Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

haklısın canım ben moralim bozuldukça dağıttım yemeye verdim kendimi o dönemlerde dikket etmedim açıkcası şimdide iştahsızık başladı zorla yiyorum.

cnmmmm ilk ayda oldumu şişkinliğin benim normalmi yaaaa. senin mde bulantın nezaman başladıydı.

Canım ben ik üç ay çok şiitim birer kilo aldım her ay ama şişkinlik vardı hani regli olmadan önce şişerya sağın solun öyle hele göğüslerim patlamaya hazır füze gibiydi şimdi fos söndü emzirme sütyeni almıştım kendime bir beden büyük öyle rahat ediyordum şimdi eski sütyenim bile oluyor doktora demiştim senin vücudun böyle tepki vermiş hamileliğe demişti

haklısın canım ben moralim bozuldukça dağıttım yemeye verdim kendimi o dönemlerde dikket etmedim açıkcası şimdide iştahsızık başladı zorla yiyorum.

cnmmmm ilk ayda oldumu şişkinliğin benim normalmi yaaaa. senin mde bulantın nezaman başladıydı.

Canım ben ik üç ay çok şiitim birer kilo aldım her ay ama şişkinlik vardı hani regli olmadan önce şişerya sağın solun öyle hele göğüslerim patlamaya hazır füze gibiydi şimdi fos söndü emzirme sütyeni almıştım kendime bir beden büyük öyle rahat ediyordum şimdi eski sütyenim bile oluyor doktora demiştim senin vücudun böyle tepki vermiş hamileliğe demişti

Okişşşş ararım seni yani sizi:)

kıssss şuanda 12 kilo aldımm 2 ayda ne biliim normal olmayan benimmmm.benimde dar gelenler karından darrr başka yerde yokkk

Kız sende coşmuşsun 14 kilo diyo doktorlar son ay şişecen daha anaaaaaaaaaaaaaam:)

yanlış düşünüyosun onun iyiliğini senden daha çok kimse düşünemez

yok böyle çok sık hastalanmaz ama bişeye çok eminim dikkali hamilelik sonrası bebişinizin zeka seviyesi yüksek oluyo ceviz yeyin mutlaka

ohhhh yarasın tosunaaaaaa ben yemiyom vallaaaaa zati şişiyom bide yesem nolur halim
valla ben yiyiyorum aman çay içme şunu yeme bunu yeme yapmadım hiççç

Kızlar ben 4 kilo almıştım:) 1,5 kilosunu geri verdim Yediğimi çıkarıyorum yaaa
mideni aldır sennnn :)))))))))

çayda içiyom cipste yiyiyommmm amannn boşver tatlım yediğimiz ne sağlıklıki

Okişşşş ararım seni yani sizi:)

Kız sende coşmuşsun 14 kilo diyo doktorlar son ay şişecen daha anaaaaaaaaaaaaaam:)

sormaaaa lan toplam 12 işte yanlış yazmışım bende bişey varda işte hayırlısı hergün kilo alıomm ama napıım şimdi yiyom belki bebiş erken gelir bari azcık kilon alsın dieeeeeeeeee

dogru aslinda canim. bak ben hepsine dikkat ettim. haftasonu haric hic cay icmedim. hergün sütümü yagurdumu ictim. meyvami yedim. e sonuc ne kizimin karni 3-4 hafta geride. bazen ne kadar dikkat etsende oluyor iste canim.

gEÇEN FACEYE YAZMIŞTIM GÖRMEDİNMİ KESİN YAŞARIM BİLSEM ALDIRCAM HAAA İŞE YARAMIYO NEDE OLSA:)

evet canım sağlıklı değil ama biraz dikkat etmek gerekiyo bence hele cips kesinlikle yemeeeee

sormaaaa lan toplam 12 işte yanlış yazmışım bende bişey varda işte hayırlısı hergün kilo alıomm ama napıım şimdi yiyom belki bebiş erken gelir bari azcık kilon alsın dieeeeeeeeee

canim sen ne kadar yesende bebek 6inci aydan sonra kilo almaya basliyo. en iyisimi sen yinede normal ye. insallah zamaninda gelir bu kizlar ya. cadilar

Ne erkeni beee otursun oturduğu yerde yok öyle sabırsızlık:)

Kızlar test alıp geldim ve şimdi yapıcam

Hadiiii inşallah:)

dogru aslinda canim. bak ben hepsine dikkat ettim. haftasonu haric hic cay icmedim. hergün sütümü yagurdumu ictim. meyvami yedim. e sonuc ne kizimin karni 3-4 hafta geride. bazen ne kadar dikkat etsende oluyor iste canim.

Benimki sağlıklı şeyleri sevmiyo süt yoğurt peynir yumurta ve ekmekten nefret ediyo nasıl çocuk bu yaaa:) Şimdiden parmağında oynatıyo beni:)
Kıııız kızın olcamış ben hep kız hissetiyordum:) Senin için:)

bayanlarrrrrrrr
herkeşlere iyi akşamlarrrrrrrrr
ben kaçar eve gider
öperim sizleri
evham yok sakin olalım
hoşçakalınnnnnnnnnnnnnn

görüşürüz canım

Kızlar test alıp geldim ve şimdi yapıcam
hadi hayırlısı iyi haberlerini ver bize

ben çay pek içmiyorum zaten 2 günde bir 1 bardak fln o da çok nadir ama kolayı çok arıyorum ya 2 defa içtim kola dayanamdım ne yapıyım yaa süt konusunda ise sadece akşamları içebiliyorum sabahları midem bulanıyorrr

ben senin doktorundan şüphe ediyorum valla sumru. bir gün söylediğini ertesi gün söylediği tutmuyor. çok inanma sen söylediklerine, prensesinini karnı geride falan da değildir. aynı zamanda iki doktora gitsen? için rahatlar canım. bakalım başkası ne diyecek.

canim sen ne kadar yesende bebek 6inci aydan sonra kilo almaya basliyo. en iyisimi sen yinede normal ye. insallah zamaninda gelir bu kizlar ya. cadilar

hımmmm doğru yaaa inş zamanında gelir ya canım dr bana 28-30 haftalık bari olsaydı şuan yaşam standartıının altın da yaşatmaya çalışcas ama çok küçük 750 gr dedii

Deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz doktor sana ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…