valla ben de özledim cadı kızımla uğraşmaktan pek giremiyom bu aralar sen nasılsın
şişmek bazen yemekle olmuyo canım bazı vücutlar şişiyo ben ilk hamileliğimde davul gi biydim ilk aydan itibaren doğumdan sonra geçtiii
he he canım bekle senle şöyle bi 3 sene sonra konuşalım popon yer görmesin öyle yaraamaz bebişlerin olsun görecem seniiiiii
Kızlar benim karnımın büyümesi durdu sekizinci aya girdim küçücük kaldı yabirde hamileyken abur cubur zararlı şeyler hiç yiyip içmiyen var mı asitli içecek çay hazır gıda gibi?
çalış çalışşşşş olsun herşekile gir cnmmmamin cnm inş hayırlısı ile gelsin benimde bebeğim.herkes bişi diyo bende şekilden şekile girecem çalışmalar sırasında
cnmmm bende yediğimden sanmıyom ya doktorda şaşırdı. vucudum şişiyo demekvalla ben de özledim cadı kızımla uğraşmaktan pek giremiyom bu aralar sen nasılsın
şişmek bazen yemekle olmuyo canım bazı vücutlar şişiyo ben ilk hamileliğimde davul gi biydim ilk aydan itibaren doğumdan sonra geçtiii
he he canım bekle senle şöyle bi 3 sene sonra konuşalım popon yer görmesin öyle yaraamaz bebişlerin olsun görecem seniiiiii
ya gül sağlıklı olsun da kiloyu boşver yakında miden bulanacak bişey yiyemicennn süt çok önemli yede tombiş olsunnn
Kızlar benim karnımın büyümesi durdu sekizinci aya girdim küçücük kaldı yabirde hamileyken abur cubur zararlı şeyler hiç yiyip içmiyen var mı asitli içecek çay hazır gıda gibi?
valla cnm abur cuburu bende yemiyom hazır gıdayıda ben baya bıcak gibi kestim tüm kötü alışkanlıklarımı çayda günde en fazla 2 bardak içiyom açık başka yok.
o konuda ben fenayım hazırda yedimmm aburcuburda canım isteyince gazozda içtim rahat davrandım zannımca
kizlarrr ben korkmaya basladim yaaaa. doktor 1-2 hafta kesin erken dogar dedi. ve eger gelismezse karni daha erken dogurtacaklar. ay 10 hafta derken 4-5 haftam kaldiysa ya? daha ben birsey almadim. daha birsey yapmadim. ay ben daha hazir degilim. doktordan geldigimden beri nette bakiyorum ama normal yaziyor hep neye inanicamida sasirdim. gegeli tek bir is bile yapmadim ya. 2 hafta erken dogar zaten diyordum ama daha erkeni icin kendimi hazir hissetmiyorum ki hic. kafam cok karisik kizlar. insallah bebegim gtüzel güzel gelisirde zamaninda gelir yaaa
Kızlar ben 4 kilo almıştım:) 1,5 kilosunu geri verdimYediğimi çıkarıyorum yaaa
çalış çalışşşşş olsun herşekile gir cnmmm
cnmmm bende yediğimden sanmıyom ya doktorda şaşırdı. vucudum şişiyo demek
oyyyyy gözümü korkuttun bak şimdi kıçım erir gerçi böyle hareket olunca
cnmm kiloyu sorun etmiyom daha hamişliğin ilk ayından böyle olursa snra naparım diye üzülüyom ağır geçer ilerleyen aylar. sütü sabah akşam içiyom peynir yumurta fln yiyom. midem bulancakmı bilmomkiii hala tık yok bazen yemek snrası bulanıyo hergün deil.
o konuda ben fenayım hazırda yedimmm aburcuburda canım isteyince gazozda içtim rahat davrandım zannımca
varrrrr bennnnnnnnnnnnnn
kizlarrr ben korkmaya basladim yaaaa. doktor 1-2 hafta kesin erken dogar dedi. ve eger gelismezse karni daha erken dogurtacaklar. ay 10 hafta derken 4-5 haftam kaldiysa ya? daha ben birsey almadim. daha birsey yapmadim. ay ben daha hazir degilim. doktordan geldigimden beri nette bakiyorum ama normal yaziyor hep neye inanicamida sasirdim. gegeli tek bir is bile yapmadim ya. 2 hafta erken dogar zaten diyordum ama daha erkeni icin kendimi hazir hissetmiyorum ki hic. kafam cok karisik kizlar. insallah bebegim gtüzel güzel gelisirde zamaninda gelir yaaa
cnmmmm ilk ayda oldumu şişkinliğin benim normalmi yaaaa. senin mde bulantın nezaman başladıydı.
doğruyaaa benim şimdiden karnım kocamnanaaaaannnn oıldu çok kilo aldım ilk4 ay 2.5 kiloydu pufff die şiştimmama sadece karnımmmm
Gülüm ben öğrendiğim andan beri karnım şişliyordu ama kilo verince indi birazİlk aylarda şişmek normal vucut adet olmadığı için farklı tepkiler veriyo zamanla alışıyo:)
Kızlar bu cumartesi cinsiyeti öğrenme ihtimalim varmı sizce?
iyide cnm 4 ayda 2,5 kg diyon benim 1 haftada 2 kg farketti tartımı yanlışkiii giydiklerim aynı hiç deişen yok dar gelen yok. neden bukadan şiş göründüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?