergün olmasada arada yiyorum asitli içeceğide üç keredir içiyorum vicdan azabı duyuyorum ama engelde olamıyorum ben kötü bir annemiyim kendimi düşünüyorum

Kızlar ben 4 kilo almıştım:) 1,5 kilosunu geri verdim Yediğimi çıkarıyorum yaaa

kıs eflal nasıl alışırsan öle gidio mesela ben çayı kestim bir damla çay yani su içiodummm.
cipsi tam kesemedim arada aldım.başka gazoz toplam 4 bardak içtim.bi kere içince gerisi gelio die.şak die kesip öle aş-lışmak lazım galiba.

sumrum kızın olumuş haa.öçok sevindim canım benim.sakin ol herşey yola girer.bebeğin sağlıklı olsundaa.gerisi boş valla

korkma canım Allahın dediği olur
yavaş yavaş başla hazırlığına yapabildiklerini yap
inş zamanında gelir güzel kızın

doğruyaaa benim şimdiden karnım kocamnanaaaaannnn oıldu çok kilo aldım ilk4 ay 2.5 kiloydu pufff die şiştimm ama sadece karnımmmm

o konuda ben fenayım hazırda yedimmm aburcuburda canım isteyince gazozda içtim rahat davrandım zannımca

off ya kendimi kötü hissediyorum kız varya çayada siz içiyoruz falan yazmıştınız öyle başaldım:)) ben abartıyorum heralde herkes içiyor diye başladım:))) ay ne bileyim anne karnında başlayın çocuğun sağlığına dikkat edin diyorlaya,senin karnın nasıl geçen aya göre benimki kaldı öyle ya

varrrrr bennnnnnnnnnnnnn

Kızının sağılğı nasıl peki sık hastalanırmı?

ya kızlar kusura bakmayın geçmişi okuyaöadım çok istedim ama yaklaşık 8-9 sayfa gerideydim kaçırdığım yada bana bişey söylesen varsa cvp veremediğim için kusura bakmayın.

canım doktor da bi sorun yok dedi ise sen için ferah tut bence hayırlısı ama ne kadar çok durusa o kadar çok gelişiyor diye de biliyorum ama sonuçda en iyisini doktor bilir nette baktım yok bi sorun diyorsun

cnmmmm ilk ayda oldumu şişkinliğin benim normalmi yaaaa. senin mde bulantın nezaman başladıydı.

Gülüm ben öğrendiğim andan beri karnım şişliyordu ama kilo verince indi biraz İlk aylarda şişmek normal vucut adet olmadığı için farklı tepkiler veriyo zamanla alışıyo:)

Kızlar bu cumartesi cinsiyeti öğrenme ihtimalim varmı sizce?

doğruyaaa benim şimdiden karnım kocamnanaaaaannnn oıldu çok kilo aldım ilk4 ay 2.5 kiloydu pufff die şiştimm ama sadece karnımmmm

iyide cnm 4 ayda 2,5 kg diyon benim 1 haftada 2 kg farketti tartımı yanlışkiii giydiklerim aynı hiç deişen yok dar gelen yok. neden bukadan şiş göründüm

bayanlarrrrrrrr
herkeşlere iyi akşamlarrrrrrrrr
ben kaçar eve gider
öperim sizleri
evham yok sakin olalım
hoşçakalınnnnnnnnnnnnnn

karnım şiş zai cnmmm ama dediğin gibi vucut adet olmadığından şişiyo olabilir. belki gösterir bebeiş kendini ben ilk bebekde 13 haftalıkken öğrendiydim hadi bakalım inşallah öğrenirsin cnm bana haber vermeyi unutma

iyide cnm 4 ayda 2,5 kg diyon benim 1 haftada 2 kg farketti tartımı yanlışkiii giydiklerim aynı hiç deişen yok dar gelen yok. neden bukadan şiş göründüm

kıssss şuanda 12 kilo aldımm 2 ayda ne biliim normal olmayan benimmmm.benimde dar gelenler karından darrr başka yerde yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…