kıs eflal nasıl alışırsan öle gidio mesela ben çayı kestim bir damla çay yani su içiodummm.
cipsi tam kesemedim arada aldım.başka gazoz toplam 4 bardak içtim.bi kere içince gerisi gelio die.şak die kesip öle aş-lışmak lazım galiba.
sumrum kızın olumuş haa.öçok sevindim canım benim.sakin ol herşey yola girer.bebeğin sağlıklı olsundaa.gerisi boş valla
cnmmmm ilk ayda oldumu şişkinliğin benim normalmi yaaaa. senin mde bulantın nezaman başladıydı.
kıs eflal nasıl alışırsan öle gidio mesela ben çayı kestim bir damla çay yani su içiodummm.
cipsi tam kesemedim arada aldım.başka gazoz toplam 4 bardak içtim.bi kere içince gerisi gelio die.şak die kesip öle aş-lışmak lazım galiba.
sumrum kızın olumuş haa.öçok sevindim canım benim.sakin ol herşey yola girer.bebeğin sağlıklı olsundaa.gerisi boş valla
cnmmmm ilk ayda oldumu şişkinliğin benim normalmi yaaaa. senin mde bulantın nezaman başladıydı.
karnım şiş zai cnmmm ama dediğin gibi vucut adet olmadığından şişiyo olabilir. belki gösterir bebeiş kendini ben ilk bebekde 13 haftalıkken öğrendiydim hadi bakalım inşallah öğrenirsin cnm bana haber vermeyi unutma
kıssss şuanda 12 kilo aldımm 2 ayda ne biliim normal olmayan benimmmm.benimde dar gelenler karından darrr başka yerde yokkk
yanlış düşünüyosun onun iyiliğini senden daha çok kimse düşünemezçayı ik başta içmiyordm başladım geriabur cuburda hergün olmasada arada yiyorum asitli içeceğide üç keredir içiyorum vicdan azabı duyuyorum ama engelde olamıyorum ben kötü bir annemiyim kendimi düşünüyorum
off ya kendimi kötü hissediyorum kız varya çayada siz içiyoruz falan yazmıştınız öyle başaldım:)) ben abartıyorum heralde herkes içiyor diye başladım:))) ay ne bileyim anne karnında başlayın çocuğun sağlığına dikkat edin diyorlaya,senin karnın nasıl geçen aya göre benimki kaldı öyle ya
Kızının sağılğı nasıl peki sık hastalanırmı?
valla ben yiyiyorum aman çay içme şunu yeme bunu yeme yapmadım hiçççohhhh yarasın tosunaaaaaa ben yemiyom vallaaaaa zati şişiyom bide yesem nolur halim
mideni aldır sennnn :)))))))))Kızlar ben 4 kilo almıştım:) 1,5 kilosunu geri verdimYediğimi çıkarıyorum yaaa
off ya kendimi kötü hissediyorum kız varya çayada siz içiyoruz falan yazmıştınız öyle başaldım:)) ben abartıyorum heralde herkes içiyor diye başladım:))) ay ne bileyim anne karnında başlayın çocuğun sağlığına dikkat edin diyorlaya,senin karnın nasıl geçen aya göre benimki kaldı öyle ya
Kızının sağılğı nasıl peki sık hastalanırmı?
Okişşşş ararım seni yani sizi:)
Kız sende coşmuşsun 14 kilo diyo doktorlar son ay şişecen daha anaaaaaaaaaaaaaam:)
valla ben yiyiyorum aman çay içme şunu yeme bunu yeme yapmadım hiççç
mideni aldır sennnn :)))))))))
çayda içiyom cipste yiyiyommmm amannn boşver tatlım yediğimiz ne sağlıklıki
Kızlar test alıp geldim ve şimdi yapıcam
sormaaaa lan toplam 12 işte yanlış yazmışım bende bişey varda işte hayırlısı hergün kilo alıomm ama napıım şimdi yiyom belki bebiş erken gelir bari azcık kilon alsın dieeeeeeeeee
sormaaaa lan toplam 12 işte yanlış yazmışım bende bişey varda işte hayırlısı hergün kilo alıomm ama napıım şimdi yiyom belki bebiş erken gelir bari azcık kilon alsın dieeeeeeeeee
dogru aslinda canim. bak ben hepsine dikkat ettim. haftasonu haric hic cay icmedim. hergün sütümü yagurdumu ictim. meyvami yedim. e sonuc ne kizimin karni 3-4 hafta geride. bazen ne kadar dikkat etsende oluyor iste canim.
bayanlarrrrrrrr
herkeşlere iyi akşamlarrrrrrrrr
ben kaçar eve gider
öperim sizleri
evham yok sakin olalım
hoşçakalınnnnnnnnnnnnnn
hadi hayırlısı iyi haberlerini ver bizeKızlar test alıp geldim ve şimdi yapıcam
dogru aslinda canim. bak ben hepsine dikkat ettim. haftasonu haric hic cay icmedim. hergün sütümü yagurdumu ictim. meyvami yedim. e sonuc ne kizimin karni 3-4 hafta geride. bazen ne kadar dikkat etsende oluyor iste canim.
evet canım sağlıklı değil ama biraz dikkat etmek gerekiyo bence hele cips kesinlikle yemeeeee
canim sen ne kadar yesende bebek 6inci aydan sonra kilo almaya basliyo. en iyisimi sen yinede normal ye. insallah zamaninda gelir bu kizlar ya. cadilar
ben senin doktorundan şüphe ediyorum valla sumru. bir gün söylediğini ertesi gün söylediği tutmuyor. çok inanma sen söylediklerine, prensesinini karnı geride falan da değildir. aynı zamanda iki doktora gitsen? için rahatlar canım. bakalım başkası ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?