Kızlar test alıp geldim ve şimdi yapıcam
niye? bende cips iyorum valla. cok mu zararli?
Deniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz doktor sana ne dedi?
ya ben,mkide hep sağlıklı şeyler sevio balık peynir yumurta ben çok sevmezdim nas yiyommm.kızım yaramaz zeynep ya dursun orda 40. haftaya kadar inşşNe erkeni beee otursun oturduğu yerde yok öyle sabırsızlık:)
Hadiiii inşallah:)
Benimki sağlıklı şeyleri sevmiyo süt yoğurt peynir yumurta ve ekmekten nefret ediyo nasıl çocuk bu yaaa:) Şimdiden parmağında oynatıyo beni:)
Kıııız kızın olcamış ben hep kız hissetiyordum:) Senin için:)
kolayı bariii asidi kaçınnca iç canımmmben çay pek içmiyorum zaten 2 günde bir 1 bardak fln o da çok nadir ama kolayı çok arıyorum ya 2 defa içtim kola dayanamdım ne yapıyım yaa süt konusunda ise sadece akşamları içebiliyorum sabahları midem bulanıyorrr
niye? bende cips iyorum valla. cok mu zararli?
Evet kızlar sonuç kop koyu bir tek çizgi yani negatifhayırlısı
hadi bekliyoz kuşummmmKızlar test alıp geldim ve şimdi yapıcam
valla sumru bence senin doktor problemli başka doktora git sendogru aslinda canim. bak ben hepsine dikkat ettim. haftasonu haric hic cay icmedim. hergün sütümü yagurdumu ictim. meyvami yedim. e sonuc ne kizimin karni 3-4 hafta geride. bazen ne kadar dikkat etsende oluyor iste canim.
gördüm zaten o yüzden diyom yagEÇEN FACEYE YAZMIŞTIM GÖRMEDİNMİ KESİN YAŞARIM BİLSEM ALDIRCAM HAAA İŞE YARAMIYO NEDE OLSA:)
evet canım sağlıklı değil ama biraz dikkat etmek gerekiyo bence hele cips kesinlikle yemeeeee
Okişşşş ararım seni yani sizi:)
Kız sende coşmuşsun 14 kilo diyo doktorlar son ay şişecen daha anaaaaaaaaaaaaaam:)
yanlış düşünüyosun onun iyiliğini senden daha çok kimse düşünemez
yok böyle çok sık hastalanmaz ama bişeye çok eminim dikkali hamilelik sonrası bebişinizin zeka seviyesi yüksek oluyo ceviz yeyin mutlaka
valla ben yiyiyorum aman çay içme şunu yeme bunu yeme yapmadım hiççç
mideni aldır sennnn :)))))))))
çayda içiyom cipste yiyiyommmm amannn boşver tatlım yediğimiz ne sağlıklıki
Kızlar test alıp geldim ve şimdi yapıcam
dogru aslinda canim. bak ben hepsine dikkat ettim. haftasonu haric hic cay icmedim. hergün sütümü yagurdumu ictim. meyvami yedim. e sonuc ne kizimin karni 3-4 hafta geride. bazen ne kadar dikkat etsende oluyor iste canim.
Cipsi yemiyorum çok nadir yedimevet canım sağlıklı değil ama biraz dikkat etmek gerekiyo bence hele cips kesinlikle yemeeeee
içimi kararttı zeyneeeeeppcumartesi hüngür hüngür ağladım. düşük ihtimali var dedi. ilaç dozunu iyi ayarlamak lazım dedi. 1 tane içtiğim ilacı 1,5 tablet iç dedi.
tiroid hormonlarım tavan yapmış. ben de yarın başka bi doktora daha gidicem. 10 gün sonra tahlil istedi, her ay hormon tahlili yaptır dedi.
ya ben,mkide hep sağlıklı şeyler sevio balık peynir yumurta ben çok sevmezdim nas yiyommm.kızım yaramaz zeynep ya dursun orda 40. haftaya kadar inşş
kolayı bariii asidi kaçınnca iç canımmm
normalde bile çok zararlııı hamile olmasan bilee:)ama benim zaafım vcarr
kız senide görcez ben hep birer birer aldım beşinci ayda hiçbirşey yokken dört kilo birden aldım şok oldum tabi doktorum olabilir haftada dört kilo alanı gördüm ben dedi meyveyi abartmıştım diğer ay dikkat ettim iki kilo aldım
bende o yüzden yediklerimi vicdan azabı yapıyorumya
Ay sen ne yersen bebeğin ona alışıyor doktorum dediki tatlıyı çok yersen anne karnında suya geçiyormuş bebek ağzını kapatıp açtıkça tatlıya alışıyormuş çok abartma dedi haklı ama çünkü ablamın biri çok yedi abur cuburu kızı aynı annesi ne yediyse hamileyken onları seviyor diğeride yemedi oğlanda ona çekti
Hadi bekliyoruz
Aman kafam karıştı iyice
Cipsi yemiyorum çok nadir yedim
Benimde TSH yüksekti bak maşallah hiiiiiiiiiiiiiiiç bişem yok Allah böyle gitmesini nasip etsin kanama leke olmadan korkmayın diyo benim doktor:)
Hayırlısı olsun canım
Durur durur olmadı ben gelip tutcam onu çıkmasın diye:)
hımmmm doğru yaaa inş zamanında gelir ya canım dr bana 28-30 haftalık bari olsaydı şuan yaşam standartıının altın da yaşatmaya çalışcas ama çok küçük 750 gr dedii
elimden geldiği kadar dikkat ediyorum sütümü meyvemi fındıkfıstık ceviz hergün tüketiyorum ama normal yaşantımdanda pek farklı beslenmiyorum canım istediğinde 2 parça cips yiyiyorum yada gazoz içiyorum çay hergün içiyorum günde 1 fincan kahvemide içiyorum ayrıca meyvesuyumu filanda içiyorum
Benimde TSH yüksekti bak maşallah hiiiiiiiiiiiiiiiç bişem yok Allah böyle gitmesini nasip etsin kanama leke olmadan korkmayın diyo benim doktor:)
benim de tsh yüksek. senin kaçtı diye sorsam hatırlar mısın? hatırlamıyorsan zorlama kendini. sana nazarlık hediye ediyorum canım. hem tsh yüksek, hem pkobuna rağmen hamişsin. bravo sana.
gülün ablasının rahatsızlığı benimle aynıymış. onun lekelenme başlamış. 1 hafta hastanede yatmış.
yaa ne güzel doktorlar var yaa maşallah valla size. benim doktorlarım niye hiç böyle ilgilenmiyo, niye bana böyle şeyler söylemiyo yaa çok rahat bunlar. rahatlıkları rahatsız ediyo beni. kızıyorum aaaaa
canim benim ya. korkma sen. demesi kolay ama bende hic iyi degilim ya. doktordan beri kafam birsey almiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?